Alle innlegg Sukkerforum

please advise..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mepa on. 10 aug. 2011 07:41

Hei alle carbs..

Jeg har pratet med to jenter siden mai og vi har en veldig god tone. Det har blitt til 2 koselige dates med en av dem og nå vil den andre jenten også treffe meg. Jeg vil også treffe henne og det gjør at jeg føler meg en smule ukomfortabel. Er det greit at jeg 'sjekker varene' ? eller blir jeg en drittsekk da? Burde jeg fortalt disse jentene at jeg også prater med andre?
For å oppklare litt så er jeg ikke ute etter sex og billig moro men en å dele livet med. Det siste jeg ønsker er å såre noen av disse jentene. Kanskje jeg tenker for mye.. :-/

So.. please advise..

(mann 36 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 08:03 Privat melding

Etter hva damene forteller så har de ingen hemninger mot å date en gjeng gutter samtidig, gjerne med obligatorisk klinings og hva verre måtte være. De kaller det visst multitasking og anser det for å være en av kvinners gode egenskaper. Det sies at gutter kun kan tenke på en ting om gangen, synes du skal motbevise denne påstanden en gang for alle :)

Skjult ID med pseudonym baz on. 10 aug. 2011 08:12

Møt hun andre og :) Virker som du har litt igjen før du eventuelt går "exclusive" med hun første.

(mann 43 år fra Oppland) on. 10 aug. 2011 17:09 Privat melding

Jeg er enig med de andre her. Kan ikke se noe problem med at du dater dem begge to. Men det er så klart en grense man skal være forsiktig med å krysse.
Av egene erraringer har jeg alltid stoppet å date andre med en gang jeg selv kjenner at jeg har mer følelser for den ene. Men husk også på at jentene har følelser. Det kan derfor lønne seg å være åpen om hva du holder på med slik at du ikke plutselig befinner deg i en situasjon hvor en av jentene tror det er mer seriøst en hva du føer det er. Det kan være svært sårende om den som har følelser for deg tilfeldig oppdager at du dater andre. Og hvis det på toppen av det hele er samme jenta du liker litt ekstra kan du ha tråkket skikkelig i salaten....

Ærlighet varer alltid lengst :-)

Skjult ID med pseudonym Jeno on. 10 aug. 2011 18:52

@5cirocco

Helt enig med deg:) Jeg var den andre jenta som fikk følelser for en gutt, kjipt at han da fortalte meg at han hadde datet ei annen jente samtidig og like lenge som meg. Han valgte henne.

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 18:55

jeg gruer meg til å høre om at begge de to damene har holdt på med flere andre samtidig. du kommer til å bli knust.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 19:00

Man må rett og slett tåle og ikke bli valg også selv om det svir sånn er d å være singel og drive på med dette! Vært borti det der en gang fra samme side som deg jeno..en kar som valgte ei anna ei fordi hu bodde nærmer og jeg hadde faktisk sommerfugler noe som sjelden skjer..men så gikk d en måned eller no han dumpa hu og kom krypende tilbake å trygla om et nytt forsøk..men da var sommerfuglene borte gitt...den som ler sist ler best..hehe neida den var litt slem..men som sagt dette er jo et "spill" og det er jo ikke enkelt å finne ut av ting har selv ekstremt vanskelig for å bestemme meg :P
Ts du har virkelig ikke noen grunn til å føle deg slem eller noe som helst ser ikke problemet med å date begge dere har jo ikke blitt enige om å være eksklusive akkurat enda! Men som andre nevner her vært alikevell forsiktig og kjenn på hva du føler ev ikke føler selv liker du hun ene ekstra godt er d jo litt kjipt hvis hun klikker i vinkel fordi du dater ei anna også....:P jenter er vanskelige hehe men ser ikke at du ikke kan date når andre gjør d og tar jo litt tid før man finner ut at man eventuelt liker en bedre enn den andre :P

Skjult ID med pseudonym dansedama to. 11 aug. 2011 00:11

Må bare skrive det; det finnes faktisk oss kvinner som dater bare en i gangen. Jeg hadde aldri klart å treffe 2 samtidig, nei - en om gangen takk! - har ingen single venninner som dobbeldater heller.. Så, vi finnes!

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 01:03

@dansedama

Bullshit

@TS

Er du forelska i hun første? Har dere kysset? For meg finnes det visse grenser, og når man går over disse, holder man seg til personen man krysser grensene med. Helt til man enten blir sammen, eller finner ut at h*n ikke var den rette.

(mann 43 år fra Oppland) to. 11 aug. 2011 01:33 Privat melding

@Dansedama:
Men det spørs jo hva man legger i å date? Hadde du hatt problemer med å gå ut å ta en kaffe med to menn samtidig? Det ligger jo litt i kortene at man som singel holder mulighetene åpne. Og kanskje har man behov for å treffe en person flere ganger før man får et helhetlig inntrykk av vedkommende. Da er de jo litt dumt å legge alle andre på hylla i mellomtiden? Men som jeg skrev tidligere. Det går jo en grense for når man skal si at det kanskje er mer en bare en kaffedate... Og i det tilfellet bør man ta et valg for ikke å komme i den situasjonen at man blir den drittsekken som har flere friere på gress, som kanskje begynner å ha mer en bare følelsen av å være venner?

Skjult ID med pseudonym Mepa to. 11 aug. 2011 06:50

Takk for tankemat, alle sammen.

