Alle innlegg Sukkerforum

Små sjanser ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym alenemor sø. 7 aug. 2011 21:34

tror ikke jeg er så verst hverken på utsiden eller innsiden,men når jeg nevner at jeg har ett barn på under to år blir det som regel dårlig med svar tilbake.
Mister dere intressen når personen har ett såpass lite barn og ta seg av,eller er det andre ting som spiller inn?

Skjult ID med pseudonym discosteel sø. 7 aug. 2011 21:41

For min egen del spiller det liten rolle om dama er hyggelig...

Skjult ID med pseudonym m32 sø. 7 aug. 2011 21:42

Jeg: Mister så klart mesteparten av interessen da, ja. Har ikke noe med alderen på ungen å gjøre. Uinteressant uansett, for meg i alle fall.

Skjult ID med pseudonym mami sø. 7 aug. 2011 22:15

Jeg har også et barn under to år, men har ikke samme erfaringen som deg. Ja, jeg er fremdeles singel, men det er ikke fordi mannfolka trekker seg når jeg forteller alderen på barna mine.

Men jeg må innrømme at jeg ikke sier noe om alderen på barna i en førstemelding. Ikke fordi jeg vil holde det skjult, men har ikke tenkt på at det er noe å skrive om før man har opprettet en dialog.

(kvinne 48 år fra Østfold) ma. 8 aug. 2011 16:37 Privat melding

Har ikke de fleste voksne mennesker på "sukker" barn da? Jeg har både skrevet antall barn og alderen på dem i profilen min, så vet den som titter innom hvordan det ligger ann : ) Da har de en mulighet til å vurdere dette først, og ta kontakt hvis de fremdeles ønsker.. : ) Jeg skriver jo også at jeg primært søker etter en som har barn selv, uten at dette er noe absolutt kriterie da..

Skjult ID med pseudonym Svingstang ma. 8 aug. 2011 16:42

Er nok ikke barnet som spiller inn. Sjansen for at det er noe annet er større

(mann 46 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2011 17:01 Privat melding

Hvis du skriver det presentasjonen av deg selv, burde de fleste vite at du har barn i den og den alderen. Kanskje mange ikke leser hele presentasjonen, bare hopper på bildene av en og tar det derfra...

Lykke til i alle fall!

Mvh
Cheinisen.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 8 aug. 2011 19:00

Står ikke det skrevet i profilen din, at du har barn?

Hvis du har jugd og skrevet at du ikke har det, for så "droppe" bomba, så er det "ha det bra" fra meg, hvis du greierå lyve om noe sånt, ja da kan du lyve om hva som helst.

Hvis du har skrevet det, og menn stikker når du nevner det, så burde du være ganske så glad for at det sjedde, for det viser at de ikke tok seg tid til å lese profilen din og vil mest sannsynlig bare komme i trusa di.

(mann 39 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2011 19:06 Privat melding

@TS er nok mange sånne, men som det sies er altids greit å huke av for at man har barn i profilen. Nå har jeg ikke sett din så vanskeligt å si ;)

Men for min del så er barn ingen hindring. Veldig glad i barn og kunne tenkt meg egne og.

Men desverre så er mange menn sånn at de vill ikke ha barn. Kjenner flere av de desverre.

Da får du bare lete videre, kommer nok noen interesange etterhvert som er glad i barn :)

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 8 aug. 2011 19:21

Det er mange menn som ikke vil ha andre menn sine barn. Det er ikke nødvendigvis det samme som at de ikke vil ha egne.

Skjult ID med pseudonym QB ma. 8 aug. 2011 20:03

Vet ikke hvordan det er med andre, men jeg vil helst ikke date eller være sammen med en som har barn fra før av.. Vil ikke ha no babymoma-drama og i begynnelsen er det viktig, for meg i hvert fall, at det bare er oss to å fokusere på

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 8 aug. 2011 20:07 Privat melding

æ vil heller ikke ha nå mann som har onge fra før av, men æ vil heller ikke ha egne onga

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 8 aug. 2011 20:21

Ts stikker gutta da, ja da er de ikke verdt d uansett fins mange der ute som aksepterer du har barn! Men jeg skjønner akkurat hva du mener..her på sukker er nå en ting men ellers når man blir sjekka opp av folk og sånn utrolig vanskeli å finne timingen å si det på! Og når jeg sier det så tror de jeg har en liten tass..men min er jo over 4..ung mor..og ung mor er ikke så vanli her :P også har jeg han jo annenhver uke så da oppfører jeg meg jo som enhver jente på min alder :P men men kan ikke en fyr takle det så er det by by for min del :P men er utroli flott å se hvor mange som faktisk ikke syns d er no stress! hehe er i allefall det de sier..men så trenger heller ikke gutter jeg er intresert i møte ham..og de får det ikke heller..den uka jeg har han er hellig de andre ukene kan jeg være vill og gærn :P

