Alle innlegg Sukkerforum

For lite klær på bildet i profil/album

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lurer sø. 7 aug. 2011 18:04

Hva er akseptabelt når det gjelder hvor mye klær man har på seg på bildene? Jeg har et bilde hvor jeg har på meg badedrakt. Er det i overkant lettkledd? Ønsker å fremstille meg som en tekkelig og ordentlig dame. Er 45 år. Jeg synes selv bildet er fint og også greit å se meg som jeg er i helfigur..ingen blir lurt til å tro at jeg er noe annet enn det jeg er.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 7 aug. 2011 18:10

Har ikke peiling. Jeg la nylig ut et bilde i albumet mitt av meg selv kun i badebukse, for første gang på de tre årene jeg har vært medlem her, men det er jo bare et bilde hvor jeg ligger på stranden nå i sommer da. Jeg har det jo blant annet på face også, og det involverer verken flexing eller posering. Men aner ikke om det er innenfor hva de fleste synes er akseptabelt. Det gir jeg for såvidt litt bengen i også.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 7 aug. 2011 18:14

Jeg ser ingen grunn til at du ikke skulle kunne ha badedraktbilder i ditt album. Du kan iallefall ikke bli beskyldt for å lure noen og det er jo nok av slike damer ifølge en del menn her inne. Det du ser er det du får og jeg traff forøvrig en av mine Xer på nakenstranden på Huk:) Happy hunting:)