Alle innlegg Sukkerforum

mail veksling!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym utålmodig ma. 8 aug. 2011 22:04

Finnes jo så mange" regler" og forholde seg til..sånn 3-dagers regel osv..

Hva med når dere veksler mail frem og tilbake...??
Jeg tror jeg er av den utålmodige personen, og syntes det er gørr kjedelig, type 1 mail om dagen...
Når jeg skriver med en jeg liker, kan jeg sitte hele kvelden med mail fram og tilbake..selvsagt kan jeg gjøre andre ting også, men da sier jeg fra..at nå logger jeg av, er tilbake i morgen eller når det måtte være...
Syntes det er så kjedelig at midt i en veksling, vips logget av...på ubestemt tid..

Så tenkte jeg at det kanskje er en sånn uskreven regel, max 5 mail om dagen eller noe sånt, he,he..??

(kvinne 33 år fra Oslo) ma. 8 aug. 2011 22:05 Privat melding

jeg hater 3 dagers regelen jeg greier sjeldent og holde den. Klarer jeg det er jeg ikke interessert nok...

(mann 33 år fra Hordaland) ma. 8 aug. 2011 22:07 Privat melding

Sånne regler er dumt nok i det virkelige liv, om man ikke skal begynne å bruke det på mailing.. :P

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 8 aug. 2011 22:08

Jeg er litt av samme sorten: Når jeg først skriver kan jeg holde på til jeg blir blå. Og om jeg av en eller annen grunn blir avbrutt så sier jeg jo fra...eller sender i verste fall en melding litt seinere.
Men jeg har inntrykk av at andre folk ikke har det på samme måten. De kan gjerne skrive masse en kveld, og så plutselig er de avlogget og kommer ikke innom før et par uker seinere.

Tror ikke det finnes noen "regler" for slikt - men jeg prøver å finne noen som oppfører seg litt mer som meg selv akkurat når det gjelder dette.

Kanskje det er dette som kalles "kjemi"? Hehe.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 8 aug. 2011 22:09

Har aldri hørt om 3-dagers regelen på nettdating. Finnes det virkelig en sånn?

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 8 aug. 2011 22:10

3-dagers-regler er forøvrig ikke-eksisterende i mitt hode. Uansett om det gjelder mailing, telefoner eller noe helt annet. Har jeg lyst til å ta kontakt, så gjør jeg det nå.

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 8 aug. 2011 22:11 Privat melding

Veldig enig med ruggen!!

Skjult ID med pseudonym utålmodig ma. 8 aug. 2011 22:12

He,he...kanskje det..
Jeg må jo skrive med en hel haug her jeg for å få tilfredsstilt skrivekløen...en skriver max 1 mail om dagen, en annen 4-5 lange frem og tilbake..vips borte for resten av dagen, av uviss grunn.. en kanskje hver 14.dag osv...
Kommer liksom aldri lenger en skriving når det går så treeegt....

(kvinne 30 år fra Akershus) ma. 8 aug. 2011 22:14 Privat melding

3 dagers regel på nettet tror jeg nok ikke noen følger :P er vell sjøl den som bare plaprer i vei på meldinger og tenker ikke over å si hadet osv..tar det nå ikke så himla seriøst selv om de jeg prater med er veldig hyggelige :D Er heller ikke den type jente som sitter å venter på mail..eller sms...klarer ikke bry meg sånn frykteli mye..det er nok kansje et stort minus på meg på mange vis...på den andre side slipper gutta ei jente som maser ;) men da blir det jo sånn at de maser på meg..........liker ikke mas...men skravling er jo allti bra! Men liker folk som sier ting rett fra levra og ikke går rundt grøten veit man hvor man har dem både på godt og vondt :P

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 8 aug. 2011 22:15

Kan jo hende man forsøker å gi et hint om at man ikke er så veldig interessert, uten at man våger å si det rett ut. For tredagersregelen har jeg aldri hørt om at skal gjelde meldingsutveksling her inne.

Skjult ID med pseudonym utålmodig ma. 8 aug. 2011 22:23

Kan kjøpe den netptun, men når vi skriver side opp og side ned regner jeg med at han er interessert..jeg svarer ihvertfall kort hvis jeg ikke er interessert..og avslutter ikke med spørsmål..
Men hva vet jeg?..mulig folk er bare høflige.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 8 aug. 2011 22:27

Har aldri i mitt liv tenkt på slike regler. Vil jeg ha tak i ei jente, sørger jeg for å få tak i henne, med mindre hun seff ber meg la være. Da fortsetter jeg bare om hun er virkelig snasen, haha. ;)

Skjult ID med pseudonym utålmodig ma. 8 aug. 2011 22:29

Og missi, jeg maser ikke på folk altså...men jeg er her av den grunn at jeg ønsker å finne noen og syntes det er kjempe kjedelig å vente og drøye med å møtes, men syntes det kan være greit å dele noen mailer først..
..også er jeg så nysgjerrig at hvis jeg har sendt en mail må jeg sjekke innimellom om jeg har fått svar..
Men meg om det...sånn er jeg, men greit å høre hvordan andre tenker rundt dette..

