Alle innlegg Sukkerforum

noia for kjønnssykdommer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 21:46

flere som sliter med dette? min erfaring er at jenter ikke er så opptatt av beskyttelse og det skremmer livskiten ut av meg, nok til å stikke hvis hun tilbyr seg selv på første date. vennligst drep mine fordommer slik at jeg kan gjennomføre en date hvor dama er lett på tråden.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 21:49

og jenter: P-piller er ikke beskyttelse i denne forstand. når jeg spør "hva med beskyttelse?" så er ikke P-pilla godt nok svar. faktisk så hinter dette mot at du har regelmessig ubeskyttet sex med minst en annen mann. TURN OFF! adjø.... hvorfor single damer bruker pilla er for meg uforståelig.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 9 aug. 2011 21:51

Hehe needy oppgulp?

Neida jeg kan i hvertfall si at det er jeg flink med for jeg har ingen planer om å bli gravid med en random dude..når det kommer til d syns jeg mange gutter tar lett på den saken! *er jo bare å ta angrepille!* hrmf.. beskytter ikke mot sykdommer OG jeg blir da så himla dårlig! når d kommer til Bjs og lignende se der er jeg ikke like flink..kan ikke huske å ha sagt til en fyr at han må ta på seg kondom først...hva tenker gutter om dette hadde d vært ok om man spurte om d? hmm..liker følelsen av hud jeg da..:P

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 22:00

selvfølgelig er det bedre uten kondom men det syntes jeg er noe man gjør etter å ha blitt kjærester og kanskje også vært hos legen for dobbeltsjekk først. dette gjelder da også oralsex syntes jeg - jeg hadde neppe gått ned på en dame som jeg mistenker har ligget med en annen mann dagen før, ubeskyttet - KVALMT! kanskje høres jeg utrolig prippen ut men dette hindrer meg faktisk i komme noe vei her på sukker. Når jeg forklarer problemet mitt så er ikke responsen veldig positiv så jeg velger heller å bare si at dette ikke kommer til å funke og drar. Der har kanskje noen av dere damer årsaken til at dere aldri hører noe fra fyrene igjen.

Skjult ID med pseudonym ME ti. 9 aug. 2011 22:08

Jeg bruker alltid kondom frem til vi dater eksklusivt OG begge er sjekket, rene og pene.. :)

Skjult ID med pseudonym Everett ti. 9 aug. 2011 22:11

Jeg hadde vel en slags noia tidligere, men lite nå til dags.
Bruker selvfølgelig kondom når jeg knuller, da.

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 9 aug. 2011 22:11

- Nei, jeg kunne ikke tenke meg å bruke kondom under oralsex. Det ødelegger jo hele gleden og jeg har absolutt ingen som helst glede av det. Jeg har faktisk prøvd, med en sukkerdame som insisterte på kondom selv der (men hun var kun ute etter en ONS og hadde hatt langt flere sexpartnere enn meg til tross for at hun var åtte år yngre, så hun var ikke konservativ, bare fornuftig). Og ja, jeg vet at du kan få kjønnsykdommer gjennom oralsex også. Ikke så stor sjanse, og veldig liten for for eksempel hiv (ikke så mye høyere enn ved å kysse en hiv-positiv vil jeg tro), men for eksempel klamydia kan absolutt smitte på den måten også selv om risikoen vel er en god del mindre enn ved vanlig samleie. Gonore, herpes og vorter også, selv om i det minste sistenevnte er usannsynlig om ikke umulig.

- Ja, jeg bruker kondom under vanlig samleie. Har lært det hard way at selv søte jenter kan bære rundt på skumle basillusker og virus.

Men hallo, noen gleder skal man vel ha her i livet? Skulle jeg ha gått og ventet på en fast, langvarig kjæreste så hadde jeg vel bare hatt sex sånn hvert tiende år. Og ja, jeg sjekker meg minst et par ganger i året og hver gang jeg bytter fast partner.

