Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og MC-bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hm ti. 2 aug. 2011 01:57

Hahaha!
Hva er det med damer og motorsykkel?
Hadde bilde av at jeg kjørte motorsykkel i albumet mitt og fikk nesten aldri svar av damer jeg skrev til.
Så tok jeg bort bildet etter å ha lest litt her på forumet om at damer ikke liker motorsykkelbilder. Hva skjer?
HEPP! Får svar av en nydelig dame jeg skrev til for lenge siden (fikk aldri svar) som jeg nå ville prøve å skrive til på ny :)
Blir dere så skremt av at vi kjører motorsykkel???

(mann 27 år fra Akershus) ti. 2 aug. 2011 01:59 Privat melding

se "Jenter, sport & kjøretøy" tråden her på sukker så forstår du hvorfor jenter er redd motorsykkel ;)

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 03:23

De finner alltid feil.

Skjult ID med pseudonym Bubbelure ti. 2 aug. 2011 09:43

Skremt?!!

Hehe..nei, det er litt Harry..
Hadde du hoppet fallskjerm o.l...mmm..sexy;)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 09:48

Jeg sanler på glansbilder, Bubbelure. Holder det?

Skjult ID med pseudonym Bubbelure ti. 2 aug. 2011 09:53

Sanler på glansbilder!?.....holder nesten...
Hadde du skrevet rett så,men mistet piffen....;))

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 2 aug. 2011 09:59

Sårri, m- og n-tasten har byta plas i løpe av nayya.

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 2 aug. 2011 10:16 Privat melding

Hadde ikke blitt skremt av ett motorsykkelbilde, men de fleste som driver med det har lagt ut fem-seks-syv bilder av sykkelen, evt seg selv og sykkelen, evt seg selv og sykkelen i luftig svev, evt seg selv, sykkelen og pokal, og da tenker jeg at han mannen der, han bruker all sin tid i garasjen, eller med sinnsyke aktiviteter som kan medføre skade. Ikkje bra! :-)

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 12:39

Jeg skjønner tanken din Melankolia.
For det samme tanken jeg får når jeg leser profiler hvor det står:
Trener 3-5 ganger i uka ellers bruker jeg mye tid på familie og venner. Og reiser utenlands så fort anledningen melder seg. Da tenker åssen i helvete skal du ha tid til kjærste?

Får desverre ikke sett din profil da vi matcher under 70. Men du avslørte med tråden din "mammahjerte" at du har barn, og bare på det grunnlaget er du uaktuell for meg.

Jeg synes jo det er større fare å skulle fostre opp barn i den verden vi lever i, som bare ser ut til å bli værre. Enn å kjøre MC uanstt ambisjonsvivå.

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 2 aug. 2011 12:58 Privat melding

Hm, jeg får da gått inn og sett på profiler som er under 70! Men det er vel ikke noe vits i at du går inn og ser på min, siden jeg allerede er helt uaktuell! He he!

Jepp - å få barn er det samme som å pådra seg en evig bekymring. Likevel sååå verdt det. Antagelig det samme de tenker som kjører mc, klatrer i høye fjell, dykker, kjører off-pist eller - ja, whatever som får adrenalinet til å pumpe!

(Apropos det, så synes jeg det er litt festlig at det er så mange menn her inne som oppgir at de driver med ekstremsport, tallene står visstnok ikke i stil til den faktiske prosentandelen i befolkningen som driver med dette. I tillegg burde da halve Sukker vært knarkere, siden adrenalinjunkies ofte er forbundet med "vanlige" junkies, i følge Willy Pedersen fra min tid som student)! ;-)

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 14:00

Bra du kom inn på det med extremsport. For det som ble sagt under extermsport vikua var følgende:
Det er kun 8-9% av verdens beolkning som har psyke nok til å bedrvive extremsport på dette nivået. Altså konkurere proffesjonelt.

Det må jo være lov til å skrive at en liker å gå på langren ski uten at det skulle bety at jeg er på nivå med Northug?

