Alle innlegg Sukkerforum

3-dagers skjegg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym McCloud on. 10 aug. 2011 13:28

Kun populært på visuelt vis?
Eller ved kontakt også?

(kvinne 28 år fra Møre og Romsdal) on. 10 aug. 2011 13:29 Privat melding

Ikkje so verst ved kontakt heller. :D

Skjult ID med pseudonym embla on. 10 aug. 2011 13:32

Elsker 3-dagers skjegg : ) Synes det er flott med litt mer enn 3-dagers også, hvis det er velstelt og gutten/mannen kler det da..

Må innrømme at jeg får litt nedtur hvis jeg har snakket med noen, sett bilder, går til en date..og så har han tatt skjegget!

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 13:38 Privat melding

Synes det er kjempefint. Blir kanskje litt mer mandig av det:-P
Enig med deg embla:-) kjempeskuff om det er tatt!

Skjult ID med pseudonym temasti on. 10 aug. 2011 13:39

Jeg syns det er fint å se på, men ubehagelig stikkete ved nærkontakt...

(kvinne 48 år fra Østfold) on. 10 aug. 2011 13:45 Privat melding

@ karvinen
3-5-måneder? Håper du trimmer det litt iblant da : )

Enig med de andre over her : ) Skjegg er både mandig og tøft..både 3-dagers og mer.. vi jenter er vel litt svake for gutter som ser litt "rufsete" ut, samtidig som de lukter godt og er sjarmerende.. ; )

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 10 aug. 2011 14:00 Privat melding

Sign alle damene over her ;-)
Helt ok i nærkontakt også :-D

(kvinne 49 år fra Buskerud) on. 10 aug. 2011 14:04 Privat melding

I like:)

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 10 aug. 2011 14:14 Privat melding

Både og.
Kommer an på personen... det finnes faktisk de som er finest uten noen ting.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll on. 10 aug. 2011 16:06

Som sagt i anna tråd, dette er tilnærma vitenskapelig bevist.

..men ikkje kom dinglande med dun, då kan du like godt glattbarbere deg. ^^

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 18:46

"Kvinner er svake for rufsete menn". Ler meg skakk hver gang jeg hører dette. Hva er greia med menn som ser ut som en dass, egentlig? Hvorfor MÅ en ha pulesveis, ha skjorta hengende utenpå buksa osv.? Hva er galt med velstelte menn? At de er for feminine? At de ikke er avslappede nok? Altså, selv om mannen tar skjegget daglig, går i pene og kanskje formelle klær så er han ikke en spooky Jehovas Vitne-type som banker på døra di i middagsluren din av den grunn.

Skulle hatt en tidsmaskin tilbake til femtitallet. Da kunne menn kle seg og så velstelte ut, og kvinnene likte at de gjorde det. Nå derimot, er mennene like dassete på utsiden som kvinnene er på innsiden.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 18:51

hehe jammen..rufsete menn er jo litt sexy litt mere villmark og mann over d! asså "pene" gutter som nevner her er jo pene de og men...liker ikke skjorte slips typen sånn er d bare ! :P husker jeg og ei veninne var på en viss bar i oslo der gutta kler seg sånn.....eneste jeg la merke til var han ene som ikke gjorde d som var litt anderledes og mere "røff"...sorry men d har og noe med persoligheten ofte i de tilfellene jeg har vært bori vertfall liker gutter som er mere laidback og down to earth..for omtrent spader av de andre nei nå som jeg er singel har jeg funnet ut at der er utrolig forfriskende å velge 100% sjøl hva slags menensker du skal menge deg med asså! og da foretrekker jeg de som ikke er så himla seriøse..nettop fordi jeg tar ikke verden så himla tungt og seriøst selv :P

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 18:53

Nå glemte jeg TS her sorry ts..

litt småskader tåler vi så lenge gutten er sexy med skjegget sitt! får bruke lypsyl..og etterhvert som man er sammen med fyren så jevner d seg ut..hehe..da får man tåle å være litt rød på haka og nesetippen og litt småsår :P

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 18:54

vel 30ish, jeg liker at mannen er et vrengt speilbilde av meg selv.. Du må nok bare belage deg på at du har gått ut på dato;)

