Alle innlegg Sukkerforum

REDD ANSVAR

Vis siste innlegg
(mann 61 år fra Akershus) ti. 26 feb. 2008 12:17 Privat melding

Jeg har ved en god del anledninger det siste året diskutert forhold med damer. Mange interessante samtaler, men noe som jevnlig går igjen i samtalene er at "menn skygger banen" når det blir alvor. Noen damer har sagt det rett ut at menn "er redd ansvar og forpliktelser". De har fortalt at i begynnelsen er alt greit, men straks det blir et skjær av seriøsitet og snakk om diverse man må forholde seg til, så skygger de banen. De blir borte, man hører ikke mer fra dem, ringer ikke m.m.......men kanskje det er slik begge veier, må bare innrømme at jeg kun har hatt et par samtaler med menn som har sagt noe lignende.

hva er din erfaring ??

Skjult ID med pseudonym kvinne40 ti. 26 feb. 2008 14:41

jeg har opplevd å date menn, spist ute et par ganger, men etter at de har vært på besøk hos meg og hilst på min 2 barn og sett den siden så har det blitt så som så med videre interesse. Om det er pga barn og ansvar, det kan jeg ikke si sikker, men man tenker da sitt.

Skjult ID med pseudonym Tullerusk ti. 26 feb. 2008 15:11

Spist ute et par ganger, og så hilse på barna??? Faen, da hadde jeg og rømt fortere enn fort!

Skjult ID med pseudonym Oddvar ti. 26 feb. 2008 15:22

Har en kompis som dro med seg 4 unger i alderen 4-12 på første daten........ Vi trudde vi skulle daue av latter når vi hørte det....
Det værste er at de bor sammen i dag ;-)

Men jeg tror ikke det er å anbefalle...................

(kvinne 65 år fra Telemark) ti. 26 feb. 2008 15:26 Privat melding

Jeg syntes mannen tar ansvar. Jeg har jo datet menn, men det har blitt god kontakt mellom mann og mitt barn. Så den
oppfatningen om at menn er dårlige til å ta ansvar, er jeg ikke helt enig i. Har ikke opplevd at mannen stikker når det blir alvor og ansvar. Men... det er mange typer menn også. Tror nok ikke vi kvinner er noe bedre enn mannen. når det gjelder dette.

Skjult ID med pseudonym kvinne40 ti. 26 feb. 2008 15:41

Tullerusk : Egentlig gjelder dette 2 stk som jeg dated, begge gangene spiste vi ute og koste oss, på et senere tidspunkt når vi var blitt bedre kjent og han(de) kom hjem til meg på besøk, hilste (de)han på barna som var hjemme. I begge tilfellene mistet de interessen Etter at de hadde vært hjemme hos meg :)

Skjult ID med pseudonym iversen ti. 26 feb. 2008 15:43

Kan det ha vært innredninga ?

Skjult ID ti. 26 feb. 2008 15:56

Hahaha, godt spørsmål, Iversen!

(mann 61 år fra Akershus) ti. 26 feb. 2008 20:47 Privat melding

@kvinne40
er jo ikke sikkert at det er noe problem her på sukker, men personlig tror jeg at det kan ha litt med hvor du er i livet. Om en 35 alene mor har 3 unger i alderen 4 til 7 år og hun dater en som er 40-42 så tenker jeg at det kan bli et problem. Altså typen på 42 har kanskje akkurat fått ungene ut av rede og spørs vel om han er klar for å starte på an igjen. Så slik kan jeg forstå Tullerusk at noen ville skygga banen ganske fort... :)

Skjult ID med pseudonym alenemor ti. 26 feb. 2008 22:36

Jeg er en alenemor til to små, som dater en alenefar til to.Jeg klarer meg selv fint i hverdag ( barnefar stiller opp en del også) uten ham, og han har ikke bedt hjelp fra meg heller. Når han har overskudd og tid, kommer han og besøker meg og barna. Jeg synes det er "fair" . Hvis han stiller mer for meg, burde jeg stille opp mer for ham også. Man kan ikke bare be den andre å gi og gi uten å gi noe tilbake selv. Jeg savner ham når han ikke er hos meg, men tenker at begge av oss har ansvar første og fremste overfor barna våre.

Skjult ID med pseudonym bjørk on. 27 feb. 2008 00:09

Om man har vært på date et par-tre ganger og så blir med dama hjem, treffer ungene - og det ender med at fyren trekker seg, kan det jo ikke være pga at dama har unger. De har han nok fått vite om allerede under mailinga. Så det er nok andre grunner til at folk trekker seg. Jeg tenker slik at en på 40-42 som kanskje akkurat har fått ungene ut av redet, og som ikke er klar for å starte på'an igjen, antakeligvis ikke vil kontakte ei alenemor på 35 med 3 unger i alderen 4-7 i utgangspunktet. Eller hva mener dere gutta? Dessuten er det ikke så veldig mange menn der ute på 40-42 som har fått ungene ut av redet. Mange av dem har jo ikke fått egne unger ennå.

Skjult ID med pseudonym Leonis on. 27 feb. 2008 07:52

Hvor tidlig i forholdet blir det snakk om forpliktelser og ansvar?
Noen damer ser ut til å undre seg over at mannen stikker etter at dette har kommet opp etter 2-3-4 dates, men da er det helt forståelig synes jeg - for jeg er redd for å havne i et forhold hvor det kun er forpliktelser og lite plass til å være kjærester, spesielt hvis hun har hastverk med å få barn (fordi jeg skal ha sett forholdet fungere godt i 2-3 år før jeg føler mer enn frykt for at det betyr 18 års barnebidrag).
Hvis ansvar og forpliktelser er noe som kommer etterhvert som forholdet utvikler seg med ei jente som synes at kos & lek er en 'hjørnesten', så er det en annen sak...

(mann 61 år fra Akershus) on. 27 feb. 2008 09:04 Privat melding

@leonis
det blir jo kanskje litt unyansert av meg å skrive "redd ansvar og forpliktelser", i hviklken grad og hva de mente med utalelsene i detaljer gikk vi vel ikke inn på i disusjonene slik jeg husker. Men det bel nærmest en parentes i det man snakket om så kom det en bemerkning fra damene. "jeg har det inntrykk av at menn lett skygger banen når det blir snakk om forpliktelser" så har de tatt et eksempel om en de datet o.l.

Jeg er litt nysgjerrig og ønsker å vite noe om oppfatninger og hva erfaringer andre har om dette, jeg påstår ikke for jeg vet ikke, er det mye slik vi oppfattes og i noen tilfeller blir tillagt av damer å ha slike egenskaper? eller har menn også de samme erfaringer med damer? ...er det snakk om personligheter, eller kjønn ??