Alle innlegg Sukkerforum

Avvisning på byen... wtf??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 14 aug. 2011 03:15

Er veldig interessert i å høre hvordan dere tolker følgende oppførsel/kommentar jeg ble utsatt for ute på byen ikveld... Var på en veldig hyggelig konsert, og stod i ølkø da det var ei ved min side som tydelig var interessert. Hun småsnakka med venninna si, og jeg hørte tydelig at de prata om meg. Etterhvert begynte hun å smådulte litt borti meg, og ønsket helt tydelig kontakt. Jeg smilte mot dem, og kom med et par løse kommentarer angående ølkøens lengde og andre små trivialiteter på stedet. Det skal vel også sies at jeg var hakket mer edru enn henne på det tidspunktet. So far so good...
Plutselig legger hun kinnet/munnen helt inn til leppene mine og sier: " Jeg liker ikke deg, jeg....!!"
Jeg tenkte instinktivt at her skal jeg gjøre gode miner til slett spill og lot som jeg ikke hørte/brydde meg så mye om det. Hadde egentlig lyst til å svar emed samme mynt, men gidda ikke gjøre meg så liten.

Så mitt spørsmål er: Er dette en slags jenteversjon av "the Game"?? Den funker til orientering j.... dårlig på undertegnede.

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 14 aug. 2011 03:17

Hvis du snakket om ølkøens lengde så framstår du som rimelig negativ/kjedelig. Forstår greia veldig godt :)

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 14 aug. 2011 03:38

Ok, det hører med til historien at hun selv klaga over det til venninna si, så det var bare en naturlig og absolutt humoristisk oppfølgingskommentar fra min side.... det er vel kanskje bare enkelte som har et behov for å føle at de "har draget" eller så er de rett og slett rusa på noe mer enn alkohol.

Skjult ID med pseudonym AllMan sø. 14 aug. 2011 03:45

Hun snakket dritt om deg. Hun likte deg ikke. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 14 aug. 2011 04:02

Tja, kanskje det... er vel sånn man bør oppføre seg på byen. For å snu på det; er dette noe dere mannfolk kan finne på å si til damer dere ikke liker?

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 14 aug. 2011 04:06

jeg har sagt teite ting til damer jeg ikke liker i fylla ja. skjønner ikke hvorfor man gjør det, det er jo bare å ignorere egentlig. men må skal alltid ytre sine menginer om alt og alle i fylla.

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 14 aug. 2011 05:06

Hun gjorde sannsynligvis bare narr av deg... Og hun var full nok (og bitch nok) til å si det rett ut til deg at hun ikke likte deg. Etter all sannsynlighet pga utseende. Men slapp av. Jenter er så forskjellige... Du kan finne to like hotte chicks som har helt forskjellige meninger om utseendet ditt.

Skjult ID med pseudonym sans sø. 14 aug. 2011 05:14

Jøss! Er du heeelt sikker på at du hørte riktig? Tviler ikke på at noen damer kan være skikkelig bitcher, altså, men dette hørtes jo helt merkelig ut. Enten hørte du feil pga. høy musikk og/eller at hun schnøvla, eller så var hun bare et utrolig ekkelt menneske! Har selv aldri hørt om noen som oppfører seg sånn overfor hyggelig konverserende ølkøsidemenn.

Skjult ID med pseudonym coco sø. 14 aug. 2011 10:08

Vil iallefall ikke kalle dette for damer... drittunger er vel heller mer riktig. Trist hvis sånn oppførsel og tone er vanlig blant ungdommen. Vet jeg virker mosegrodd, men ærlig talt...

Skjult ID med pseudonym Kverulante sø. 14 aug. 2011 10:12

Jeg er ikke et gram sjokkert! Er jo slik samfunnet er i dag, folks nye underholdning...

Skjult ID med pseudonym Æsj sø. 14 aug. 2011 10:22

Karmaen vil bite henne et visst sted snart. Glem henne og ikke tenk mer over saken. Er hun som har et STORT problem med å te seg blandt folk!

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 14 aug. 2011 10:26 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=VkmbpiK-ofs

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 14 aug. 2011 10:35

Eller er RL-versjonen av oppførsel det klages på stadig ved nettdating :)

Skjult ID med pseudonym **Milla** sø. 14 aug. 2011 11:20

Et godt eksempel på dårlig oppdragelse!

