Alle innlegg Sukkerforum

Når er det tid for å ta skrittet videre..... "den tynne røde linjen for kontakt"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym phi1011 to. 11 aug. 2011 15:53

Hadde en er litt "rar" opplevelse i forrige uke (min mening)..... Etter å ha chattet med en dame her inne, tok vi skrittet over på FB. Samtalen (chat) gikk over noen dager om alt og ingen ting... Tonen var god med "latter", smilys og vittige kommentarer. Jeg bestemte meg for å høre stemmen bak linjene og ringte derfor til vedkommende (skulle være en liten overraskelse). Fikk ikke noe svar, men en sms tilbake om jeg hadde ringt og hvorfor? Innrømmet "forholdet" med et SMIL og beklaget hvis det føltes feil.
Vedkommende ble nærmest hysterisk, blokkerte meg på sukker / FB og fikk sms`r om å slette henne fra mobilen, meldinger og alt som jeg hadde med henne.
Må ærlig si at jeg ikke såg den komme, men i respekt gjør en jo det.

Spørsmålet da, er dette hysteri eller en legitim/normal reasksjon fra henne?

Skjult ID med pseudonym sunday to. 11 aug. 2011 15:58

Nå kjenner jeg ikke hele historien,men ut fra det du skriver synes jeg at hun overreagerte. Hadde dere utvekslet nr på forhånd eller lette du det opp? Dersom jeg var den som hadde lyst til å ringe, så hadde jeg nok sendt en sms først og spurt om det passet.

Skjult ID med pseudonym Jatakk to. 11 aug. 2011 15:59

Hadde dere utveklset telefonnumer?

(mann 34 år fra Oslo) to. 11 aug. 2011 16:04 Privat melding

Herregud... den hadde ikke jeg heller sett komme.

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 11 aug. 2011 16:07 Privat melding

Noe sier meg at hele historien ikke er fortalt.. han "stalket" sikkert frem telefonnummeret, og tviler på at dama ble hysterisk, men var ikke keen på å ha kontakt med noen som tok "veien videre" uten samtykke.

Opplevde noen lignende med en som jeg ga min msn adresse til, som dessverre er den samme jeg har linket til facebook. Selvom jeg har stengt profil på facebook klarte han å finne navnet mitt.... hvorpå han fant ut hvor jeg jobbet og telefonnummeret mitt. Og stolt fortalte meg alt han visste. Kjempeimponerende.

Skjult ID med pseudonym o.o to. 11 aug. 2011 16:08

Det aner meg at du fant nummeret hennes "på egen hånd"?
I så fall kan jeg forstå _at_ hun reagerte, men synes reaksjonen var litt i meste laget.

Skjult ID med pseudonym o.o to. 11 aug. 2011 16:10

@VIPS!
Jeg har opplevd noe liknende, bortsett fra at hun ikke fortalte det, men så plutselig at vedkommende hadde vært inne på LinkedIn-profilen min.

Skjult ID med pseudonym stjerne* to. 11 aug. 2011 16:11

Om dere IKKE hadde utvekslet tlf. nr..
Om dere IKKE hadde blitt enige om at det var veien å gå..
Da synes jeg faktisk hun har en liten rett på å få lov til å reagere...
For noen er det en stor overgang fra nett til telefon. Nettet er enkelt å bruke, litt mer anonymt på en måte.
Telefonen er langt mere personelig....

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 11 aug. 2011 16:12

o.o - busted :-)

Skjult ID med pseudonym phi1011 to. 11 aug. 2011 16:14

Nummer var utvekslet på FB ja...... Litt av poenget var at dette skulle være til lærdom kanskje for andre. Det som var "positivt" ment som en liten "trigger" ente med "krasj "hehe.... SÅ...Ikke bestandig at ressultatet blir etter mål og mening ;o)!!
Hehe,..er ikke noe stalker, men forstår at folk kan ha hatt uheldige episoder rundt dette og ikke ALLE har like hederlige hensikter..