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 18:57

jenter liker rufsete menn som de kan "fixe opp selv". :)

Skjult ID med pseudonym Driver on. 10 aug. 2011 18:57

Hvis det er pluss å se rufsete ut, så ligger jeg veldig godt an:o) Men jeg har vært borti damer som får utslett på låra av skjeggstubbene.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 19:01

på låra???? Hmm kanikke forstå hvordan slikt skjer...Da bør du kanskje tenke litt over hvor du stikker det upleide hodet ditt;)

Har nok med å fixe meg selv jeg.. det er sånn man ser på tv...irl: tøffelmenn.. eller x haha

Skjult ID med pseudonym Rose-70 on. 10 aug. 2011 19:03

@ m30ish
Med "rufsete" mener jeg slett ikke at de ser ut som en dass.. Å ha litt skjeggvekst betyr vel ikke at man ikke kan kle seg , lukte godt, osv.. Man er svak for forskjellige typer, så enkelt er det.. Dere gutter liker vel ikke alle de samme jentene heller?

Når det er sagt har jeg både datet, og vært sammen med gutter/menn som foretrakk å barbere seg hver dag, og vært like tiltrukket av dem for det : ) Til syvende og sist handler det vel om kjemien, ikke sant? ; ))

(mann 40 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 19:05 Privat melding

Jeg er en typisk "3 dagers" og opplever det som både sexy og positivt ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 19:09

med en framtreden arteria temporalis og en slik tommel kan jeg se det ja;)

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 19:09

Alt handler jo om kjemien egentli sånn i bunn og grunn :)

(mann 47 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 19:20 Privat melding

Ikke mas, jeg sparer for harde livet her!

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 19:22

@Missi. At rufsete menn er mer "villmark" er bare tull, selvsagt. Alt som trengs er at de lar skjegget vokse noen dager, dropper å stusse nese- og ørehårene, drar på seg ei t-skjorte i stedet for skjorte, og lar ting og tang forfalle. Ellers takk for anekdoten, men det andre du sier forklarer ikke greia med rufsete looks, hvorfor dette er så attraktivt. Tror du virkelig at pent kledde, barberte menn er uptight og kjedelige?

@Irene. Det dreier seg vel helst om at folk er kompatible. At du IKKE kler deg som en dass betyr ikke at du ikke er en dass på innsiden. Ikke alt nytt er en velsignelse heller, som du nok vet innerst inne. Noen historier er forfallshistorier - så også med kleskoden i vesten.

@Rose. Eh jo, det handler vel om kjemi. Selv om det burde utloves skuddpremie på dem som tar dette forslitte uttrykket i sin munn. Her på Sukker er dette akkurat like loslitt som de utgåtte sneakersene rufsegutta liker å dasse rundt i.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 19:23

ordet dasse er også ganske loslitt....;)

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 19:25

Ohhh, subtilt! Jeg er imponert.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 19:26

Så endringer i klesstil er et uttrykk for forfall? Og hvem definerer hva som ikke er en del av dette forfallet?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 19:26

Godt det går begge veier:)

Skjult ID med pseudonym Rose-70 on. 10 aug. 2011 19:27

@m30ish
Kjemi = fysisk tiltrekning, ikke sant? Kall det hva du vil, men det er ihvertfall det som er det viktigste for meg : )
Du høres litt bitter ut.. Dårlige "sukker" erfaringer??

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 19:31

@m30ish

hehe.. jeg tror ikke er bare min erfaring...betyr jo ikke at alle er d :) Ting trenger jo ikke å være forfalt fordi om...som andre jenter nevner kan være rufsete men samtidi velstelt...selv er jeg en sucker for parfyme..er et par typer som får meg til å snu meg på gata..i dont no i dont no..er vell bare kombinasjonen sku jeg tru...jeg bare liker d røft :P ;) Og alle trenger jo ikke like alle :) ikke vær fornærma nå da mr...*pjusker i nakken* har da falt for dress gutter av og til også..derfra erfaringen..men har ikke lyst på en sånn igjen .P

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 19:32

Tror han er bitter pga oss søppeldamer som ikke gjennkjenner ekte kvalitet..

