Alle innlegg Sukkerforum

Går lei av jenta etter sex - Blir ikke forelska

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lei fr. 5 aug. 2011 07:32

De siste 2 årene har jeg vært singel, og levd singellivet slik det skal når man er i første halvdel av 20-årene, med mye fest, moro og en god del damer...

Det siste halvåret har jeg tenkt en del på at jeg vil prøve å finne meg en kjæreste igjen. Men jeg har et problem. Jeg blir ikke forelsket. Jeg har bare vært det 1 gang i hele mitt liv, og det forholdet varte i nesten 5 år.

Jeg blir interessert i kvinner, og gjerne betatt, men aldri forelsket. Og jeg har funnet ut at roten til problemet ligger i at jeg går lei av jenta. Spesielt etter sex.

Det trenger ikke å være etter det første samleiet jeg har med ei ny jente, selv om det faktisk er tilfellet noen ganger også, men i alle fall etter en 4-5 omganger, finner jeg ikke noe spennende ved henne lengre. Jeg sukker nesten av skuffelse når jeg får meldinger fra henne, og ender opp med å bare si rett ut at jeg ikke vil ha mer. På denne måten sårer jeg selvsagt en del jenter, men jeg er i alle fall ærlig, da.

De jentene jeg holder ut lengst med, er de jeg har best sex med. Og jeg spør jo meg selv om det faktisk er bare sex jeg vil ha, men hvorfor føler jeg meg tom da?

Jeg har forsøkt å vente med sex. Men da skjer en av to ting:

1. Dette er mye vanskeligere enn man skulle tro for et hankjønn. Min erfaring er i alle fall at dersom du ikke tar initiativ, så kommer hun til å gjøre det. Og hva gjør jeg da? Jo, jeg får såklart blue balls til slutt, og gir etter.

2. Hun tar ikke initiativ, og jeg går faktisk lei av henne, fordi jeg ikke kan ha sex med henne.

Så det å vente med sex, funker ikke for meg i alle fall.

Noen som har erfaringer eller tanker om dette? Noen tips?

Både menn og kvinner kan svare, enten du har vært/er som meg, eller vært med en som meg.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 5 aug. 2011 09:03

jeg har en teori at det er slik det går når man har "for mye sex" som ikke inkluderer følelser. jeg tror at man kan gjøre så å si hva man vil med sin egen kropp og sjel, så lenge man beholder sunn fornuft slik at det ikke blir for mye av det gode. grunnen til at jeg har denne teorien er ut i fra hva mine venner og venninner forteller om sine sexliv og følelser, samt bekreftelse av helt ukjente personer her på forumet, både menn og kvinner. dette ser ut som noe som skjer oftere og oftere med folk, og fellesnevneren er at de har hatt mye sex som ikke inkluderer det "riktige" følelsene.

din punkt nr 1 er ganske subjektiv, jeg kjenner meg ikke igjen i det hele tatt. eller jeg gjør jo det, men når jeg får "blue balls" så fikser jeg det selv. jeg er ikke et dyr men et menneske, og jeg greier å styre min impulser, jeg bestemmer selv hva jeg gjør, ingen andre.

hvis du skulle vært "ordentlig" ærlig, så ville du ha sagt det til jentene før du har sex med dem, at du sliter med å få følelser for de du har sex med. hvis de da vil ha sex med deg, så gjør de det vel vitende at du mest sannsynlig ikke kommer til å få andre følelser for dem enn kåthet, og blir de såret når du ikke vil mer så er det deres feil. personlig så syntes jeg det er uærlig å innlede et forhold med en jente der hun tror at det kan være noe mere, når du vet veldig godt at det ikke kommer til å skje. problemet er jo at når du "virkelig" vil prøve men følelsene ikke kommer. men igjen, det jeg hadde gjort var å si det rett ut "jeg liker deg veldig godt og har lyst til å se om det kan være noe der, men akkurat nå så føler jeg bare en utrolig sterk fysisk tiltrekning til deg som gjør at jeg ikke greier å tenke eller føle helt klart". da er du ærlig, og må da tåle og respektere at jenta sier "nei takk".

uansett, jeg ønsker deg lykke til videre!

