Alle innlegg Sukkerforum

Egen tråd ang. Henvendelsesstatistikken

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym nnnnnn fr. 5 aug. 2011 17:56

Helt sykt å lese igjennom den tråden, hva har folket ærlig talt å si om sånne gedigne kjønnsforskjeller her inne, den tråden beviser ALT hvor gale dette her er........ :S

DE attraktive gubbene som vitner om null responns, han ene om kanskje toppen 5 meldinger, mens midt på treet damer 20 minst, jeg syns ikke det er morsomt rett og slett, det gjør at alt her blir feil, det gagner ingen, men samtidig var dette tråden der hvem som helst kan lese og endelig fatte hva som skjer her inne!!

Skjult ID med pseudonym Frankhj fr. 5 aug. 2011 18:01

Jeg har skrevet i profilteksten min at jeg har bedre ting å finne på i sommermånedene enn å sitte og sende ut meldinger og håpe på svar.

Nå får jeg vel kanskje melding fra én ny jente i uka, eller deromkring, men jeg kan ikke si om det er flere er færre enn jeg fikk tidligere....

Så da kokte vist poenget litt bort her, hehe :)

Skjult ID med pseudonym Everett fr. 5 aug. 2011 18:06

Men de attraktive mennene vet jo at de fremdeles er attraktive.
Det er bare et spørsmål om å få nettdatingen til å fungere.
Som om de skulle gått ut på byen ikledd striesekk og innsmurt i aske, og om det ikke fungerer, så ville de prøve noe annet...

(mann 51 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 18:07 Privat melding

<---------Attraktiv gubbe :))

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 5 aug. 2011 18:09

Hvis statistikken skal kunne brukes til noe særlig må man registrere mer enn bare mottatte førstemeldinger.
F.eks. hvor mange førstemeldinger man har sendt, og hvor stor andel man får svar på.

Jeg mottar svært få førstemeldinger (beregnet vel 0,038 per uke), men jeg sender flere (kanskje 4-5 per uke) og jeg får svar på de fleste jeg sender...så jeg har ikke noe å klage på.

Uansett - hva kan statistikken brukes til? Rettferdiggjøre for deg selv og selvbildet ditt hvorfor du får så få meldinger? Eller bare finne noe å klage over?

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 18:51 Privat melding

Mye kommer ann på hvor aktiv man er her inne. Jeg sender kanskje 5 til 6 første mld på 1 mnd. Får svar på ca halvparten. Det vil si 3 stk. Hadde jeg sendt ut flere mld hadde jeg også fått flere svar. Når det gjelder innkommende førstemld får jeg ca 1 om dagen hvis jeg er logget på. Er jeg aktiv på forum i tillegg øker det gjerne til 3 om dagen. Når jeg ikke er logget på får jeg sjeldent noen førstemld. Jeg er fornøyd med dette.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 5 aug. 2011 19:15 Privat melding

Jeg ser egentlig ikke helt problemet.

...spiller det -egentlig- noen rolle om den som tar kontakt først har innover- eller utovertiss?

Jeg ser jo greia med at det er litt latterlig at damer generellt vegrer seg for å ta kontakt fordi de ikke tror de er bra nok, frykt for avvisning osv... Men hva faen da, alternativet er at det er en drøss med damer som du ikke er interessert i som tar kontakt. Hvor kult er det liksom, sånn på en skala fra X til Y...?

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 5 aug. 2011 19:20 Privat melding

jeg er visst ikke midt-på-treet engang *sukk*.
enda bra at mammaen og pappaen min liker meg, da. de er gode til å late som, iallefall.
og ganske flaks at jeg ikke er gifte- og verpesyk, for da hadde det begynt å haste litt! ;o)

(kvinne 42 år fra Akershus) fr. 5 aug. 2011 19:25 Privat melding

Blir ikke nedrent av førstemeldinger jeg heller, men får vel svar på omtrent 1/3 av de jeg skriver til...og det er vel det som er viktigst...eller??

Skjult ID med pseudonym discosteel fr. 5 aug. 2011 19:31

Får verken svar eller førstemldinger da kan man vel konkludere med at man rett og slett ikke er pen nok :P Og sånn er jo livet er ikke alle som er ment til å finne noen.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 5 aug. 2011 19:33 Privat melding

Discosteel, du får begynne i motsatt ende da vettu... Start med å sende til de minst attraktive damene, og jobb deg oppover =P

Skjult ID med pseudonym discosteel fr. 5 aug. 2011 19:37

Hehe egentlig ingen dum ide men det har allerede blitt prøvd :P Bedre og heller kalle en spade for en spade og slutte å drite seg ut :P

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 19:37

om damerna gjorde så skulle jag fortfarande inte få några .))

