Alle innlegg Sukkerforum

Lure på ein ting som eg håper noen her inne kan svare meg på

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 14 aug. 2011 08:10

Eg er ein mann på 25 år som tenkte å prøve å nettdating.
Eg er ein litt sjenert type så tenkte det kanskje ville være lettere å kontakte jenter over nett uten å stå face til face liksom.
Her er saken. Eg har vore medlem her på sukker i snart 1 mnd, har ikkje fått ein einaste respons på profilen min, har bilde og skrive litt om meg sjølv. Har sendt brev til 15 forskjellige damer uten at ein av dei har svart.
Eg begynne å føle at dette er totalt bortkasta tid og penger å drive med for min del ser det ut som. Men eg lurer jo på kva som kan vær grunnen til at ingen finner meg aktraktiv. Kan det ha noko med at eg er født i Sør Korea, at eg har feil etnisitet? Eller kan det ha noko med kva eg skriv i meldinga? Eks på ei melding: hei, tøfft bilde du hadde,, det gjorde meg nysjerrig. Så eg stakk innom profilen din og her sende eg deg ei helsing, ser du liker å reise, det gjer eg og. Kva er din favoritt reisemål? Mitt er Maldivene. Ser fram til å høre frå deg.
Føler at dette er ikkje vits i å prøve meir siden det er ingen som svarer.

Skjult ID sø. 14 aug. 2011 08:49

Tror nok mange føler seg igjen her. Men det kan være bare små justeringer du trenger å gjøre for å få bedre respons. Om du tør, så kan du la oss vurdere profilen din og komme med tips.

At du er fra Sør-Korea burde ikke trekke ned noe særlig. Men mange av jentene er opptatt av at gutter skal være veldig høy, kan det være noe der? Ellers så vil jeg kanskje anbefale deg å skrive på bokmål i stedet for dialekt med mindre du veit du skriver med noen som har samme dialekt som deg. Bruk gjerne rettskrivings program slik at du får luket bort skrivefeil.

Kjemi mellom to mennesker er finurlige greier. Tenk også på hvem du kontakter. Ja du syns hun var pen og alt det der.. Men føler du at dere to passer sammen ut i fra hva hun skriver i profilen sin.
Mange er også opphengt i dette med attraktivitets skala som går fra 1 til 10. Selv om det er noe overfladisk så tror jeg også det er en del sannhet i det. Er man lavt på skalaen må man gjerne bruke andre midler for å imponere. Det kan sikkert for mange være å bruke humor og skrive velformulerte meldinger.
Jeg har snakket med mange jenter som har datet en fyr de egentlig ikke fant attraktiv til å begynne med, men at de likevel fant han fasinerende og morsom.

Litt tidlig å gi opp etter 3-4 uker vel ;) Gi det litt tid, og ikke ta det så tungt om noen jenter ikke svarer.
Det trenger ikke være deg det er noe galt med. Tror ganske mange beholder profilen sin her selv om de ikke er aktivt på sjekkeren, og noen av de har garantert kjæreste også.. Ha det i bakhodet.
Konsentrer heller fokuset på de du FÅR kontakt med, for det vil komme.

Til sist vil jeg kanskje si at selv om hun ikke svarer på første melding så er det lov å sende en melding til, hvor du på en morsom måte minner henne på at hun ikke har svart. Det fungerer faktisk ofte bra ;)
Men får du ikke svar på 2. melding, move on.

Skjult ID med pseudonym coco sø. 14 aug. 2011 09:18

Funker ikke noe av det ovenstående, så bytt nettsted ! Jeg merker megaforskjell på dette stedet og på f.eks. Møteplassen når det gjelder antall besøkende og brev. Her har det vært bortkastede penger for meg og. Systemet her er også tungrodd, med dårlig interaktivitet.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 14 aug. 2011 10:38

Men er besøkene og mailene på mp noe som kan brukes til noe?

Og på et annet nettsted har man mulighet til å maile en hel aldersgruppe.
Effektivt! :)

Skjult ID med pseudonym coco sø. 14 aug. 2011 10:46

Systemet på MP funker helt annerledes, bedre oversikt, enklere å betjene, man ser direkte når besøkende er på din profil, evt tidspkt for når de var der. Og ja, det kan brukes til noe :)

Skjult ID med pseudonym pp sø. 14 aug. 2011 16:16

Sier dere det ang MP??
Hadde vært kjekt med noe som funka ja.

Er det sånn at en må betale der uanz siden kvinnene der er seriøse??

Skjult ID med pseudonym Dravot sø. 14 aug. 2011 16:39

De er seriøse, uansett hvor i verden de befinner seg... :)

Skjult ID med pseudonym flere!! sø. 14 aug. 2011 17:08

Du kan kanskje starte med å skrive flere brev. 15 brev på 1 mnd er ikke mye. Jeg har skrivd til 25 jenter den siste uken..og nå har jeg fått svar fra ei ;-)

Skjult ID med pseudonym Everett sø. 14 aug. 2011 17:17

Og jeg har ikke tall på hvor mange jeg prøvde å ta kontakt med ute på byen i helgen :)

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 14 aug. 2011 18:59 Privat melding

Hei du:-)

Kjenner meg igjen i din beskrivelse og opplever det samme selv. Godt å høre at flere opplever det slik.

Til sukker så kan dere gjerne kommentere min profil og komme med tips til forbedring. Selv er jeg glad og takknemlig for tilbakemeldinger fra dere og andre som er her inne:-).

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 14 aug. 2011 18:59

Ikke skriv: Ser fram til å høre fra deg! (Da høres det ut som du tar det litt for gitt).

Heller: Blir veldig glad om jeg hører fra deg! :-)

Skjult ID med pseudonym moi ma. 15 aug. 2011 21:26

@Binders; akkurat det ville jeg også skrive:) Det høres dessuten ut som en jobbsøknad...

Skjult ID med pseudonym Snupp ma. 15 aug. 2011 21:51

Tja tenker jo til tider jeg også at det må være noe galt med profilen min, noe som gjør at jeg ikkje kan motta meldinger osv...
I dag har jeg sendt ut meldinger til 11 stk med og uten bilder... jeg vil på date jeg, jeg vil være være forelsket, ligge inntil å kose osv... så da må jeg vel oppnå kontakt med noen og bare prøve meg frem.. men har jeg fått noen svar da???

Nada nix... og dei fleste meldingene er lest...

Sant får en god sjøltilit av....

Skjult ID med pseudonym Laura ma. 15 aug. 2011 22:03

Jadda! Jeg har vært gift med fire menn fra Asia, det fungerte kjempebra! Nå håper jeg at det kommer til å fungere like bra med de fire neste også! Til døden skiller oss!

Skjult ID med pseudonym Boble ma. 15 aug. 2011 22:38

15? Jeg har tatt kontakt med sikkert 100 til 200 stykker uten noe særlig respons. 15 er ikke mer enn det man kan skrive til i løp av en kveld :)

Bare kjør på du.