Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å sortere blant alle de fine damer her inne;)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 18:56

Skriver i følgende med 5 jenter her inne på sukker. I on-line boxen er det også veldig mange av den søte sort! Men det er søren meg ikke så lett dette her. Noen kvinner kan virke masete på meg, men jeg svarer dem og er hyggelig. Et par av dem blir det nok å treffe på en kaffe snart! Jeg registrerer plenty fine kvinner her inne som jeg har sett har vært inne lenge nå! En ting jeg funderer på er om dette er en sjekkesentral hvor det går virkelig unna i transportbåndet eller hva? Jeg syns det er rart at disse finne damene ikke finner seg karer, har ikke selv tilgang til menns profiler, men regner med det er noen kjekke typer som ønsker å finne seg en date ettersom dem er her! Er det vanskelig for oss å finne frem her inne eller? Jeg håper det ikke er pga damene er blitt så sære at dem umulig kan finne seg en kar da;)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 27 feb. 2008 19:03 Privat melding

Jeg skjønner heller ikke hvorfor jeg er singel;)

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 27 feb. 2008 19:39 Privat melding

Jeg tror det muligens er fordi mange ikke bare ønsker å "finne seg en kar".

(kvinne 42 år fra Hedmark) on. 27 feb. 2008 19:46 Privat melding

er det ikke menna som er sære da :-0

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 27 feb. 2008 19:46 Privat melding

Hva mener du ,Alanis, med å finne seg en kar??
er det ikke derfor vi er her inne ??eller tenker du at vi venter på "den rette"hele tiden så vanelige menn ikke er bra nok??

Er ikke enig .... har møtt mange kjekke , snille og flotte menn herfra... har bare ikke blitt forelsket ennå... men håper den neste er den beste !! hihihihihi

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 27 feb. 2008 19:49 Privat melding

Jeg mener at "å finne seg en kar" høres fryktelig enkelt ut. Det er ikke bare "å finne seg en kar", hvis du forstår.

Skjult ID med pseudonym sexy-dame on. 27 feb. 2008 19:54


(måte endre noe...)

Det lurerer jeg på også :-& frekk m.

Kanskje damene venter på at "Gutta " tar kontakt... eller ...

La oss si at du ser en søt ansikt... neste stepp er å lese profilen... da finner du at.....hmmm, hun passer ikke 200% ....så går du videre....og du gjør ingenting... ikke vurdering en gang....interessant, ikke interessant.... veldig I,

Så kanskje damene gjør det samme.... altså..... ”de søte” er kanskje ikke nok..... jeg vet at det er en start... men,men det skal mer en det...

Så ingen gjør ingenting… når det er mange å velge mellom… både gutter og jenter, da blir ikke så lett å velge… Vi er blitt kresne ….TROR JEG?

Selv, har jeg ikke bildet på sukker..... men kanskje jeg skal legge inn. et par ... når? om en stund... blir spent på responsen...

Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 19:55

Hehe:)> Artig med forskjellige svar! Vet ikke hva dere andre sliter med;) Men jeg kjenner meg mest igjen i Smily sitt svar da. Selv om det ikke har blitt mer enn et møte med dame fra sukker da! Men jeg prøver å ta kontakt med damene, være hyggelig selvfølgelig og skrive med dem. Men jeg har til gode å forelske meg gjennom dette enda;) Men jeg har lagt ut åtet, så er det bare å håpe og vente at jeg enten finner henne, eller hun finner meg! Skal gjennom lunsjer med 2 jenter jeg har snakket litt med, så får det vise seg om vi finner tonen eller ikke.. Har ikke tenkt å gi meg så lett på dette. Kan faktisk spille noen noter som damene liker;)

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 19:56

Jeg fatter ikke at det her skal være så vanskelig. noen liker man og noen liker man ikke .Om folk vil sjekke ,prate, tulle .drømme eller ...Er det ikke sånn det er ellers og? Det er nå ikke en menneskerett å finne noen:-) Man er vel ikke på det mest sjarmerende når det står et skilt i panna heller. Peis på det ordner seg :-)
Manue: Skal ikke skjønne alt skjønne du :-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 feb. 2008 19:58 Privat melding

Er da mindre å velge mellom her inne enn der ute, sexy-dame, så tror ikke det er et "nett-fenomen" at fullstendig oppegående flotte mennesker er single.

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 20:09

Her kan man lene seg tilbake og vurdere :-)Sånn ellers så blir det litt mer improvisering,og det man har sagt står ikke på trykk.
B.M Utvalget her er mer konsentrert. Kanskje forventningene litt høyere også :-)

Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 20:09

Til noen av dere damer vil jeg bare si dere må huske på dere ikke er barn lenger, som med tallerkenøyne ikke klarer å finne rette godteriene i boksene med kun en tier i lomma;) -ler-

Jeg skjønner at dere ikke ser etter bare en kar da! Men det må da finnes potensialer vil jeg tro?

