Alle innlegg Sukkerforum

Date i dag!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :) on. 10 aug. 2011 13:37

Skal på date i dag, men tar meg selv i å tenke at dette er sikkert ikke noe det heller:p Jeg har vært på en del dater i det siste, med fyrer som jeg synes er kjekke, morsomme og interesante... Men, så har jeg blitt skuffa med en gang jeg har truffet de. Bildene stemmer ikke med virkeligheten.

Har frem til nå vært svært positiv til sukker, men med denne innstillingen er det kanskje på tide å ta seg ei pause??

Skjult ID med pseudonym :) on. 10 aug. 2011 13:44

Takk! I DAG er dagen;)

Skjult ID med pseudonym :) on. 10 aug. 2011 13:46

Hva gjør dere forresten om dere bare merker at dette er håpløst? Litt av grunnen til at jeg er lei nå er nok fordi jeg høflig sitter der, selv om jeg egentlig bare har lyst å komme med en unnskyldning å gå. Er det noen aksepterte måter å gå på?

Skjult ID med pseudonym Frankhj on. 10 aug. 2011 13:51

Jeg lider av litt motsatt problem.

Begynner å bli drittlei av å date damer som bestemmer seg for 100% ja eller 100% nei i løpet av den første halvtimen.

Selv havner jeg ytterst sjelden på 100% nei eller 100% ja etter første møte, som oftest er det et sted midt i mellom, sånn at jeg trenger i hvert fall 2-3 møter for å finne ut om dette kan være noe å satse på.

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 10 aug. 2011 13:51 Privat melding

Masse lykke til på daten!
Er jo greit å holde beina på jorda, uten å dømme han nedenom og hjem før du allerede har truffet han?

Nå er ikke jeg akkurat noen erfaren dater, men kjenner jeg meg selv rett, hadde jeg sagt det som det var... at DETTE var ikke helt det store, men hadde da fullført måltidet, eller hva det var vi dreiv med.

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 10 aug. 2011 13:52

trikset er å ha en date som i utgangspunktet kun består i å bare traske en liten tur sammen (det kan jo være alt fra 5min til 2timer), i byen eller i marka, og som dere kan utvide til noe mer (kafébesøk e.l.) hvis det slår an.
dermed trenger du ingen unnskyldning for noe som helst: du foreslår utvidelsen kun hvis du har lyst :)

Skjult ID med pseudonym :) on. 10 aug. 2011 13:57

Jeg er enig med dere, og ser at jeg kan oppfattes svært overfladisk. Men, jeg må jo innrømme at om jeg blir kjempe skuffa når jeg ser ham og kjenner at her kommer jeg sannsynligvis ikke til å føle noen tiltrekning. Har tidligere tenkt at det er greit uansett, kan jo ha en trivelig kveld og det er spennende å snakke med nye personer. Jeg forventer ikke noe 100% i kveld, men jeg ønsker en kveld som avsluttes med lette forventningsfulle steg hjem, med et smil om munnen og rastløs sjekking av mobil for sms:)

Skjult ID med pseudonym :) on. 10 aug. 2011 13:59

Det skal jeg foreslå neste gang Ruggen! Fram til nå har det ofte vært gutten som foreslår å møtes for en øl eller to, og da er det verre å gå.

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 10 aug. 2011 14:01

@Frankhj:
vel, "100% ja" er vel det vi alle trakter etter?
sjøl er jeg ihvertfall ganske lei av "90% ja" (som i praksis betyr at man blir en venn).

(kvinne 37 år fra Akershus) on. 10 aug. 2011 14:03 Privat melding

Hvem gjør ikke det, :)). Det er helt naturlig, det der.
Og NOE bør det jo være der, for at man skal ønske å treffes igjen.
Ikke det at man bestemmer seg der og da...
Eh, noen ganger gjør man jo det, hvis det er totalt blackout/ turn-off.

Krysser fingrene for deg, jeg!