Den eneste fysiske kontakten har vært noen klemmer, ikke noe mer en det. Det er snakk om kaffedater med timer med koselig prat hvor vi blir bedre kjent.
Skal ikke være lett dette :-/

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 07:37

@Mepa

I så fall, go for it med han andre fyren også. Du har ingenting å tape.

Skjult ID med pseudonym Mepa to. 11 aug. 2011 07:56

@Mort1

Du mener hun kan være en han? Får flashback til The Crying Game her nå.

;-)

Skjult ID med pseudonym cat to. 11 aug. 2011 08:31

Kaffedater burde være no problem og det man ikke vet, har man ikke vondt av. Tror heller, i den "uskyldige" fasen, at du kan risikere at damene blir skeptiske/frustrerte og kanskje lei seg om du forteller. Så inntil det blir mer intimt eller følelser oppstår for den ene, så holder du deg til henne :)

@Mort1
Joda, finnes mange damer (og sikkert også menn) som faktisk er så oppegående og eier folkeskikk, at de holder seg til en av gangen. Jeg velger å tro det beste om de jeg skriver med/dater, inntil det motsatte er bevist. Og jeg har fortsatt dårlige opplevelser til gode...kanskje det har noe med å være selektiv, selv oppføre seg som folk og inneha en viss menneskekunnskap.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 08:52

@Mepa

I så fall, go for it med han andre fyren også. Du har ingenting å tape.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 08:54

@cat

Å holde seg til en i gangen... Hva er vitsen med det, så lenge man ikke har fått noe som helst av følelser? Hvis grensa til ei jente ligger at jeg bare prater med ei annen, da er hun uansett for sjalu for meg.

Skjult ID med pseudonym embla to. 11 aug. 2011 09:26

Har også det luksusproblemet at det er flere som ønsker en date.. snakker for tiden med 2 menn og har halvveis avtalt en date med begge..
Mulig dette er galt, men jeg har ikke tenkt å gjøre noe mer enn å treffe dem og danne meg et inntrykk den første gangen : ) En kaffe, samtale og en klem er vel uskyldig nok? Mener jo ikke at jeg skal fortsette å treffe begge etterpå, for jeg pleier å kjenne ganske raskt om jeg er tiltrukket eller ikke..

Hvem vet, kanskje ingen av dem liker meg, så er problemet løst :))

Skjult ID med pseudonym cat to. 11 aug. 2011 09:34

@Mort1
les hva jeg skriver da! Jeg skiller på kaffedater og dater med "annet innhold"!
Du skrev Bullshit når Dansedama sa hun (og venninnene) dater en av gangen. Det kan jo ikke du uttale deg om.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 10:19

Jeg tror ikke noe på det :)

Skjult ID med pseudonym Binders to. 11 aug. 2011 10:34

Mort1

"For meg finnes det visse grenser, og når man går over disse, holder man seg til personen man krysser grensene med".

Bullshit!

Skjult ID med pseudonym Binders to. 11 aug. 2011 10:35

Neida, Mort1.

Selvfølgelig var det siste innlegget mitt ikke alvorlig ment. Men ser du hvor respektløst du selv uttalte deg til dansedama? Du har ingen grunn til å ikke tro på henne. På samme måte som jeg ikke har noen grun til å ikke tro på deg!

Skjult ID med pseudonym Guri to. 11 aug. 2011 10:47

Etter å ikke ha datet på en stund, så skal jeg ha 3 dater i løpet av en uke. Da er det snakk om å møtes for kaffe o.l. Jeg merker fort om det er noen jeg kan tenke meg å date igjen, og det er sjelden det blir mer enn det ene møtet. Derfor skal det godt gjøres at jeg kommer til å date flere samtidig. Jeg vet jo de skriver med andre, slik jeg gjør. Og også to av de dater litt.

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 10:57

Så du tror faktisk at når hun og alle venninnene hennes møter en fyr, så stenger de kontakten med alle andre aktuelle beilere?

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 11 aug. 2011 11:12

Jeg liker best en i gangen. Men har heller ingen "på vent" :-)

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 11 aug. 2011 11:20

Så lenge det bare er kaffetreff, er det vel ikke noe problem at man treffer flere. Problemet blir muligens litt verre dersom du liker de begge like godt osvosv.

(Men strengt talt tror jeg ikke gutta på sukker bedriver dobbeldating. De får jo ikke engang svar på mailene de sender ut og alle damene som kontakter dem har jo fake-profiler. Damene derimot, har ikke tid til annet enn å løpe på dater. Med disse mennene de ikke svarer på henvendelser fra.)

Skjult ID med pseudonym Guri to. 11 aug. 2011 11:22

@kameleonen
Jeg liker også best å kunn ha fokus på en i gangen, men jeg sluttet med det fordi menn ikke stenger kontakten med andre damer, da de "sikrer" seg. Mens de ville jeg ikke skulle ha kontakt med andre. Derfor holder jeg nå alle muligheter "åpen" helt til jeg dater ekskusivt med en.

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 11 aug. 2011 11:35

@Guri
Jeg forstår hva du mener.
Jeg bryr meg egentlig ikke om hva andre gjør. Men om en mann dater en annen dame samtidig som han dater meg, forteller det meg at han igrunn ikke er interessert. Da vet jeg det :-)

Når det gjelder meg selv, tenker jeg at hvis jeg er like interessert i to menn, kan jeg umulig være interessert i noen av de.

Skjult ID med pseudonym Guri to. 11 aug. 2011 21:17

@kameleonen
Sier meg helt enig i det siste du skriver, for klarer jeg ikke ta et valg mellom to...er ingen av de riktig for meg.