Alle innlegg Sukkerforum

Kjære kvinnelige sukkerbrukere! Les her er du snill.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Boble ti. 2 aug. 2011 20:11

Heisann.

Jeg har vært på sukker noen måneder og begynner så smått å bli litt usikker. Jeg har sendt melding til svært mange jenter jeg har syntes har vært tiltrekkende og spennende. Jeg har prøvd forskjellige fremgangsmåter som morsomme meldinger (for meg i allefall...), spørrende meldinger og meldinger jeg gir tydelig uttrykk for at jeg har lest profilteksten og følger opp med spørsmål, eller sammenligner med egne erfaringer. Til tross for dette får jeg særdeles lite respons på meldingene. Jeg vil tro at det er færre enn 1 av 10 som svarer. Og av de som svarer så er det en del av de ferdige avvisningsmeldingene fra sukker. Av de som svarer er det kanskje færre en halvparten som faktisk har vært innom profilen min i tillegg.

Hva bør en melding inneholde for at dere tar dere tid til å svare på meldingen? Er innholdet uvesentlig og det medfølgende profilbildet avgjørende?

Begynner nesten å lure på om jeg har alvorlige problemer med å kommunisere, eller at jeg ser så frastøtende ut på profilbildet mitt at det ikke er håp!

Hjelp meg å lage gode meldinger som dere ønsker å svare på! :)

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 20:13 Privat melding

få se profilen din da så kan jeg ihvertfall si om du kanskje bør endre noe der...

(mann 38 år fra Østfold) ti. 2 aug. 2011 20:14 Privat melding

Jeg svarer, selv om jeg ikke har innovertiss.

"Begynner nesten å lure på om jeg har alvorlige problemer med å kommunisere, eller at jeg ser så frastøtende ut på profilbildet mitt at det ikke er håp!"

At du kan skrive, dét kan vi jo se her. Profilbildet ditt derimot...

Så det blir litt vanskelig å svare på (selv om jeg ikke har innovertiss).

Skjult ID med pseudonym snupp79 ti. 2 aug. 2011 20:19

Jeg klarer desverre ikke svare deg hva som gjør at det er slik, opplever det selv så har vel på en måte gitt opp..

Jeg sender forskjellige meldinger, men dei færreste av gutta svarer, får faktisk ikkje avslag engang, ikkje ferdig skrevet avslag frå sukker engang..

Jeg tror at profilbildet har alt for mye å si egentlig uten å ha sett ditt bilde så tror jeg faktisk det...

Trodde alle her var på sukker for å finne seg noen å dele livet med, men jeg tror heller mange er på jakt etter et trofe å vise frem, og dømer ingen for det for jeg har vært der selv og tar meg selv i å være der innimellom nå også..

Skjult ID ti. 2 aug. 2011 20:26

På internett er det utseendet som teller.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 20:32 Privat melding

I cyberspace kan ALLE høre deg skrike...
Men spøk til side; alle opplever jo dette hele tida. Bare fortsett å skrive (ikke minst her på forumet), så skal du nok se.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 2 aug. 2011 20:59 Privat melding

Jeg tror vi skal innse at dette er blitt redusert fra et kontaktforum til et tidtrøyte hvor vi bare så vidt rekker innom for å slette innboksen før vi haster videre. Alle, menn og kvinner, lever i en tid hvor vi er blitt så perfeksjonistiske og egosentriske med et nåløye som er så trangt at en selv ikke kommer igjennom en gang.

Jeg vet jeg er litt gammeldags, men en ting har jeg store problemer med å skjønne meningen med her. Mange kvinner, (og sikkert menn også men jeg leser jo ikke slike profiler) ser på en date som noe like vanlig som ta en kakebit etter middagen. Før så vi på en date som noe virkelig alvorligt, og gjorde man det var man "meget forelsket" allerede før man gikk ut med personen. I dag er date dagligdagse hendeleser for mange, og da er det ikke rart vi er blitt vant med å spise kake etter både frokost, lunsj og middag og oppfører oss deretter.
Bruk og kast heter det på godt (gammelt) norsk.

Skjult ID med pseudonym Boble ti. 2 aug. 2011 22:06

Jeg merker forsåvidt med meg selv at jeg er kjapp til å dømme hvem jeg vil og ikke vil snakke med. Er vel bare til å ta kontakt med nok potensielle så vil vel det nappe til slutt.

