Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Voksen fr. 5 aug. 2011 21:05

Jeg har flere ganger opplevd å få en førstemelding som hvor personer skriver at de likte profilen min, likte meg, syntes jeg er søt osv. Så har dette vært personer jeg ikke har fattet interesse for og skrevet en hyggelig melding tilbake hvor jeg takker for melding men at vedkommende nok ikke er den jeg søker. Og ønsket dem lykke til videre. Da får jeg sure meldinger tilbake om at det var da slett ikke det de antydet og de tror heller ikke jeg hadde vært noe for dem..
Hmmm neivel greit nok det men hvorfor skrive da?? Når jeg skriver en første melding så er det jo fordi vedkommende fanger min interesse og jeg har lyst til å bli bedre kjent for å bekrefte eller avkrefte om dette kan være noe.. Er det mange av dere her inne som bare skriver til noen fordi dere likte profilen og personen men ikke tenker på dem som en mulig partner, men gjør det bare for å være hyggelig?? Hmm kanskje jeg bare er veldig sær??

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 5 aug. 2011 21:16

Synd men sant at det er slik noen ganger..
De blir bare sure fordi de ikke fikk positiv repons. Ikke noe å bry seg om. Blokker dem og glem dem. Det er nok av de som setter pris på et koselig avslag.

Skjult ID med pseudonym marihøna fr. 5 aug. 2011 21:23

Jeg sender meldinger til menn jeg synes har en fin profil, som er veldig flotte og se på, er hysterisk morsomme...osv
Ofte ment som kun en hyggelig kommentar! Men, jeg skriver jo da på en slik måte at de skal skjønne at jeg kun gir en hyggelig kommentar:)
Har aldri opplevd å få negative tilbakemaldinger på dette. De fleste mennesker setter vel pris på positive tilbakemeldinger gjør de ikke?!

Skjult ID med pseudonym ....... fr. 5 aug. 2011 21:23

du er nok ikke av sukkers attraktive uanz

(mann 34 år fra Rogaland) fr. 5 aug. 2011 21:25 Privat melding

"marihøna"

nei, det der klarer vi oss uten, orker ikke de der førstemeldingene uten at det er forventa noe svar, med : "ha en fin dag videre"
la være, er bare en plagelse.....

(mann 34 år fra Akershus) fr. 5 aug. 2011 21:29 Privat melding

@ marihøna synes det er positivt med litt positive meldinger jeg. Skriver selv meldinger til de jeg synes har skrevet veldig gode inlegg på forumet, og sier at jeg synes akkurat det. Men passer på å gjøre dem oppmerksom på at det er derfor jeg sendte meldingen. :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 5 aug. 2011 21:32

Så lenge de sender en mel om"de likte profilen din, du er søt osv", så kommer det jo klart fram at de ønsker kontakt. De takler nok bare ikke et avslag. Fikk en sånn selv, og da var jeg plutselig helt uaktuell pga han søkte dame med lange bein. Han trodde vel han skulle "jekke" med ned, men jeg trives fint som lita dame:)

Skjult ID med pseudonym MrAsshole fr. 5 aug. 2011 21:38

Lange ben har da ikke noe med høyde å gjøre.... Det menn hovedsaklig synes er attraktivt er korte damer med proporsjonalt lange bein. Bare en fun fact :)

Jeg har sendt meldinger til jenter jeg egentlig ikke har tenkt på som min type, eller som bor for langt unna, bare for å si noe jeg likte ved henne. Vet ikke om det er rart.

Skjult ID med pseudonym Voksen fr. 5 aug. 2011 21:40

Da er jeg ikke alene om å få slike meldinger i retur skjønner jeg:-)

@ skjult id 21:23
Da er jeg ikke alene som uattraktiv, for du er nok en av de du også siden du er anonym:-)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 5 aug. 2011 21:43 Privat melding

Hahaha... Sånne folk er morsomme. Var ei ute på by´n en gang, som virkelig tok kaka... Stod i baren, og hu lurte på om jeg hadde lyst til å kjøpe en drink til hu. Nei sa jeg, det har jeg ikke. Ok, da ville hu kjøpe en til meg da, men jeg hadde nettopp bestilt, så jeg sa nei takk. Ellers litt blabla og frem og tilbake, var veldig innlysende hva hu var ute etter, og dama tok fan ikke et hint heller, så jeg bare nevnte sånn i forbifarten at jeg hadde dame . Da forsvant hu relativt fort, men kom senere tilbake, og fortalte at hun hadde spurt noen av de jeg var der med om jeg hadde dame(!!wtf), og de hadde jo selvfølgelig sagt nei, for jeg hadde jo ikke det =P Så da trodde hu det var grønt lys igjen da, og masse blabla, og jeg begynte å bli lettere irritert og rett og slett sa at jeg ikke var interessert, og om hun kunne fjerne seg... Og neket presterte fanmeg å spørre hvorfor... Svarte at jeg ikke syns hun var noe attraktiv, på noen som helst måte. Og da kom det... "......du er homse du!!" Fy faen jeg lo...

Skjult ID med pseudonym LordNelson fr. 5 aug. 2011 21:44

@TS

Høres utrolig sært ut. Blokkèr dem og bli ferdig med det... Noen takler visst ikke å bli avvist..