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 11 aug. 2011 16:16

Hehe, glemte å trykke anonym så bildet kom opp? :-)

(mann 37 år fra Oslo) to. 11 aug. 2011 16:29 Privat melding

Vent nå... Så kvinnfolk blir IKKE imponert om man stalker seg til masse informasjon på egenhånd???
Makan! Alt man lærer her på Sukker, altså.. Her er det bare å finne frem tusjen og notere seg bak øret igjen.

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 11 aug. 2011 16:46

utrolig hvor fort folk kan få stalker-mistanker. det ble nevnt endel ganger i denne tråden, til tross for at trådstarter ikke egentlig skrev noe som skulle tilsi at han var en stalker. og nå fikk vi jo bekreftet at han bare ringte et nummer han hadde fått tildelt :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 11 aug. 2011 16:48

@TS
Syns det er best å utveksle tlfnr og avtale at man skal ringes, før man går til det skrittet å ringe hverandre. Men jeg syns dama overreagerte litt, selv om ho ikke var forberedt på det. Samtidig får vi bare din versjon, og vi vet ikke bakgrunnen for hvorfor hun reagerte som hun gjorde. Så da har både vi damer og menn lært litt av tråden din, at vi må ikke gå for fort fram..........

Skjult ID med pseudonym Mort1 to. 11 aug. 2011 16:48

Hvis hun ga deg nr, så er hun ei hysterisk megge. Hvis du fant nr hennes på fb eller gulesider, er du en idiot.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 11 aug. 2011 16:55

TS
Hadde dere allerede utvekslet tlfnr, så burde hun ikke blitt så overrasket? Men best å avtale tidspunkt første gang:) Men kan man bare ringe på avtalt tid hver gang, så bør vel varselklokkene ringe, he, he.

Skjult ID to. 11 aug. 2011 16:58

Hmmm. Visste ikke at man kunne se hvem som kikket på linkedinprofilen... Trodde det var ganske vanlig i forbindelse med ansettelse av nye folk f.eks. At vedkommede kan se hvem som kikker var nytt for meg. At det er stalking var også nytt for meg. Med stalking tenker jeg at det er folk som som hele tiden sender meldinger, ringer, møter opp der man er, og til enhver tid holder seg oppdatert på hva man driver med.

I forhold til trådstarter her, så må jeg bare si at jeg syns dama overreagerer. Så lenge nummer er utvekslet, vil jo det tilsi at man åpner opp for kontakt på telefon.

Skjult ID med pseudonym phi1011 to. 11 aug. 2011 18:21

Vell, VIPS... var ikke ute etter å legge røyk helt da hehe ;o)!

Mob nummer var utvekslet og timer på nett var delt m/massssse info (fritid, barn, jobb, drømmer, ønsker m.m.)...Uansett. Er ikke ute etter å hjemle min rett ut fra det som skjedde... Er ute etter synspunkter. Folk er forskjellig og jeg tolker det slik at hun har hatt "dårlige" opplevelser på dette området.

Verden går videre med mange muligheter. Synes nå også det er ganske så greit å få luket uke slike syn. Da vet en også at en kanskje ikke matcher på området med å takle overaskelser. kanskje kanskje...Folk er så forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 11 aug. 2011 18:46

Hvordan ser man hvem som har vært på profilen på f.b, ser dere refererer til "linkedinprofil"? Ikke at jeg er så nysgjerrig på akkurat hvem som ser, menjeg er generelt nysgjerrig på alt jeg ikke vet og kan;-)

(kvinne 30 år fra Hordaland) to. 11 aug. 2011 18:48 Privat melding

Har selv hatt ett par runder med stalkere, både IRL og på nett, og kan godt forstå skepsisen til endel kvinner når det gjelder personlig informasjon.
Men har man først utvekslet tlfnr, så kan man jo ikke forvente annet enn at den personen man (med vilje og viten) har gitt tlfnummeret til, tar kontakt.
Dog, hadde vel vært greit å sende en sms først og hørt om det var i orden å ringe :)

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 11 aug. 2011 18:49

@Lilljanne:
på facern kan du ikke se det.
på linkedin står det i høyre marg, men du får ikke se det før du eventuelt setter din egen synlighet til noe annet enn anonym :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 11 aug. 2011 19:00

@ruggen
Du skal ha takk for å ha forsøkt å forklare meg det, men det er bare å slå fast at det er bedre jeg konsetrerer med om helgevasken her..............