Skjult ID med pseudonym cat ti. 9 aug. 2011 22:16

Synes du høres ut som en fornuftig og "ordentlig" gutt - iallefall på det området :) Stå på ditt og følg dine retningslinjer og følelser!

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 22:17

nei har ingen planer om å vente, men når noen damer insisterer på å droppe beskyttelse (fordi de er beskyttet ved hjelp av p-stav eller lignende) så sier jeg glem det fra nå - føles nesten som om de konspirerer om å spre så mye virus som mulig. da får jeg heller finne noe annet som er villig til å bruke kondon, og så får heller oralsexen komme senere for det er som du sier rimelig kjedelig med kondom hehe (og hvordan beskytter man oralsex for en kvinne?).

Skjult ID med pseudonym Juvajuva ti. 9 aug. 2011 22:42

Men det er da vel for faen meg bare og KNø på deg gummien,WTF er problemet!!

Lykke til med leten etter JomfruMaria!

Skjult ID med pseudonym 3trine3 ti. 9 aug. 2011 22:46

<<og jenter: P-piller er ikke beskyttelse i denne forstand. når jeg spør "hva med beskyttelse?" så er ikke P-pilla godt nok svar. faktisk så hinter dette mot at du har regelmessig ubeskyttet sex med minst en annen mann. TURN OFF! adjø.... hvorfor single damer bruker pilla er for meg uforståelig.>>

@Oppgulp:
P-piller brukes til så mye mer enn å hindre graviditet. Vi jenter kan ha mye nytte av hormonene som finnes i pillene. P-piller kan blant annet redusere menssmerter, redusere blødninger, kontrollere PMS, redusere uønsket hårvekst osv osv. Mange single jenter som bruker p-piller, uten at det betyr at de er seksuelt aktive:)

Sånn utenom det så er det flott og voksent at du tenker på beskyttelse med tanke på sykdommer:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 22:46

tror ikke du leste tråden og mistet hele poenget. jeg driter i om hun har pult mange så lenge hun er villig til (eller helst insisterer på) å bruke kondom. jeg har ikke ubeskyttet sex før vi er sammen. men når flere jenter insisterer på å droppe kondomen første gangen så lurer jeg på hva faen er det som skjer i dette landet? ønsker de smitte med vilje? hvorfor tror de at jeg er "clean"? ufattelig. og ja det er ofte de pene som virker verst.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 22:47

siste var til juvajuva...

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 9 aug. 2011 22:48

Når du har kondomer som gjør at du får bedre nytelse, bedre ereksjon og holder lenger så er det vel rimelig no-brainer at en trekker på hylsteret. Eller?

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 9 aug. 2011 22:55

å bruke kondom under samleie er jeg 100% for og bra å se at gutta her også er d! og kjipern å se at ja i hvertfall noen av gutta har fått det intrykket at jenter dropper dette fordi de velger å stole på at gutta er rene..!men som sagt når det kommer til oralsex.. og ja for å svare på spm var vell slem tiger eller no som nevnte det i en tråd..plastfolie skal man vist bruke for å beskytte mot sykdommer på jenter der...for min del..kommer aldri til å be en fyr brette plastfolie over meg..hehe nei da kan han heller la være asså :P og jo..jeg veit jo det er jo så klart riskio for sykdommer under bjs uten kondom..men ser ikke for meg å få gutten til å sette på en da asså..særlig siden jeg ikke liker sånn 1.2.3 kjør opplegg..må jo stakkarn ha den på i evigheter! eller eventuelt ta den av ta på ny osv nei uff for no styr! *ser for seg mye rart*

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 9 aug. 2011 22:57

@oppgulp

Du er helten min :D Vil du gifte me meg?

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:01

kun hvis du er sterilisert :)

Skjult ID med pseudonym Juvajuva ti. 9 aug. 2011 23:04

Tuller ikke om jeg har opplevd EN gutt som har tatt frem kondom uoppfordret,
virker som de fleste gutter Driter i kondom spør du meg!!

