Alle innlegg Sukkerforum

Har du gener til å kunne være gift?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Krølle on. 10 aug. 2011 20:14

Forskning viser at de som har foreldre som er gift, ikke er skildsmissebarn egner seg til å være gift selv, resten bør ikke.......

Er du en gifteperson??

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 10 aug. 2011 20:19

Så det du egentlig spør om er hvem som er skillsmissebarn.... Er skillsmissevoksen jeg. Teller det?

Skjult ID med pseudonym kit on. 10 aug. 2011 20:21

Hvordan vet du det er genene og ikke miljøet som er årsaken til din påstand?

Skjult ID med pseudonym Rosa on. 10 aug. 2011 20:22

Mine foreldre har vært gift i ca 30 år og alle mine besteforeldre var gift i mer enn 50 år. Ingen skilsmisser i familien, og jeg har ingen planer om å være den som bryter statistikken. Skal ha vært sammen med noen leeeeenge før jeg velger å evt gifte meg :)

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 10 aug. 2011 20:25

Skilsmisse har jo ikke nødvendigvis noe med gener å gjøre, antageligvis ikke i det hele tatt.

Men ja, jeg egner meg til å være gift. Enn så lenge, hvertfall.
Dessuten er jeg veldig ålreit, så jeg burde jo være et godt valg på flere måter :)

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 20:25

Mine forhold har i allefall holdt lenge og jeg hater å være singel, ønsker meg etterhvert barn og hytte og hele pakka - og jeg har tålmodighet/pågangsmot/vilje til å gjennomføre alt jeg bestemmer meg for. om dette ligger i genene, vet jeg ikke men jeg skal gifte av den enkle grunn av at jeg ser på single voksne som tapere.

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 20:26

I følge statisktikken din er jeg ikke d mamma har aldri vært gift kun forlova og pappa er død såe :P
tror nok kansje jeg er enig der ja..har vanskeli for å se for meg å være sammen med en person resten av livet men jeg kan jo forandre mening får jeg noen 10 år på baken :P who knows? det som er bra med livet uansett hva man tenker eller planlegger så er det en ny surprise rett rundt hjørnet ;)

Skjult ID med pseudonym m30ish on. 10 aug. 2011 20:26

Forskning viser mye rart. Har du kilde på dette eller har du tatt det fra eget hode? Om det faktisk eksisterer undersøkelser på dette kan jeg tenke meg følgende: at skilsmissebarn muligens har mindre tillit til ekteskapsinstitusjonen enn barn av foreldre som fremdeles er gift, og av den grunn er mindre keen på å gifte seg.

Men @ Krølle: dette er i så fall en probabalistisk sammenheng, ikke en deterministisk, slik du antyder i overskriften din. Og det har i hvert fall ingenting med gener å gjøre, men med miljø.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 10 aug. 2011 20:29

Giftegener her!

Men det er jo litt merkelig, da, at faren min har vært gift med moren min siden før jeg ble født, og vel aldri hatt noen annen kjæreste, mens søsteren hans, altså tanta mi, har skilt seg to ganger - på tross av at besteforeldrene mine var gift i nesten hundre år (eller i hvert fall virket det slik).

Skjult ID med pseudonym IjUkulele on. 10 aug. 2011 20:31

Helt trygt å gifte seg med meg da, iallefall! :)

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 20:34

@mann30ish

faktisk enig med deg her er nok noe i det at man har mindre tilitt til at det kan være noe som reelt kan skje og ikke bare en barnedrøm :P

Skjult ID med pseudonym cat on. 10 aug. 2011 20:35

Er litt for seriemonogami, tenk bare hvor mange flotte mennesker der ute som ville passet sammen med meg :)... og deg.. og deg .. Er vel bare tilfeldig hvem man slår seg sammen med.
Og ja, jeg har giftegenene, men har brukt de opp ;)

Skjult ID med pseudonym sans on. 10 aug. 2011 20:44

Skulle ha de beste gener i så måte. Juhuu! Endelig noe jeg kan skryte av! :D

Men hvis man skal følge trådstarters resonnement, så må jeg gjøre noe med hvem jeg tiltrekker meg, for jeg har hatt en tendens til å bli sammen med personer som både har skilte foreldre OG selv også er skilt, eller har brutte forlovelser og lange samboerskap bak seg... Har vært bra folk det, altså - men..hmmm...ikke rart jeg aldri finner den rette, da, skjønner jeg jo nå! ;)

Skjult ID med pseudonym meg on. 10 aug. 2011 20:55

Mine foreldre var gift i over 50 år.
Selv har jeg blitt fridd til 2 ganger, men har sagt nei takk. Å gifte seg er bare ikke noe for meg. Har aldri hatt lyst og kommer aldri til å få det.
Men har hatt samboer i 15 år med 2 barn sammen da.

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 20:56

det som frister mest med å være gift er tanken på å være et team, noe slikt jeg har sagt før "vi to mot hele verden"-greie. jeg fungerer utrolig mye bedre sammen med noen enn alene. men jeg får litt noia når jeg ser hvor kjedelige mine foreldre er, som har vært gift siden de var 20 lissom. de er rett og slett utrolig dølle haha.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 10 aug. 2011 21:16

Tydeligvis ja, har vært gift

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 10 aug. 2011 21:16

liker den "vi to mot hele verden" :) mangelen på den gjorde at jeg ikke giftet meg med min x som iallefall fridde...
men i følge ts er jeg definitivt IKKE giftemateriale... 2 skilsmisser, en som 3 åring og en som 16 åring---ja man har vel ikke opplevd hvordan det skal være. men jeg vet jo hvordan det IKKE skal være ikke sant:) Og med fasiten i hånd tenker jeg at : JO jeg er;)

Skjult ID med pseudonym -missi- on. 10 aug. 2011 21:23

Vært samboer i 6 år og blitt fridd til men da var d for seint :P så sånn sett samboer matriale kansje..men litt enig med karvinen her...been there done that..ikke i mine tanker nå vertfall..føler jeg begynner å bli seriøs nok som overhode vurderer kjærste igjen..det får holde..noe mere seriøs enn det blir jeg ikke på evigheter :P