Det er like stor mulighet for deg som alle andre og dra til Hafjell og leie seg dowhillsykkel med fult beskyttelses utstyr for en dag. Du kommer alikevell ikke til å kjøre fortere enn det fornuften din tilsier.
Men det er klart at jeg som ikke har ansvar for andre enn meg selv vil antakeligvis tørre å ta litt større sjanser enn deg. For du vil jo hele tiden ha i underbevistheten din at du har noen som er avhenging av at du fungerer. Det passer liksom litt dårlig med knekte lemmer når du har barn du må engasjere deg i.

I forhold til avhengihets skapende rus har nok Willy Pedersen rett. Han er jo forøvrig en av få høytstående personer som har gått inn for å lagalisere cannabis.
Siden du nevner Willy Pedersen, så har du vel sikkert fått med deg at et av de største behovene mennesket har er mestringsbehov. Og det handler jo om å utsette seg selv for ting man ikke er helt fortrolig med. Om det er å holde tale/fordrag for en stor andel mennesker, eller å komme seg helskinnet ned alpinbakken, eller det å mestre bytrafikken. Så er det med på å utvikle deg som mennesket. Og noen er da mere extreme enn andre.

He he, merker jeg fikk litt skrivekløe, for ingenting er mer spennende enn menneskets psyke.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 2 aug. 2011 14:31

@Skjult ID (12:39):
* Å trene 3-5 ganger i uka og bruke mye tid på familie og venner er ganske standard, spør du meg.
* Å reise utenlands er også noe de fleste gjør, selv om ikke alle gjør det hele tida.
* Å gjøre alt dette sammen med en kjæreste er null problem.
Så...jeg ser ikke noe problem. Gjør du?

@Melankolia:
Jeg tror du blir litt forvirra av at det står "Ekstremsport/klatring" som valg. Dette er nemlig to helt forskjellige ting! Og jeg tror mange av de som krysser av for dette kun driver med klatring.
De fleste klatret da de var 4-5 år gamle (i klatrestativet i barnehagen, eller i trær) uten at det er særlig ekstremt. Ekstrem klatring finnes, men det er ikke det folk flest gjør når de sier at de driver med klatring. I klatrehallen vår er det mange hundre som kommer innom, og de fleste av dem er barnefamilier eller andre vanlige folk som overhodet ikke har noe forhold til ekstremsport. De bare søker litt spenning og utfordring, inntil 10 meter over bakken, med livet trygt festet i et tjukt tau (sterkt nok til å holde et par biler svevende) og med hovedvekt på å klare de flyttene som ser helt umulige ut før man har prøvd, men som faktisk ikke nødvendigvis er så utrolig vanskelige.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 2 aug. 2011 14:38

noen som følte seg tråkka på tærne her siden man havnet i en fryktelig forsvarsposisjon? hehe

...og gud så drittlei jeg er av å høre frasen; hvordan skal de da ha tid til kjæreste?!?

Det virker som enkelte her inne bare har en 3 dagers uke....

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 2 aug. 2011 15:07

kjenner folk som trener 8-10 ganger i uka, er mye sammen med familie og venner, og reiser utenlands for å trene eller konkurrere i feriene. likevel har de kjæreste. noen av dem har med seg kjæresten overalt, noen av dem har en kjæreste som er like engasjert i noe annet og som derfor bare er med på litt av det.
funker bra likevel, faktisk.

OK, disse folka er sikkert mer effektive enn folk flest, men når Skjult ID sier "åssen i helvete skal du ha tid til kjærste?" i forbindelse med trening 3-5 dager i uka, så tenker jeg at Skjult ID prater om noe han ikke har prøvd og ikke vet noe om.
også tenker jeg at han kanskje er en av de som ikke klarer å forestille seg å trene med kjæresten. right?

