Alle innlegg Sukkerforum

Kjære aleneforeldre

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 13 feb. 2007 21:38

Hvordan i all verden klarer de av dere som bare har fri en gang i uka og annenhver helg, å trene 3-4 ganger i uka og i tillegg pleie diverse andre fritidsaktiviteter? Eller er profilene bare jug? For meg handler hverdagene om å rekke sfo, middag, lekser, barnas aktiviteter, husarbeid. Så jeg trener nettopp en gang i uka og annenhver helg.
Og det er denne tiden jeg nå også har tenkt å dele med en kjæreste...:)

Skjult ID med pseudonym meg ti. 13 feb. 2007 22:34

har ikke det problemet.. trener hver dag..
men forstår deg.. det er masse jug på disse sidene!!
lykke til!

Skjult ID ti. 13 feb. 2007 22:34

Flere og flere i våre dager har jo delt omsorg nå... Annenhver uke. Så de som evt skriver de er aleneforeldre, kan jo også mene at de har nettopp denne delingen.....? Eller at man evt har så store barn at barna kan være alene mens en er og trener...?

Skjult ID med pseudonym mann ti. 13 feb. 2007 22:36

Nå har mange treningssentere barnepass, så det er ikke akkurat så vanskelig å trene selv om man har barn.

Skjult ID med pseudonym sunnyboy on. 14 feb. 2007 00:51

Noen har kanskje også en fleksibel arbeidstid og kan styre mye av arbeidsdagen/uken sin selv. Noen trener kanskje rett etter jobb før man henter i barnehage/SFO. Men for all del, ser poenget ditt.... Jeg har selv en 3 åring annenhver uke og føler ikke jeg kan ta meg tid til å trene den uken. Fokuset blir å bruke mest mulig tid med han.

Skjult ID med pseudonym frille on. 14 feb. 2007 20:37

Ja jeg har også undret meg - undret meg over all denne tiden som dere menn har til trening. Noen skriver et par ganger i uka - andre slår til og skriver at de trener 5-6 dager i uka. Jeg undrer!! Og for sikkerhets skyld så leses videre "reiser til sydligere strøk 1-2 ganger ila vinteren". Jeg undrer mer!!! Mon tro om ikke det sitter en eks der et sted - som faktisk tar ansvar for alle disse "verdens herligste unger" som de har....................

(kvinne 53 år fra Oslo) on. 14 feb. 2007 22:31 Privat melding

må man på treningssenter for å trene? jeg løper rett ut av døra, 40 minutter runt og opp og ned så hjem og dusj og ferdig på 50 minutter! eller nå når vi har snø så går jeg på ski da...
en annen viktig ting er at jeg liker meg ikke på treningssenter: ikke får jeg frisk luft så at jeg blir på god humør etter en lang dag på jobben, det tar tid å kle på seg, gå til senter, kle av seg, stå i kø for en maskin, kle av seg, dusje, kle på seg, gå hjem og så endelig er man hjemme etter 2-3 timer.
jeg skjønner at det er mange som hater å løpe og synes at langrenn er noe slit. men jeg har egentlig ikke noen valg: skal jeg trene da barna er hos meg, må det gå raskt. trener jeg ikke, så blir det sofa, småspising, tjukkabollamave og sliten kjerring.
men i kveld skal jeg jobbe litt til :-)