Alle innlegg Sukkerforum

Om mus og menn...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tøffelhelt sø. 14 aug. 2011 19:16

Nå har jeg vært på Sukker en liten stund og gjort meg noen refleksjoner...

Om damer:
- Damer svarer på meldinger, ikke alltid, men joda. Og får man ikke svar er det som regel bare en måte å tolke det på. Enkelt og greit.
- Damer tar initiativ. Så langt denne helgen har jeg fått 8 hjerter og 11 førstemeldinger, og ennå er kvelden ung.
- Damer vet å oppføre seg. Har ennå ikke fått en eneste ufin kommentar, hørt sutring eller noe i den stilen. Tror ikke alle damene her kan skrive under på det samme når det gjelder tilbakemeldinger fra menn...

Til damer:
- Send heller meldinger enn hjerter. Hvis dere virkelig vil ha kontakt da.
- Har dere ikke bilder i profilen, tilby å sende på e-post! De aller fleste vil se hvem man snakker med.
- Ja, vi menn liker pupper, men vis dem frem på en diskre måte. Bilder hvor eneste formål er å vise frem puppesprekken i veldig unormale positurer virker ofte litt for desperate.

Til menn:
- Eller det vil si, mange av de guttene som skriver på dette forumet; slutt å syt, begynn å oppføre dere skikkelig. Normal folkeskikk er på sin plass her også, selv om man kan velge å være anonym.
- Har snakket med en del damer som er på Sukker, og får høre om en del masete menn, ufine menn, sexfokuserte menn, menn i singlet, menn i bar overkropp i speilet på badet, menn som ikke tar et nei for et nei m.m. Tviler på at flertallet av damene her inne faller for dette.

Generelt:
- Det gjelder å selge et bra førsteinntrykk av seg selv! Tenk på hva du skriver og hvilke bilder du legger ut. Ser veldig mange rare bilder som sikkert er morsomme i den sammenhengen det ble tatt, men som virker bare rare ellers. Legg helst ut flere bilder!
- Dette forumet speiler ikke gjennomsnittsnordmannen, og takk for det (ja, det er lavt nivå på mange av kommentarene her inne).
- De fleste brukerne på Sukker bor i byer, kommer du selv fra en fraflyttingstrua liten bygd, ikke forvent alt for mye besøk på siden din.
- Selv om jeg er her ennå, Sukker er genialt for å treffe bra damer!

Bonuspoeng til alle damer som vet hvor tittelen til innlegget er hentet fra (uten å google...)!

Hilsen en mann i 30-åra fra Østlandet, som ikke er den kjekkeste, blir ikke sjekket opp på byen, har ikke de tøffeste fritidsinteressene, ikke den beste jobben eller de kuleste kommentarene...

Skjult ID med pseudonym vic_- sø. 14 aug. 2011 19:23

wow!! 11 meldinger og 8 hjerter!? du må jo være litt av en hunk:-)

Har ingen pupper å vise fram, så da slipper dere puppebilder fra meg iallefall:-P
kan det være den boka man måtte lese på ungdomsskolen?

Skjult ID med pseudonym wallaby sø. 14 aug. 2011 19:32

Ok, her er mine kommentarer

Bar sexy overkropp selger! Eneste greia er å få det inn "naturlig", dvs ikke på speilet i badet. Heller på badestranda.

Sex selger! Greia er å komme inn på det på "naturlig" vis. Og ikke vær for grafisk . Men med hentydninger. La henne tenke det selv. Og ikke i første meldingen.

Persistence selger! Dvs, får du avslag, du er ikke hennes "type", husk at damer veldig ofte faller for menn med selvtillit som ikke er hennes klassiske "fysiske type" som hun har erfaring for å tenne på. Vær leken, men følg opp. Hun digger oppmerksomheten og at du viser deg som en mann som tør.

11 førstemeldinger på en helg får man sannsynligvis ikke uten minimum et bra profilbilde, og - jeg vil tippe - "riktig" oppgitt høyde. Og velskrevet non-needy profil.

Skjult ID med pseudonym cory3 sø. 14 aug. 2011 19:55

Ler av/med @wallaby

God oversettelse.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 14 aug. 2011 20:04

@ TS
Bra innlegg! Hyggelig å høre at noen menn ER fornøyd med responsen. Og ikke noe å si på tipsene dine heller.
Om mus og menn er vel en film med Malkowich?

