Alle innlegg Sukkerforum

Fake bilder ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hmmmm32 fr. 16 feb. 2007 15:25

Når man kommer over en Sukker-profil med fake bilde, og man catcher det fordi bildet er av en amatørmykpornostjerne man kjenner igjen fra nettet, hva gjør man da? :) Vanskelig å ta vedkommende på det uten selv å avsløre seg som en liten gris ... hehe :P

Men til sakens kjerne, er det et stort problem med fake profiler her? Husker fra min tid på Spray at det var en haug med profiler med utfordrende kledde jenter, alle sammen bilder hentet fra nettet. Så utrolig teit og åpenbart lureri at du måtte være rimelig tett for å gå på det. Der var vel årsaken at man kunne ta betalt for å få tilgang til "bildegallerier", men her på Sukker kan det da ikke være noen årsak til å få flere treff? Annet enn kicket ved å få meldinger fra kjærlighetssyke menn og så le av dem eller no' :)

Jeg er helt sikker på at 19 år gamle modelljenter _ikke_ bruker Sukker som sin fremste dating-kanal ... :)

Skjult ID med pseudonym spray :( lø. 17 feb. 2007 16:53

Har inntrykk av at folk stort sett er seriøse her, og absoulutt mye mer seriøse enn på spray. Selv gikk jeg lei av spray pga alle de grisete gamle mennene - og flagget ut derfra. Pussig, men de fleste sextilbudene kom faktisk fra eldre menn - de unge oppførte seg stort sett ganske bra (skjønner heller ikke hvorfor de tok kontakt, når det stod tydelig i profilen at jeg ikke var interessert i tilfeldig sex og gamle menn + at jeg overhodet ikke hadde noen utfordrende bilder). Grisene finnes her inne også, men det er færre av dem... og de har aldri bilde på profilen (selvfølgelig)

Skjult ID med pseudonym Lurende on. 21 feb. 2007 17:46

Hmmmm32, jeg ville sendt en melding til den profilen og spurt jeg, hvis du er 100% sikker på at det er fake bilder i profilen. Jeg har gjort det selv, og det har fungert bra, profilen ble borte når vedkommende forstod at hun bløffet.

Skjult ID med pseudonym Lurende on. 21 feb. 2007 20:36

Ser det lurte seg inn en skrivefeil her....

Siste setning: .... "profilen ble borte når vedkommende skjønte at jeg forstod at hun/han bløffet"

Regner uansett med at poenget kom fram:)

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 23 feb. 2007 10:16 Privat melding

Hmm lurer på hvor mange menn som har ordnet seg en "Dameprofil" her inne også jeg...Sånn for og ha det litt morosomt på bekostning av oss desperate gutter....