Så savner veldig at guttene tar litt annsvar.
Har en følelse at jeg virker kjip når jeg insisterer på kondom...

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 9 aug. 2011 23:04

Du kan også sterilisere deg :)

Jeg var faktisk imponert at du bruker noen hjerneceller å tenke over safety

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:08

@sushi: jeg har vurdert sterilisering ettersom jeg nylig fant ut at det kan reverseres (i tilfelle planeten plutselig blir helbredet?!). spørsmålet er om jeg vil miste noe form for nytelse eller prestasjon av det. knute på ledningen høres ikke helt riktig ut.

@ juva: nei du er ikke kjip om du insisterer. ALLE burde bruke dette fram til du vet noe mer om personen. den som tar initiativet bør hylles.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:09

@sushibabe igjen, du kan ikke tro høyt om meg haha.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 9 aug. 2011 23:17

Ser den.....hmmmm hvem bør sterilisere seg mann eller kvinne? Jeg vil tro menn for det er billigst og minst risikofylt og mindre inngrep for dem.
Og som allerede sagt det er også letter å reversjere for menn hvis man ombestemmer seg. for damer er det no way back!

Sorry den liten avsporing :)

Skjult ID med pseudonym Henrik1988 ti. 9 aug. 2011 23:21

Er jo ikke verdens undergang å bruke dong da?

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:24

Ja sterilisering er vel og bra, men det blir litt som å bruke P pilla mot kjønnsykdommer hehe. For vannforsyningen gjelder regelen 3stk barrierer, det burde gjelde under sex også. 1 mot graviditet, 1 mot kjønnsykdommer, og 1 mot øhm, altså, for tidlig utløsning.... kondom dekker alle tre. herved påkrevd av alle og enhver - skjerpings fra idag! den som nekter kondom vil bli hengt ut på forumet hehe. neida.

Skjult ID med pseudonym Juvajuva ti. 9 aug. 2011 23:30

Synes vi jenter står for så mye..
Barbering og voksing,PP,hormoner,føding,mensen,++++....
Dere gutta kan ha kondom tillgjenngelig,Ikke så mye å be om....?:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:31

deal

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:31

forutsetningen er at dere sier NEI dersom vi mangler...

Skjult ID med pseudonym Henrik1988 ti. 9 aug. 2011 23:32

Kjekt å ha i lommeboka uansett det, mange bruksområder, som hvis man kjeder seg kan man lage ballong dyr

Skjult ID med pseudonym Juvajuva ti. 9 aug. 2011 23:34

Ehh....:s

Ok Deal!! (Tror dere også må ha: at er man fri må dere løpe på 7/11...;) )

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:41

løpe ut blandt folk med halvkram? da kommer nok onkel poleti etter sinte fruentimers ottarutbrudd.

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 9 aug. 2011 23:45

@henrik

hehe ser for meg en kar som sitter å kjeder seg i en bar..begynner å dele ut ballongdyr..hihi ;) :P

når det er sagt flink pike som allti har sånt i veska på byen :P

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 9 aug. 2011 23:45

varm fitta opp til 80 grader da dauer nok alle viruser og ulumskheter...:p

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 9 aug. 2011 23:55

morsom bukk, et lite minus for ordforådet....

oppgulp? trodde du bare var full av tull hehe.. noen bra tanker du deler her:))

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 9 aug. 2011 23:59

full av tull? så å si alt jeg sier er seriøst??