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 feb. 2008 20:13 Privat melding

Like blid: Man vurderer da alltids uansett, og det meste er vel improvisering selv her inne :P .

Men forventningene og hele rammen rundt dette er mye mer konsentrert og "seriøst", den ser jeg klart og tydelig.

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 20:14

En kar...:-)

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 20:17

B.m Ja men det er en helt anna setting.

Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 20:19

Eneste forskjellen er vel at her inne finner man dem som er "forhåpentligvis" single mennesker! Er mer komfortabelt å sitte med kaffekoppen hjemme i stua og se på menyen. Sortere ut de interessante og sette igang. Man vurderer jo personen som interessant. Møtet vil da være avgjørende for videre kontakt! Men det er en risiko for ubehag med i bildet! Man kan jo betatt uten det blir respons, eller enda værre noen forelsker seg i meg og jeg må si nei og adjø:( Thats life)

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 20:23

Jeg trur du kan risikere mer enn det :-)

Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 20:25

Jepp, jeg risikerer at det blir full klaff:))

Det hadde vært supert;)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 feb. 2008 20:28 Privat melding

Syntes egentlig det er mer komfortabelt å være ute og prate med jenter og vurdere underveis, enn å sitte hjemme og logisk vurdere hva folk skriver om seg selv... Stoler mer på eget inntrykk av å prate med noen enn deres eget inntrykk av seg selv og noen brev sendt frem og tilbake.

Og man finner dem som er "forhåpentligvis" single mennesker overalt ellers og, En frekk m, gjør man ikke? Sist jeg sjekket fikk vi enda lov til å være ute i dagslys ;) .

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 20:29

Forskjellen er at det du ser ikke nødvendigvis er det du får osv :-)
Men fullklaff helt sikkert :-)

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 20:30

B.M Enig med deg :-)

Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 20:36

Hehe, den er grei den Brødmannen! Man nå er det nå engang slik at både du og jeg er her inne allikevel da;) Begynner å bli en del og tredve så jeg sonderer ute i dagslyset også;) Men jeg løper ikke så mye etter damene lenger da.. Har gjort det noen ganger..

Men når man nå sitter sånn hjemme i stua og vurderer, så kan det jo være noen som er meget interessante i både beskrivelse og på bilde. Det er jo egentlig en helt grei måte å bli introdusert på! Er jo mange kvinner og menn som benytter seg av det så noen verdi må det jo ha;)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 feb. 2008 20:40 Privat melding

Jada, det har sin sjarm, det syntes jeg og. Er her fordi det kan da ikke skade :) .

Skjult ID med pseudonym sexy-dame on. 27 feb. 2008 20:47Jeg er absolutt sikkert på at det finnes mange "fullstendig oppegående flotte mennesker er single" på nettet, her på sukker elles andre steder. Det har jeg aldri tenkt på....(levende eks.her ;.))

Jeg skulle kanskje ha sagt også at vi ikke gir oss nok tid, eller bruker mer tid å bli kjent..... vi er blitt utålmodig...

Og hvis du har 2 date i dag...og 2 over i morgen, og forventer at dag etter treffer du noe enda bedre enn du har møt... så ikke klag på at du er enslig.... en annen alternativ er å ikke treffe noen


Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 20:56

Du misforstår litt sexy-dame. Mine motiver med disse damene er gode! Man kan jo skrive med flere kvinner samtidig! Når det kommer til stykket, så er det jo møtet som avgjør hvorvidt det er noe der! Blir det full klaff ved første date, så melder jeg avbud på neste. Men skulle det skjære seg ved en date, så har jeg en neste å se frem til. Disse kvinnene har jo gjort et slags inntrykk på meg, det gjenstår bare å finne utav det, kommunikasjonen er der jo, men det er jo bare tasting. Må treffes møtes, le sammen og se om kjemien er der. Jeg må bli forelsket med en gang, ellers blir jeg ikke forelsket, bare kjent med vedkommende;) Er det negativt?

Skjult ID med pseudonym sexy-dame on. 27 feb. 2008 21:09


til En frekk m...

..." Er mer komfortabelt å sitte med kaffekoppen hjemme i stua og se på menyen. Sortere ut de interessante og sette igang."

Hmmm ... Dette kan bli til en dårlig vane.... Pass på...

Så du har forstasatt draget på damene:-))?!!

Nå må jag gi meg, dessverre…. sukker folk....ha fortsatt fint kveld

Skjult ID med pseudonym sexy-dame on. 27 feb. 2008 21:24


Må bare svare her og......