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 19:34

@ Neptun. Det var da litt av en tolkning du. Nei, selvsagt er ikke alle endringer i kleskoden et uttrykk for forfall. Jeg personlig er glad for at jeg slipper å gå rundt i flaskegrønne rokokko velourredingoter med ditto knebukser og spennesko. Men noen endringer er av det grimme slaget, som dem vi har sett fra 50/60-tallet og frem til nå. Hippiestilen på 70-tallet var heslig, barokkstilen på 80-tallet likeså, og det samme gjelder grungelooken på nittitallet. Nå har ikke folk noen spesiell stil, men fellesnevneren er casual. Man bruker casual stil til enhver anledning, også dem som IKKE er casual. DET er et uttrykk for forfall, fordi det forteller oss at etiketten har forsvunnet og blitt erstattet med latskap og manglende situasjonsforståelse. Det er tragisk å se.

Det lille skeptiske spørsmålet ditt er i beste husmannsånd. Alle er like, like gode, og derfor finnes det ingen eksperter, ei heller har noen bedre smak enn andre. Dette er en truisme, ikke et standpunkt verdt å ta alvorlig.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 19:38

Og hva er så "husmannsånd" ved det? Du har bestemt deg for én stil du mener er "korrekt", men jeg lurer på hva som gjør den "korrekt". Og for så vidt hva som gjør visse stiler "heslige". Selv kler jeg meg vanligvis ut fra hva som er komfortabelt.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 19:39

@irene

mm det er fordi han har lyst på en søppeldame selv og er litt irritert over rufsegutta som stikker av med de når han er så sofistikert ;)

sosse gutter har jeg vært borti..nei jeg brenner heller av meg håret enn å sitte i rokokko soffa og drikke te og diskutere aksjekurser...med svigermor som forteller om sine nye innkjøp i high clas avdelingen..

nei takke meg til en rufsete snekker eller elektriker som er skikkeli mann og ikke løper forskremt til hytta fordi d var så mye klegg..( hihi en anne fyr glemmer aldri) eller napper vært hår på kroppen med pinsett.......no thanks! nå drar jeg alle over en kam her sorry gutter med dress og pelskåpe lystne mødre...im not into it!

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 19:42

Enig missi:) Om en mann er så opphengt i dette vitner det bare om store mangler ellers...min tolkning..
bruk tiden til noe mer fornuftig tenker jeg.. enn å irritere seg over slike banaliteter haha

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 19:43

@Rose

Bitter? Hvorfor må en nødvendigvis være bitter fordi om en ikke bifaller noe? Hvorfor må all kritikk tolkes som et utslag av personlig fiasko? Ta deg et kurs i språklogikk du, som bl.a. omhandler tolkningslære, kanskje du vil lære noe?

For ordens skyld: jeg dater mye og har nesten bare positive sukkererfaringer. Det er mange flotte kvinner her, og for oss skriveglade og -kyndige er det lett å komme i kontakt med dem.

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 19:44

folk i dress: big phat phonies!

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 19:44

@ Neptun.

Komfortabelt? Akkurat. Crocs er komfortable. Visstnok. Selv har jeg naturligvis ingen personlig erfaring med disse skoene. I rest my case.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 10 aug. 2011 19:48 Privat melding

@irene

hehe yes og meg bekjent er det nok jenter som er ute etter lommeboka til folk...helt lov! så da trenger han jo ikke oss søppeljenter! men jeg er da asså en av de som ikke blir sjarmert av det heller motsatt :P Husker jeg var på date og gutten trakk fram pappas penger etter meget kort tid..skal si d var en som ble satt ut da jeg svarte at jeg ikke syns d var no sjarmerende..jammen jammen...vi har jo sånt fint feriehus!........haha stakkars! Når gutten da klager over at alle jenter han blir kjent med bare er ute etter pengene hans(eller pappan hans) så er poeng nr 1 ikke skryt så uhemma av det da! veit ikke jentene det( disse lommebok griske jentene) så kanje de faller for nettop den han er og ikke "hvem" han er :)

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 19:58

Slutningene dere trekker er helt ville. Sosse, pappagutter med patetiske sjekketriks? Er du pappagutt fordi om du har god klessmak? Hva har dere røyka egentlig?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 20:01

uansett gjør ikke klær HELE mannen... either u got it, or u dont:) sorry klisjebruken..