(mann 29 år fra Østfold) on. 10 aug. 2011 00:01 Privat melding

kjeder seg i en bar? nei tenkte sånn generelt jeg, venter på bussen å blåser opp et dyr eller 2 :P

Men uansett er det jo kjekt å bruke dongeri dong dong.....
Såklart et minus for "spruterne" da såklat :P

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 00:04

vel beklager om jeg har tillagt deg en syrlig sarkastisk personlighet mr oppgulp:) skal ikke gjennta seg...;)

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 00:07

det er ved hjelp av sarkasme jeg får frem poengene mine best. det betyr ikke at det er tull det som blir skrevet, men at det er forbeholdt de som er interesert i å lese litt mellom linjene. eller ikke. men for all del, dersom du ikke finner noe sarkastisk i denne tråden så har jeg nok funnet ut hvordan hvertfall du liker å konversere. Call me :)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 00:12

Skulle gjerne ringt deg jeg....men telefonen min er full....:(

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 00:26

@henrik

hehe awesome..skulle jeg likt å sett :P
hmm kansje jeg sku prøve det der selv vært litt morsomt å provoser folk litt :P;)

kjekt vettu kjekt..må til d der :P sprute får dem gjøre et anett sted eventuelt under en annen anledning som ikke krever dong :P

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 00:27

@irene

hehe..har noen sånne på lur selv..veldi kjekt utroli hva man sier i farten når man prøver å unngå å få et nr man ikke vil ha :P

(mann 29 år fra Østfold) on. 10 aug. 2011 00:27 Privat melding

Hahaha XD

(mann 26 år fra Vestfold) on. 10 aug. 2011 00:28 Privat melding

Om dama er villig til å legge seg paddeflat på ryggen med beina i været, og driter i beskyttelse. Da hadde jeg fader meg tatt beina fatt og løpt. Fytti, det hadde lukta (ikke bokstavelig talt) griseri.

(mann 26 år fra Vestfold) on. 10 aug. 2011 00:29 Privat melding

Eller, er jo tid og sted. Er'u kåt så er'u kåt.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 00:37

@bjørra

hehe ting skjer ting skjer...generelt sett lurt å være litt lur der ja!

Skjult ID med pseudonym sexy thing on. 10 aug. 2011 01:06

Er det ingen er som innrømmer å ha fått noe dritt????

Selv lever jeg med flere kjønnssykdommer som jeg aldri blir kvitt og dems komplikasjoner. Det er helt forferdelig:( Aldri i verden om jeg har sex igjen med en fyr uten kondom + at jeg infomerer han alltid om sykdommene. Jeg ser og har erfart at det går an å være ansvarlig selv om uhellet er ute.

(mann 40 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 02:15 Privat melding

Haha, sms'en i innboksen min i går morges tilsier at jeg er ren som nysnø, så her er det bare å slå til mens den meldingen ennå er fersk, jenter! ;D

(mann 35 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 02:19 Privat melding

Hahaha:) Kjekt med litt reklamering trimmen;p Håper noen biter på agnet for din del:)

Du driver med til helga forresten? Joiner du gjengen på løkka?

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 10 aug. 2011 11:16

Nopers, da er jeg i Verona, så da kan dere ha løkka for dere selv. Og all pr er...vel...pr. ;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 10 aug. 2011 11:59

Lett på tråden??? HAHAHAH.. nå har jeg hørt det og.. Altså.. jenter er lette på tråden fordi dem jakter på kuk? øhm... Vil heller omformulere deg der.. Dama har evner som maneater vil jeg heller si.. Hun er jo ikke lettlurt.. Men førstegangssex når man ikke kjenner noen uten gummi er nok ganske så dumt så...

Skjult ID med pseudonym Dobbs on. 10 aug. 2011 12:04

Klart jenter er lette på tråden, de er jo født uten klær til og med...

Skjult ID med pseudonym Dobbs on. 10 aug. 2011 12:06

Hva kaller man maneatere som nå er på slankern? :)

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 10 aug. 2011 12:07

Bortsett fra når de har "papirene" i orden. Sant Kvinne? Sant? Sant? ;D

Skjult ID med pseudonym Søtstoff on. 10 aug. 2011 12:09

Veit ikke helt om jeg liker måten Dobbs går meg i næringa på mht. knusktørre snusfornuftigheter sånn som her, men... ^^