Skjult ID med pseudonym mami ti. 9 aug. 2011 00:17

Nå må det jo sies at det er en ekstra utfordring i bli kjent-fasen for oss som har så små barn. Jeg har ihvertfall min lille 90 % av tiden, og derfor ikke så mange kvelder jeg kan gå på dater. Men de mennene jeg treffer er på min alder - godt voksne - og har forståelse for situasjonen og at dette vil endre seg ettersom barnet blir eldre og vil være mer og mer hos faren sin.

Når det er sagt så har jeg også stor forståelse for de mennene som ikke ønsker å date oss med barn eller oss med små barn. Men regner med at de som tar kontakt (eller de jeg kontakter som har krysset av for 'vil også treffe aleneforeldre') har tenkt over dette og er åpne for en eventuelt ny storfamilie.

Skjult ID med pseudonym mann ti. 9 aug. 2011 11:26

De fleste jentene jeg har snakket med som i dag selv har barn, har ærlig innrømmet at det ikke var aktuelt for dem og date fedre den gangen de selv var uten. Så at det ikke er noe ”tak i” menn som ikke vil date mødre når de selv ikke har unger synes jeg er en ganske tullete ting å si. Dette går jo bare på hvor du er i livet. Dessuten, de få gangene jeg har forsøkt og date mødre så har det aldri blitt noe av ganske enkelt fordi vi ikke klarer å finne et tidspunkt som passer. De kan kanskje en eller to ganger i løpet av to uker, og det må i så fall jeg bare tilpasse meg. Hvis jeg tilfeldigvis selv er opptatt da blir det ingen ting av før kanskje etter nye 3 – 4 uker. Og selv det forutsetter gjerne en rekke ting som at de finner barnevakt (hvis de er alene med ungen), at ungen ikke blir syk, etc. Jeg for min del er virkelig ikke interessert i forhold hvor jeg de første månedene toppen kanskje vil få møte en gang hver tredje eller fjerde uke. Det er jo da vi skal bli kjent? Og jeg er jo dessuten først og fremst ute etter en kjæreste, ikke en hel liten familie. Joda, jeg ville sikkert blitt glad i ungen etter hvert, jeg liker jo faktisk barn og har absolutt barnetekke, men jeg ønsker faktisk ikke å måtte hoppe over hele den ”bli kjent og dele opplevelser”-fasen og gå rett inn i en familiesituasjon som bonuspappa og støtteforsørger (jeg skriver "støtteforsørger", for damene vil jo som regel fortsatt være hovedforsørgeren, men det er også rimelig opplagt at straks man eventuelt flytter sammen så vil du forventes å bidra til famileøkonomi, barnepass, oppdragelse og alt det andre. Noe annet er bare tull å si).

Men noen menn ønsker dette også, og jeg har all mulig respekt for dem for det. Jeg har venninner, tanter og kusiner som har slike menn i dag som ikke er far til barna deres, men like fullt stiller opp på alle måter på samme vis som den biologiske faren burde ha gjort. Men de mennene har gjort sine valg der, de har åpenbart ønsket en familie. Jeg derimot ønsker en kjæreste først. Familien kan komme senere.

(mann 40 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 13:35 Privat melding

Hvorvidt jenta har total separasjonsangst fra ungen, eller har vilje og mulighet til å ha barnevakt etc er vel mer viktig enn ungen i seg selv. De fleste vil jo helst ha en viss kurtiseringsperiode.

Skjult ID med pseudonym alenemor on. 10 aug. 2011 22:28

Står i profilen min at jeg har barn,og hvor gammelt det er.
Akkurat av den grunn for og være åpen med det,så du kan luke meg ut med en gang hvis du føler for det.
Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym M to. 11 aug. 2011 20:28

Jeg melder meg fort ut hvis jeg får greie på at det er små barn involvert.
Det er tross alt såpass tidkrevene å være småbarnsfar/mor at det passer ikke helt min livsstil.
En annen sak er at det indikerer også på at det ikke er så lenge siden man gjorde det slutt med sin X og det er heller ikke positivt.

