Alle innlegg Sukkerforum

What The Fridge?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vegas on. 10 aug. 2011 17:35

Har aldri helt skjønt poenget med kjøleskapets funksjon i Sukker-leiligheten. Okei, greit, det er morsomt å kunne finpusse din digitale bosted med noen detaljer, men jeg klarer ikke å få tanken ut av hodet at flere folk bare går rundt og velger en partner for livet basert på om de har lagt inn et bilde av Pepsi Max eller ikke.

Greit at folk kan finne litt ut om at de har "tilpassende spisevaner" (jeg er en pescetarianer, for eksempel. Dette betyr at jeg spiser fisk og sjømat, men ikke kjøtt), men utvalget for det man kan sette inn i kjøleskapet er ikke alle verden så stor og forskjellig, så du har ikke så veldig mye du kan vise fram egentlig.

Personlig, jeg klarte ikke å la være. Når jeg finner noe type for system som jeg syns er meningsløst, så må jeg gjør narr av det. Jeg byttet ut alt jeg hadde for øl, knekkebrød og brunost. Kun de tre tingene står igjen.

...det verste er at det er forsåvidt sant. Ups.

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 18:40

eer det virkelig noen som bruker det greiene der ? hahaha. det er ille nok å pine seg igjennom mye av de andre funksjonene, men denne tar kaka. profiltext+bilder burde holde lenge. resten er vås og jeg syntes det er ganske trist at jeg ikke kan se jenter med mindre match enn 70 da jeg vet at det er ganske sansynlig at jeg har dårlig match med alle på denne planeten.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 10 aug. 2011 18:41 Privat melding

hehe ja d kan jo si litt om en person sånn sett..men hva d sier nei d veit jeg ikke hehe :P hmm i kjøleskapet nå er d bær :D kjøpte bringebær og moreller i sta på butikken, og melk +kalkunskinke..hmm noe annet.jo laksefilet jeg skal spise i morgen :P

@karvinen

mat? hehe d der var jo drikke ;) men hørtes slett ikke verst ut :P

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 23:54 Privat melding

Jeg har fylt opp mitt sukker kjøleskap med alkohol. Bare for moroskyld:)

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 11 aug. 2011 11:39

@Vegas
Tror det er veldig få som ser på det der. Kanskje om de trykker feil :-)

(mann 38 år fra Oslo) to. 11 aug. 2011 12:10 Privat melding

Må man fylle ut informasjonen på det leilghetsgreiene sjøl, altså? Jeg var sikker på at noen fra Sukker kom hjem til en og lagde en sånn profil utifra åssen man faktisk har det, jeg... *Bummer*

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 11 aug. 2011 12:58 Privat melding

@Søtstoff
Mitt kjøleskap i leiligheten har aldri blitt fylt, men er like greit ut i fra alt mulig rart jeg egentlig har i kjøleskapet irl;)

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 11 aug. 2011 15:46 Privat melding

Tror de som skulle finne på å titte innom skjønner at det ikke er slik kjøleskapet mitt ser ut irl