Alle innlegg Sukkerforum

Jeg har lyst. ...men....?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 8 aug. 2011 02:29

Fake innlegg er slettet av Sukker for å beholde kvaliteten på forumet.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 8 aug. 2011 03:09

Hvis han du nevner ikke er interessant for noe langvarig eller uttrykker noen ønsker om noe langvarig er det vel greit? Du kan jo prate med han om det, og hvis han ikke føler for noe seriøst, er det bare å peise på. Evt. kan du jo kontakte noen andre og gjøre hensiktene klare ;) Helt greit å lette litt på trykket en gang i blant, selv om man er ute etter et ordentlig forhold :)

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 8 aug. 2011 06:06

Er du jomfru?

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 8 aug. 2011 07:02

Detta er veldi enkelt:

har du lyst, kjør på

har du ikke lyst, drit i det :P

Uansett om du har sex med noen så tåler gutta å få et avslag i blant de og! Singellivet skal jo nytes ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 8 aug. 2011 10:52 Privat melding

Hva skremmer deg med å være nytelsesorientert?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 8 aug. 2011 12:10 Privat melding

Virker som et innlegg skrevet av en mann...

Skjult ID med pseudonym boooring ma. 8 aug. 2011 12:59

Tuller du tiger?

en mann spør ikke om dette, han gjør det.
Ikke utsikter for langvarig + sugen = ONS.

Ingenting i veien med å nyte livet mens du leter etter noen å dele det med

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 8 aug. 2011 13:06

ONS = Bad sex = Ego fyr, = skuffet og orgasmelysten kvinne = wtf the point in it. :p

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 8 aug. 2011 13:50

enig med slemtiger, har aldri møtt en dame som sier ordet "mus" på den måten der, eller noen måte i det hele tatt...

Skjult ID med pseudonym boooring ma. 8 aug. 2011 14:29

Bad sex = bad choice of ONS, synd på deg om du ikke evner å ha god sex utenfor et forhold :)

Skjult ID med pseudonym Henrik1988 ma. 8 aug. 2011 14:34

Kom deg ut å kos deg med hvem du vil, i verste fall angrer du litt dagen derpå :D

For det andre som andre har påpekt her er det jo ikke no galt i å kose seg litt mens en venter på at Mr. Dreamy Beany kommer ?

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 8 aug. 2011 14:51

Min anbefaling: finn deg en litt eldre kar, da er det gitt at det ikke blir noe forholdsmas etter kosestunden. Unge gutter gjør det hele tiden, de søker opp eldre elskerinner.

Og min egen alder? hemmelig

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 8 aug. 2011 14:51

Finn deg en fyr som du ikke ser for deg er aktuell for et langvarig forhold selv, men som er kjekk og moden nok til at du kan ha det morsomt, komfortabelt og trygt sammen med han. En ung stut av en bad boy som er hard i kroppen og utholden i senga, men såpass player at han er uaktuell som kjæreste kanskje? Skjønt er han sånn ca på din egen alder kan du jo komme til å forelske deg i han og begynne å håpe på noe mer. Eller du kan finne deg en fyr som er en god del eldre enn deg og derfor trolig aldri vil kunne bli noe annet enn en venn og en elsker, si en på 30 eller 35, men som har den trygghet, kunnskap og erfaring som skal til for å føle deg veldig bra mens du er sammen med han og som kanskje også kan noen ting som ikke den unge stuten har lært ennå – og kanskje også er for selvopptatt til å lære. Som at tunga ofte er bedre til å gi orgasme enn pikken for eksempel ;) Uansett, hvis du ønsker å finne en mann som kan tilfredstille de lystene inntil du får deg en kjæreste så er det sikkert lurt å enten finne en som henger i et helt annet vennemiljø og går på helt andre utesteder enn deg, så han ikke kommer ”i veien” når du begynner å date andre, eller som er såpass voksen at han i det minste har sluttet å skryte av sine ”erobringer” til kompisene. Jeg stemmer for en eldre mann (og det har selvsagt ingenting med at jeg er en av disse eldre gutta selv hehe).

Skjult ID med pseudonym eh ma. 8 aug. 2011 14:57

Dette et eksempel på klassisk trolling. Tør vedde penger på at trådstarter er en mann :)

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 8 aug. 2011 15:03

latterlig av dere som påstår TS er en mann...

les og lær i stedet, mange kvinner har et udekket sexbehov, de vet de kan få seg, men de er usikre på konsekvensene. De kjenner behoet, men de vil ta kloke valg. Først oppstår følelsen, deretter må den rasjonaliseres - men så er det Go for it! så lenge følelsen er der.