(kvinne 38 år fra Buskerud) fr. 5 aug. 2011 09:07 Privat melding

1). Gjør både dem og deg selv en tjeneste og ta en pause fra kvinnfolka. Når du treffer "den rette" VIL du bli forelska, så det er ikke vits i å stresse med det og følelser kan ikke styres uansett

2). Ta en pause fra one night stands. Når man føler seg tom, er det et greit signal på at den atferden ikke er riktig for deg - blir fort litt avstumpa etter å ha k****a rundt i to år

3). Tenk over hva det er du egentlig leter etter. Er du f.eks. ferdig med eksen din? Ser du ubevisst etter noen som henne? Om det skulle være noe i det, vil jo absolutt alle andre bli en skuffelse siden ingen er, eller noen gang kan bli henne

(kvinne 38 år fra Buskerud) fr. 5 aug. 2011 09:15 Privat melding

@useriøs:

Angående det der med å informere damene om situasjonen i forkant! Jeg er helt enig i at det er redelig og absolutt bør gjøres, og at det da er damas eget problem når hun får døra slengt i bakhue etterpå. Problemet her - som jeg synes alle menn skal legge seg på minnet - er at 95 % (ja, jeg tør faktisk å anslå et tall her!) av verdens kvinner vil tenke i sitt stille sinn: "JEG skal bli den som omvender ham! Får han èn natt med meg, forstår han hva kjærlighet er!" Og dermed har advarselen din gått dem hus forbi, og de ender opp såra og forbitra og overraska over at ikke de klarte å overbevise deg om at nettopp de var den rette for deg. Det verste av alt er at det er fullstendig oppegående, flotte damer som tenker sånn her, det bare ligger i kvinnens natur!

Til skrekk og advarsel for alle menn ;-) Og også derfor jeg aldri lenger går inn i "vi får se hva som skjer"-forhold med menn som er usikre. Gidder ikke å lure meg selv lenger :-))

Skjult ID med pseudonym Etc. fr. 5 aug. 2011 09:32

På film ville problemstillingen vært psykologmat. Hvorfor ikke, kanskje det er noe som vil være klargjørende?

Skjult ID med pseudonym Lei fr. 5 aug. 2011 09:40

@Melankolia

Har ganske sjeldent ons. Det er (svært) korte forhold det er snakk om.

Ta en pause fra kvinnfolk.. Er du gal? :P

Eksen min er ikke en person jeg måler andre etter. Men takk for innspillet.

@useriøs

Vet ikke hva du mener med "for mye sex", men kanskje du har et poeng her.

@ dere begge to

Jeg har prøvd å være ærlig på forhånd. Både da jeg ikke brydde meg om jeg kom til å like jenta etterpå, og nå som jeg ønsker å gjøre det. Det spiller ingen rolle. Har aldri fått en avvisning på grunn av det.

Men jeg har allikevel slutta å si fra på forhånd. For jeg må strengt tatt tenke slik at denne jenta kan være "it", og ingen vits i å gi henne negative tanker på forhånd. Jeg har jo rette innstillingen.

Det blir liksom bare kjedelig etterpå :S

Skjult ID med pseudonym Lei fr. 5 aug. 2011 09:41

@Etc.

Nei.

Skjult ID med pseudonym Sølibat? fr. 5 aug. 2011 10:09

Har samme problemet selv faktisk.
Og det er utrolig bra damer jeg har funnet tonen med.
For min del tror jeg ikke det er sexen i selv selv. men rett og slett det at følelsene mine ikke går videre.
Nytt og veldig spennende i starten, men så brått kommer hverdagen.Ikke det at jeg kjeder meg, vi har det
fortsatt veldig hyggelig sammen, men mer på vennskaps nivå.
Og det er som regel jeg som slutter å hinte/ foreslå sex.
Og da aner de fort ugler i mosen.
Får veldig dårlig samvittighet overfor disse jentene, de fortjener det overhodet ikke, men what to do?