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 5 aug. 2011 19:41

PMI..... agaton og discosteel. Dere må ha PMI :-)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 19:50

pm vaddå ?

(mann 49 år fra Troms) fr. 5 aug. 2011 19:52 Privat melding

@TS: jeg vet at jeg muligens ikke går inn under attraktiv tydeligvis i ditt bilde, men jeg må minne deg på at jeg får ca 10 førstemeldinger i løpet av uken.

Ja, jeg vet at det er mindre enn det en del damer får, men når man skal summere opp, da må man summere med allel, selv om jeg ikke ser attraktiv ut for deg.

Når en person flere meldinger enn 5, som de attraktive får, da er de på en måte attraktive selv om man ikke ser attraktiv ut.

Den sytingen om manglende meldiger kan man kanskje gå litt i seg selv med.......

Legg merke til at jeg skriver under eget nick osv hele tiden, og du skriver anonymt, og en del andre som syter om dette skriver anonymt...

Sett i lys av overnevnte, kanskje man skal revurdere sitt valg om å være anonym?

Ja, jeg skjønner at man velger å være anonym dersom man skriver om eller svarer på touchy temaer, men det er mulig og skru av og på anonymiteten. Kanskje flere blir obs på en?

Da er spørsmålet om ikke man finner annet enn at det som du skriver om i toppen kan komme av at du velger å være anonym og at du eventuelt er mann.

JA, menn for litt mindre meldinger, men samtidig er det jo bare slik, hva skal man gjøre?
Kanskje være litt mer åpen, vise seg frem, gjøre noe med profilbildet, profiltekst, kutte ut å mase på damer for å få kontakt, for da tvinges damer til å ta kontakt selv.

Som jeg tidligere har skrevet her inne, jeg får lettere svar på mine meldinger inne i et annet singelnettsted av single damer som er på sukker som ikke svare meg her, kanskje det kan komme av at sukker.no har et annet konsept enn det andre stedet.

Jeg har samme profilbilde der som her, handler ikke om at profilbildet mitt er galt eller riktig.
Men, er det noe poeng å sutre gang etter gang om det samme?

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 5 aug. 2011 19:54

Positiv Mental Instilling :-)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 20:09

Kitty

Om min mentala innställning är positiv eller negativ har har ingenting med att göra hur det går här på sukker .

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 5 aug. 2011 20:16

Det var ikke det jeg mente heller kjære agaton. Men hvis man ikke tror at man finner noen, så blir det mye vanskligere å finne noen, for da forventer man seg avslag.

Om man ikke tror man klarer noe så gjør man kanskje ikke det. Tror man derimot at man kan, så er sansynligheten stor for at man faktisk kan ;-)

Dessuten er du en hyggelig mann :-)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 20:21

I mitt fall är det som felar att jag inte har något att erbjuda alla dessa vackra damer ! och det är inte fråga om positivt eller nnegativt tänkande utan realistiskt , utan att för den skull nedvärdera mig själv eller höja nägra andra .

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 5 aug. 2011 20:25

Du har deg selv å tilby agaton :-)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 20:29

Ja och det räcker inte långt . försökte i trettio år tjäna pengar på spel för att möjligtvis köpa mig några vänner men har lagt ner det numera .

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 5 aug. 2011 20:33 Privat melding

Nå har jeg hatt en lengre pause fra Sukker, og i fra forumet, men jeg registrerer at det er akkurat likedan som da jeg sist var her.......

Her klages det over at menn ikke får svar, damer får mer førstemeldinger, at yngre kåtinger bombarderer voksne damer som ikke er ute etter lammekjøtt, at mennene bare søker unge damer, osv, osv........

Til den som ikke lykkes, så har jeg et lite råd: prøv å tenk annerledes.

>En god sjømann ber ikke om mer vind, han perfeksjonerer sine seilerferdigheter>

Skjult ID med pseudonym Kitty fr. 5 aug. 2011 20:36

(Skjult ID med pseudonym agatonsaxa) - fre 5 aug 20:21
I mitt fall är det som felar att jag inte har något att erbjuda alla dessa vackra damer ! och det är inte fråga om positivt eller nnegativt tänkande utan realistiskt , utan att för den skull nedvärdera mig själv eller höja nägra andra .

(Skjult ID med pseudonym agatonsaxa) - fre 5 aug 20:29
Ja och det räcker inte långt . försökte i trettio år tjäna pengar på spel för att möjligtvis köpa mig några vänner men har lagt ner det numera .

Agaton.... ser du hva du selv skriver?

Jeg prøver å gi deg en positiv boost her. Men det preller jo av som vann på gåsa.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 20:50

Ja jag ser vad jag skriver och tyvärr så är jag sån som jag tänker jag är , en spade är en spade oavsett om någon säger att en spade är en kratta . Sen vem som har rätt kan ju diskuteras .