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 20:03

er missi blitt til fler? eller er du en jævel på å generalisere?

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 20:03

@m30ish
Om du trives best i dress, skal jeg ikke kritisere deg for det, men vær så snill å ikke kritisere folk for ikke å ha samme klessmak som deg - det blir bare blærete.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 20:06

@neptun

nettop. og blærete er absolutt ikke tiltrekkende :p

@M3ish

ikke alle som er like enige om hva god klesmak er vettu...hvorfor er det så viktig for deg detta? er jo nok av jenter som jeg nevner som vil ha sånne gutter :P

Skjult ID med pseudonym kræsj on. 10 aug. 2011 20:09

Women want men that they can change, Men want women that will never change. Neither gets their wish!

Skjult ID med pseudonym kit on. 10 aug. 2011 20:18

karvinen, det virker ikke som det er skjegg som diskuteres.

Noen er indignerte da stilen til pappa ikke lenger blir regnet som god takt og tone

Skjult ID med pseudonym sans on. 10 aug. 2011 20:28

Koselig med litt skjeggstubber...
Og koselig med litt smårufsete menn - det betyr jo ikke at man lar seg forfalle, bare at man er behagelig avslappet og uformell. Me like!
Bare stress med "evig formelle" folk som er altfor stive i snippen - gi meg da heller en herlig hverdagsmann i en myk, nyvasket t-skjorte - med et rampete smil (og kosevennlige skjeggstubber) om munnen... <3

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 20:29

@sans

kan jeg og få en ? ;)

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 20:37

Det må være noe galt med språkforståelsen min. Jeg forstår bare ikke hva en hverdagsmann er. Jeg går heller i skjorte enn i t-skjorte, men det er da ikke sånn at jeg går i dvale i hverdagen for så brått våkne til live i høytidene.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 20:46

Kanskje en hverdagsmann er en som ikke fremstår som en eiendomsmegler eller en børsspekulant? Bare mine fem cent...

Skjult ID med pseudonym Lady on. 10 aug. 2011 20:48

En mann skal ikke ha 3 dagers noen steder:))

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 20:59

@ Neptun.

Også børsspekulanter er hverdagsmenn. Nei, nå spekulerer jeg bare, siden jeg ikke er en slik selv og heller ikke jobber i andre deler av finansbransjen.

Artig at jeg skulle bli anklaget for å være fordomsfull når det åpenbart er temmelig trangt oppe i nøtta di selv. Nei, ikke fordi hjernen din er storvokst, men fordi det helt tydelig er lavt under skalletaket ditt.

Skjult ID med pseudonym kit on. 10 aug. 2011 21:03

m30ish, neptun har da ikke nevnt noe om fordommer?

Implisitt svarte du på ditt eget spørsmål, det er språkforståelsen din som er problemet.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 21:04

Hahahaha, må bare le :) Er det lenge siden du har fått tømt rognposen, m30ish?:)

Skjult ID med pseudonym sans on. 10 aug. 2011 21:08

-missi- du har jo plenty av mannfolk allerede du, eller? Skulle ikke du blant annet på kliningsdate i morgen? ;)

neptun: I disse dager er det nok en og annen børsspekulant der ute som skulle ønske han var en hverdagsmann med litt mer jordnære og myke verdier, og tanker for annet enn aksjer og kurser...

m30ish... tror jeg har diskutert lignende temaer med deg her inne før, for innleggene dine høres kjent ut ;)
Forstår at du som alle andre også har en blanding av hverdager og høytidsdager, men jeg gjetter på at dine er litt mer "stive i snippen" enn mine, og at jeg antakelig også er langt mindre glitter-og-stas-jente enn du kanskje pleier å omgås. Jeg liker best folk med en ren, enkel og uformell stil - der har du hverdagsmannen slik jeg ser ham. Og det er så superhot med en mann man som kan snike seg til en kos eller klinings med, uten at han hyyyler opp om at jeg ødelegger sveisen hans eller krøller til den nystrøkne italienske skjorten han nettopp hentet fra renseriet. ;)

Og om han har "glemt" å barbere seg på noen dager, og derfor er litt ekstra "rufsete", kan rett og slett være veldig sjarmerende og smelte et sanselig hjerte...