Skjult ID med pseudonym Ikke_Lene fr. 5 aug. 2011 10:18

Hvorfor må du være forelsket da? Selv har jeg bare vært forelsket 2 ganger i mitt liv, og sist gang for 9 år siden. Jeg har ikke lenger som kriterie at jeg må være forelsket for å evt få fast følge med noen. En forelskelse går over uansett. Det er viktigere for meg med trygghet og stabilitet enn fyrverkeri og kjempespenning da dette uansett går over etterhvert. Mannen jeg faller for skal selvfølgelig gi meg litt sommerfugler og en god følelse, men forelsket tror jeg ikke at jeg blir mer.. Jaffal ikke sånn forelska som da jeg var 19 og svevde på rosa skyer. Lykke til hvertfall :)

Skjult ID med pseudonym man hore fr. 5 aug. 2011 10:31

Kan dessverre ikke komme med noe positivt her tror jeg. Jeg er 34 og har fortsatt samme problemet. Jeg har vel egentlig gitt opp å bli forelsket igjen og lurer seriøst på om jeg noen gang vil ende i et nytt langvarig forhold. Det er maaaange år siden sist.

Jeg for min del hadde absolutt ikke ville fortelle jenter at du trolig aldri kommer til å få følelser for dem før første gangen. Hallo, snakker om å skyte seg selv i foten? Men du kan jo dempe forventningene likevel på andre måter, som bare å si at ”kan vi ikke bare se hvordan ting utvikler seg og ta det med ro”, passe på å ikke møtes for ofte og ikke ringe/tekste så mye heller. Vise litt lite initiativ altså, rett og slett, så hun ikke tror at du er mer interessert enn du er og får for høye forventninger. Har selv nettopp avsluttet en slikt kortvarig liten affære selv, vil ikke en gang kalle det et forhold, og vi er fortsatt venner og vil forsøke å fortsette og omgås som det. Og hvem vet, kanskje det blir med noen frynsegoder også inntil en av oss møter en annen.

På den annen side har nylig en av mine beste venner blitt forelsket for første gang på et tiår, og endt sin 12 – 13 år gamle singel- og playertilværelse og blitt samboer. Så det er vel kanskje fortsatt håp…

(mann 33 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 10:47 Privat melding

Men å være forelsket er jo den verste følelsen i hele verden, det har absolutt ingen nytte for en mann å være forelsket. Jeg ser at det kan være praktisk for en jente pga den store etterspørselen slik at hun vet hvem hun skal velge, men for en gutt...jeezez..da kan en like godt dunke hodet i veggen.

Priser meg lykkelig for at jeg ikke er forelsket og at det var noe en ble som 20åring.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 5 aug. 2011 11:52

@Melankolia, kan ikke si noe på % satsen din, men poenget mitt består, det eneste jeg kan gjøre som mann er å være ærlig, hvis jenta spinner opp noe rare ideer i hodet hennes så kan jeg ikke gjøre noe med det, jeg er tross alt ingen jedi knight som kan ta en liten mind trick på henne og få henne til å forstå!

@lei, du har faktisk feil innstilling, som er hele problemet! skjønner du virkelig ikke hva jeg mener med "for mye"? for å gi det til deg med tskje, har du noen sinne drukket "for mye"? eller spist "for mye"? eller sagt "for mye"? Og hvis du fortsatt ikke forstår, har her du motsetninger: har du drukket "for lite" vann når det er varmt? eller spist "for lite"? eller sagt "for lite"?

poenget mitt er "alt med måte", dvs balanse. den innstillingen du har er "har jeg lyst så har jeg lov", noe som er er en ekstrem ytterpunkt og er ikke balansert. det er heller ikke bra å være på andre siden, altså ALDRI la seg selv styre av følelser, man MÅ finne en måte å gi uttrykk for dem.

og sist, det at du forteller en jente at du vil prøve å satse på henne mere enn bare sex er ikke negativ så lenge du virkelig mener det, det blir negativ når du sier det men ikke mener det. som du sier, hvis du pleide å si i fra, de avviste deg ikke, men allikevel ble såret, ja da er det deres feil og ikke din, igjen, så lenge du har vært ærlig, dvs du sier til dem at du vil se om det kan være noe mer, eller sier til dem jeg vil bare ha kroppen din og ikke noe mere.

så det du kan gjøre er ganske "enkelt", fortsette som du gjør og håper at "noe" skal skje som skal forandre på måten du er på, eller AKTIVT gjøre noe selv for at ting skal forandre seg. og det aktive vil være å gjøre som du ikke pleier, dvs ikke knull på alle damer som du har lyst og greier å få, bare fordi "du kan".

for å leke helt hobbypsykolog, det kan hende at underbevisstheten din, altså den biten av deg som du har null kontroll over, har blitt så avstumpet av handlingsmønstret ditt og har fortalt seg selv at du ikke er verdt annet enn billig sex, at den ikke lar deg føle noe mere for jenter siden den forteller deg at du ikke er verdt med enn akkurat det, sex...