Skjult ID med pseudonym Catharina to. 11 aug. 2011 19:06

Det høres jo ut som reaksjonen var litt vel sterk ut ifra det du beskriver. Men jeg må personlig si, at jeg hadde mislikt sterkt å bli ringt opp uten at det hadde vært kommunisert og avtalt åpent, at vi selvsagt kan gjøre det. Det har nok litt å gjøre med at jeg i denne sammenheng ikke liker så godt å snakke på tlf med en mann jeg ikke har truffet, og ville da føle det til dels invaderende og ubehagelig overrumplende. Hadde han derimot spurt, eller det på annen vis var tema, eller jeg selv hadde gitt ham tlfnr med en invitasjon til å bruke det, hadde det naturligvis vært helt annerledes.

Skjult ID med pseudonym kræsj to. 11 aug. 2011 19:09

Women are crazy !!!

Skjult ID med pseudonym o.o to. 11 aug. 2011 19:11

@Lilljanne
LinkedIn (www.linkedin.com) er noe annet enn Facebook - det er et jobb-/karrierenettverk.

Forøvrig; Lykke til med helgevasken :-)

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci to. 11 aug. 2011 19:22

Kræsj... som dame må jeg nesten si meg enig i at noen damer er crazy...dette høres veldig hysterisk ut...

Hadde jeg gitt ut telefonnummer, er det jo kun fordi det hadde vært hyggelig med en sms eller samtale... hvis ikke får man holde nummeret for seg selv...makan...!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne to. 11 aug. 2011 19:25

@o.o
Takk for oppklaring:D Bare kjøkken og bad igjen her av 2 etg hus, så er ikke værst vasket allerede på en torsdag...:)

(mann 42 år fra Oppland) to. 11 aug. 2011 19:38 Privat melding

Nå skal jeg først ta forbehold om at jeg bare har din side av historien. Men om din opplevelse av forløpet stemmer, var dette en veldig merkelig overreaksjon fra hennes side. Nesten så ekstrem reaksjon at jeg misstenker at hennes opplevelse av denne historien er veldig anderledes.

Men stemmer det du sier, skal du bare prise deg lykkelig for at du oppdaget at dama ikke er helt riktig skrudd sammen før det gikk lengre ;-)

Skjult ID med pseudonym phi1011 to. 11 aug. 2011 20:11

Vell,..takker for det 5cirocco.... Er ikke ute etter på pepeke feil hos andre. For alt en vet kan en ha flere selv hehe,... MEN greit gå videre etter en slik. Hadde hun kommet tilbake så tror jeg returen hadde fått rødt kort! We are moving on...

(kvinne 30 år fra Hordaland) to. 11 aug. 2011 20:16 Privat melding

Må nesten si meg litt enig med 5cirocco der, er nok fare for at det var litt ekstra bagasje ute og gikk =)
Hvis ikke hennes oppfatning av denne opplevelsen var en helt annen da, så klart..
Man vet aldri, og man skal uansett være forsiktig med å dømme andres reaksjoner før man vet begge sider av saken ;) (Selv om jeg nettopp gjorde det sånn halvveis sjøl :p )

Skjult ID med pseudonym embla to. 11 aug. 2011 21:00

Kanskje hun rett og slett var gift, samboer eller noe sånt ..mange som driver med sånt lureri som krydder i hverdagen, men får hetta når de står i fare for å bli avslørt..

Men da hadde hun vel ikke gitt deg tilgang til så mye info, fb og sånt...

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 11 aug. 2011 21:55

Jeg synes dama overreagerte.
Hun kan legge deg til på msn, facebook og gi deg tlf nr... men ikke godta at du ringte? Pussig.