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 10 aug. 2011 12:27

@ sexy thing

Helsemyndighetene regner med at om lag 5 prosent av alle unge under 25 år til enhver tid har klamydia, og selvsagt mange eldre enn 25 også. Hvert år blir det oppdaget nesten 25 000 nye tilfeller, og det er sikkert også betydelige mørketall siden veldig mange ikke får symptomer og mange nok er dårlige til å sjekke seg. Så det er mange som i alle fall får den sykdommen, selv om jeg antar at du har fått noe mer alvorlig enn dette siden du sier at du aldri vil bli kvitt sykdommen. Og når det gjelder hpv-viruset så regner man med at om lag 7 av 10 får det en eller annen gang i løpet av livet. Dette viruset kommer imidlertid i rundt 100 varianter, hvorav vel bare to gir synlige (utvendige) kjønnsvorter og kun 5 - 6 kan være farlige (kreftfremkallende). Skjønt kan jo hende at de etterhvert finner ut at noen av de andre 90+ varientene kan være skumle også. Uansett, du er garantert ikke den eneste som har fått noe skit noen gang. Jeg har også fått det, skjønt det var heldigvis bare et ufarlig om litt ekkelt hpv-virus som kroppen etterhvert kvitter seg med selv. Ingenting permanent altså, heldigvis. Men det er jo greit og modent å kunne snakke om disse tingene med seksualpartnere, og jeg vet at inkludert hun som må ha smittet meg med hpv så har minst fire av mine 7 - 8 siste partnere på et eller annet tidspunkt hatt noe. Klamydia (to av dem), hissig ureaplasma, hpv, slike ting. Og kanskje med ett eller to "frigjorte" unntak har alle sammen vært helt vanlige jenter som ikke har for vane å ligge med særlig mange. Så mange har hatt det, helt sikkert inkludert enkelte av de som skriver her.

(mann 36 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 13:53 Privat melding

JAsså trimmtrab, vært på olafiaklinikken? Tror de fleste med hånden på hjerte må innrømme at de har hatt ubeskytta sex, men man må i allefall klare å sjekke seg selv regelmessig. Det er kjapt, enkelt og gratis.

Skjult ID med pseudonym kåre-kari on. 10 aug. 2011 13:57

@Slemtiger: Nå til dags behøver man ikke møte opp på klinikken engang. Kan sende inn prøve via post. Enkelt og greit og dermed ingen unnskyldning for å ikke teste seg ;-)
Men, det gjelder vel kun klamydia, så andre sykdommer må man vel undersøkes for å få avkreftet.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab on. 10 aug. 2011 14:40

resten har staten sjekket så her er man pur og jomfruelig.

Skjult ID med pseudonym Everett on. 10 aug. 2011 14:46

Pffff! :)

Skjult ID med pseudonym lanill on. 10 aug. 2011 15:07

Kondomar er ikkje alltid 100% når det gjeld graviditet heller. *Host*

Greit med både hormonspiral og kondom.
Enda betre er det å i tillegg halde seg til få eller faste partnarar og sjekke seg ofte i dei periodene ein er aktiv.

@sexy thing
Er frykteleg trist at du måtte lære det på den tunge måten, men godt å høyre at du har funne ein måte å takle det på.

Skjult ID med pseudonym ulla on. 10 aug. 2011 15:33

Hva skjer på løkka?

Skjult ID med pseudonym Kakken on. 10 aug. 2011 15:38

har hatt sex med over 30 personer og aldri hatt klamydia. det er jeg overrasket over!! har vært viril og gal i min "ungdom" og gjort mye villt, men aldri fått klamydia. det jeg har hatt er kjønnsvorter 1 x og aldri hatt det siden, samt herpes 1 x og aldri hatt utbrudd siden. dette er maaaange år siden, så sjansen for nye utbrudd er vel minimale. vet jo at jeg har viruset i kroppen, men det smitter ikke dersom man ikke har utbrudd. idag har jeg aldri sex med en dame jeg ikke kjenner uten kondom!!!

Skjult ID med pseudonym ad-lib on. 10 aug. 2011 16:02

@Kakken: Du kan smitte andre med herpes selv i perioder uten utbrudd. Kondom gir heller ikke 100% beskyttelse mot smitte.