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt sø. 14 aug. 2011 21:55

@vic_-
Nei, ingen hunk, bare en helt vanlig fyr. Er nå oppe i 14 førstemeldinger og 9 hjerter, langt mer enn en vanlig helg. Begynner damene her inne å grue seg til å tilbringe høsten alene?

@wallaby
Naturlig er et bra stikkord.

@Binders
Helt rett i at det er en film, men det var ikke den jeg tenkte på, så du får bare halvparten av bonuspoengene :-)

Skjult ID med pseudonym vic_- sø. 14 aug. 2011 21:58

Lær meg trikset!!! jeg vil og ha mange meldinger :-)
Jeg vil iallefall ikke være alene når høstmørket sniker innpå oss:-/

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 14 aug. 2011 22:16

14 førstemeldinger og 9 hjerter.... kom ikke å si at du er middels av utseende eller er under 1,80 ;)

Skjult ID med pseudonym embla sø. 14 aug. 2011 22:22

Det spiller vel ikke så stor rolle hvor mange førstemeldinger og hjerter man får, hvis ingen av dem tiltaler deg i nevneverdig grad....

Jeg har også fått relativt mye respons på kort tid, men har ikke funnet noen jeg seriøst har lyst til å treffe ennå.. Og de JEG har lyst til å treffe, vil nok sikkert ikke treffe meg heller.. : (

Men jeg svarer alle da : ))

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt sø. 14 aug. 2011 23:21

@vic_-
Aner ikke hva trikset er utover det jeg skrev i det første innlegget.

@Lionking40
15/10 nå... Er høy. Utseende får andre bedømme, men har som sagt tilnærmet aldri blitt sjekket opp ute på byen, her inne derimot...

@embla
Så sant, så sant... Få steder hvor kvalitet er så mye viktigere enn kvantitet!

Skjult ID med pseudonym wallaby ma. 15 aug. 2011 01:15

Det er mye som tyder på at noe så enkelt som den opplevde høyden er langt viktigere her inne enn på byen.

En grunn til dette kan være at høyden er et såpass lett parameter å sortere på på nettet, mens i det "virkelige liv" andre ting er av større betydning.

En annen grunn kan være at det er mange "height-diggers" her på sukker som sliter med å finne høy nok kar ellers, og på sukker kan de raskt søke seg fram til de over riktig høyde. Sist uke møtte jeg ei på 160 som skulle gifte seg med en mann på "minst 195". Merkelig opplegg.

Enhver som oppgir høyde under 185 vil nok slite med å få mye åpningsmeldinger. Mye som tyder på at man bør bløffe seg opp minst dit om man lurer på hvorfor andre får så mye meldinger.

Skjult ID med pseudonym Rose-70 ma. 15 aug. 2011 11:10

Mener dere dette med høydens viktighet helt seriøst? Selv er jeg en gjennomsnittshøy jente på 165 cm, og har ingen problemer med å date en som er 172 cm feks. Jeg setter pris på at daten er litt høyere enn meg, men det er mest fordi det er hyggelig å kunne bruke litt høye heler iblant : )) Tiltrekning og personlighet er derimot alfa og omega for meg, og høyden har da ingenting å si i forhold til dette : ))

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 15 aug. 2011 13:25

@Rose-70, du svarer på spørsmålet ditt selv, for som oftest så er det denne overfladiske måten veldig mange andre jenter tenker på, dette med "høye heler". for det finnes de som setter dette som et krav, faktisk ganske mange!

hvordan jeg vet dette? tragisk nok så gjorde jeg et lite forsøk og forandret høyden min til 182, og WOW, det skal sies at klisjeen "høy og mørk" stemmer ganske godt siden jeg er mørk, og når jeg ble "høy" så var det nesten trist å se hvor mange førstemeldinger og hjerter jeg fikk. svarte da til de som sendte meldinger at jeg ikke var så høy som jeg skrev, at det var et lite forsøk, og takket for at de "deltok" :-P

har full forståelse for jenter som er høye fra før av vil være sammen med høye menn, mens dere som ikke er det skyter dere selv i foten, syntes jeg da! ;-)

Skjult ID med pseudonym Rose-70 ma. 15 aug. 2011 13:53

@ useriøs ( noe jeg faktisk ikke har en oppfatning av at du er ; )

Opplever ikke meg selv som overfladisk i det hele tatt. Jeg har aldri blitt sammen med en mann basert på høydekriterier- og vil gjerne poengtere at far til mine barn er 172 cm høy.

