Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym o.o on. 10 aug. 2011 22:50

Jeg har i flere tråder her lest at jenter kan ha en tendens til å falle for såkalte "badboys". Men, jeg har aldri skjønt hva som egentlig menes med det. Hva er en "badboy"?

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 22:53 Privat melding

hmm sant det skjønner ikke jeg heller. Men tror -Missi- har svaret. Hun bruker å falle for dem

-Missi- ER DU HER????

Skjult ID med pseudonym QB on. 10 aug. 2011 23:04

Det mange gjør feil er å sette badboy og drittsekk i samme bås. Det er stor forskjell på å være en drittsekk og en badass. En drittsekk er en som behandler det skikkelig dårlig, men en badboys er en som kanskje er litt røff i kantene. Kanskje en som sloss, eller er stor i munnen eller driver med både det ene og det andre, men fortsatt behandler dama som hun fortjener. Du kan nesten sammenligne en badboy med en gorilla. De kan være veldig farlig hvis du ikke behandler dem bra, men føler de seg trygge kan du kose og klemme på dem

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 10 aug. 2011 23:04 Privat melding

Hehe er her :P

Hmm syns det der er litt vanskeli å svare på..er liksom en "følelse" men han har gjerne litt tatoveringer, hanekam, skinna kansje litt stor....det er liksom looken..personlighetsmessig har han gjerne litt stor selvtilitt, tror på seg selv gjør litt små slemme ting..eller ganske slemme ting..kan være litt iskald litt sånn at du bare skjønner han er bad..noen ganger med i en gjeng..rulleblad eller uoppdaga ting han e litt mystisk gir ofte lite av seg selv før du kommer unner huden på ham..ofte hatt en røff oppvekst og har lært å bli en fighter for å overleve..han har draget på damene men ikke på en cocky måte..han er litt villmann, han bryr seg ikke så mye om hva alle andre skulle mene om han og det livet han lever. Han gjør det han føler er nødvendig..han har noen arr i sjelen som har gjort han litt "hard"...men når man kommer innpå han..under skallet er han ofte egentli en litt redd gutt som har hatt det utrolig tøft og slåss for å overleve og trenger egentli bare at noen er snille med ham...
er det som gjør de så utrolig sjarmerende men akk så farlige også..også et annet kjennetegn..jeg blir utrolig tiltrukket av dem hehe....:P

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 10 aug. 2011 23:06

Kanskje dominerende, alfa-hann, testosteron menn som ikke kan kontrolleres?

Spennende greier.

Litt bad boy attitude er ok, for mye er turn off

(mann 47 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 23:07 Privat melding

Vil vel påstå at en som sloss, er stor i kjeften og driver med både det ene og det andre ofte er en drittsekk uansett hvordan han behandler dama si, men det er kanskje bare meg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 10 aug. 2011 23:10

viss ein sloss for å stå opp for ein kompis..er ein drittsekk da?:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp on. 10 aug. 2011 23:12

hehe missi du prater som en fjortenåring :)

tøff på utsiden, myk på insiden. det der er en hype. folk som oppfører seg som drittsekker er drittsekker og vil behandle deg som søppel til slutt uansett. det jeg tror dere mener er menn som kan beskytte dere uansett hva som måtte skje. det er ikke på noen måte en badboy sånn jeg ser det men en fyr med integritet!

(mann 36 år fra Oslo) on. 10 aug. 2011 23:12 Privat melding

En fyr som ikke er noe bra nok kjærestemateriale for meg! Regner jeg med.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 10 aug. 2011 23:15

blindebukk:
Ypper'u? Virru slåss? Jeg druser'æ, ass!

Skjult ID med pseudonym QB on. 10 aug. 2011 23:16

En trenger ikke være en drittsekk selv om han kanskje havner i en slosskamp i ny og ne..
@-Missi- enig med deg på de punktene der ja

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 10 aug. 2011 23:17

hehe ja eg ser du meiner det:) viss du ikkje er snill ska eg snu deg opp ned og bruke deg som dokost..hehe:)

Skjult ID med pseudonym cat on. 10 aug. 2011 23:17

Gorillaer, redde smågutter.... foretrekker menn jeg. En badboy vil lite trolig henge sammen med en badgirl, ikke bra for imaget. Snille piker vil ofte tiltrekkes badguys. Spennende i begynnelsen og deretter ser de muligheter for god innflytelse og "forbedring" .

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 10 aug. 2011 23:18

det va her me skulle vere badboy? eller...?:)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 10 aug. 2011 23:20

Hah, forskjell på å være en alfa-gorilla som meg og en gorilla-vrengtryne-opp-ned som deg, din...din...TØYSEBUKK! Nå tenker jeg damene skjelver av frykt og attrå her, ja.

Skjult ID med pseudonym discosteel on. 10 aug. 2011 23:21

im a big boy!

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 10 aug. 2011 23:21

ja får me ikkje dame no så blir det aldri:)

Skjult ID med pseudonym sau on. 10 aug. 2011 23:27

En dust.

(mann 38 år fra Østfold) on. 10 aug. 2011 23:45 Privat melding

Det motsatte av en tøffel, dørmatte, etc... ps, må ikke forveksles med rasshøl.

Skjult ID med pseudonym sans to. 11 aug. 2011 00:05

Greit om fyren er litt røff og tøff og sånt utenpå, så lenge han har et varmt hjerte, og er snill. :)
Snill mot snille og slem mot slemme. ;) Og som beskytter sine kjære (ikke nødvendigvis med nevene)
En som kanskje er fysisk stor og sterk, men som ikke misbruker styrken sin. Bare er litt bestemt.. ;)
mmmrrrr... *maler fornøyd og kryper inn i armkroken til den store råbarske Skyberten min* ;P

Dette er IKKE hva jeg forbinder med ordet badboy da... Badboys forbinder jeg mer med dem som bare bryr seg om å være tøff og hard (og iblant småkriminell), og en som ikke viser mye følelser, og kanskje styrer med flere damer samtidig uten at han føler noe dypere for noen av dem, men bare vil ha dem for "show off".