Skjult ID med pseudonym Frankhj on. 10 aug. 2011 14:08

@ruggen

Jo, men det er ikke alle som er skrudd sammen sånn at man faller 100% for noen etter å ha snakka med dem i to timer. Det eneste jeg vet er om jeg har lyst til å bli bedre kjent eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 10 aug. 2011 14:10

Jeg tror ikke et øyeblikk på at det er så mange damer som i løpet av den første halvtimen bestemmer seg for ”100 % nei eller 100 % ja”. Det vil si, 100 % nei kan de nok bestemme seg for, det kan jeg også, men ytterst sjeldent 100 % ja tror jeg. Det er vel normalt enten ”nei” eller ”kanskje, så la oss se hva som skjer videre”. Sånn er det for meg også. Det er altfor mange menn som oppfører seg som de er desperate.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 10 aug. 2011 14:14

@ruggen
Dette med vennskapet funker ikke i følge min erfaring fordi gutter prøver seg igjen og igjen :)
Skulle dratt sammen på konsert med så en "venn" Han spurte om vi skal dele rommet, da takket jeg nei og reiste på konsert til Paris alene. Dette var en herlig tur :)

Skjult ID med pseudonym Everett on. 10 aug. 2011 14:21

Jeg ønsker lykke til.
Anbefaler også å se på hver ny date som noe helt nytt, og legge tidligere skuffelser helt bak seg.
Trenger kun en...

Jeg håper på date selv snart.
Den tenkte hjemmedaten med åpen avslutning gikk jo i vasken (og tråden fikk noen til å fordufte den også).

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 10 aug. 2011 14:23

@bmM:
jepp, det som kalles "vennskap" blir vel sjelden det. kanskje i noen tilfeller?
ihvertfall hvis man ser på det som et alternativ til å være uvenner :P

Skjult ID med pseudonym :) on. 10 aug. 2011 14:32

Kommer oppdatering i kveld:)

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 10 aug. 2011 14:34

"Bildene stemmer ikke med virkeligheten" --> her har du problemet ditt, du baserer nok for mye på utseendet. men det er jo ingen bombe, flere har sagt det og du skjønner det, men er du villig til å gjøre noe med det?

kanskje du skal prøve på å ikke bare snakke med de som er "kjekke", men som du kanskje finner interessante på andre måter?

uansett, hvis du føler at du sitter fast i en handlingsmønster, så er det beste å bryte den ved å gjøre det stikk motsatte en liten periode, da kan du i alle fall finne ut om gresset er grønnere på den siden du befinner deg i! ;-)

lykke til på date uansett!

Skjult ID med pseudonym elisa on. 10 aug. 2011 14:41

@Frankhj: Jeg har det på akkurat samme måte. Faller sjelden umiddelbart for noen, og vet bare om det var hyggelig nok til å bli bedre kjent eller ei. Er litt enig med @Man hore at man noen ganger kan vite om det er 100% nei, men ellers blir det "kanskje".

Men som regel blir dette bestemt av den andre parten som av en eller annen grunn enten har bestemt seg for 100% ja, eller 100% nei. Har han bestemt seg for 100% nei så blir det selvsagt ikke flere møter. Men om han har bestemt seg for 100% ja, så blir det et krav at jeg også skal vite, eller så blir det ikke flere møter da heller... Så jeg får som regel ikke de 2-3 møtene jeg trenger for å vite hva jeg selv mener.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 10 aug. 2011 14:42

@ be-my-Man

Var på reise med en veldig flott jente senest for et par uker siden jeg, og delte rom med henne i tre netter, om ikke seng. Synes ikke det var noe problem i det hele tatt. Og det var en veldig flott jente på 27 som har en liten hærskare av mannlige beundrere. Ikke var det noen gang kleint heller, for vi var enige i det synet at det å se noen i badebukse/bikini tross alt overlater like lite til fantasien som det å se den samme personen i undertøy, så det gikk fint at jeg tuslet rundt i boxern og hun i blant i truse og bh inne på rommet. Så er det jo bare å snu seg vekk når den andre skal skifte akkurat undertøyet da. Du får heller finne deg noen mannlige kompiser som ikke seiler under falskt flagg og later som de bare vil være venner når de egentlig vil i buksa på deg. Noen av oss kan faktisk være ærlige om slike ting og akseptere at vi bare er venner.