At jeg nevnte høye heler i denne sammenhengen er egentlig helt sideordnet, og bare fordi at dette ofte er en del av det å pynte seg, og det er da mange menn som synes det er flott med jenter og høye heler ; ) Svært mange av de manlige profilene her setter også krav til at jentene skal være feminine og like å pynte seg.

For min del kan jeg lett pynte meg med lave sko også, og føler meg like fin for det : ))

(mann 33 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 13:58 Privat melding

Jeg er uenig der, jeg tror nok en liten småfeit kvapsete bleikfis med rufsete hår, snowboard bilder og kul stil som oser litt venstrevridd, palestinavenn og litt "liten og veldig på nettverking og stay cool and happy påklistret falsk smil" lav mann med riktige klær vil få langt flere meldinger enn en høy mørk kjekkas uten den gjennomført falske stilen.

Skjult ID med pseudonym Dobbs ma. 15 aug. 2011 14:13

Vi får se om manneprofilene endrer seg nå :)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 14:19 Privat melding

Jeg lover å aldri syte og klage mer, men da MÅ dere begynne å svare altså! Snufs, furt.

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 14:37 Privat melding

Om mus og menn bør være John Steinbeck. Nei, googlet ikke før jeg skrev det ned, men tok nå en liten sikkerhetssjekk etterpå allikevel.

Jeg synes du gjør deg noen fornuftige refleksjoner. Mye sant her.
Jeg har ikke noe mot verken bare overkropper eller puppesprekker, men vil gjerne ikke få dem rett i fleisen enten jeg vil eller ikke. Tror ikke jeg hadde vært særlig interessert i å snakke med en halvnaken mann hadde jeg truffet ham i andre sammenhenger enn her (bar, jobb, restaurant - når ville du truffet en med mindre du var på stranda?), så det er heller ikke et pluss når en "møter" folk her i bar overkropp. Det har til nå vært diskvalifiserende, og i alle fall ikke et pluss.

Høyde er viktig, altså? Hm, jo, det er det vel kanskje, men husk nå på at det folk skriver ikke nødvendigvis er det de foretrekker når de først blir kjent med folk. Forskjeller tiltrekker og høye menn er fascinerende (for de av oss som tilhører markkryperforeningen), men i praksis så har jeg da allikevel vært sammen med folk med langt mindre cm enn jeg kanskje ville skrevet. Dersom man avviser folk fordi de er noen cm feil, vel da var det kanskje like greit at det ikke ble noe av. Kan hende er det også lettere å skylde på høyde istedenfor på ting en ikke liker som faktisk betyr mer.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 14:51 Privat melding

JimJimJ

Om inte du drar damer med den profilbilden kan det væl inte vara någon ide med profilbilde !

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 15 aug. 2011 15:06

@Rose-70, mange jenter som sier de ikke er overfladiske osv, jeg sa vel ikke at du var det heller, men til en viss grad så er alle overfladiske.

på samme måte som du sier at du har sett manneprofiler som sier at de har det "kravet" at dere jenter skal kle dere feminint, så har jeg sett det "kravet" at de må være "x cm høye", og som ofte så blir dette begrunnet med den overfladiske kommentaren som har med sko å gjøre.

jeg vet jeg er, ser og tenker annerledes enn ola nordmann, femininet for meg betyr absolutt ikke klær! av en eller annen grunn så forbinder mange folk en måte å være på med materialistiske ting, noe som jeg ikke forstår. kanskje folk ikke greier å lese folk lenger, som hadde kanskje forklart hvorfor så mange skiller seg etter å ha giftet seg. eller så har dem lite fantasi og må ha visuelle ting for å forstå en konsept. mange jenter tror at for å være "mann" så må man være "stor og sterk", jeg er godt under 170 men har lagt "menn" på over 190 i bakken veldig lett, men det er på grunn at jeg kan selvforsvar.

som igjen er en av mange grunnen til at jeg har valgt meg dette nicket, er det en ting som jeg VET er fakta, så er det klisjeen "don't judge a book by its cover".

