Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Embla fr. 5 aug. 2011 13:09

Jeg opplever stadig at jeg får hjerter, flørt og brev fra personer som ikke har bilde på profilen sin.Som regel har de heller ikke bilder i albumet, og ofte lite info om seg selv i tillegg. Mange av disse foreslår at jeg skal legge dem til på facebook, msn eller at de kan sende meg bilde på mail. Er dette som regel bare useriøse, evnt gifte menn, eller hva skal jeg tro? Hva slags erfaringer har dere som har vært litt lenger på sukker, og kjenner "gamet"? Er det lurest å skygge unna dem?

Skjult ID med pseudonym chandler77 fr. 5 aug. 2011 13:12

Ja.

Skjult ID med pseudonym -missi- fr. 5 aug. 2011 13:14

Legger ikke til dem jeg nei skal jeg legge til noen på face må d være noen jeg har snakket mye med, møtt, eller syns er innmari kjekke :P eller alt :) :P

Skjult ID med pseudonym angel fr. 5 aug. 2011 13:20

Hei :) jeg også opplever det så mye. noen av de er ikke min type når de endelig vil vise bilde av seg sev. Eller så har jeg noen som er veldig kjekke og når det kommer til det å ses på cam ,så får jeg aldri sett hvem som er på cam,alle så sier de det er noe galt med caen deres,er så lei disse som kun er ute etter bare sex her inne og som vil vise fram det de har mellom beina.
Trodde det skulle være litt mere seriøse gutter / menn her inne.... men dere gutter opplever sikkert noe lignende dere også ...?
Men har ikke opplevd at det de er gifte,men det kan jo hende de ikke vil si det ...

Skjult ID med pseudonym mina fr. 5 aug. 2011 13:20

Jeg er restriktiv med å legge folk til mine private sider og spes.menn som ikke engang kan legge ut bilder av seg selv her inne.
Skygg unna disse! Hvis de er seriøse så kan de i det minste legge inn et bilde eller to.

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 13:21 Privat melding

Det kan være folk som av ulike grunner,ikke vil ha bilde på profilen sin, det kan være at man bor på et lite sted
for. eks.eller det kan faktisk være en svært vakker person, som ikke vil bli bedømt utelukkende pga. utsendet sitt,
så det behøver ikke være snusk eller useriøst for det.

Kanskje tvertimot, for svært mange utenlandske svindelprofiler, jeg har sett på andre nettsteder iallefall, har mange bilder av en søt eller vakker jente, som disse svsvindlerene har rappa fra noen uvitende på nettet.

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 5 aug. 2011 13:27

Setter pris på tilbakemeldinger : ) Jeg har bare vært her i en måned så langt, og takket ja til én date. Han hadde profilbilde, og full pakke på profilen, men var bare ute etter uforpliktende sex han også. Hadde vært mer realt om dette kom fram før man møttes tenker jeg..

Skjult ID med pseudonym angel fr. 5 aug. 2011 13:35

Embla
Skriv på profilen din at du ikke ønsker noe ons, da får du lukket vekk noen ,men alltid noen som prøver seg for det. Og vær ærlig tidelig og si hva du er ute etter ikke vent med det og spør tilbake om det samme..

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 5 aug. 2011 13:37

Jeg ligger også unna de uten noe info på profilen og de som har tekst, men ikke bilde. Og som dere over legger jeg heller ikke til noen på andre siden uten at jeg kjenner de IRL først.... Har ikke behov for å utlevere meg og mine for menn jeg ikke kjenner.

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 13:38 Privat melding

Hvorfor har DERE alle anonyme innlegg og bilder her i denne dabatten da??????

Skjult ID fr. 5 aug. 2011 13:39

moHAHAHA

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 13:39 Privat melding

uten bilder, skal det være.

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 5 aug. 2011 13:40

Jeg bruker nicket mitt når jeg skriver her, så er ikke anonym på den måten. Trenger bare ikke vise ansiktet mitt for hvert innlegg. Synes det er litt slitsomt med de som hele tiden poster med bilde. Hvis noen vil se meg er det bare å søke meg opp :)

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 5 aug. 2011 13:44

Lonely.. Er ikke ute etter å sjekke noen her på forumet da : ) Er bare litt undrende.. Jeg har bilder på profilen min : )

Takk for tips om å skrive det på profilen : ) Jeg har jo lagt inn at jeg ønsker et langvarig forhold, og trodde kanskje det var nok.. Men det ser ikke sånn ut..

