Alle innlegg Sukkerforum

Vedr. ett intelligent innlegg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Klåper fr. 12 aug. 2011 18:13

Som kvinner trenger du ikke betale her inne en gang
Som mann er det bortkastede penger å være medlem

For de som synes dette er helt i orden og liker det, så hold kjeft, driter i hva dere forumkjerringer mener, det er ikke interessant.

Men til resten normale:

Spør herren bak sukker om han kan finne ei løsning som gjør at dette geniale konseptet kunne fungert for alle på samme premisser, faktisk tror jeg det hadde lønnet seg at ALLE måtte betale, da hadde vi blitt kvitt mange useriøse damer som kun er her for all oppmerksomhet ol.
Kanskje en begrenset meldingmulighet for menn, slik at de kunne kun sende til ett begrenset antall i løpet av en periode, da måtte kvinner begynt å jobbe selv og ta kontakt!

Skjult ID med pseudonym mir fr. 12 aug. 2011 18:38

Må si jeg lurer litt på hva du forventer eller hvordan profilen din ser ut. Jeg har vært her på sukker stort sett uten bilde, og det er faktisk jenter som tar kontakt enten via mail eller hjerter. Mange som ikke svarer folk uten bilde, men det er også endel som svarer også. Mange av dem er pene oppegående jenter.

Kan det være at du sikter mot jenter som er helt utealistisk?
Eller skremmer profilen din jenter?

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 12 aug. 2011 18:40

"Kanskje en begrenset meldingmulighet for menn". dette er allerede implementert :)

det eneste som kunne fungert er å tillate prostituerte her :)

(mann 42 år fra Akershus) fr. 12 aug. 2011 18:43 Privat melding

Buhuu, ingen som vil snakke med meg. Sukker sin feil!

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 12 aug. 2011 18:43

:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 12 aug. 2011 18:45

vent litt nå, jeg tror det var jeg som sa dette. hahaha.

Skjult ID med pseudonym Æsj fr. 12 aug. 2011 18:51

Klåper har noen poeng her. Om alle betalte så ville seriøsiteten øke. Het enig:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 12 aug. 2011 18:54

Man kan jo ganske så enkelt filtrere ut de som ikke betaler og kun forholde seg til dem. Så jeg ser ikke helt poenget.

(mann 39 år fra Oslo) fr. 12 aug. 2011 19:24 Privat melding

Sorry mann, men det er nesten like mange kvinnelige som mannlige brukere her inne. Bedre lykke med neste innlegg!:)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 12 aug. 2011 20:03 Privat melding

Man får ikke tilgang til forumet uten å betale, så alle tilbakemeldinger du vil få her er fra betalende medlemmer...
Og siden det er temmelig mange damer på forumet, så...
ja, du er ikke interessert i hva vi mener uansett, så jeg gidder ikke fullføre den ellers logiske setningen.

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 12 aug. 2011 21:36

@ Ts

Må si meg enig med Elisa.
Det er bare damer som betaler som kan svare...så poenget er??

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 12 aug. 2011 22:17

det er et stort hull i logikken din Klåper, refererer da til:

"Som kvinner trenger du ikke betale her inne en gang
Som mann er det bortkastede penger å være medlem"

hvis første setning stemmer, så er det ikke bortkastede penger for menn å være medlemer siden det er den eneste måten å komme i kontakt med kvinner. for som du sier, de betaler ikke, og for å kunne sende førstemeldinger så må du betale, ergo er det en investering.

hvis menn ikke hadde betalt, det som hadde vært bortkastet er tid, siden du da ikke kan sende meldinger, og det kan heller ikke kvinnene.

orka ikke å lese resten av det du skrev siden de to første setningene ikke ga mening, så tror ikke at resten gjør det heller!

hmm ok leste det siden det er en grønn tråd, og du er inne på noe der, mener da det at alle betaler og ikke begrensinger. men da hadde sukker vært et veldig lite og ensomt sted, og det hadde heller ikke hjulpet siden kvinner hadde fortsatt bare svart de som de fant interessante, akkurat som menn gjør det samme. forskjellen er at mange menn har et veldig bredt begrep om hva som er interessant, mens mange kvinner er omvendte der.

Skjult ID med pseudonym Avalon lø. 13 aug. 2011 11:22

haha...jeg så nå at denne tråden var markert grønn, altså at dette våset liksom skal være seriøst ment. haha. dont underestimate the power of denial.

Fy søren så mye idioti enkelte folk hoster opp her inne, og til og med prøver å late som det er seriøst ment...er vel en grunn til at det finns uttrykket fritidsproblemer.