PS: vet ikke helt hvilken poeng du prøver å komme med når du nevner at faren til barnet ditt er høyre enn deg, med mindre du prøver å si at menn som er høyre enn deg kommer til å gjøre deg gravid for så å gå sin vei? for det der er ikke nytt, av et eller annen "merkelig" grunn så tror jeg MANGE damer som er her inne, som har barn, har fått dette barnet med en mann som er høyre enn dem selv...

og nei, prøver ikke å komme med et poeng her, bare legger sammen 2 + 2, når "alle" damer faller for menn høyre enn dem selv, så sier det seg selv at de får barn med dem også! ;-)

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt ma. 15 aug. 2011 15:45

@Etc.
Helt korrekt :-) Virtuelle bonuspoeng (som jeg ikke aner hva du kan bruke til) oversendes herved...

Sliter litt med å skjønne at høyde er så viktig som mange skal ha det til her. Ja, fullt forståelig at damer ønsker menn som er minst noen cm høyere, men høyden blir vel ett av mange kriterier man har til en partner, og burde ikke være i nærheten av det viktigste. På samme måte foretrekker jeg at damer ikke er veldig mye lavere enn meg, men er dama bra nok blir det allikevel underordnet.

(mann 51 år fra Hedmark) ma. 15 aug. 2011 16:06 Privat melding

@TS:

Veldig bra innlegg, men tror ikke det endrer noe her inne....kan jo håpe;)

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) ma. 15 aug. 2011 16:39 Privat melding

Det med høyden er også et kriterium i min profil. Jeg er 1,75 og med litt høyde på hælene, så foretrekker jeg en mann som er MINST 1,80.
Det har ingenting med min selvtillit å gjøre, jeg blir rett og slett ikke tiltrukket av menn som er flere cm lavere enn meg, dessverre.
Hva man ellers tiltrekkes har mye med alder å gjøre. JimJimJ beskriver den småfeite, kvapsete snowboardkisen som ikke er innnefor mine søkekriterier iallefall hehe

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 15 aug. 2011 16:54

Det blir nok både mer besøk på både deg "Agatonsaxa" og JimJimJ", da hatt er kult og sjarmerede smil er mer tiltrekkende enn den beskrivelsen på den snowboardkisen:)

(kvinne 48 år fra Østfold) ma. 15 aug. 2011 16:59 Privat melding

@ useriøs
Jeg tror faktisk du mistolker alt jeg sier med vilje her, bare for å få fram ditt eget poeng. Mitt poeng var faktisk at jeg ikke var opptatt av høyde som et søkekriterie, men du får bare tolke som du vil.

Og til din opplysning er det ingen barnefar som har stukket fra meg: Det er mange årsaker til at par går fra hverandre, og høyden har ihvertfall aldri jeg hørt har vært en grunn. Ser ikke noe poeng i å fortsette denne diskusjonen fra min side, da jeg synes du blir rimelig usakelig. Du får heller diskutere videre med noen andre.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 15 aug. 2011 18:08

rose, jeg har ikke gjort noe annet enn å refererer tilbake til det du selv har skrevet, har ikke tolket noe i det hele tatt.

hvis du sier du er 165 og eksen din var 172, betyr ikke det at han er høyre enn deg? hva er det jeg tolker da? og det at høyden skal ha vært en grunn til at dere gikk fra hverandre får du ta på din egen kappe, de ordene der har jeg ikke vært i nærheten av å taste en gang, hvem er det som driver og mistolker og putter ord i "munnen" på folk her egentlig?

og jeg har aldri sagt at du er opptatt av høyde eller at du overfladisk, bare fordi jeg bruker ord som "mange" eller "ofte", så snakker jeg ikke om deg, gjør jeg det så vil du vite det, for jeg snakker ikke i kode. det jeg har gjort er å prøve å forstå meg på argumentene dine, og den siste du kom med at du presiserte at eksen din var høyre enn deg forstår jeg fortsatt ikke!

av en eller annen grunn så tror jeg mange damer ser på menn som er rundt 5 cm høyre enn seg selv som "lave". er det kanskje det som er poenget ditt, at selv om eksen din var 5 cm høyre enn deg så var han fortsatt "lav", og at du kan falle for en "lav" mann? da snakker vi jo om gjennomsnittslav og ikke lav(ere) i forhold til deg..

og det er greit at du melder deg ut, kanskje det gir deg tid til å lære deg å argumentere på en ordentlig måte med eksempler som gir mening!