(mann 35 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 17:12 Privat melding

Send meg priv så får du vite:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 19:37

jeg tror aldri jeg kan pule uten kondom igjen etter å ha lest statistikken. det gjør meg så utrolig kvalm og dyster å lese om slike ting, om damer som ligger med hundrevis uten beskyttelse.

Skjult ID med pseudonym uffda lø. 13 aug. 2011 09:54

Har hatt sex med 12 gutter det siste året. Ingen har sagt noe om kondom, kun jeg.
en av de hadde herpes og en kjønnsvorter. Begge deler fikk jeg vite (se) etterpå, ble også smittet.
Kjipt.

Skjult ID med pseudonym Man hore lø. 13 aug. 2011 10:03

Synd å høre det @ uffda. Jeg regner med at du har lært av dine feil nå. Hvis du har ubeskyttet sex med tolv menn i løpet av et år så er du nesten garantert å få noe vil jeg tro. Regner med at flere av disse var karer du møtte på byen eller nettet og bare lå med en gang eller to kanskje? I så fall var du sikkert ikke den eneste jenta de hadde ligget med den siste tiden heller, og dermed var de nok absolutt i høyrisikogruppen. Bruk kondom, det er det eneste som er noenlunde sikkert. Og ikke vent til gutta tar det opp, for det går bare utover deg selv. Jenter har også mye større sjanse for å bli smittet av menn enn omvendt, ganske enkelt fordi vi tross alt pumper noe inn i kroppen deres og ikke motsatt. Ta ansvar selv, hvis ikke har du faktiks bare deg selv å skylde på, selv om han dusten som åpenbart visste at han både hadde vorter og herpessår og likevel hadde ubeskyttet sex med deg fortjener juling.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 13 aug. 2011 11:36

"kvalm og dyster å lese om slike ting, om damer som ligger med hundrevis uten beskyttelse".

Ja, for disse damene ligger jo ikke MED noen, liksom!

Felles ansvar, kanskje? Og fortrinnsvis han som lettest kan velge å bare kle den på seg uten å måtte be den andre parten pent????

Skjult ID med pseudonym Man hore lø. 13 aug. 2011 11:53

Felles ansvar.

Og jeg synes egentlig det ikke høres så mye vanskeligere ut å spørre "Har du kondom?" som å si "Jeg tar på kondom, hvis det er greit?". Begge deler burde være relativt enkelt vel? Det er jo helt, 100 prosent akseptabelt for en jente å be om kondom, og det behøver jo ikke en gang så mye som antyde at han kan ha en sykdom. Hun kan jo tross alt bli gravid også. Jeg vil tro at det er betydelig verre å be om at den andre skal bruke beskyttelse hvis en kun skal ha oralsex for eksempel, for begge to, for da er jo "graviditetsfareunnskyldningen" helt ute av bildet og vi sitter kun igjen med sykdommer.

Skjult ID med pseudonym dansedama lø. 13 aug. 2011 12:21

TS - jeg opplever stikk motsatt, at det er mennene som driter i kondom, og jeg som er "vanskelig" som vil bruke.
Nå er jeg ei dame på 45, og jeg vet at den yngre generasjon generelt er veldig mye flinkere enn min - det har jeg førstehåndsinformasjons på min sønn på 23 :-) - så der har vi mye å lære.

Jeg MÅ (får lett urinveisinfeksjon av sex) og VIL bruke kondom, men i alle mine år som singel i livet (før og nå), har jeg opplevd kun 1 - EN mann som har hatt kondom med seg (han var sykepleier.....). Og jeg har ikke ligget med bare 10 liksom.... Jeg har liggende i nattbordskuffa, men nå lar jeg faktisk heller være hele sexen fordi det er så mye "styr" med det... så de som ligger i skuffa har nok gått ut på dato for ei stund sia..

Skulle ønske alle kunne ta ansvar, da hadde det blitt mindre strev og mer gøy!