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 2 aug. 2011 15:11 Privat melding

He he, ja, mulig det er jeg som misforstår, men folk er veldig flinke til å legge ut bilder av disse aktivitetene som får det til å se ut som de driver med det på daglig basis ;-)

Men for all del, jeg beundrer disse gærningene jeg altså! Jeg for min del har mer enn nok med å holde hue kaldt når jeg kjører bil, he he! Skrekken for at det skal skje noe har selvsagt tiltatt etter at jeg ble mamma, men den har nok alltid vært der. Jeg er en superpingle, og stolt av det!!! ;-)

Ang. Willy Pedersen så var det vel ment som en liten spøk, ser han har et poeng men samtidig er jo disse typene aktiviteter også blitt mer og mer vanlig blant "kjernesunne helsefanatikere" - så sammenhengen er vel ikke like tydelig som den kanskje var før, da f.eks. å være snowboarder blant mange var synonymt med å ta seg en joint på daglig basis.

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 2 aug. 2011 15:17 Privat melding

@ruggen:

Ser hva du mener, tror kanskje Skjult ID prøver å dra et poeng ut av at veldig mange Sukker-mennesker virker "overaktive". Da mener ikke jeg at å trene 3-5 ganger i uka er overaktiv, he he! Men mange rabler i vei om trening, ekstremsport, utelandsturer (og da snakker vi ikke Køben eller Praha, men Afrika, Sør-Amerika og Hong Kong!), byturer, familie og venner, spiller i band, skriver bøker, leser bøker, henger med nevøer og nieser - eller enda verre, har barn selv -, pusser opp huset, bygger hytte, er ute med båten OG er på Sukker. Phu! Kan bli andpusten av mindre ;-))

(Eller så er det bare jeg som er jævlig misunnelig innerst inne)! :P

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 2 aug. 2011 16:16

bare for å understreke forskjellen på "ekstremsport" og "klatring":

ekstremsport: http://johnpostill.files.wordpress.com/2008/07/20070922172547base_jump.jpg (basehopping)

klatring: http://www.nogravity.com.au/images/9thbirthday_big.jpg (bursdagsfest for niåringer)

kombinasjon ("ekstrem klatring"): http://28.media.tumblr.com/tumblr_lex3l2QKyb1qars1bo1_500.jpg (uten tau, mange hundre meter over bakken, osv)

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla ti. 2 aug. 2011 17:12

Angående trådens tittel, joda, jeg velger bort menn som poserer på mer enn ett bilde med motorkjøretøy. Jeg har sloss om oppmerksomhet med en motor før - akter jeg ikke å gjøre igjen! :P

Skjult ID med pseudonym Kitty ti. 2 aug. 2011 17:25

Jeg elsker motorsykler ;-)

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 2 aug. 2011 23:56 Privat melding

Jeg blir ikke skremt av det ihvertfall, liker motorsykler, har lyst til å ta lappen selv, må bare få ut fingeren!

Skjult ID on. 3 aug. 2011 03:11

Melankolika: Du tok poenget du.

Ruggen: Du var ikke vanskelig å fyre opp, håper det gjorde litt vondt når jeg tro deg på tæra.
Men for å svare deg litt seriøst. Jeg og skjønner at vi alle vil disponere fritiden og prioritere den annerledes deg dagen det kommer en partner man skal forholde seg.

Men mange av dameprofilene blir skrevet på en måte som jeg oppfatter som litt heseblesende Mange har så mange jern i ilden at det føles nytteløst å skulle få tid i sammen.

Siden du spør meg angående aktivitetsnivet mitt. Så kan jeg fortelle deg at jeg er langt over gjennomsnittelig aktiv. Driver både sommer og vinter idrett i tilleg til at jeg er et aktivt friluftsmennesket som har mange overnattings døgn i telt i l året.
Dette har jeg tid til å drive med fordi jeg er singel, Men jeg velger å ikke skrive opp hele smørbrødlista på alt jeg driver med, med fare for at den som leser vil tro at jeg ikke eier ro i rævva.
Det er mange av mine interesser som kan nedprioriteres til fordel for en partner.

Du har jo selv bevist hvordan du oppfattet mitt innleg mener jeg he he.

Beklager TS at dette spora helt av.

Skjult ID med pseudonym QB on. 3 aug. 2011 03:15

Syns motorsykler er litt sexy jeg ;p