"må bli forelsket med en gang, ellers blir jeg ikke forelsket"..... det som jeg ikke vet... hvor mange ganger har du opplevd dette til nå.... da kunne jeg kanskje forstå bedre.... Enten, har du ikke opplevd det... og da har du lov å prøve.... eller har du opplevd det og du er har .... da har du ikke lært noe.... og da er det lov å prøve igjen..:-)

Allikevel er jeg veldig enig med deg.... jeg lever etter samme prinsipp, som deg dessverre.... derfor er jeg her....alene

er ute nå.....

Skjult ID med pseudonym En frekk m on. 27 feb. 2008 22:00

Det kan jeg fortelle deg i all min anonymhet sexy-dame!

Jeg har vært igjennom 2 seriøse forhold. Begge startet med hodestups forelskelse som man ble dratt i hop av en magnet! Forelskelsen var et eventyr og det var kjærlighet. Hvorfor jeg er singel nå er en annen sak som jeg ikke orker å dvele ved nå!
For noen av oss er det nemlig slik at vi ikke trenger mange møter og informasjon for å bli forelsket. Skulle jeg møte ei på nettet her og forelske meg i henne, vil jeg vite mye mer om den jenta enn hva jeg har gjort med mine xer fra starten av. Men jeg vet av meg selv at forelskelsen faller brått for meg. Jeg beveger meg ikke gjennom graut for å analysere frem karakterer ved en person som jeg kan forelske meg i! Det slår ned som lynet i meg. Jeg forelsker meg heller ikke på internett. Det må et fysisk møte til før jeg "oppdager" damen.

Men når jeg nå sitter foran pcen med kaffekoppen, så ser jeg jo mange billedlig pene jenter og gode karakteristikker. Håper det skal gå greit å sile gjennom de jentene jeg tror det kan være en mulighet til at det lynet skal slå ned i meg hehe. Så det blir litt sånn juks dette her. Sortering og så faller noen fra og noen passerer, begrenser søket. Da håper jeg at jeg forelsker meg i den damen som jeg har foran meg. Det er naturens gang som overtar spillet der og da;)

Skjult ID med pseudonym Singel on. 27 feb. 2008 22:57

Synes selv det er vanskelig, og kanskje spesielt i storbyer og treffe den rette. Kommer opprinnelig fra en mindre by i Nord Norge og synes folk er mere overfladiske her nede. Jeg merker også på meg selv at jeg blir en smule overfladisk jeg og etter noen år her nede. Synes det generelt er vanskelig og være seg selv 100 prosent, synes folk tar seg selv for høytidelig.. og det gjør at man går stillere i dørene, med og vise seg selv. Statistikkene sier jo også at det er mest single i storbyene, så kanskje det er noe idet..

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 feb. 2008 23:13 Privat melding

Jeg sier: Gå høylydt i dørene. Større sjangse for å finne noen dersom du faktisk er deg selv i stedet for å maskere deg bak en latterlig maske kalt "Hva Jeg Tror Andre Forventer Av Meg". Du lever tross alt bare en gang. Og det er ditt liv.

(mann 42 år fra Oslo) on. 27 feb. 2008 23:20 Privat melding

The Messias has spoken!

(mann 42 år fra Oslo) on. 27 feb. 2008 23:20 Privat melding

:P just had to..hehe

Skjult ID med pseudonym Like blid on. 27 feb. 2008 23:24

Bm Du har noe uforløst i deg :-) Hva med en samlivsspalte :-)

Skjult ID med pseudonym Singel on. 27 feb. 2008 23:52

@BM Jeg har ikke problemer med og vise hvem jeg er iforhold til dem jeg møter. men merker at jeg blir litt påvirket av stedet jeg bor. Det må jo være en grunn til at det er så mange flere single i storbyene med untak av københavn., og større skilsmisse rate. Har bodd en del steder rundt omkring. Og synes folk spesielt i Oslo er mere monotome og overfladiske...med selvfølgelig unntak. (drar ikke alle over en kam)

Skjult ID med pseudonym Like blid to. 28 feb. 2008 00:02

Det er sikkert litt stusselig aleine i en liten bygd.Utvalget er ikke så stort heller :-) Det er sikkert flere muligheter til å finne på ting som singel i en by . :-)

Skjult ID med pseudonym Singel to. 28 feb. 2008 00:06

Jeg hadde digget og bo ute i en liten øde bygd. :) men hvis drømmemannen hadde vært der og :o) men selfølgelig, det er en grunn til at jeg fortsatt bor i storby som singel, med fare for og gro fast i mose ;) litt flere single valg

Skjult ID med pseudonym Like blid to. 28 feb. 2008 00:10

Kom tilbake til oss i n.norge du så skal vi ta vare på deg :-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 feb. 2008 00:12 Privat melding

Målet er da ikke å ikke være singel. Målet er vel å finne noen man vil leve med. Og jo flere man treffer jo større er sjangsen for at man finner denne personen.