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 14 aug. 2011 11:56

Kanskje utesteder på tilsvarende vis kunne ha hatt et forum, en klagemur der det gikk an å henge opp lapper? :)

Skjult ID med pseudonym Ballespark sø. 14 aug. 2011 12:03

Jenter liker spill. Det hun vil ha er en emosjonell reaksjon. Får hun det, blir du uinteressant. Hvis du spøker det bort og kommer opp med noe lurt å si, blir du mer interessant.

Hvorfor ellers ta seg bryet med å fortelle en totalt fremmed at man ikke liker dem, med mindre man vil ha noe ut av det.

Skjult ID med pseudonym She sø. 14 aug. 2011 12:31

Dette synes jeg var veldig rart - særlig med tanke på at du hadde hørt denne jenta og venninna hennes snakke om deg litt før, og at jenta virket interessert. Kan hende det hadde noe med rus å gjøre, reaksjonen hennes, det virker irrasjonelt synes nå jeg. :)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 14 aug. 2011 13:10 Privat melding

Når jeg går ut går stort sett jenter bort til meg ..3-4stykker, tar på meg, klemmer på meg og snakker om meg til hverandre uten å engang si noe til meg.
De tar på armene mine, brystet, skrittet og det verste er at om jeg sier at jeg synes det er ubehagelig så blir de agressive og dette må jeg tåle osv.
Så kommer en masse ekle kommentarer om dopingmidler, agressivitet osv...men jeg gjør dem aldri noe som helst, bare lar dem bli ferdig...det er ironisk de som er ubehagelige selv om media skriver at det er slike som meg som er ustabile og farlige.

Lurer på hva som hadde skjedd om jeg gikk bort med 3 kamerater til en jente vi synes var godt trent, og tok på henne på puppene og ba henne slappe av.

Men dette er en norsk greie, har fremdeles aldri opplevd noe slikt i utlandet, da er det bare masse hyggelige kommentarer.

Skjult ID med pseudonym vic_- sø. 14 aug. 2011 13:15

Mye frekke folk altså!!! kjenner jeg blir helt flau på mine medkvinners vegne :-S

@ bubble Hvordan gikk det på fredag? nysgjerrig ja:-)

Skjult ID med pseudonym bollox sø. 14 aug. 2011 13:22

dette er jo akkurat som gutta oppfører seg! dytter, lugger og erter jentene de liker.
-men de fleste endrer vel taktikk ved 13-årsalderen ;o)

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 14 aug. 2011 13:50

Flere gode tilbakemeldinger her.... jeg hadde for øvrig en veldig hyggelig kveld på byen, og konserten var knall :) Det skal litt mer til enn ei sleivkjefta jente til å ødelegge kvelden, men jeg syntes denne oppførselen var såpass absurd at jeg bare måtte dele den med sukkerfolket ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 14 aug. 2011 14:59 Privat melding

HAHAHAHHAH... ler høyt og godt her ;)

Skjult ID sø. 14 aug. 2011 15:27

Det kan jo være en teit "lek" de har gående, at de konkurrerer om å "burne" folk.
Jeg vet en del vennegjenger driver å burner hverandre (mest mulig ekle/stygge ting de gjør mot hverandre).

Kan tenkes folk også gjør det mot 3-part, dvs. kanskje de prøver å "sjekke opp" og så "dumpe" på værst mulig måte.. At det er om å gjøre å leke med andres følelser.

Bare en tanke som slo meg..
Det er jo egentlig litt det samme som å lure noen til å vente ved kinoen og så er det ingen date som kommer.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus sø. 14 aug. 2011 16:24

Litt vanskelig å tolke da kroppspråket sier mer enn ordene hun sier. Det kan hende at hun ikke var interessert – men jeg tror var hun veldig interessert. Hun var bare usikker på om du likte henne like godt og ville trolig redusere fallhøyden for avslag fra henne over til deg.

Uansett om hun var interessert eller så hadde det nok vært fullt mulig å sjekke henne opp uansett. For min del har jeg bare gjort som vanlig; ha en holding som veldig hyggelig, morsom og masse selvtillit, ledd lit og sagt sånt som: ”det var da enda bra, da slipper jeg å bekymre meg for at du prøver å sjekke meg opp..” og tatt det derifra…
Men jeg liker ikke slike ku’er som ikke kan vise et minimum med sosial intelligens og høflighet, så jeg hadde nok bare kjørt ”spillet” mitt bare på moro og fått henne skikkelig interessert og klar – for så å vrake henne eller stikke av med en virkelig dame senere på kvelden… ;)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 14 aug. 2011 16:53 Privat melding

For en gangs skyld er jeg helt enig med JimJimJ.