Etterstreb å gi kvinnen du begjærer tillit til at du er en god og sunn elsker med selvtillit og erfaring og alternativer, en som ikke snakker, en som ikke maser... og hun vil komme til deg.

Skjult ID med pseudonym Nice.. ma. 8 aug. 2011 15:33

Enig med Slemtiger og useriøs. Dette ser ut som det er skrevet av en mann - gjerne han som er "mest lysten på mus", og som later som han er den damen som han mener er kritisk og redd... - for ham iallfall.

Skjult ID med pseudonym Vegas ma. 8 aug. 2011 19:14

Må egentlig si at jeg er også enig med at dette er litt trolling... Det betyr selvfølgelig ikke at dette er ikke sant for noen, men jeg syns at akkurat posten der er jeg litt skeptisk på.

Men, når det gjelder sex... Go for it. Seriously. You have the ability to get it essentially whenever you want it, it would be a shame for that gift to be wasted. Nothing wrong with satisfying the need now and again, and guys really do like it when you let them help... No worries.

Når det gjelder ONS-er og såkalte "bad sex"... Mitt første ONS partner mistet tellingen. JEG kom faktisk ikke, men brydde meg egentlig ganske lite om det.

Skjult ID med pseudonym SomNy ma. 8 aug. 2011 19:21

Sry. Men jeg tror det er trolling på gang. Jaffal fordi TS signerer med "therese".. Ville sett bedre ut med noe annet enn <INSERT GIRLNAME HERE> som sign.. "våt i trusa", "svakt befølte brystene mine" "åpne meg" --Hakket før "kjærlighetsgrotten" og signert Cupido jo... ?

Om jeg skulle ta feil, ikke hold tilbake.

Skjult ID med pseudonym Slut ma. 8 aug. 2011 19:26

1. Må det virkelig beføling til før du blir våt? Trodde tankenes kraft holdt.....

2. Beføling UTEN sex... Det har vi IKKE hørt om....

Ingen liker luremuser, frøken! Ikke legg opp til noe mer dersom du ikke fullfører, det er bare slemt. Og når du selv likevel vil... hvorfor holde igjen?

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 8 aug. 2011 19:31

@ Slut

Du har aldri opplevd beføling som ikke har ført til sex? Jeeez, du må være den beste forføreren på denne jord tror jeg. 100 prosent uttelling hver gang, ikke dårlig. Har du hatt sex med alle du har kysset også kanskje? Eller aner jeg et snev av ironi...

Jenter har alltid lov til å si nei, selv om dere er godt i gang med både klining og klåing. Hun fortjener ikke nødvendigvis stempel som luremus av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 8 aug. 2011 20:47

@Man Hore

Haha, du får det til å høres ut som det er kun jenter som har lov til å si nei. :P

Generelt vil jeg si at en burde gjør som en vil. Drit i hva andre mener og gjør det du føler er riktig for nettopp DEG. Så lenge det ikke bryter norsk lov selvsagt. :P

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 8 aug. 2011 20:52

Gutter har selvsagt også lov til å si nei. Men gjør du det så er du homo ;)

Skjult ID med pseudonym Slut ma. 8 aug. 2011 20:57

Alle har lov til å si nei. Men er man usikker bør man ikke legge opp til noe man ikke vil fullføre. Lurekuker er ikke noe bedre enn luremuser. Tror jeg hadde blitt rimelig frustrert dersom jeg var i klininga med noen og hender vandret fritt, og vedkommende plutselig skulle si stopp. Blir jo som å tygge maten uten å svelge den når man er utsulta... :P

Hva med å ha sex med damer da dersom du ikke tør ha sex med menn? Slik du skriver oppfatter jeg deg som bifil, og kjønnet har vel ikke noe å si så lenge du har det bra og blir tilfredsstilt? Det er lov å leke og nyte uten at det skal føre til stasjonsvogn, labrador og 2.4 barn.

@ Man hore

Jeg er for gammel for lek. Trenger ikke være noe god forfører for å gå videre fra klinings og beføling til full pupp. Har man først kommet så langt er veien videre akk så fristende. Har man lyst har man lov, spør du meg. Bare husk kondom!

(Og du, klinings er en ting, men når man begynner å bevege seg videre er det vanskelig å stoppe dersom begge vil synes jeg...)