Og hvis noen lurer så ja, jeg synes at jenta er pen (og det vet hun helt sikkert) og ja, jeg forsøkte meg på henne første gang vi møttes (uten å vite at hun hadde kjæreste, så det ble jo avslag, skjønt senere vennskap likevel da vi tilfeldigvis støtte på hverandre på nytt noen ganger), men nei, jeg har ingen intensjoner om å prøve meg igjen. Hadde jeg villet det så hadde hun visst det, jeg hadde ikke latet som noe annet.

Skjult ID med pseudonym elisa on. 10 aug. 2011 14:42

@karvinen: Du ser da ikke ut som du gjør på bildene! Du er mye kjekkere i virkeligheten! ;)

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 10 aug. 2011 14:56

@ruggen

Ingen grunn å være uvenner hvis man behandle person med respekt og er ærlig. Det er ofte helt klart allerede etter date nr.1 at det kommer aldri til å bli noe med vedkommenden. Senest etter date nr .2, så ingen vits å vente til date nr. 5 for å opplyse daten din at du egentlig ikke er interessert.
Bortsett fra man har slik en stor skuespilltalent som ei venninne av meg.

Hun datet en fyren flere ganger, til tross at hun ikke var interresert fra starten. Stakkars mann hadde til og med kjøretid (1,5 time en vei) han spenderte flere ganger middag på henne, hun fikk små gaver, inviterte han hjem hos seg osv. Og mens hun tenkte så hardt over på hvilken mest "skånsom" skal hun dumpe han, fikk stakkarsen store forhåpninger og ble knust til slutt. Jaja living is hard.

@TS
Lykke til på daten!

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 10 aug. 2011 15:11

@oslomann

Vi har fortsatt kontakt via FB, så jeg kan teste om han seiler under falskt flagg som du sier.
Men jeg tror han er interessert i meg utover vennskapet så jeg vil ikke gi han falske forhåpninger

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 15:17

@ruggen

jeg gjør akkurat det samme, gutta foreslår date, jeg foreslår rusletur så kan den være så kort eller lang som det passer seg syns det er en perfekt 1.date passe useriøst :)

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 10 aug. 2011 15:22

@bmM:
ja, det er det jeg mener.

det er vel ingen tvil om at det er enklere å forholde seg til "0% interessert", "100% interessert" eller "100% ja" enn det som oppfattes som "90% ja" eller "kanskje interessert".

nå er det ikke alltid om å gjøre at alt skal være så fryktelig enkelt, men erfaring tilsier at halvveis interesse nødvendigvis vil konvergere mot null. da er det jo lite verdt.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 10 aug. 2011 15:22

Og noen ganger tenker dere jenter for mye også ;) Det kan absolutt godt hende at han bare er ute etter vennskap også, tross alt. Jeg får i blant følelsen av at mange jenter bare antar at gutter som ønsker å bli kjent med dem også er interesserte i dem seksuelt inntil det motsatte er bevist. Og som bevis her regnes ofte kun slikt som at jenta vet at han er håpløst forelsket i en annen, og derfor ikke interessert i henne. Eller at han er homofil. For så vidt ikke så rart at det er slik når mange gutters favorittstrategi i forhold til jenter de liker er å være supersnille og superhyggelige og forsøke å bli venner, i et håp om at hun på den måten skal få følelser for han, så egentlig kanskje ikke en helt urimelig antakelse sånn sett, men det finnes jo unntak da.