Selv om han sikkert opplever slikt mye oftere enn meg da han er litt mer alfa male-typen, har jeg også vært borti det.

Hvis en mann gjør det mot en kvinne, er det avskylig og patetisk, men det er liksom greit når det er damer som gjør det, for de er jo bare frampå og tøffe..

Blir for dumt.

Skjult ID med pseudonym Man hore sø. 14 aug. 2011 17:04

Jepp, mannehora har også blitt klådd og tafset på av fulle, fremmede jenter på de fleste kroppsdeler opp gjennom årene, ikke minst på rumpa. Og gjerne av to eller tre samtidig, som stiller seg bak deg og har det gøy med å klå mens du lurer på om du skal bli sint, be dem atter en gang om å slutte (uten at det hjelper) eller bare la dem holde på. Andre bruker deg igjen som "bølgebryter" i køer eller på konserter, og gnikker seg inntil deg mens du presser mobben til side. Akkurat det skal jeg jo ikke egentlig klage over da. Tilbrakte nesten en halvtime i kø utenfor en populært utested i Oslo så sent som i går, men to sett 21 - 22 år gamle pupper og slanke, myke kvinnekropper gnidd inntil meg så god som hele tiden. Må vel innrømme at jeg faktisk likte det, og det gjorde vel de også siden de ikke sluttet ;)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 08:44 Privat melding

@Erikmy - Hehe ja godt vi er enig om noe.
Jeg har ingenting imot om en glad og hyggelig jente kommer og gir meg en klem, det er kjempefint og jeg bryr meg ikke om hvordan hun ser ut siden tanken bare var god.

Men den tafsingen fra jenter som viser at de ikke liker deg er ganske kjedlig, jeg er ganske sikker på at jeg hadde havnet i fengsel om jeg gjorde det samme.
Det kunne godt vært sosial likestilling og, at en ikke alltid skal få skylden for alt om en er gutt men at en faktisk også har sine rettigheter og krav.

Skjult ID med pseudonym Sølibat? ma. 15 aug. 2011 09:21

@bubble

Seriøst?
Er det så kult å henge med han at du sitter på sukkerforum mens dere henger sammen?
Føler du at han er den rette?

@Man hore

Bar Vulkan eller?
det var meg..
Er mann på 31 og puppa kan jeg takke romaskinen for.
Bare hyggelig...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 09:23 Privat melding

Pectoralis er nøytral under roing, den brukes ikke i særlig grad.

Skjult ID med pseudonym Man hore ma. 15 aug. 2011 09:27

Hahaha, heldigvis ikke Bar Vulkan ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 09:38 Privat melding

Fryktelig glad jeg ikke tafser på menn ute merker jeg nå... ( Om det ikke er "typen" ens da.. :p)
Incase of nye lover som trer inn...

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 10:28 Privat melding

Men er ikke det riktig da? nye lover eller ikke, det burde jo ikke være lov å ta på noen om de ytrer at de ikke ønsker å bli tatt på samme hvilket kjønn de har?

Om du har en jente på 175cm og 120kg og en gutt på 168cm og 60kg er det ikke bare bare for han å dytte henne vekk om hun blir amorøs, han taper den kampen.

Skjult ID med pseudonym chiefern ma. 15 aug. 2011 19:42

Hun ville sikkert teste deg for å se hvordan du reagerte. Jeg forstår ikke poenget, men det er damer som liker å teste det motsatte kjønn. Vil man være nøytral eller vil du bli opprørt. Ellers er det mange gode og mulige forklaringer i denne tråden. Uansett finnes det nok av gærne folk der ute, det gjelder å styre unna :)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 09:23 Privat melding

Dette var ikke noen avvisning, det var bare merkelig oppførsel fra en full person på byen. Mye drøyere ting enn det der skjer på byen hele tida, både fra kvinner og menn.

Når folk drikker kommer ofte mye følelser opp til overflaten, og i et overstimulert og hektisk miljø som på byen er resultatet ofte veldig merkelig oppførsel.

Hvis du syns slikt er støtende: hold deg unna byen på fredag og lørdagskvelden. Alternativt kan du aksepte og la deg fascinere av galskapen. Irrasjonell oppførsel er tross alt en del av den menneskelige natur, så hvem vet kanskje det til og med går an å lære noe:)

(kvinne 43 år fra Buskerud) ti. 16 aug. 2011 10:02 Privat melding

Oppførselen er HELT MERKELIG! Og barnslig!

