Alle innlegg Sukkerforum

Politisk korrekt

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 16 feb. 2007 12:05

Er vaskekjerring og handyman to sider av samme sak?
Nemlig det å slippe å gjøre noe selv?
Og er begge ønskene like politisk korrekte?

Skjult ID med pseudonym Gnukk fr. 16 feb. 2007 12:37

Ukorrekt, mener du vel.

Skjult ID fr. 16 feb. 2007 12:45

hva med handykvinne? det finnes det og.. jeg er en sånn..men ikke gi meg vaskefilla er du snill..!!!

Skjult ID med pseudonym mann fr. 16 feb. 2007 12:46

Det er nok fortsatt politisk korrekt å kunne ønske seg en handyman, men ønsker du deg en hushjelp vil du fort bli sett på som en sjåvinist.

Skjult ID med pseudonym Mannen fr. 16 feb. 2007 14:20

Jeg er enig med mann. Selv skjønner jeg ikke hva som er feil med å ha ønser om at en mann skal handymann eller en kvinne kan vaske, lage mat eller andre bedrive andre tradisjonelle kvinneaktiviteter. Hvorfor er dette galt? Har ikke hver enkelt lov å gjøre seg opp en mening om hva man ønsker hos en partner?

Skjult ID med pseudonym jente 30 fr. 16 feb. 2007 16:47

Enig, her er det mange som tar alt opp i verste mening! Det er ikke nødvendigvis snakk om at man ønsker seg noen som skal fikse alt mulig, men heller snakk om innstilling - at vedkommende ikke er redd for møkk under neglene. Evt. ikke redd for å ta frem vaskefilla eller å prøve seg på å bruke en hurtigmikser...

Mange gutter som ønsker seg en "sporty" jente - hva menes egentlig med det?

Skjult ID fr. 16 feb. 2007 17:30

Ja, uttrykket sporty får ihvertfall meg til å hoppe videre. Jeg er ikke usporty akkurat, men får prestasjonsangst av det der. Ligger mange krav i det å være sporty. Tenk på det gutter. Hva mener dere egentlig? Kanskje beskrive det på en annen måte? Jeg liker å holde meg i form, men klatrer ikke opp på høyeste tinde. Er jeg sporty da?