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 21:11

Jeg mot alle altså? Interessant. Kan ikke si annet enn at jeg trives med situasjonen heller.

Siden dette er den eneste kvelden denne uka jeg ikke er på date står det ikke så aller verst til med andre deler av livet mitt heller, VoksenMann ;-) Verre med deg da kanskje, som så å si har meldt adresseforandring til dette forumet?

Skjult ID med pseudonym kit on. 10 aug. 2011 21:14

m30ish, kanskje du kunne prøvd å uttrykke hva du mener litt klarere?

Din manglende språklige intelligens gjør det umulig å forstå hvem du prøver å angripe.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 21:15

*humrer i tredagersskjegget*

Og månen er en grønn potet. Du på date, suuuure.....

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 21:15

@sans

joda joda..skal ikke stå på det akkurat.........men ikke en sånn en! hihi..vil ha en sånn...:P

..fredag var det :P

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 21:26

@ sans

Ok, ser hva du mener. Men jeg vil likevel si at en formell stil ikke er uforenlig med en ren og enkel en. Tvert imot. Påkostet stil med mye bling bling er ikke pent, bare vulgært. Jeg synes det også er underlig at du automatisk tror pent og formelt kledde menn er hysteriske på sveisen, eller redd for å skitne seg til. Ikke vet jeg hva slags menn du har vært borti, men det er altså ikke slik at god klessmak betyr at mannen er jålete. Epic fail som det heter.

Men det er ikke så overraskende at jeg får motbør her. Nordmenn generelt er et praktisk folkeslag, og kler seg praktisk: det går i sneakers/terrengsko, olabukser, allværsjakker. De er også besatt av husmannsånd, og er automatisk på alerten overfor alle kostbare avvik fra den alminnelige klesnormen. De stikker seg ut (ille), viser oss at G-sport ikke er haute couture (verre), tror de er bedre enn oss (verst).

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 21:33

@m30ish
Det var da voldsomt til anklager - jeg understreker at jeg ikke har til hensikt å kritisere deg for den du er, problemet er bare at du kritiserer andre for hvem de er. Om det gjør meg trang i pappen, får så være - heller det enn en blærete wesserbisser!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 21:34

Jeg skal svare deg skikkelig m30ish. Grunnen til at norske damer foretrekker rufsete menn,er at de vil ha menn med stake og baller, og ikke forfengelige jålebukker. De vil ha sterke menn som tar dem med storm, og ikke bruker 1 time på badet om morgenen, på å stelle og pynte seg. Menn som kan legge dem i bakken i parken, og rulle rundt i gresset, uten angst for 6000 kroners dressen. Menn som kan rive av seg trøya, og kaste den på gulvet, uten å bry seg om det er en kleshenger i nærheten. At du er bitter for at det er slik, er forståelig.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 21:36

liker voksen manns svar

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 21:39

liker voksen manns svar jeg og...det er en ekte man d ! se der en sånn mann er det vi jenter vil ha D

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 21:44

@VoksenMann.

Da skal også jeg svare deg skikkelig. God klessmak er IKKE uforenlig med noe av de positive egenskapene du nevner, og det ville forundre meg om du oftere vil finne disse kvalitetene blant såkalt rufsete menn enn blant menn mer formelle i tøyet. Men dersom vi først skal gi fritt spillerom til fordommene våre kan jeg følge opp med å si det damene risikerer ved å date pent kledde menn er å møte menn som som er velutdannet, jobber mye, er beleste, kan dette og hint om klassisk musikk, vin osv. er bereiste, har etiketten i behold osv. osv.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 21:54

Hehe, spør damene om deres erfaringer da m30ish :) "Vil ikke forundre meg" og "positive egenskaper" og "dette og hint", blablablabla.....

Høres ut som du stapper en agurk opp bak før du skriver. Damene vil ha passion!