Skjult ID med pseudonym Free to. 11 aug. 2011 20:33

Barn eller ikke. Det har ikke noe å si. passer dere sammen, er starten på noe flott.

Skjult ID med pseudonym ERT to. 11 aug. 2011 20:38

Hei!

Om jeg liker deg godt og du virker som en god match, så betyr det ingenting om du har et lite barn.

Mann 33

(mann 26 år fra Vestfold) to. 11 aug. 2011 20:38 Privat melding

Kanskje de ikke liker barn? Egentlig viser det vel bare at de ikke er den rette! Barn er jo herlige! :-)

Skjult ID med pseudonym McDuck81 to. 11 aug. 2011 22:23

med eller uten barn spiller ingen rolle, bare kjemien som skal til er der

(mann 32 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 23:51 Privat melding

Er superduper koselig med jenter som har barn :) Må innrømme jo yngre barna er jo bedre, for da er det lettere å bli kjent med de og hvis forholdet utvikler seg med jenta så blir man en større del av ungens liv.

(mann 37 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 10:29 Privat melding

Har ikke noe problemer med at det er barn i bildet.
Barn er fantastiske...
men, det kommer et par nye utfordringer med på kjøpet, som forhold til barnefar,
Og ikke minst beliggenhet. Da jeg er lite flyttbar.

(mann 46 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 14:16 Privat melding

Har ingenting mot barn, men har selv vært i et forhold hvor jeg var stefar i nesten 9 år.

Så for min egen del så ønsker jeg å finne en dame som ikke har barn og som kanskje etter hvert vil ha familie sammen med meg.

Og ja, jeg har kontakt med mitt eks sine barn, de gutta er nå 15 og 17 og de har ingen kontakt med sin egen far.
Men jeg har ikke noen rettigheter eller skyldigheter ovenfor disse gutta, vi har bare sammen bestemt oss for å holde kontakten.

Vil vel også tro at gutta som selv har barn er litt mer åpne for at jentene har barn fra før.

Så til alle alenemødre, håper dere finner den personen som er den rette for dere og deres situasjon...

(kvinne 39 år fra Oppland) ti. 16 aug. 2011 14:31 Privat melding

Jeg har to små å er ærlig om det i profilen at jeg ikke er så spontan lengre. Jeg har mine 100% så ja alt må planlegges og tilrettelegges. Det betyr ikke at jeg aldri kan gjøre noe , det betyr at om man blir bedt på date som skal starte en time fra nå er det en mulighet at jeg må si nei i manko på barnevakt.
Greit å gi meg noen dagers varsel.

Jeg har valgt å skrive i profilen at de er ganske små og at jeg har de 100% fordi jeg godt forstår at ikke alle menn vil være interessert i å date meg da. Det er en helt ærlig og greit ting det. Og det er bedre at de aldri tar kontakt en man snakker sammen/møtes finner ut man liker hverandre men det faktum at jeg har barn gjør at de ikke vil mer.

Før jeg fikk barn selv hadde ikke valgt en mann med barn, så jeg skjønner veldig godt at en del ikke har lyst å komme til full pakke. Og så får en håpe å tro at når man møter den som er rett for en så tar de heller utfordringen på strak arm om de har barn selv eller ikke.
Og ellers får man vel forbli singel og kysse en og annen frosk innimellom :)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 14:53 Privat melding

Uansett om jenta har barn eller ikke kan man danne en familie sammen. Er hva man gjør det til! Er kjempe kos med barn og for meg kunne det vært et pluss om hun hadde hatt et barn :) Ikke noe must, men for meg er det likegyldig.

Skjult ID med pseudonym sans on. 17 aug. 2011 00:36

Gjør ingenting om mannen har en eller to smårollinger, så lenge han har litt lyst på flere - med meg! hehe

I denne sammenhengen synes jeg det er viktigere at han i så fall har et OK forhold/samarbeid med barnas mor, sånn at det ikke blir en vond og destruktiv maktkamp dem imellom, som går smertefullt utover barna først og fremst, og hvor jeg eventuelt havner midt i kryssilden, blir lagt for hat av hans eks osv. osv.

(mann 48 år fra Troms) on. 17 aug. 2011 00:39 Privat melding

@TS:
Størrelsen på barn har ikke noe å si for meg.
Vet at det er en del arbeid og ansvar som følger et barn i den alderen.
Men det kan jeg glatt ta, men ønsket om eventuelt flere barn eller ikke er det som er mer avgjørende for meg.