Och eftersom det bara är jag som vet hur jag är som person så är det det som gäller tills jag kan visa mig själv att jag kan leverera det som behövs .

Skjult ID med pseudonym Dobbs fr. 5 aug. 2011 20:54

@agatonsaxa
Og når den tid kommer, er det hønen eller egget som kommer først?

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 5 aug. 2011 20:55

Ja inte är det jag i alla fall :))

(mann 38 år fra Rogaland) fr. 5 aug. 2011 22:03 Privat melding

TS :
Den tråden du referere til er vel gjerne et lite hint til kvinnene her inne om å være litt mer åpne å sende / svare oftere på meldinger. Lov å håpe hvertfall :)

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 5 aug. 2011 22:20 Privat melding

hvorfor klage over spilt melk ? som det så fint heter :P Positiv tankegang har aldri skadet noen :) Og er det så nøye om man er her eller der på en eller annen statistikk? nei smil til de de rundt deg le og ha det bra og ta nå ikke datingen så himla seriøst så skal du se skyene forsvinner litt fra den mørke himmelen :) vist du gir litt f så går alt så mye bedre :P ;)

Skjult ID lø. 6 aug. 2011 04:50

En smart sjømann ber om mer vind mens han perfeksjonerer sine seilerferdigheter!

(mann 49 år fra Troms) lø. 6 aug. 2011 08:29 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym observat1) - lør 6 aug 06:03:

Har du røyka sokkene dine igjen? Eller slått deg på flaska igjen?
For nå er du heeeeelt tilbake til opplegget du beklaget for forrige helg.
JA, jeg er enig med deg i at Agaton skulle ha minst like mange brev som meg.
Hva som er grunnen til at jeg tydeligvis får mer brev enn ham er vel opp til damene å besvare.
Du er ikke kvinne vel, siden du besvarer på vegne av damene.
Du viser at du er ganske uvitende når du yttrykker at du er overrasket, eller at jeg tuller vedrørende mitt svar lenger opp her.
Det vil si uvitende når det gjelder å vurdere hva damene liker i en profil osv.

Men du er ganske uvitende når det gjelder det meste, det viser du ved å kalle alle som bor i nord for samer.
Jeg kan garantere deg at hvis du hadde sagt noe slik ansikt til ansikt med en person fra Nordland, Troms eller Finnmark, da ville du fått deg noen tette og en badehette. For faktummet er at flesteparten av samene bor i Oslo.

Det er et mindretall her oppe som er samiske.

Du er skikkelig på vidda når det gjelder meg, for jeg er søring og flyttet til Tromsø i fjor høst.

Men sier det til deg du som enten er uvitende, ertende eller bare rett og slett dum, at du burde være litt forsiktig med begrepet same på et generelt grunnlag ovenfor en hel landsdel.

Slik fakta er nå kunne du like godt sagt at hele Oslo-gryta er sameland i og med flesteparten av samene bor der.

Tli slutt, sett i lys av overnevnte og kommentarene dine her inne i forumet generelt sett, tror jeg kanskje at Agaton burde ta råd fra alle andre enn deg vedrørende hvordan han skal få mer respons på sin profil.

Lykke til med å sove av rusen, eller å pleie nyrene osv... hehe.

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa lø. 6 aug. 2011 10:02

observat1 och itwasentme

Tack för att ni bryr er men jag har haft olika profiltekster och olika bilder , var här ett halvår innan jag skrev ett ord på forum och hade i stort sett inga in på profilen kanske 30 st så vad man skriver då är helt ointressant . Jag bryr mig inte om denna plats längre då det inte fungerade för mig och tycker inte synd om mig själv utan det är som det är i världen , vissa har det vissa inte .

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 6 aug. 2011 13:15 Privat melding

@ itwasntme

Hehe, jævlig bra skrevet!

Hilsen skapsame i Vestfold :-)))

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 6 aug. 2011 13:28 Privat melding

Er det egentlig så veldig annerledes her inne på sukker enne det er på andre nettsteder eller IRL? Det at mennene på flørtefronten oftere tar initiativ enn damene gjør, mener jeg... Og et høyt antall førstemeldinger sikrer tydeligvis heller ikke varig oppsigelse av sukkermedlemskapet ;)

De fleste forhold består av en kvinne og en mann. (Og sukkersystemet er hvertfall bygget opp rundt det prinsippet) Det vil jo bety at om en sukkerkvinne er heldig, så er det jo som oftest en sukkermann som er det også... Og hvem som startet kalaset spiller vel ingen rolle...