Skjult ID med pseudonym GoodGirl to. 11 aug. 2011 13:07

Enig med @oppgulp og @Dirigenten!

Skjult ID med pseudonym Snupp to. 11 aug. 2011 13:55

"Badboy" er for meg som følger:

Det er han som ser bra ut og VET det selv, han som gjerne bruker litt lenger tid på badet og er SELV SENTRISK, han som "PLAYER" med jentene og har kanskje flere samtidig, han som som blir veldig rar når det begynner å bli seriøst, (treffest ofte og mye) så da er han kun ute etter en FGF. Han som er REDD for å binde seg.
Han har gjerne mye og store TATTOVERINGER, kjører en flott FANSY BIL han selv mekker på og bruker mye penger på, han drikker enten ofte, hver helg eller aldri så han kan være sjåfør for damene. Han er RØLETE og RØLPETE i praten, en badboys er TRYGG PÅ SEG SELV og vet hvordan han vil ha tingene, er rett frem og sjarmerer med kompliment snille menn/gutter ikke tør si før han har blitt kjent med dama. Han er gjerne MIDTPUNKT og stikker seg ut på fester/sammenkomster, Badboys er ikke sjenerte og ser han ei dama han vil ha så tar han henne og kaster henne når han er ferdig...

BADBOYS HAR DRAGE PÅ DAMENE nettopp fordi dei oser SEXY av dei....

Jeg blir sjarmert av menn som tør si hva dei mener, menn som har egne meninger og stå for det dei sier, jeg liker dei litt røffe utenpå men en kosebamse inni, en deilig kropp blir bare bedre av noen flotte tattoveringer synes jeg men ingen must. Så derfor faller jeg for di slemme gutta på leten etter kosebamsen..... Badboys er det man betegner som en SEXY mann, sjenerte og tilbakeholdenhet er ikke sexy, Så guttaboys, rett dere opp og vis dere frem, vis at de snille gutta også er YBER SEXY......... :-P

Men dette er hva jeg tror og mener, og joda jeg tar ofte feil... Men er som regel dette som kommer frem etterhvert som jeg dater og da kaller jeg han for en "Badboy" type.....

Skjult ID med pseudonym Free to. 11 aug. 2011 19:22

Badboy? Bare menn som er usikker på seg selv som vil være en badboy. Jeg vil heller havne i en sloss kamp med en som tror og ser ut som en badboy, enn en i sosse klær og over hypa. En "badboy" er så usikker på seg selv, at du kan snakke han ned. Men kan du ikke det, er der vel mange av oss som har bedre sloss erfaring enn denne typen. Men vi putter vel ikke usikkerheten vår på skjorta vår, og sier: vi leter etter en mor! kom å redd oss. Pokker heller... på tide at kvinner åpner øya litt.
Jeg kan sloss, har holdt på en del år, og vet jeg kan. jeg har tattoveringer, men velger å ikke vise de. jeg er selvsikker, og en mann.. Jeg er ikke en metroseksuell som bruker x antall timer på bade som @snupp vil at badboys skal være.
Badboys har mistet sin mening.. f

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 8 sep. 2011 17:38

At badboys liksom skal være så usikker på seg selv, anser jeg som det reneste sludder. De badboys jeg omgås er stinne av selvtilit og håver inn damer på bestilling. Det gir dem mer selvtillit igjen, og det stimulerer dem til å fortsette å være slik de er. De snille og beskjedne guttene er langt mer usikre på seg selv og sine omgivelser, og får ikke bygget selvtillit i like stor grad.

Dette er litt som når tjukke damer skal snakke ned slanke damer, ved å mase om at det er innsiden som teller - og at de heller vil være tjukk og smart, enn slank og dum. Bare billig retorikk som ikke har noe empirisk grunnlag.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 sep. 2011 17:41 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=OJAFPezFcss&feature=player_embedded#!

http://www.klikk.no/helse/dinkropp/samliv/article344264.ece

Skjult ID to. 8 sep. 2011 17:45

Kjennetegn på en bad-boy
Han har utstråling, karisma og er veldig kjekk. Han har mulighet til å date og ligge med hvem han vil. Han er også en mester til å få damene til å føle seg utvalgte og spesielle – fordi han virkelig elsker damer. Slemme gutter er ikke monogame, de trenger ikke være det. Hvorfor skal de nøye seg med én bit konfekt når de blir tilbudt hele eska?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2011 18:08 Privat melding

jeg er en skikkelig bad boy, men det er en godt bevart hemmelighet : )
og beskrivelsene ovenfor passer overhodet ikke på meg.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 8 sep. 2011 18:08

(Skjult ID ) - tor 8 sep 17:45

Å skape varige relasjoner til andre mennesker gir en høyere livskvalitet, enn det kicket som kommer med popularitet og gjentagende bekreftelse. Hvis din definisjon av Bad Boy stemmer, kan jeg ikke annet enn synes synd på dem. Et tomt og overfladisk liv er ikke noe å hige etter, uansett hvor mye sex det involverer.

Skjult ID to. 8 sep. 2011 18:55

@Voksen Mann
Sikkert gøy en stund, men de har da kanskje ikke tenkt å leve slik bestandig,,,,,,,,?

Kanskje vanskelig å komme ut av når man først har begynt......Det blir et mønster ?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 8 sep. 2011 19:02

(Skjult ID ) - tor 8 sep 18:55

Ja

Ja

:)