Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner uten barn foretrekkes

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LettBrukt lø. 13 aug. 2011 15:32

Det florerer med aleinemødre på Sukker, så jeg har laget et eget søk hvor jeg utelukker kvinnfolk med barn.

Flere av dere mannfolk som gjør det samme?

Skjult ID med pseudonym Søtstoff lø. 13 aug. 2011 16:01

Foretrekker vel kanskje de uten barn fra før. Men filtrerer ikke bort alenemødre allikevel. Om man treffer på den rette så kan det jo være at det plutselig ikke har noe å si at hu har småtroll som drar 'a i skjørtet.

Skjult ID med pseudonym marihøna lø. 13 aug. 2011 16:10

TS
Du må selvsagt gjøre de valgene som føles riktig for deg. Men, er du ikke redd for at du kanskje "velger" bort den ene jenta som kanskje er helt perfekt for deg ved å gjøre dette? Som Søtstoff sier, er hun den rette tror jeg neppe det at hun har barn er noe problem...

Jeg vet av egen erfaring at treffer du først en det klaffer med er det ikke mye som føles som noe hinder:)

Skjult ID med pseudonym LettBrukt lø. 13 aug. 2011 16:17

Jeg har et forhold bak meg hvor hun hadde en datter, og det krevde mye mer på alle hold i forhold til en jente uten barn.

Datteren hennes var ikke problemet i seg selv, men hele settingen hvor jeg faktisk ikke var faren, og dermed ikke var farsfiguren.

Flott datter hun hadde, så vi var gode venner :o)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 13 aug. 2011 16:24

Jeg har krysset av for at jeg ikke vil møte kvinner med barn, først og fremst fordi de er et helt annet sted i livet enn det jeg er og at jeg derfor tror det vil bli mye vanskeligere å etablere et forhold.

Skjult ID med pseudonym vanskelig lø. 13 aug. 2011 16:24

Venninna mi på 20 er sammen med en som er 26, han hadde ei ett år gammel jente da de først ble sammen. I begynnelsen syns ikke venninna mi at det var et problem, men etterhvert begynte hu å kjenne den "byrden" av at hu ikke var jentas mor. Per i dag jobber kjæresten hennes så mye at venninna mi må ta seg av den lille jenta, og alle venninnene hennes inkludert meg, ser hva det gjør med henne. I utgangspunktet er det jo ikke hennes ansvar, men jeg tror det er tungt å måtte være en ekstra "mamma-rolle" for ei 3 år gammel jente.

Nå er det nok annerledes med de som har litt eldre barn, men utfordringen er der jo fremdeles. Man må ta hensyn til en 3. eller 4. person, og har derfor ikke all friheten og tiden man skulle ønske fra personen som har barn.

(kvinne 38 år fra Buskerud) lø. 13 aug. 2011 16:24 Privat melding

Kjipt for sånne som meg da ;-) Men hadde jeg ikke hatt barn selv hadde nok jeg også foretrukket å møte en som ikke har barn, så jeg skjønner deg.

Skjult ID med pseudonym vanskelig lø. 13 aug. 2011 16:25

Og i tillegg må man jo leve i visshet om at vedkommende man faller for (som har barn) har en eks i bildet som er faren eller moren til barnet, og det kan jo by på sine problemer.

Skjult ID med pseudonym Rose-70 lø. 13 aug. 2011 16:30

@ TS Synes det høres veldig greit ut jeg..Du er ærlig på hva du ønsker, og søker deretter..
Jeg som har barn, ønsker jo primært å treffe noen i samme situasjon, nettopp fordi vi har mange like knagger å henge tingene på. Man forstår hverandre mye bedre om man er i samme situasjon..
Skrekken ville jo være å innlede et forhold til en som på sikt ikke ønsket å forholde seg til mine barn også : ( De er jo det viktigste man har : ))

Skjult ID med pseudonym LettBrukt lø. 13 aug. 2011 16:32

Jeg skal på date med en jente ikveld som jeg har blitt kjent med her på Sukker, og hun har ikke barn, så begge to er fri til å finne på ting uten at det er unger som må plasseres, hentes eller tas med :o)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 22:46 Privat melding

Syns ikke det har noe å si jeg. Er glad i barn og har vedkommende barn så ser jeg ikke på det som noe negativt. Men ønsker da at vedkommende er villig til å la meg være del av barnets liv hvis det blir et seriøst forhold! Når det gleder faren til barnet, så må man bare prøve å komme overens med vedkommende. :):)