(mann 49 år fra Troms) lø. 6 aug. 2011 16:27 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym observat1) - lør 6 aug 13:50:

Klart jeg tar alt som sier alvorlig, det er seriøse greier å diskutere med en som man ikke vet sikkert hvordan form er i.

Hva så?
Du kan se ut som supermann og ha muskler ang mass, men en del damer foretrekker faktisk menn som har muskler og litt fett, slik at det ikke skal bli så hardt å ligge på armen eller ha hodet på brystkassa.

Jeg bryr meg ikke om du kaller meg same, men du skrev ikke bare til meg.
Du skrev dette, må jo minne deg om det tydeligvis: "Samegutten (kaller alle fra nord for samer)".
Jeg reagerer ikke på at du kaller meg for same, men at du kaller alle som kommer fra nord-Norge for samer.
Jeg vet hva jeg er eller ikke, men du leker med en del uttalelser som kan medføre at du får deg en på trynet hvis det kommer ut hvem du er. En del personer som bor i nord er til tider frustrert over slike uttalelser, jeg kjenner flere som hadde slått deg rett ned pga en slik uttalelse.
Det er faktisk en del som er stolte over å være samiske, men det er også mange som er stolte over at de har en annen opprinnelse.

Hvis du mener det du skriver helt seriøst da kan du altså få problemer som sagt.
Hvis du rett og slett har formulert deg feil, da tror jeg du burde ta deg et kurs i skrivetekning, eller rett og slett søke om å få ta grunnskolenivået i NORSK på nytt.

Det siste her er vel noe du beviste i går når du klarte å formulere setningen slik at det kunne oppfattes at du ble tent på faderen din.... hehehehe

(mann 49 år fra Troms) lø. 6 aug. 2011 16:30 Privat melding

@temasti (kvinne 44 år fra Akershus, matchtall 86) - lør 6 aug 13:28:
Det spiller noen rolle når man er som meg og ikke liker å ta kontakt selv.
Men jeg kan godt være den som tar kontakt med damer på vegne av en kamerat som ikke liker å ta kontakt.

På tross av dette tar en del damer kontakt, og det setter jeg pris på.

Forskjellen er at en del damer følger programerte kjønnsrollemønster, mens noen menn gjør ikke det grunnet at deres personlighet passer ikke til å leve opp til det forventede kjønnsrollemønsteret.

(mann 49 år fra Troms) lø. 6 aug. 2011 19:11 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym observat1) - lør 6 aug 17:59:
Som sagt, du vil få en på trynet dvs rett over nesa...

Men jeg skjønner at du er bare en liten stakkars feig jævel som er tøff når du sitter trygt og godt, eller så er du bare redd. Ellers hadde du turt å poste det du skriver under eget nick, jeg er også ganske trygg på at du ikke vil avsløre hvem du er heller.

Jepp, jeg tar meg retten til å være barnslig hvis jeg ønsker det.
Samtidig viser du tydelig med slike gramatiske tabber at du ikke klarer å tenke helt klart, ergo tar jeg deg aldri seriøst.

Men husk at måten du er skriver på, eller måten du oppfører deg på kan såre noen, for det er faktisk mennesker som sitter og leser det du skriver. Når du skriver det du skriver da reagerer de enten med sinne, avsky, eller de bare ler for de ser hvilken narr du er. ;-)

Jeg bare ler av deg, ikke for at du er morsom, men fordi du er patetisk.

Jeg beklager hvis jeg sårer deg eller noe ved å være ærlig, det er ikke vondt ment, men jeg mener det.

Skjult ID med pseudonym roger lø. 6 aug. 2011 23:35

personlighet spiller ingen rolle lenger ? hvor mange ganger skal man brenne seg på at folk velger partner basert på utseende og så surner det etter noen måneder når det viser seg at det ikke er noe substans under all sminken eller det trendy kostymet.

(mann 49 år fra Troms) lø. 6 aug. 2011 23:48 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym roger) - lør 6 aug 23:35:

Ja, helt enig.
Jeg er bare helt rååå innerst inne under all spekket og musklene, det er noe vakkert i meg som man ikke kan se uten å komme nærmere....

Da hjelper det ikke å se ut som den avskyelige snømannen, derav kan man ikke se det jeg opplever hver dag når jeg digger meg selv i speilet når jeg har våknet opp.... ;-)

Skjult ID med pseudonym roger sø. 7 aug. 2011 00:04

det som er fascinerende er at klisjeen nesten alltid gjentar seg. de som ser bloggete ut les. attraktive, er altfor ofte intellektuelle lettvektere. not MY cup of tea..... feks når helt triviell kunnskap om ulike aspekter ved samfunnet er fullstendig fraværende opplever jeg det som en umiddelbar dealbreaker.