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 21:55

jeg er jævlig rufse alikevel er jeg velutdannet, jobber mye, er belest, kan dette og hint om klassisk musikk, vin osv. er bereiste, har etiketten i behold osv. osv.

jeg trenger ingen dress for å overbevise noen om at jeg er en skikkelig kar, om noe syntes jeg slike folk framstår som usikre - og når jeg fra tid til annen får en kommentar om at jeg kunne ha tatt på meg en skjorte så svarer jeg gjerne med "hvem gifter seg?"

unntaket er når jobben forventer en slik klesstil, som meglere, selgere, lobbyister, agenter osv. i slike situasjoner ville jeg også tatt dressen, men lagt den fra meg når jeg kom hjem. på en helt annen side så ville det gjort alt veldig mye enklere om bare alle gikk med dress hele tiden.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 21:58

elsker agurk kommentaren :P

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 22:04

Tja, VoksenMann. Det er jo tydelig for alle at du ikke kan tilby dem passion da, når du har slått rot her på forumet. Jeg er heller sjeldent på forum, men hver eneste gang jeg er her så er du aktiv her. Tilfeldig? Kanskje, men lite trolig. Skaff deg et liv og noen dater først, før du blærer deg om passion.

(mann 47 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 22:06 Privat melding

Jeg bruker ofte dress for å skjule at jeg egentlig er en imbesil slask.

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) on. 10 aug. 2011 22:06 Privat melding

Vekkes gjerne av en to-dagers skjeggstubb som river litt småfrekt i nakken hvis den tilhører en barsking. Og hvis samme barsking er ikledd dress og skjorte og er nybarbert da han serverer meg champagnen før vi skal ut og spise...ja, da er jeg solgt :))

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 22:08

Auuuchh! Dominate me! Do it! Do it!

*ler så jeg rister her*

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 22:08

Fint det missi. Det er jo nok av de som ler av rorbua også, så dette var ikke overraskende.

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 10 aug. 2011 22:11

Jeg hører ofte på Mozart og drikker Dom Perignon i grilldress. Kombinasjonen Hendrix og Gucci funker også bra. Betyr det at jeg er scizofren??

*undrer*

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 22:11

Dittvalg har visst skjønt det. Bare at hun glemte å nevne besøket i Konserthuset.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 22:12

Jeg skal slutte å være så slem med deg m30ish :) Du er jo egentlig nokså kostelig. Folk har jo skorpioner og slanger som kjæledyr også, og blir glad i dem :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 10 aug. 2011 22:14

Nei, Foxylady, det betyr bare at grillpølsene er i usedvanlig godt selskap. Dessuten var vel Mozart selv et stjerneeksempel på at barnslig vulgaritet og kunstnerisk geni absolutt lot seg kombinere?

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 22:19

Du kan ta det helt med ro, VoksenMann. Vi er uenige, that`s all. Men jeg vil absolutt anbefale deg å begynne å date i stedet for å henge på forum, det kan gjøre deg godt. Sagt i beste mening selvsagt. :)

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 10 aug. 2011 22:19

@ dirigenten:

Nemlig! Men jeg lover å la grilldressen ligge hjemme neste gang jeg besøker operaen. Sånn for syns skyld ;)

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 22:21

@Dirigent.

Amadeus-filmen var morsom, men neppe helt pålitelig.

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 10 aug. 2011 22:27

@ VoksenMann:

Du høres jo ut til å være et spennende, realt og lidenskapelig mannfolk som ikke er redd for å få dritt under neglene. Uansett klesstil, mener jeg. Og en date med deg ville uten tvil ha vært high heaven for damer som vet å verdsette sånt.

PS: Elsker tredagers skjegg! HINT HINT....

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 10 aug. 2011 22:29

m30ish:
Helt enig. Men Amadeusfilmen (eller for den saks skyld teaterstykke den er basert på) er jo strengt tatt ikke en biografi. Jeg tror likevel grunnidéen om Mozart som en barnslig voksen stemmer ganske bra, han hadde jo ikke akkurat en barndom full av lek og moro.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 22:30

Klarer ikke annet enn å flire av fordommene til m30ish her, altså... Trenger man en dyr dress for å overbevise andre om at man har indre kvaliteter, bør man nok jobbe litt med seg selv. For det er vel ikke akkurat slik at det er blant professorene på Blindern, Gløshaugen og Nygårdshøyden du finner de mest "velkledde"?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 10 aug. 2011 22:32

Hehe, liker å bli litt svett og skitten :) Eneste problemet mitt med tredagers, er at det blir som en nålepute. Trenger ikke betale for peeling, hvis du vil kose med meg da, for å si det sånn :)