(mann 36 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 12:03 Privat melding

Dette er vel en av mine store problemer også:( Det er også derfor jeg har hatt meget lite sex de siste 2 årene:( Jeg savner å ha følelser for en kar:(

Jaja:) Stakkar den karen jeg får følelser for....han kommer til å få gjennomgå.

Skjult ID med pseudonym man hore fr. 5 aug. 2011 12:36

Behøver du å ha følelser for å ha sex da? Glad jeg slipper det. Det holder med en ung, myk og varm kropp, så er jeg happy ;)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 12:47 Privat melding

Neida...man MÅ jo selvfølgelig ikke det men jeg blir så lei karen kjapt a gitt.

Jeg vil jo ha god sex meget ofte og slikt skjer jo oftest når man kjenner hverandre litt, typ etter 6-10 runder og fyren må jo ville møte meg ofte også. Men samma det... jeg er jo ikke på sukker for å finne meg en playbunny just for the fun of it.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 5 aug. 2011 12:52

Mulig om du må bare kutte ut alt.. Gå litt vekk fra avhengigheten av det spennende nye.. Bare ikke date noen en periode.. Ikke pule noen en periode.. Kjenne på alenelivet totalt..
Er visst kun det som funker om man er sexavhengig visst nok.. Om man skal kunne connecte følelsene og det seksuelle igjen.
For det høres jo ut som du er nymfoman..Jeg er jo ikke utdannet, så man skal aldri si noe sikkert.. Om det er en uting, er helt opp til deg å bedømme utifra hva du vil med sex/kjærlighetslivet ditt...

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 5 aug. 2011 12:53

enig med ceca, sexen blir mye bedre når det er følelser involvert, uten at jeg kan helt uttale meg, men med tanke på at ceca har vært veldig åpen om sitt sexliv her (og takk for det!), så føler jeg at det stemmer.

og nei man hore, man trenger ikke å ha den type følelser for å ha sex, mekanikken i det hele er ganske så enkel. jeg får jo stå av å sitte på bussen eller toget, kunne lett hatt sex med noen da. våkner også opp hver dag med stå, kunne lett hatt sex med nesten hvem som helst da også. og jeg kan fortsette, har jo ikke så veldig mye kontroll på når og hvor jeg får stå, men jeg bestemmer over hva som skjer med den! ;-)

(mann 38 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 14:00 Privat melding

OK, jeg hadde egentlig tenkt å ta en pause i stalkingen i dag og ikke kommentere alt som har med stakkars lille Ceca å gjøre. ^^ Men sorry, det funka ikke: "men med tanke på at ceca har vært veldig åpen om sitt sexliv her (og takk for det!)" Jeg gir meg ende over. :-D :-D

Men fra spøk til side; jeg hadde noe av det samme problemet som TS i min ungdom. Jeg ga til slutt bare opp, både å fly rundt og å konse så innmari på å få følelser for jentene jeg var borti.
Bang!! Det tok ikke mange månedene før det bare skjedde av seg selv og jeg plutselig var hals over hode forelska og alt var fryd og gammen.
Så jeg veit ikke, kanskje det ødelegger litt at man har så innmari fokus på at man MÅ bli forelska, man MÅ få følelser; at man rett og slett prøver for hardt?

Det blir kanskje litt annerledes når man begynner å bli litt oppe i åra sånn som undertegnede, men er man i begynnelsen av tjueåra som TS er det vel ikke noe å stresse med foreløpig. Da kan man tillate seg å slappe litt av og la det skje av seg selv.
Tenker jeg, ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 5 aug. 2011 16:24

frykter at dette blir min bane også...