Alle innlegg Sukkerforum

Horribelt? Naturlig? Horrurlig!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lamo lø. 13 aug. 2011 12:09

Det slo meg nettopp at flere av kvinnene jeg har møtt og hatt intime relasjoner med, har hatt sex med andre menn mens jeg ikke har vært der...(her skal det addes et sånt skrik-ansikt, men sukkerforumet er dårlig på emoticons)

Altså som noen liker å si "bak min rygg"! Er ikke dette ganske horribellt? Og samtidig akk så naturlig?

Uansett, det slo meg at dette er en ganske vanlig tendens, og på mange måter litt horribelt for illusjonen om "å være den eneste ene" og kunne "spå i fremtiden" ("vite hvor jeg har den andre", "ikke risikere å miste henne" og hele den greia). Og samtidig altså, akk så naturlig.

Hva skal man gjøre når man er splittet slik? Horribelt på den ene siden og naturlig på den andre? Enten kan du la det naturlig vinne, eller...Meeerging! ( I AM THE WEAVER...)

Enter: HORRURLIG!

Definisjon av "horrurlig": Noe som fra et subjektivt ståsted er ganske horribelt, og i det større bildet helt naturlig.

Har noen opplevd at et forhold går i knus, og til og med kjærlighetssorg? Å bli løyet for av noen du ønsker å stole på? Velte overende melkebollen og søle utover teppet? Forventninger om noe fint ikke innfridd? Svik og hensynsløshet fra de nære?

Horribelt og såre naturlig? Det er horrurlig!

Egentlig er denne oppfinnelsen genial nok til å kunne erstatte horribelt og overta hele stillingen. Lets break it down please: Hvis noe er horribellt, er det enten ekte eller bare fantasi.

Er det fantasi, er det egentlig ikke mer horribellt enn jeg gjør det til. Hvis jeg da velger å innta holdningen "dette er horribelt" når det strengt tatt ikke er nødvendig og jeg like gjerne kunne gått for det motsatte, må det bety at jeg liker litt "horror" i hverdagen...og siden jeg på en måte liker det, blir liksom "horribellt" litt misvisende. You get my drift?

Hvis det derimot er snakk om noe ekte, så må det jo være akk så naturlig. Altså igjen: Horrurlig.

Er noe av dette relevant for hvordan vi opplever oss selv? Horrurligvis!

Skjult ID med pseudonym oppgulp lø. 13 aug. 2011 14:31

oppsummering takk?

Skjult ID lø. 13 aug. 2011 14:49

Hei, jeg har selv opplevd det der flere ganger.. I lange forhold, der damen sier at du er alt, hun elsker deg, vil gifte seg, etc.

Første damen det skjedde med, lot jeg reise på hyttetur med familie/venner og eksen sin. Jeg mener selv den dag i dag at man må kunne stole på sin partner, men hun var altså ikke verdig min tillit. Hun var utro og skjulte det i et år.

Den andre episoden jeg har opplevd, var en jeg var samboer med i 4.5 år. Hun fant så ut at hun skulle date kompisen min bak ryggen min.. Dette var samtidig som hun ville gifte seg med meg, angivelig, kjøpe bolig, etc.

Så, nei.. Du er ikke alene.. Det er nok mange av oss og det er nok det samme på andre siden av bordet (for jentene). Men man må ikke miste tillit i medmennesker, men kanskje man bør tenke over hvorfor man hele tiden ender opp med den typen partnere.. Kanskje man kan bryte mønsteret om man velger å se litt anderledes på ting.

Skjult ID med pseudonym -missi- lø. 13 aug. 2011 15:04

Det der fins både for menn og kvinner desvere ikke rart der er vanskelig å stole på noen! Jeg stoler på ett menneske 100% og der er meg selv :P

Skjult ID med pseudonym køl lø. 13 aug. 2011 15:20

ja, dette her er ett varselskudd til dere menn som ikke har fattet det ennå....
Stol ALDRI på ei dame

Skjult ID med pseudonym Everett lø. 13 aug. 2011 17:13

Ville du heller ha foretrukket å være til stede mens de holdt på? :)

(kvinne 57 år fra Oslo) lø. 13 aug. 2011 17:51 Privat melding

Et forhold uten tillit er intet forhold for meg. Kan jeg ikke være trofast så velger jeg singellivet, vanskeligere er det ikke. Hvorfor såre noen unødvendig?

(mann 60 år fra Vestfold) lø. 13 aug. 2011 18:56 Privat melding

Må nok si meg helt enig med Zara51. Men hvis partneren gir klart inntrykk av . etter en tid i forholdet, at feiltrinn kan skje og bør aksepteres, hva gjør man da, Man elsker kanskje partneren, og kan lett bli med på notene så og si.

(mann 60 år fra Vestfold) lø. 13 aug. 2011 19:05 Privat melding

Må nok si meg helt enig med Zara51. Men hvis partneren gir klart inntrykk av . etter en tid i forholdet, at feiltrinn kan skje og bør aksepteres, hva gjør man da, Man elsker kanskje partneren, og kan lett bli med på notene så og si.

Skjult ID med pseudonym Lamo ma. 15 aug. 2011 07:53

Dere misser jo hele poenget her, poenget er oppstandelsen av et nytt ord i det norske språket. Noen som har andre ord å komme med?

Skjult ID med pseudonym Dravot ma. 15 aug. 2011 09:20

Da hadde det holdt med et innlegg på par-tre linjer.

Innlegget hadde flere tema, og sidesprang var nok det flest ville lese ut av teksten.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 15 aug. 2011 21:14

Natubeltligvis. :o)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 21:39

Hehe, den må du nok forklarteTingeling :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 21:41

Jeg foreslår vi bøffer det islandske ordet for pornografi, "sorprit". Er ikke det fett?!

Skjult ID med pseudonym Lamo ma. 15 aug. 2011 22:23

Jeg opplever en horrurlig mangel på forståelse så langt i denne tråden...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 22:28

Ok da, Lamo. Horrurlig er et fint nyord! Litt vanskelig på tungen, og ikke å anbefale etter noen stive på byen, men like fullt et fint klingende ord. *klapp på skulderen :)*

Skjult ID med pseudonym Lamo ti. 16 aug. 2011 07:58

Takk du voksne mann, det varmet. Horrurlig er nok mere for dagen etter festen det ble for mange stive og man trenger å myke opp kjeften igjen...

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 16 aug. 2011 08:05

Hvor gammel er du Lamo?

Skjult ID med pseudonym Everett on. 17 aug. 2011 19:20

Så finhårlig tråd :)