Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Bildeløs sø. 7 aug. 2011 19:40

Har skrevet litt att og fram med ei dame her. Jeg har ikke bilde i profilen, det har hun men hun har ikke album. Hun ba om å få bilde av meg. Jeg fikk mail-adressa hennes, og sendte et bilde av meg selv. Skrev samtidig til henne på Sukkers epost, og meldingen er lest. Siden har jeg ikke hørt noe. Har hun blitt skremt, og burde hun isåfall ha sagt fra?

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 7 aug. 2011 19:43 Privat melding

Hvorfor har du bare ikke bilder av deg... Det jobber uansett imot deg og ikke ha det..
At hun ikke har svart er nok svar i seg selv.. beklager. men uansett kjønn.. vi gjør det alle sammen...
Vil du virkelig høre at hun ikke fant deg tiltrekkende?

Skjult ID med pseudonym cat sø. 7 aug. 2011 19:44

DER ligger aberet med å ikke ha profilbilde! Det er ikke noe kult å måtte si ifra til en person man har skrevet litt fram og tilbake med, at du er dessverre ikke min type, når man endelig får et bilde.
Hadde sluppet det om alle hadde profilbilde.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 aug. 2011 19:45

Ideelt sett så burde hun kanskje sagt fra. Men du har vel skjønt det? Og vet du? Dere startet ujevnt. Hun hadde bilde slik at du fikk et inntrykk. Det hadde ikke hun mulighet til å få. Den ujevnheten er du selv ansvarlig for.

Så å bli direkte vraket på grunn av bilde må du regne med. Det betyr ikke at du ikke ser bra ut, men at det ikke var noe sånt hun hadde tenkt seg.

Tips: Ha bilde i album i det minste eller skriv til andre billedløse så det starter jevnt!

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 7 aug. 2011 19:49

Er vel ikke noe overraskende dette? Sånn kan det gå når du ikke har bilde. Derimot har jeg opplevd at jeg har fått bilder tilsendt av billedløse her inne, og synes de så ok ut, men når jeg har svart og ville fortsette praten har jeg ikke hørt noe mer fra dem. DET synes jeg er litt rarere...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 7 aug. 2011 19:52

Et typisk eksempel på hvorfor jeg ikke skriver med de uten bilder. Hva skal man svare etter å ha skrevet en del fram og tilbake, hvis man ser at man ikke tiltrekkes av bildet av den andre? Det har ikke noe med at personen ikke ser bra nok ut, men hva man foretrekker er veldig forskjellig.

Jeg tror du får avskrive dama "TS", hvis du ikke hører noe mer etter noen dager. Synd, men lykke til videre:)

Skjult ID med pseudonym mint48 sø. 7 aug. 2011 19:53

Jeg for min del synes det er skikkelig irriterende med folk som ikke har bilde på profilen sin. Det kan selvsagt være mange grunner til det - men da er folk nesten pr. definisjon ikke interessante for meg.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 aug. 2011 19:56

Man bør være pen for å være bildeløs og ikke oppleve det som et veldig handicap! Om man får lov og sende bilde og det er litt under middels her inne faller man fort igjennom. Husk at å skrive med deg er et sjansespill. Det er som å kjøpe en overaskelsespakke på postordre (husker det var poulært på 80-tallet). Om du da får noe du ikke trenger, kan du ikke klage. Men det går rett i søpla.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 aug. 2011 19:59

Hvis man absolutt ikke vil ha bilde her inne - så skaff et eget nettsted med bilder av deg som du gir ut passord til i første melding. Det har jeg fått et par ganger og det er helt fint! Da blir det likt fra starten.

Skjult ID med pseudonym Rose-70 sø. 7 aug. 2011 20:04

Du var nok ikke hennes type sikkert, og da var det vel den letteste måten å avslutte det på. Legg ut et bilde, så får du mye mer respons..alle er skeptiske til å svare en de ikke ser, og de fleste gjør det heller ikke..

Jeg får mange henvendelse fra bildeløse som gjerne tilbyr å sende på mail, msn eller lignende, men det tar bare altfor mye tid..

Skjult ID med pseudonym meg sø. 7 aug. 2011 20:15

Min erfaring er at 80% av de bildeløse beskriver seg som kjekke... når bildet kommer er de i beste fall ordinære. Så jeg har sluttet. Men som sagt - det finnes tekninske løsninger om man vil!

Skjult ID med pseudonym hmmmm sø. 7 aug. 2011 20:21

Kom nettopp i den situasjonen at jeg ble tilbudt å se personen på FB. Selvom jeg skrev at jeg ikke liker billedløse profiler av den grunn at jeg misliker å avvise noen bare p.g.a. et bilde så var jeg dum nok til å akseptere å se personen på FB. Og som det alltid går...personen sa meg ingenting....helt ordinær..så måtte jeg da til å forklare fyren dette...det er utrolig tappende..slitsomt og jeg bare hater det...at jeg ikke lærer..dette var siste gangen jeg lot meg lede til dette.....måtte til og med forklare meg et par ganger før han forstod...altså måtte han ha det inn med teskje...har liksom ikke samvittighet til å ikke svare heller, sånn som personen som TS beskriver...er godt oppdratt og ønsker å opptre høflig og med respekt.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 7 aug. 2011 20:24

@hmmm

Men om personen i FØRSTE melding hadde sagt: Jeg har ikke bilde, men navnet mitt er sånn og sånn og du finner meg på face book, ville det vært noe annet, ikke sant?

DA kan man avvise på generelt grunnlag. Det er når man må be om bilde ubehagelighetene begynner!

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 aug. 2011 20:25

Kan bare legge til at det er ubehagelig å si til noen at "Du er flott, men ikke min type". Har opplevd å få sure meldinger tilbake. Kan bli mer fristende å bare blokkere profilen. Man bør absolut ha bilde i profilen.

Skjult ID med pseudonym hmmmm sø. 7 aug. 2011 20:27

Ja, det er greit, da har man sjansen til å se personen før man overhode har sagt hei eller noe som helst, og da kan det like gjerne være at du fant noe i teksten som ikke passet helt. Men når en person skriver til meg at de synes jeg er veldig pen etc. og at jeg kan se bilde av dem på Facebook eller på MSN, da må jo jeg svare OK, og da har jeg jo lest profilen...så da er det jo kun bildet som avgjør at jeg ikke er interessert alikevel, og det er ubehagelig.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 7 aug. 2011 20:28

I blant er det ikke mulig å si at de er flotte engang. Det bare roper NEI! når jeg åpner mailen... hehe