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) on. 10 aug. 2011 22:33 Privat melding

Er jamen ikke rart man blir fort lei av dette forumet. Her startet vi med skjeggstubber, som kan være så utrolig sexy, og ender opp med skittkasting. Barnslig!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 10 aug. 2011 23:17

dittvalg:
har da sett verre enn dette. ;-)

Skjult ID med pseudonym QB on. 10 aug. 2011 23:21

Litt småsexy sier nå jeg. Litt mandig. men ikke alle som kler det da

Skjult ID med pseudonym kit on. 10 aug. 2011 23:21

Enig med dirigenten. Dette er småtterier, alt har jo vært på samme tråd!

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 10 aug. 2011 23:29

Jeg faller lett for 3- dagers :-)

Skjult ID med pseudonym h0tntott to. 11 aug. 2011 00:16

3 dagers er digg!!!! :D

Skjult ID med pseudonym anonym to. 11 aug. 2011 17:51

4 dagers da?

(mann 32 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 23:55 Privat melding

Har som regel 2-3 dagers, blir det lenger så bare fikser man det med maskin ned til en 3 dagers igjen ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 16 aug. 2011 00:07

Disse rufsete, halvshabby gutta skal mine medsøstre få ha i fred.
Jeg vil ha en mann som KAN og GIDDER å stelle seg, jeg.
;-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 16 aug. 2011 00:25

Hva med et velstelt tredagers, Tingeling?

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 16 aug. 2011 08:16

Uttrykket "velstelt tredagers" er vel en ren selvmotsigelse, er det ikke? ;-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 16 aug. 2011 08:51

Nei, for all del! Mitt er ekstremt nøye trimma, skal jeg si deg.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 09:00 Privat melding

Jeg har alltid tenkt den rufse-looken er så try hard at jeg ikke finner ord, er vel få ting en må prøve hardere på i livet å alltid ha 3dagersskjegg.
Man hva faen så try hard den looken er, jeg ser ikke hva som er så mandig med en kar som står 1time foran speilet hver morningen for å file ned hver eneste skjeggstubbe og rote til håret akkurat og vri skjorten sånn og sånn slik at det ser "rufs" ut. God damn son of a bitch det er så try hard....bodde sammen to sånne gutter når jeg var student og det var 1-2time hver morgen for å se mest mulig rufsete ut, jeg fikk aldri bruke badet om jeg ikke stod opp lenge før dem.

@neptun - De ansatte på blindern ser jo ut som soldater, de er 100% like.

Det har alltid forundret meg hvordan samfunnets hellige kuer og intelektuelle kler seg helt likt , konformitet er ekstremt hos de "intelligente". De er immun for enhver kritikk og har en ekstremt makt over samfunnet og unge mennesker, men insisterer alikevel på å se identiske ut.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 09:20 Privat melding

Jeg er smått intellektuell og overhodet ikke immun mot kritikk. Alle som påstår noe annet kan holde kjeft.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 16 aug. 2011 10:29

Hehe JimJim, innertier der... Forklaringen når det gjelder "samfunnets hellige kuer", som du kaller dem, er at de opphøyer seg selv i samtale med sine likesinnede. Det skumle med det, er at de da blir redde for å tråkke utenfor, og selv bli utstøtt fra gruppen. Det fører til konformitet. Den samme konformiteten fungerer som gjensidig bekreftelse i gruppen, og blir en del av uniformeringen og identiteten, til dem som er i gruppen. Dette er forsåvidt ikke begrenset til intellektuelle miljøer. Ikke at jeg skal spille så forbanna hellig, vi tar alle etter våre omgivelser og vår omgangskrets.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 13:14 Privat melding

@Dirigent71 - Jeg mener den klassiske AKP professoren som sover med Karl Marx dynetrekk, jeg tror ikke akkurat han kommer til å ta selvkritikk for at han støttet Pot på tidlig 70tallet eller barbere seg og kle seg på noen annen måte enn det som er godtatt blant de konforme ansatte hos UIO.
Det er som en militærleir, alle skal være like og jeg synes det er en ironi bak det når de liksom skal være eksempler på tenkende skapninger.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 16 aug. 2011 13:19

Jadajada, prøvde meg bare på en dårlig spøk her. ;-)