Jaja, vil bare ønske trådstarter en riktig god jul, og håper det neste innlegget blir mer intelligent!:) Som venturex sa, det er ca like mange menn som kvinner på markedet...do the math baby!;)

Skjult ID med pseudonym Forumtroll lø. 13 aug. 2011 11:34

"Sorry mann, men det er nesten like mange kvinnelige som mannlige brukere her inne. Bedre lykke med neste innlegg!:)"

--Venturex

Sorry mac...men nei.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) lø. 13 aug. 2011 12:38 Privat melding

Det er jo bra at det er Sukker og alle kvinnene her inne sin feil at det er så lite respons! Jeg begynte faktisk å tro at det var noe med meg å gjøre. Bra at denne tråden oppklarte det. LOL :):):) Hvorfor denne sytinga over at ting ikke går som håpet og at det er alle andre sin feil? Om vi finner noen her eller ikke, så har vi det nok godt likevel, de fleste av oss. De færreste her inne trenger å sette seg på gjerdet og bare la livet passere uten å være med å leve det. Og å leve livet kan være fabelaktig selv om en ikke absolutt må ha en ved sin side. Det kan nok bare sees på som en bonus på en fra før utrolig reise.

Skjult ID med pseudonym semiagurk lø. 13 aug. 2011 13:39

Slik det er nå vinner de mennene som spammer i hytt og pine. Det blir nok en bekreftelse på hvordan feminiseringen av samfunnet har frarøvet oss menn verdighet og selvrespekt. Jeg blir ikke med på dette lenger. har deaktivert kontoen. Bortkastete penger. Dere skikkelige damer finner meg der ute et sted i RL. No problem.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 13 aug. 2011 13:49 Privat melding

Forumtroll: Jeg gjorde undersøkelser der jeg sammenlignet med en venninnes profil, og begge fikk opp ca like mange treff i alle aldersgrupper. Eneste unntak var 60+ der det var en mannlig overvekt, men dette er en svært liten gruppe på utkanten av resten av brukermassen.

I alle andre aldersgrupper var det omtrent helt likt fordelt mellom kjønnene, og totalt er det omtrent 50/50 menn og kvinner på sukker.no.

Med tanke på at fordelingen av kjønnene er lik, er det derfor såklart bare tull at kvinner har det noe lettere her inne enn menn. Det stemmer at en betydelig større andel menn er superbrukere og at et betydelig antall førstemeldinger sendes av menn, noe som ikke forteller annet enn at menn er mer frempå til å ta det første initiativ. Som er rimelig gammelt nytt.

Bottom line er: alt i alt er det omtrent like mange menn som kvinner her inne, og derfor like lett å finne en partner for begge kjønn, og alle som gidder å bruke huet i fem sekunder skjønner det.

Denne tråden er 100% useriøs nonsense.

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 13 aug. 2011 14:24

hva er en "grønn" tråd?

Skjult ID lø. 13 aug. 2011 14:58

Jeg skriver dette som anonym, i tilfelle det blir tolket som at jeg er selvgod.

Har bare vært medlemmer her et par dager, men det er flere jenter som har merket meg som interessant. Flere jenter har også skrevet til meg og jeg har maaange sider med meldinger i ut og innboks.

Jeg har skrevet til de jeg synes er interessante og det er en del faktisk. Det er en god del som svarer, samt det er en del som skriver til meg, uten at jeg har initialisert kontakt.

Hva er poenget mitt? Vet ikke helt :P Jeg ser ikke hva som er gale her, jeg tror at de som er aktive er de som både svarer og de som tar kontakt.

Jeg tror det er en litt buggy onlinestatus, virker som man står online når man i realiteten har slått av pcen. (lang timeout kanskje?). Det gjør meg forsåvidt ingen ting og det kan jo være "by design", i tilfelle man f.eks. vasker opp eller noe, at man fremdeles da skal stå som online.

Ble en digresjon her, men.. Jeg synes jeg har fått overraskende mye positive meldinger, men det som har slått meg når jeg leser profiler her, er at mange jenter søker faktisk etter "meg". (ikke meg da, men sånne menn som jeg er). Det er derfor jeg altså poster dette anonymt, jeg vil ikke virke selvgod.. Jeg mener ikke at jeg er bedre enn alle andre eller noe i den dur, jeg bare mener at man kan falle utfor eller innenfor det "mesteparten" av jentene vil ha. (utadvendt, sosial, spøkete, seriøs, sportslig +++). Samt selv jenter tenker jo på hvordan gutten ser ut, kler seg, etc. Ingen er 0% overfladisk, selv i underbevisstheten stoler man mer på de som ligner deg selv.