Men det hadde vært kjekt å få en hemmelig oppskrift på hvordan å garantert få svar på meldingene:)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 2 aug. 2011 23:52 Privat melding

Har du forsøkt å sende brev til mange av de jentene som besøker profilen din før du besøker dem? :)

Vi har vel alle en tendens til å overse svært mange av dem som besøker profilen vår. Selv om det kanskje er blant dem man egentlig har mest sjans til å få svar og respons av det slaget man egentlig søker her inne :P

For er det færre enn 1 av 10 som svarer, så må man enten være helt på viddene med hva man skriver (og det er jo de fleste ikke dersom de seriøst gjør et godt forsøk). Eller så skriver man til damer/menn som man egentlig bare kan glemme at man har sjans på....og som man jo egentlig heller ikke vl ha fordi de er for "uhøflige" til å engang svare.

Kanskje det er typen jenter som er feil, og ikke hva du skriver ;)

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 3 aug. 2011 00:00

@Minney:
Tips: Fjern "et par kilo for mye" i profilen din. Det kan umulig stemme, og du likner ihvertfall ikke det spøtt på de andre som har valgt det samme...

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 3 aug. 2011 00:17 Privat melding

@ ruggen

Er jo hyggelig å høre at noen synes det :)
Jeg kunne jo lagt ut et bilde av meg i bikini...eller noe annet som ikke skjuler mine ekstra kilo :P
Men med en vekt på noenogsyttikilo når jeg er 163 høy, så kan jeg ikke lyve bort de kiloene. Kanskje de ikke synes så godt på bildene mine, men de er der, godt gjemt under klærne ;)
Ønsker ikke å lure noen, så ønsker å være mest mulig ærlig :)
Jeg kan jo ikke sette kriterier utifra hvordan andre tolker noen kilo for mye, når jeg faktisk VET at jeg har noen kilo for mye.
Ingen fedme, men noen kilo er uansett noen kilo :P

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 3 aug. 2011 00:33

tror du trygt kan velge "gjennomsnittlig" og dermed dukke opp oftere når folk bruker matchsøket...
uansett om du selv føler du har noen kilo for mye.

(mann 31 år fra Vest-Agder) on. 3 aug. 2011 00:56 Privat melding

Kan si jeg oppleve mye av det samme som Boble der oppe. Leser profilen, se vi har mye tilfelles.. prøver å sende en post som viser jeg faktisk har lest profilen og ikke bare sett bildet. Har vel opplevede kun 1 gang å noen gang fått et negativ svar fra ei jente (sån sett greit, liker klar kommunikasjon)

Opplever også at de få jeg får noe svar fra at ting dabber av kansje etter 2-3 meldinger til at det ikke er noe svar lenger (er du ikke inntrisert så bare si ifra)

Også oppleved litt for mange jenter her inne som også ikke er på utsikt etter noe, men er her for å "titte/tidsfordirv" Mener at når man er medlem på en dating side, så gir man et signal til folk her at man er på utsikt.

Når det kommer til mitt usende mitt så er det som det er.. som sakt så kan jeg nok legge ut noen flere bilder..men men..

Kan det være avstanden som er bøygen for dere jenter? ærlig at jeg søker på mange jenter ikke bare i hjemfylket. En kompis som alltid var negativ for nettdating, begynte på sukker.. har nå vel 2dates i uka.. men bor i Oslo.

Hjerter er for meg er nokså ubrukelig tjeneste, sender helst bare en melding, prøvde å "hjerte noen" en lite periode. men hjalp ikke.

Skjult ID med pseudonym rakel on. 3 aug. 2011 01:04

enkelt svar. du ser ikke bra nok ut. dessverre. innholdet er irrelevant så lenge innpakningen er sketchy.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 10:46 Privat melding

"God dag, frøken, mitt navn er Asbjørnsen. Har De lyst på et eventyr?"

(mann 33 år fra Hedmark) fr. 5 aug. 2011 10:49 Privat melding

Det er bare å være frekk, så får du et frekkt svar tilbake. Jeg får svar på 8/10 meldinger. Blir lite med høne av frekkheten, men er morro lell.

Skjult ID med pseudonym Dobbs fr. 5 aug. 2011 13:12

Kan du gi noen eksempler på frekkheter?
Så kan endel andre her lære hva de ikke skal gjøre.

Skjult ID med pseudonym ærlig fr. 5 aug. 2011 13:21

Sier meg enig med rakel her er som regel sånn når du ikke får svar. Noen svarer vi alikevell men er vi absolutt ikke intresert så er vi nok kansje litt småslemme og lar være å svare...men det er da jammen guttene og!