Skjult ID med pseudonym -missi- ma. 8 aug. 2011 21:52

Tsss de som ikke tåler litt teasing er pingler...en ekte mann tåler å bli teasa hele natta :P Eller gi deg et raskt knull hvis dere vil det..og klarer han ikke det er han kansje litt uerfaren? Aldri vært borti en gutt som skulle finne på å klage på noe sånt han kan jumpe videre til noen andre..mange fisk i havet! Du fortjener å ha det digg! Foresten enig med lenger opp her om at eldre menn ofte veit hva de driver med..forøvrig fins jo noen som har lite erfaring og er opp i åra også...også enig i at et like leketøy er morro..hvis du er 20 så kan du jo finne deg en litt yngre kar du kan lære opp? fryktelig morro det også :P ;) Da snur du plutseli på fjøla ;) nei ha det morro og ikke tenk så frykteli mye vi lever en gang og det er nå!

Forøvrig om det er en jente eller gutt..uansett er jo personen anonym og får jo kansje noen svar her...om det så er trolling..så ligger det jo NOE bak det ellers hadde ikke personen orka å svare :P om det så er bare noen som er i det horny hjørnet og følte for å skrive no kødd:P

Skjult ID med pseudonym Vegas ti. 9 aug. 2011 06:18

Grunnen til at vi kan bli litt sint er fordi vi noen ganger trenger en hel kveld for å forføre én dame. Og hvis det viser seg at hu har bare kødda med oss i hele den tiden der, så betyr det at det blir likevel ikke noe på oss den dagen. Litt kjipt. Vi har mindre muligheter for å "jumpe videre til noen andre" enn dere, siden dere vil absolutt bruke så langt tid før dere bestemmer dere for å ta en gubb hjem.

Jeg brukte fire og en halv time med å snakke til en ganske så pen jente siste fredag, og fikk alt mulig slags gode "tegn". Etter den tiden der så viste det seg at hun var forlovet (eller ikke, har fortsatt ikke funnet fasit svar på den der. Hun SA ihvertfall at hun var forlovet).

Så jeg drakk ferdig glasset og gikk hjem alene, som vanlig. Dette er en vanlig kveld for en god del av oss, og hvis jeg får lov til å si det så ville jeg ikke kommet langt i turneringen for "Verdens Styggeste", hvis det i det hele tatt betyr noe.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 9 aug. 2011 07:02

Hmm men var det ikke koselig å sitte der å prate me hu da? Tror kansje gutter tenker litt anderledes enn oss også jeg ville aldri tenkt at jeg "kaster bort" tid på å prate med noen andre syns det er hyggelig uansett alder, kjønn, legning osv på det mennesket men det er vell meg det da..men veit jenter som også tenker som deg så kommer sikker ann på person til person? Jeg kan jo forstå at du blir frustrert også selvfølgelig og det er jo bare å ta en tur på byen så ser man jo at det er mye vanskeligere for en gutt å få kontakt med en jente enn omvendt nettop fordi det ofte er så utrolig mange flere menn ute enn jenter! Selv går jeg ikke på byen for å "få meg noe" men for å ha det morro men det er nå meg da :P men det er klart man har jo sine behov og da er d jo lett å bli frustrert ser den...sånn sett litt gla for å være jente trenger ikke jobbe no for det hvis det er d jeg er ute etter..alikevell gjør jeg det ikke ons er ikke helt min ting..holder meg unna d de ølbrillene er litt slitsomme og ikke til å stole på :P

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 9 aug. 2011 10:05

Missi

Tror ikke det der er avhengig av kjønn nei, men mer av person og kanskje også situasjon. Sist jeg var ute med gutta begynte en venninne av dame til han ene og forsøke seg på en av de andre kompisene mine. Og sistenevnte har alltid game, han bare er sånn. Han er alltid passe cocky, dominant, litt flørtete, fleiper og ler. Jenta trodde selvsagt at han var interessert, og fikk åpenbart noen forventninger, inntil det stengte og han takket henne for en hyggelig prat men sa at han måtte hjem til sin kjæreste og ferske samboer. Hun ble dritsur og skjelte han regelrett ut for å ha kastet bort tiden hennes. Ingen liker å få falske forhåpninger og signaler, for så å bli skuffet. Og både menn og kvinner kan gjøre det der, at de bare liker oppmerksomheten en annen gir dem og derfor unnlater å fortelle at de faktisk har kjæreste. Jeg har opplevd det flere ganger jeg også, og det er faktisk ganske kjipt – særlig hvis du har andre alternativer, men satser på en som til slutt viser seg var opptatt hele tiden men bare lot være å fortelle det, til tross for at det må ha vært helt åpenbart at du forsøkte å sjekke opp vedkommende. Da føler nok de fleste at de har blitt litt holdt for narr og har kastet bort tiden.