(mann 36 år fra Østfold) to. 11 aug. 2011 23:46 Privat melding

"Spørsmålet da, er dette hysteri eller en legitim/normal reasksjon fra henne?"

...er det ikke ganske normalt at kvinnfolk til tider er litt hysteriske da? =P

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 11 aug. 2011 23:52

@KongKebab
Hehe
Og om det hadde vært en mann? :-)

Skjult ID med pseudonym h0tntott fr. 12 aug. 2011 11:24

meen.. ved å gi nr.. så er veien kort til 1881, facebook, google.... Veeeeldig mye ligger på nett nå! Så tåler man ikke at andre finner ut litt om seg selv er det bare dumt å gi ut fullt navn/nr...
..også trenger man jo ikke å si hvor mye man har funnet ut om vedkomne ;)

det kan jo være veldig nyttig også!! jeg feks, kjøpte hestehengern min av en fyr et stykke unna her, han hadde ikke lagt ut bilder av hengern el no på finn, så til slutt begynte jeg å lure på om det var no lureriforsøk.. (hadde ikke betalt noe men likevel) jeg googla han, og fant ut at han satt som en høyt profilert politiker i sin hjemkommune.. :p som sikkert ikke ville drevet med no svindel på finn for en hestehenger. hehe.

(mann 47 år fra Troms) fr. 12 aug. 2011 13:04 Privat melding

@TS:

Overreaksjon kan det kalles muligens. Men det kan være grunner bak som gjør at hun reagerer slik hun gjør.
For egen del synes jeg at det på en måte er riktig reaksjon også, dvs at hun setter grenser.

Jeg har selv opplevd flere ganger at damer bare gir mobilnr, msn, fb osv, uten å vite hvem jeg egentlig er.
Da er det en del ganger jeg skriver til dem at jeg vil ta det med ro, vil helst at de skal føle seg trygge først osv.

Men samtidig er ikke jeg den som er mest pågående heller, men man vet jo aldri.

Derfor synes på en måte det er bra at hun satte grenser også, dvs hun følte at alt ble feil brått, og tok konsekvensen av dette.

Kan være at hun har tenkt over all informasjonen hun har mottatt fra deg TS, og at dette var siste dråpen.

(mann 47 år fra Troms) fr. 12 aug. 2011 13:32 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym DetErMeg) - fre 12 aug 13:09:

ER du predikant eller noe, eller rett og slett bare nyfrelst?

(kvinne 32 år fra Hordaland) fr. 12 aug. 2011 14:19 Privat melding

Det kan jo være greit å vente litt med å ringe etter at man har utvekslet nr, og iallefall høre på forhånd om det passer at man ringer.
Syns det kan være litt vel påtrengende å ringe helt uten videre første gangen. Greit nok at man har en god tone og skal bli kjent, men det er noe med slike ting som gjør at eg får the creeps! Hva blir det neste? At han kommer på uanmeldt besøk utenfor leiligheten?

Ikke noe angrep mot deg altså, TS. Dette var bare mitt synspunkt! :)

(kvinne 43 år fra Oslo) fr. 12 aug. 2011 15:14 Privat melding

Ikke normal reaksjon sett fra mitt ståsted. Det sagt kan telefonsamtaler ofte oppleves noe vel intense og litt kleine med noen en kjenner skriftlig. SMS er gull og et lite hing hvis en vil snakke er nok ingen dårlig idé. Unødvendig kjip utvikling det der - bedre lykke neste gang ;)

Skjult ID med pseudonym Etc. fr. 12 aug. 2011 15:42

Eh, mente "et lite hint" ... Hinger får en drøye.

(kvinne 29 år fra Akershus) fr. 12 aug. 2011 15:52 Privat melding

Syns denne dama virkelig overreagert har du først gidd en fyr nr ditt må du da jammen regne med at han ringer eller sender sms er jo liksom noe av poenget! Noen ganger syns jeg jenter er fryktelig hysteriske over sånne småting..makan! :P Ikke rart gutter er veldig sjenerte noen ganger med så mange hysteriske jenter som det fins er d ikke rart de blir skremte :P