Skjult ID fr. 5 aug. 2011 13:46

hæ? ikke sjekke noen her på forumet? hvorfor ikke??
;)

Skjult ID med pseudonym Embla fr. 5 aug. 2011 13:49

Er det vanlig å gjøre? Jeg er sååå nybegynner.. ; ))

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 5 aug. 2011 13:50

"Trodde det skulle være litt mere seriøse gutter"

ja, det er nok av oss her inne, problemet at dere jenter ikke svare på våre brev, men velger å svare på brevene til disse typene, som gjerne er " veldig/innmari kjekke"! ;-)

tror ikke dere at de ikke vet det selv, og bruker det for hva det er verdt? jeg mener, ufattelig jenter gjør jo det og, hvorfor tror du så mange jenter vil være glamourmodeller?

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 13:53 Privat melding

Det er meget lurt å være forsiktig med gi ut e-mailadressen, er du uheldig, havner adressen på kontaktlid\sten på
store spammernettverk, har jeg lest,.
Tror det kan være en grrunn at mange utenlandske nettsvindlere, maser om email adressen din, i første brev, de har heller ingen veldig gode grunner til at man skal begynne å skrive på mail allerede etter første melding, og jenter/kvinner det finnes utenlandske nettsvindlere som retter seg mot dere også, noe jeg tror det blir mere av, ettersom mennene er blitt mere vant/aktpågivende på sånt.

Skjult ID med pseudonym reger fr. 5 aug. 2011 13:56

må ha bilder da
ellers er det bare døvt
det skal jo sjekkes!

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 5 aug. 2011 14:01

jeg bruker aldri papirpose over hodet når jeg vandrer rundt i byen.
bruker derfor bilde her på sukker.

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 14:04 Privat melding

Har dere tenkt på at dere kan gjenkjent av andre Sukkerbruker, IRL og de viser interesse på gata for. eks., hvordan vil dere reagere da?

(kvinne 50 år fra Akershus) fr. 5 aug. 2011 14:08 Privat melding

HEI useriøs
Jeg er en av de som i starten svarte alle hyggelig tilbake, uansett hvem de var og hva de var ute etter, men etter så mange meld og tilbud om sex så har jeg gitt opp og svare alle.
Jeg er en dame på 43år og det er alfor mange gutter i 20åren som kun ønsker sex med meg og jeg er så dritt lei mildt sakt.. Og de på min egen alder skal ha en på 18 og opp til 34, så jeg er vel gått ut på aldere til de som er seriøse her inne tror jeg snart...

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 5 aug. 2011 14:12

@lonely.
om de kjenner meg igjen og viser interesse, er det jo veldig koselig. enda bedre enn en avtalt date.

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 14:16 Privat melding

@Ruggen, så du tror ikke det hadde blitt flaut, jeg tenker ikke først og fremst fra de som kjenner hverandre godt fra forumet her,men at man har bare sett profilen deres her?

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 5 aug. 2011 14:23

@lonely.
(kun kvinner med match >70 kan lese profilen min)
nei, overhodet ikke flaut om en av dem tar kontakt på gata. bare veldig hyggelig. tar de kontakt, er de jo antakelig interessert på en eller annen måte... :)

dessuten hadde dette vært kjekt for de som synes det er flaut (!) å treffes på nett. å treffes på gata derimot, er ikke flaut ;)

Skjult ID med pseudonym Elisa fr. 5 aug. 2011 14:25

Å legge til folk på private sider som i utgangspunktet er anonyme og uten informasjon synes jeg ikke noe om. På facebook og msn har jeg kontakt med vennene mine, ikke ansiktsløse anonyme. Det ironiske er jo at disse uten ansikt ofte tar kontakt pga utseendet, men ikke vil gi damen anledning til å vurdere utfra deres utseende. De ville aldri tatt kontakt om de ikke likte det de så, men damen har liksom ikke lov å vurdere på samme grunnlag?

Alle har selvsagt all rett til å velge å ikke ha bilder her, men da må de også godta at andre kan velge dem bort, fordi vi ønsker tilsvarende bilder og info om dem man snakker med, som man selv har lagt ut - uten å måtte oppgi ytterligere private adresser og sider for å få det.

(mann 54 år fra Nordland) fr. 5 aug. 2011 14:26 Privat melding

Mulig en nervøs jente ville reagere anderledes??

Skjult ID med pseudonym sushibabe on. 10 aug. 2011 10:51

Er faktisk også litt skeptisk mot bildeløse profiler pga diverse erfaringer. Og noen ganger synes det er bare hysterisk morsomt hva slags bilder de sender.
Fikk nylig et som var kompimert + halve ansikt var skjult. Og han trengte 2 dager å sende det
Min teori er at de fleste er ufornøyde med utseendet sitt, og den andre parten er opptatt.
Det finnes sikkert unntak, men jeg synes det er bare tungvint å finne det ut.