Alle innlegg Sukkerforum

Lekne tekstmeldinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym embla fr. 12 aug. 2011 14:59

Har de siste dagene tekstet med en gutt/mann som jeg skal ha første date med i neste uke...
Meldingene har i blant vært litt "på kanten", noe jeg opplever at jeg synes er litt spennende, og egentlig bare bygger opp en forventning..

Det jeg lurer litt på er hvordan menn opplever det når vi jenter er "med på leken", og sender litt pirrende meldinger tilbake? Blir vi oppfattet som "easy" og useriøse? Har ikke noe ønske om dette, da jeg som de fleste andre ønsker meg en kjæreste, med alt som hører til..

Skjult ID med pseudonym mikke mus fr. 12 aug. 2011 15:17

Som mann så vil jeg si dette (å dette er sånn vi alle menn tenker :) : Han regner med att det vil bli noe på seg neste uke ja....
Du virker litt easy og ikke seriøs nok.. :)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 12 aug. 2011 15:26

er litt enig med mikke. jeg pleier ikke å "snakke" sånt med kvinner før jeg har blitt kjent med dem, det kan være en fin måte å vite om personen føler det sammen.

men hvis det er sånt det er fra starten av, så blir det en annen tone på hvordan jeg vil "bli kjent" mer vedkommende. har ingenting med å være "easy" som jeg ser det, men det har noe med hvor seriøst de ser på "forholdet".

for meg så sier det også en del om hvem som "startet" det hele, hadde en jente gjort det så er det vanskelig for meg å tenke at hun vil noe mer enn bare det å ha sex med meg (noe jeg faktisk opplevde for en tid tilbake).

Skjult ID med pseudonym Just-Do-It fr. 12 aug. 2011 15:33

Dersom han sender lekne meldinger, så sender du lekne meldinger tilbake dersom du har lyst til det. Hvorvidt en mann kommer til å forelske seg i deg, handler ikke om hvilke sms du sender.
Om han synes du er easy når du er deg selv, så er dette neppe mannen du vil ha uansett?

Skjult ID med pseudonym embla fr. 12 aug. 2011 15:49

Hmmm..synd hvis han tror jeg er useriøs.. tror nok at det var han som startet det, men jeg var nok ikke så vanskelig å be.. Kanskje det egentlig er han som er useriøs da...?

Må understreke at jeg ikke har for vane å gjøre dette her, men denne gangen bare ble det sånn.. Jeg har nok vært litt for lenge singel kanskje... : ))

(mann 43 år fra Hedmark) fr. 12 aug. 2011 17:05 Privat melding

@embla

Det er hverken useriøst eller easy...alt kommer an på settingen og tonen mellom hverandre...
Kun du som vet svaret...:)

Skjult ID med pseudonym Man hore fr. 12 aug. 2011 17:15

Jeg sender gjerne slike lekne, "på kanten" meldinger hvis jeg føler det passer ovenfor akkurat den jenta, og jeg har også dratt den lenger og både fått tilsendt "på kanten" bilder og hatt telefonsex med jenter jeg skal møte. Men ja, da venter jeg faktisk at det blir noe på meg også, og så langt har dette ikke slått feil heller.

Skjult ID med pseudonym embla fr. 12 aug. 2011 18:34

@super_74 Ja, som sagt, jeg gjør nok ikke dette så ofte.. ; ) Det føltes veldig greit..

@ Man hore

Har du hatt et forhold til noen av dem da? Eller har det endt opp med bare sex, og deretter " ikke ring meg, jeg ringer deg..."

(kvinne 38 år fra Buskerud) fr. 12 aug. 2011 19:43 Privat melding

Det evige problemet, er det ikke? Hvis man blir med på leken og har det moro, forandres det fort til å bli useriøst. Blir du ikke med på leken, blir dialogen ofte litt tørr! Må jo være en god blanding av seriøs prat og humor og flørt! Jeg tenker som så at jeg får bare være meg, og om han evt skulle oppfatte meg som useriøs eller easy av den grunn, og ikke liker det, da er han jo heller ikke den rette for meg. Min fremtidige mann tåler, og liker, jenter som er direkte og kaller en spade en spade! :-)