Ser på større byer som et bedre marked enn indre inndyr med Enøyde Edna, Stokkrenn.Marit og datra til naboen som eneste valg i mils omkrets.

Skjult ID med pseudonym Like blid to. 28 feb. 2008 00:14

Bm Har du vært og tatt deg en cognac :-)

Skjult ID med pseudonym Singel to. 28 feb. 2008 00:18

@ BM
Du kan jo gå glipp av barnebarnet til Enøyde Edna som kom strålende på besøk en dag og lurte på om hun skulle slå seg til ro der fordi hun hadde hørt av Bestemoren at det var en så kjekk brømann som bodde der ;)

Skjult ID med pseudonym Singel to. 28 feb. 2008 00:19

Ps! og hun var vakker som få. både inni og utenfor. knis

Skjult ID med pseudonym Singel to. 28 feb. 2008 00:21

Så snill du er Like blid :) Takk for omtanken. Jeg er foresten veldig flink til og ta vare på meg selv, både handy og sporty :)
men kanskje en dag så ringer jeg på ;)

Skjult ID med pseudonym Like blid to. 28 feb. 2008 00:24

Bare ring du :-) Like blid :-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 28 feb. 2008 00:55

Bakgrunnen for denne siden var nettopp erkjennelsen om at man faktisk må treffe/sjekke veldig mange før man treffer den rette. Det er ikke gjort i en fei med mindre man er en helt gjennomsnittlig person, med gjennomsnittlige interesser og levevane, samt med lave krav relativt sett. Selv var jeg singel i 7 år før jeg gikk inn i det andre litt mer seriøse forholdet. Traff mange underveis, men tydeligvis ikke mange nok.

Forøvrig er det er godt over hundre som går "gjennom samlebåndet" hver dag her på Sukker så det skjer da ganske mye. Hvor mange som er i boks når de kommer ut er usikkert, men vi regner med at andelen er stor.
Så som ellers i livet gjelder bare en ting: Positivitet og stå på vilje! :)

Skjult ID med pseudonym Minimano to. 28 feb. 2008 09:17

Hva mener du med at du "skriver i følgende med ..." ?

Skjult ID med pseudonym empatisk to. 28 feb. 2008 09:52

Med fare for å virke som om jeg er sponset av Sukker, så er jo dette forumet utmerket nettopp for det formål som vår frekke trådstarter ønsker.

Her har Sukker gjort grovsorteringen på holdninger og interesser etc, noe jeg merker er veldig bra gjort, for de med høy match er (normalt) veldig lette å kommunisere med og siden de med høyest match er øverst på lista er det "bare" å ta utgangspunkt i det visuelle og jobbe seg nedover - til man finner det spesielle - enten det er en fabelaktig godt skrevet profil eller bilder som sier sex (eeh... seks skal de vissnok være).

Og med min bakgrunn fra markedsanalyse vet jeg at man skal trekke store utvalg for å få satt ting i perspektiv. Og da kommer jeg til poenget som så mange har skjønt her inne. Treff mange, vær deg selv, kos deg og har du flaks treffer du den rette.

Og sannsynligheten for å treffe noen her inne er mye STØRRE enn på den ytterste knaus hvor utvalget er lite og magert. "Elementært min kjære Watson", som Sherlock Holmes nok ville sagt.

Skjult ID med pseudonym En frekk m to. 28 feb. 2008 19:34

Erkjennelsen av at man må treffe mange for å plukke ut den ene. Sånn blir det når man bruker it-mediene som kontaktsøker..
Positivitet og ståpåvilje, mnja! Den kommer godt med, men er vanskelig å opprettholde entusiasmen etter å ha kikket på profiler i timesvis.

I dag er jeg ikke i form til det her tullet!

Skjult ID med pseudonym Tiggst to. 28 feb. 2008 19:43

@En frekk m:

Vil det si at du tror det krever mindre positivitet og vilje, for å finne noen når du ikke bruker Internett?

Skjult ID med pseudonym sexy-dame fr. 29 feb. 2008 20:34

Hei folkens … ;-)) her er jeg og....med smilende ansikt....

Det begynne å være spennende her i forum, skal prøve å være litt mer aktiv her jeg, men her jeg ikke så mye tid, men skal prøve....(alt krever TID!!!???.) (Forum... like bra eller BEDRE enn å gå på date ???)…


@Tiggst

Nei, nei.... En frekk m….han ikke form til tull i dag.... Kanskje han er redd for at det kan bli til en vane.... "kikke på profiler i timevis" eller dager.... uke etter uke ....så mange profiler er vel ikke ...