Alle innlegg Sukkerforum

Utfordring big time!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vanskelig fr. 12 aug. 2011 23:41

Jeg har "møtt" en mann her inne og jeg kjenner på kroppen at jeg er veldig positiv til han. Lange telefonsamtaler, spenning og kjemi (over telefon og meldinger, vel og merke). Dette er også gjensidig utifra det jeg har forstått.

Den eneste utfordringen er at han jobber offshore og bor sånn ca 180 mil unna! Fem uker i utlandet, fem uker i Norge. Halvt år i Norge på ett år...

Jeg har spurt han hvorfor han er på sukker hvis han ikke har tid til dame, for fem uker er jo egentlig ganske lenge + avstanden, og svaret han har gitt meg, er at det var kun for moro at han meldte seg inn.

Har så lyst å møte han, men hvis jeg allerede nå vet at det kan bli vanskelig i lengden, vet jeg ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg satse eller droppe? Det er nok bedre for meg å droppe det hvis jeg skal tenke langsiktig, men det er et alternativ jeg ikke ønsker i utgangspunktet...

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 12 aug. 2011 23:50

Fem uker hvor han har all verdens tid til deg, og fem uker hvor du får fred til å gjøre alt annet - det er jo perfekt! Løp og kjøp! ;)

Skjult ID med pseudonym corinna fr. 12 aug. 2011 23:51

Det er jo ikke farlig å møte han...Tenk etterpå, kan være drømmemannen din!

Skjult ID med pseudonym vic_- fr. 12 aug. 2011 23:54

møt han, møt han!!!!!:-)

Skjult ID med pseudonym embla fr. 12 aug. 2011 23:56

@ TS Hva lurer du på? Mange som jobber offshore kombinerer vel dette med kjæreste og familieliv? Ellers ville det vel ikke vært mange innenfor dette yrket.. : ) Nei, er han interessant for deg, så gjør som elisa sier..Løp og kjøp : ))

(mann 38 år fra Østfold) fr. 12 aug. 2011 23:58 Privat melding

Enig med elisa her altså.

Jeg ser virkelig ikke problemet!

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) lø. 13 aug. 2011 00:52 Privat melding

Blir vel ikkje meir vanskeli enn du gjør d te sjøl.. ? Mn har du lagt dæ opp ei meining om at d ikkje går, før du har prøvd d, så kan d jo hende du går glipp av mye.. Syns du ska hoppe i d.. Du har jo ingenting å tape.. Kanskje blir du positivt overraska?

Skjult ID med pseudonym Ellen lø. 13 aug. 2011 11:08

Offshoreforhold er veldig fint da, jeg har hatt positive erfaringer med det før. Går an å kjøre periodeopplegg, at man er singel 5 uker og kjærester 5 uker, så kan du ha det beste av begge verdener. Fordi man blir litt lei i lengden av å bare ha en fyr eller ikke ha noe, beste er å kombinere det. Etter 5 uker som singel er du lei av overfladisk sex, og er klar for litt kjærestekos, og etter 5 uker med samme type er du klar for litt variasjon igjen:)

Skjult ID med pseudonym Everett lø. 13 aug. 2011 11:19

Kunne ha hatt to offshorekjærester med forskjellig turnus, da :)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 22:49 Privat melding

Veldig mange som jobber offshore nå, velger å bytte jobb etter noen år så de får landbasert jobb. Gjerne etter familie liv er etablert osv. Kjenner flere som har det slik, men man vet jo selv hva man ønsker. Hvis du føler det ikke går med den avstanden, må du jo tenke på deg selv :)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 23:06 Privat melding

Been there done that.. Fyren vil aldri gi opp livet han lever pga dame langt unna.. jeg er evig pessimist til mannfolk på andre steder nå.. pga de alltid er det