Alle innlegg Sukkerforum

Første uka etter ferien er snart over.

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Akershus) to. 4 aug. 2011 16:43 Privat melding

Har begått masse ferie-skade-feil denne uken.. Nesten hver dag etter å ha parkert bilen befinner jeg meg foran grillen med en øl i hånda og tenker at jeg ikke engang kan huske at jeg var i kjøleskapet og henta denne... På kontoret er det heller glissent og motivasjonen er heller laber. Det er nesten så det hadde vært bedre med litt ræva vær, så tankene ikke hadde gått hen til alt det man kunne ha funnet på å benyttet tiden til av uteaktiviteter. Nå som helgen nærmer seg har dette dobbel effekt og det lille som foretas av samtaler med mine medmennesker på kontoret preges stort av innhold som er alt annet enn jobbrelatert. Snart i ferd med å opparbeide meg sort belte i pisspreik...

(kvinne 38 år fra Buskerud) to. 4 aug. 2011 19:38 Privat melding

Ah! Signerer denne altså! (Bortsett fra at jeg ikke har en kjeft å snakke med på jobben enda da)... Det er jo allment kjent at man egentlig skal ha ferie etter ferien for å komme seg etter ferien. Muligens burde man aldri ha ferie overhodet, rett og slett for å slippe smerten ved å komme tilbake på jobb.

(mann 51 år fra Oslo) to. 4 aug. 2011 20:05 Privat melding

Heldigvis er jeg ikke alene på jobben lengre! Forrige uke var tøff, når jeg tittet ut vinduet på kontoret så jeg rett på høyblokka. Jobben ble ikke så viktig da.

(kvinne 38 år fra Buskerud) to. 4 aug. 2011 20:21 Privat melding

:-(