@inviz

klart jentene svarer deg uansett hva du skriver, du er jo kjekk ;)

Skjult ID med pseudonym Dilby fr. 5 aug. 2011 14:21

Hei trådstarter. Svaret på spørsmålet ditt er enkelt: Du må endre profilbilde, og ikke gi deg inntil du finner et profilbilde som funker.

Deretter bør du se på albumbildene dine, som er sekundære og likevel viktige. Hovedregel er: heller få og bra bilder enn flere dårlige.

Her inne er det et stort marked med information overload, og konsekvensen er at man prioriterer de profilbildene man liker og ikke bruke tid på de andre. Profilbildet er som inngangsdøra, og feiler du her kommer du ikke engang til å bli vurdert. Dette er en helt naturlig utsilingsmekanisme på et så stort marked.

Det er på bildene du må vise personlighet og få jentene til å ønske å bli kjent med deg. Ord er mindre verdt, de er løgnaktige og man stoler ikke på dem.

Det første de ser er profilbildet, og dette er hva de vil se ved siden av hver melding senere samt i online-menyen. Profilbildet danner derfor grunnlaget for alt annet, og dette er hvordan de andre vil se for seg deg i hodet sitt.

Et bra eller et dårlig profilbilde er som natt og dag. Det viktigste er at du ser kjekk og sympatisk ut, og med en fresh og positiv utstråling. Mange gjør banale feil som et dumt smil eller at de bare ser sure ut, eller at bildet er alt for mørkt.

Hvis du vil se et eksempel på hvordan man IKKE skal gjøre det, se på Håkon_Oslo. Han har et bilde som viser null personlighet, er alt for mørkt og med gørrkjedelig bakgrunn såvel som klesstil. Når kvinner ser det bildet får de ganske enkelt ikke lyst til å finne ut mer, og da spiller det ingen rolle hva som står i profilteksten fordi det blir ikke lest uansett.

Håkon_Oslo må gjerne si "De får ta meg som jeg er", men da har han heller ikke noen rett til klage over å få for lite respons eller å prate vås om at "kulturen er feil".

En mer nyttig holdning er å fokusere på det som faktisk betyr noe her inne: hva du kan gjøre for å skape et positivt førsteinntrykk slik at kvinnene får en mulighet til å bli kjent med deg.

Skjult ID med pseudonym kameleonen fr. 5 aug. 2011 14:56

@Boble
Kan være flere grunner...
*de har ferie?
*de skriver med flere andre, har ikke tid til en ny?
*du skriver kanskje til de damene som ser veldig bra ut, de som alle skriver til?

Tror ikke alltid det handler om profil og bilde,jeg. Noen ganger handler det mer om flaks og uflaks.

Skjult ID med pseudonym Boble fr. 5 aug. 2011 17:01

Takk for mange svar! :)

Jeg er desverre mye mindre fotogen enn jeg er sjarmerende. Jeg får mer respons hos damene når jeg møter dem i "virkeligheten", men der er jeg desverre tidvis en stor kylling. Pip pip........

Jeg er enig med dere som sier at utseende desverre har det meste å si, men for å sitere en kompis av meg som spurte hvorfor jeg prioriterte vekk og blokkerte profiler jeg ikke likte:

"Hvorfor gjør du det? Kan du ikke bare sende dem en melding til tross for at de ikke er de mest tiltrekkende? Er jo mange som ikke ser fantastisk ut på bilder men som er nydelige i virkeligheten. Om det ikke skulle "klikke" så har du nå i det minste fått en hyggelig samtale/date. Det trenger ikke å slå gnister hver gang man møter en som er rett for deg."

Så fra og med nå skal jeg i allefall svare alle som henvender seg til meg.

(kvinne 36 år fra Akershus) fr. 5 aug. 2011 20:12 Privat melding

Jeg svarer alle som ikke er ufine, jeg.
De bør da få et svar, selv om jeg ikke er superinteressert, synes jeg.

Skjult ID med pseudonym sans fr. 5 aug. 2011 23:33

*ler av Dirigenten* - igjen.

Skjult ID med pseudonym Juba lø. 6 aug. 2011 00:52

Hei
Så godt å lese at flere sliter med å finne "formen" her inne. Jeg fikk et råd av en venninne med mer "Sukker-erfaring" at man må sende ut flere meldinger. Da blir ikke hver og en så "skummel". Men så er det jo det å finne på noe fornuftig/morsomt å skrive...
Så når jeg nå oppdaget forumet tenker jeg at det nok mer er en arena som passer for meg. Første innlegg blir anonymt,- så feig er jeg, men etterhvert....