Skjult ID med pseudonym jente ti. 9 aug. 2011 16:36

Jeg tenkte også MANN med en gang jeg leste innlegget. Språkbruk og innhold rimer ikke.

"En kveld ble det faktisk så ille at jeg ble litt våt i trusa når gutten som var hos meg svakt befølte brystene mine". Haha.

Og det du ikke vet, lille mann er at jenter kan bli våte i trusa bare av å så vidt komme borti skulderen din på kino. Det er bare at du sjelden kjenner etter før du har tatt på brystenene ikke sant? ;-)

Skjult ID med pseudonym Vegas ti. 9 aug. 2011 21:03

@-missi-

Nja, det var jo selvfølgelig koselig å prate med hun... Det jeg fikk faktisk snakke med hun om. Vi pratet egentlig ikke så veldig mye, det var bare litt sånn småflørt fram og tilbake (okei, greit, på tide at jeg sier at jeg prøvd å sjekke opp bartenderen... Mens hun jobbet. Men jeg ville ikke ha satset på det så mye hvis ikke jeg hadde fått ganske sterke tegn). Det som irritert meg mest var at jeg hadde faktisk spurt tidligere den kvelden om ringen hun hadde, og hun hadde sagt at nei, hun hadde ikke kjæreste, og ja, den var bare til pynt. ...og så forandret hun mening et par timer etterpå, etter jeg hadde satt der og ventet til at hun skulle bli ferdig med jobben.

Jeg veit også at jeg kan høre litt ut som at jeg er en "one-track-mind" fyr, men det har vært over halvannen måned siden jeg har "hatt gleden", og enda lengre siden jeg har vært i et ordentlig forhold. Og, hvertfall for meg, så betyr sex så mye mer enn bare det fysiske. Det er en ekstremt sterk emosjonelle opplevelse og får man til å føle litt som at han har på en måte klarte målet i livet (og, hvis du tenker rent biologisk sett, så er det forsåvidt sant).

Og spesielt mens man er i militæret, og hver dag blir fortalt akkurat hvor ubrukelig og pysete man er... Kan trenge det å bli satt verdi på av og til. Beklager hvis det virker litt grovt.

Skjult ID med pseudonym bollox ti. 9 aug. 2011 21:10

rekk opp hånda den som ikke visste at bartendere bevisst flørter for å få mere tips ;o)

Skjult ID med pseudonym Vegas ti. 9 aug. 2011 21:20

Heh, sant det, hun fikk jo tips av meg... Og jeg var den eneste. Men hun fikk ikke så mye, bare én Amerikansk dollar (mer artig enn verdifull, man blir jo ikke akkurat imponert over 5 kroner).

...men det som gjorde meg til å tro at hun var interessant i mer enn penger var at jeg fikk prioritering i køen, hun kikket bort til meg nesten hver femte sekund, og etter ja ga hun dollaren så stappet hun den i toppen og begynte å parade rundt med den hengende ut som en lapp, selv om hun hadde brystlommer på skjorten...

Skjult ID med pseudonym dame ti. 9 aug. 2011 22:00

Jeg kan sette alle pengene mine på at TS er en mann som har en hemmelig drøm om å bli forfatter av kiosklitteratur.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 9 aug. 2011 22:15

@oslomann

kan godt forstå at man kan bli skuffet men kan jo og være at den andre personen rett og slett så på d som en hyggeli prat eller småflørt? for selv om man er i et forholl er det lov å småflørte, men så stoppe det der som han gjorde :P

@Vegas

ahh sånn å forstå! hmm kan jo og hende hun fikk kalde føtter og en tanke som slo meg at hun på slutten fant ut at hun ikke var intresert og så forandret greia om ringen.. vanskeli å si :P

næmmen d er jo lov! overhodet ikke mr overhodet ikke..trust me mnd siden sist her og, jeg må og ha noe "mer" enn bare rent fysisk så er helt enig med deg i det du sier der er jo ikke bare sexen det handler om men nærheten til et annet menneske også.

off det kan jeg godt se ja trenger man en søt jente som kan få tankene litt bort i fra det der! lagt merke til det er en go del militær gutter her ja..