Ang jentegjenger som klår og kommenterer; utrolig uhøflig og frekt!!! De bør få vite hva som er akseptabel oppførsel. Flaut!

(mann 39 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 14:43 Privat melding

SÅNN ER folk på byen!

Fulle jenter oppfører seg som tullinger, fulle menn gjør det samme. Byen kryr av fulle tullinger - like it or leave it.

På en måte kan det være gøy. Det kan være gøy å være litt tulling sjøl også. Personlig liker jeg best å være en hyggelig tulling, og andre foretrekker mer syrlige nyanser.

Hvis du er overrasket og sjokkert over sånn oppførsel: ikke dra på byen fredag og lørdag. Dette er VANLIG oppførsel på byen.

Disse samme tullingene: snille som lam resten av tiden:)

Skjult ID med pseudonym Everett ti. 16 aug. 2011 14:47

Men resten av tiden finner en dem jo ikke...

(mann 39 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 16:04 Privat melding

Resten av tiden sitter de i buret og piper, og noen ganger skjelver de som aspeløv.

Kunsten er å finne dem når de skjelver og ikke piper, fordi da kan du ta stilige bilder av dem uten å få hodepine.

(kvinne 27 år fra Telemark) ti. 16 aug. 2011 21:44 Privat melding

Det er bra barnslig, ja. En voksen kvinne (uavhengig om hun er full eller ei) burde vise respekt. Det er uhøflig og det kan virke nedverdigende for noen. Det er også veldig lett å ta seg nær av sånne kommentarer når man i utgangspunktet kanskje har bygget seg litt tillitt fordi signalene man har fått, virker positive. Det går litt utover motivasjonen når man får den slengt i ansiktet...

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 22:01 Privat melding

*inrømmer å ha tatt på en rompe her og der på byen*

Litt enig med venturex her..folk gjør litt mye rart på byen..så klart skal man ikke akseptere alt men..

hehe måtte le litt av jim jims greie...så for meg vi jentene på jobben..vi tar den vell ikke helt ut der...men er fæle på å rose våre medkollegaers veltrente kropper etterfulgt av tafsing..både armer og romper har vært utsatt for dette mitt på høylyse dagen..nå er det noe alle gjør på jobben da men..ikke gutta! ser den greia hadde en gutt gjort det på jobben hadde d blitt omtrent ramaskrik..men de komenterer nå de og da:P kom akkurat på hvorfor jeg digger jobben min..hehe*mimre*

neida men det er helt klart forskjeller på hva en jente og en gutt kan gjøre ja..

(mann 39 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 22:49 Privat melding

Wow missy...du ser skikkelig fresh ut på det nye bildet ditt...som at du har vært flink til å trene og er full av glød og vitalitet. Vi gutter liker sånnt vettu!

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 18:03 Privat melding

Jeg kjenner meg godt igjen jeg. Jeg kan godt klå litt på byen, men ikke så voldsomt som jimjim snakker om. Men ser jeg veltrente armen er jeg fort på farten for å kjenne litt. Uff. Skal prøve å huske denne tråden neste gang.

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 18:08 Privat melding

Sølibat. Nei han er nok ikke den rette. Jeg hadde nok alt for sterke ølbriller på sist jeg så han.

(kvinne 30 år fra Akershus) on. 17 aug. 2011 18:17 Privat melding

@Venturex

Tusen takk du :D

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 18:36 Privat melding

@missi/bubble - Så lenge det er hyggelig er det kjempegøy og jeg flørter tilbake og håper at jenta vil snakke mer med meg, men veldig ofte er det 2-3stykker som snakker til hverandre og sier "æsj se gutten tror han er noe osv" egentlig ganske likt det trådstarter skrev...og da kan kvelden bli litt kjipt om en må gå på et annet utested siden de gir seg ikke.

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 19:15 Privat melding

@JimJimj

nei men da fortsetter jeg som før da :)

tror ikke jeg hadde klart å styre helt unna uansett hvis jeg møter på veltrente gutter, men jeg vet også å ikke trå over streken

Skjult ID med pseudonym Man hore on. 17 aug. 2011 19:59

bubble

Sikkert du som drev og klådde meg på rumpa på løkka en gang... Jepp, har en sterk mistanke om det :P

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 20:00 Privat melding

sjeldent jeg er ute på løkka ;P