@Minney og Ruggen: Jeg mistenker også at "etpar kilo for mye" reduserer interessen betraktelig, men synes samtidig det blir feil å lyve. Svært mange av oss i dagens samfunn veier mer enn det ernæringsfysiologene ville anbefalt, og ser ikke slik ut som reklamen fremstiller som normen. Hva gjør man da? Skryter på seg en annen kropp, for så å håpe man klarer å sjarmere potensielle datere live? Eller erkjenne at man har mindre pågang når man ikke ser ut som Tone Damlie. I siste tilfelle vil jo de som faktisk tør/gidder å ta kontakt kanskje oppleve at man ser bra ut tross et par kilo for mye?

Skjult ID med pseudonym Robin lø. 6 aug. 2011 01:34

LItt sånn halv-off-topic, men litt innafor likevel tror jeg.

Fant en video på youtube som visualiserer kravene til mange av damene her inne. Skulle bare ønske den var mer far off :D

http://www.youtube.com/watch?v=W7ZrBCY9ipI&feature=player_embedded

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 6 aug. 2011 01:34

@Juba,
et par kilo er jo knapt noe i det hele tatt. Jeg mener, vekta mi går jo opp og ned et par kilo hvert døgn...

Hva "et par kilo for mye" betyr er svært avhengig av hva man mener er "idealvekta" si. Noen trives godt som litt tyngre, og hvis de havner på et par kilo for mye betyr det et par kilo over det de trives som.

Hvis jeg beregner min BMI er jeg i overkant av normalområdet - men den er nå 2-3 steg lavere enn da jeg var toppidrettsutøver.
Rart, ikke sant?

Sjøl har jeg litt trøbbel med å vite hva som er "trivselsvekta" mi, ettersom jeg alltid har hatt mye muskler som naturligvis veier endel. Satsa beinhardt på idrett og fikk nesten Søndrål-lår. Kanskje jeg hadde 10kg muskler "for mye"?
Nå er de redusert til halve størrelsen og jeg har fortsatt forholdsvis mye lårmuskler. Litt fett er det sikkert også. Om det er et par kilo for mye? Tja, det spørs hva målet er. Er målet å vinne maraton, så har jeg nok minst et par kilo mer enn jeg burde. Er målet å løpe 100m fort, så har jeg kanskje for lite... Er målet å bli verdens sterkeste mann, så har jeg altfor lite.

OK, håper jeg har forklart godt nok at "et par kilo for mye" er relativt.
Og at man bare får besvare disse spørsmålene ut fra hva man selv mener.
Ettersom man kan laste opp bilder, kan jo alle se selv åssen det står til, og så kan de etterpå lese at selv om du ser helt gjennomsnittlig ut så har du valgt "Et par kilo for mye" og vist at ditt selvbilde ikke er på topp....
Dette har altså mer med selvbilde å gjøre, enn med kroppsbygning :)

Shit, dette blei en lang post! :D God natt folkens!

Skjult ID med pseudonym fjesløs lø. 6 aug. 2011 03:27

Kameleonen: Jeg fikk nylig svar fra ei jente jeg antar får svært mange brev. Det var ikke en avvisning eller kort svar, engang! :) Det er selvfølgelig sannsynlig at det ikke kommer flere svar etter det første, men jeg velger å holde motet oppe :p Brevet jeg skrev var ganske forseggjort (men ikke veldig langt), og ærlig.

For referanse er jeg for øyeblikket uten profilbilde, og hun har ikke vært innom profilen min.

Måtte bare skryte litt, ettersom jeg ellers ikke har spesielt imponerende svarprosent på brevene mine. Tror jeg at jeg har draget på henne? Absolutt ikke, men jeg synes både hun var fysisk attraktiv, og det virket som hun hadde en personlighet som passer meg hvertfall ganske bra, så hvorfor ikke? ;)

Skjult ID lø. 6 aug. 2011 03:45

Du kan vel bare tenke deg til hvor mange meldinger enn vakker dame får.Og for min del virker det som at eg får flere svar etter eg tok vekk alt med arbeid fritid og alt snikk snakk.
Og det virker som de som tar kontakt har mye mer tilfelles med deg.Men eg ler fortsatt når det første en kvinne spør deg om...hva jobber du med... beste turn off ever.