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 8 aug. 2011 22:32

Noen har bare vanskelig for å si det som det er. Jeg hadde en jeg skrev fram og tilbake med i tre måneder her og som stadig insisterte på at hun hadde lyst til å møtes, men som aldri kunne de tre eller fire gangene jeg foreslo og heller aldri kom med egne forslag. For så, når jeg til slutt forsøker å si at jeg tar hintet og vil takke for meg, like fullt insisterer på at hun skal ta kontakt straks hun har tid. Haha, sikkert sier jeg. Joda, absolutt, jeg kunne stole på det. Ok sier jeg, gjør det. Det går to måneder uten at jeg hører fra henne, og til slutt sender jeg en melding der jeg spøkefullt skriver at jeg begynner å bli lei av å vente. Det viser seg at hun hadde glemt meg helt, men FORTSATT påstår hun at hun gjerne vil møtes. Jeg takket for meg og blokkerte henne, det får da være grenser...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 8 aug. 2011 22:45

Følger ingen fast regel, bare svarer på mail etter som jeg får tid. Men er det noen jeg skriver mer med og kjenner igjen nicket til svarer jeg som regel de først. Og greit å si i fra at nå logger jeg av eller blir opptatt med noe, hvis det blir mye mailing fram og tilbake samme dag med en person. Men har vel ikke alltid vært like flink til det til en hver tid. Men noen sender hver dag, noen med noen dagers mellomrom eller lenge mellom hver gang, og jeg har i grunnen ikke helt oversikt:p

Skjult ID med pseudonym jantore78 ma. 8 aug. 2011 22:53

Sånne dere vente regler synes jeg er noe stort tull. Spille kostbar og vente med å svare, huff. Mye bedere å svare med en gang. Er man interesert så er man det, er man ikke og bare vill få den andre personen til å miste intressen så får man heller bare si ifra med en gang.

Mye bedere å bare si det rett ut med en gang. Og er man interesert så ikke drøy, kan hende den andre personen lurer på om du ikke er interesert i det hele tatt. Så kjør på sier nå jeg ;) Man tar ikke skade av det, og til dere jenter. Gutter liker nok bedere at dere viser intressen en at dere spiller kostbare.

Jeg snakker av dårlig erfaring på akuratt det, noen som spilte kostbar og jeg ga til slutt opp etter noen uker. Virka ikke som på meg at hun var interesert, men fant ut senere at hun var osv. Sånt funker ikke

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 8 aug. 2011 22:59

Jeg sender rundt 5 mail før jeg spør om msn eller skype, eventuelt facebook. Hater å maile. Chatte er mye bedre. Dersom jenta ikke vil chatte, uansett grunn, er hun ikke interessert nok, så da går jeg til neste :)

Skjult ID med pseudonym balansen ma. 8 aug. 2011 23:52

Syns også det er greit å gå over til msn ganske kjapt, og hvis det tar lang tid å få svar på brev og nivået er på et par brev i uka - da mister jeg interessen.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 9 aug. 2011 01:40 Privat melding

Uff:( Trist at man tar så på vei her da. Selv er jeg nok mest lik missi og har også opplevd å glemme gutter jeg virkelig hadde lyst til å møte. Seriøst ..det er virkelig ikke lett med dette nett greiene når det kommer til å ha interesse for en fyr 24/7 før man har møtt han:( Det skal bare en date til IRL for at fyren sitter stuck i hodet mitt, nettet funker virkelig ikke annet enn til å opprette kontakt, kjenne at det er interesse og avtale dates. Ellers går det jo bare i prat, dag inn og dag ut.

Jeg synes virkelig ikke folk skal ta ting personlig hvis de ikke har møtt den man samtaler med via nettet. Life is to short.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 9 aug. 2011 07:43

@ceca

som tatt ut av mitt eget hode :P Skal bli sjarmert via en skjerm og nå! ? :P nei trenger the real thing asså...vanskeli nok å la seg sjarmere der ute fra før av...bruker det og til det samme oppnå kontakt, møtes, se om det er kjemi :P eller som du sier bare skravle hehe..er jo en del sjenerte gutter der ute og som ikke tør å møtes...*flirer*..skumle jentene :P

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 9 aug. 2011 11:19 Privat melding

Om man ikke svarer med en gang trenger jo ikke bety at spiller kostbar eller at man ikke er interessert. Man kan være opptatt på jobb, man kan få besøk, eller det kan skje noe, og man kan ikke sitte og sende mailer rundt til hele nettet om at nå logger man av en stund. Det er noe annet om man sitter i en mail-samtale hvor ting flyr frem og tilbakei rask rekkefølge, men da vil det vel være mer hensiktsmessig med chat. Uansett har jeg opplevd at jeg faller ut av chatten, eller at nettet streiker osv - og da får man ikke gitt beskjed, og da er det utrolig kjipt om den andre parten tror at man da spiller spill eller ikke er interessert av den grunn...