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 18:23

@Dirigent71

Hvem vil ha en som vifter med staven HVER dag på jobb? He he he.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 18:35 Privat melding

TS
Løgn. Får ikke en eneste melding her. 15 meldinger du, og 10 hjerter?
Pffft, tror jeg ingenting på. Virker ikke som Sukker er skrudd på engang. Hallo? Hallo? Mic, check, yo!

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 18:37

Hvorfor er du anonym her?
Siden du får så mange meldinger kunne du fått enda mer PR nå.
Why?

Skjult ID med pseudonym discosteel ma. 15 aug. 2011 18:47

De lager vel profil for og få oppmerksomhet eller så får de bare så mange mldinger at de ikke gidder/vil svare alle.

Skjult ID ma. 15 aug. 2011 19:02

De jeg ikke svarer er fordi de er totalt uaktuelle, men matchen er likevel god. Beklager vi matcher ikke tolereres hvis ikke når mannen ikke skjønner at det er utseendet som ikke holder mål, evt evigsingel som roper player.

Skjult ID med pseudonym corinna ma. 15 aug. 2011 19:05

Må nok si meg enig med atlejTrieG her, vanlig høflighet finnes neste ikke lenger og det er synd. Kjenner jeg nesten blir litt hissig når jeg tenker på de som skal presse seg på trikken før andre har gått av:P

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 15 aug. 2011 19:15

eller for å si det på en annen måte, sukker har gjort det slik at det er enkelt for ALLE å være høflige, der ha laget to HØFLIGHETSKNAPPER, de heter:

"Lim inn høflig avslag" og "Lim inn avslag med mulig åpning"

og kombinerer man det med "blokker" knappen, så er den eneste grunnen til å ikke svare at man ikke har nok folkeskikk.

selv om du får 50 meldinger om dagen, hvis du tar deg tid til å åpne for å skjekke bildet av den som sender det, så kan du trykke på den knappen på vet til å lukke meldingen.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 19:29 Privat melding

Hey.. nå lyver du ! Jeg skrev jeg leste gjennom sukkerpost, og fjesboka mest sannsynlig i fart via mobben, og dermed ikke svarer om noe kommer i vei og slik..

Så hadde ikke med mange meldinger å gjøre.. Hyggelige selvlagde komplimenter sier man jo takk til !!! HELT KLART! ;o)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 15 aug. 2011 19:30

oG Der slettet fyren inlegget :p ... knis.. følte du ble litt på kanten her @atlejTrieG?

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 15 aug. 2011 19:37 Privat melding

@atlejTrieG
Hm, du har blokkert meg og alle damer innpå her, he, he. Jeg vet jeg har blokkert mange selv, så jeg innrømmer det før noen kommenterer det her. Men tror ikke jeg har blokkert noen av dere som pleier å ha bilde her......utenom blindebukken, men han har jo glimtet til med noen ustyrlige morsomme replikker i det siste;-)

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 19:46

Jeg slettet fordi det var ikke riktig å nevne nick. Og fordi jeg ikke har behov for å diskutere. Bare kjedet meg litt.
Angående blokkering? Aner jeg ikke. Virker ikke som Sukker fungerer 100% hos meg. Mange jeg ikke får sett profilen til. Eller så er det fordi jeg har lagt inn "to absolutte" i den forferdelige match-greia. Ønsker IKKE flere barn, og IKKE røyker. Ferdig.

Kos.

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 19:49

Men jeg var ikke stygg med Kvinne81. Sa hun var flott jeg. Ville bare ta opp at alle burde være mer vennlige. Men hun var jo i farta, så hun hadde sin unnskyldning.

Peace, and rock on. \m/

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 19:51

@Lilljanne

Nå fikk jeg sett din. Fikk du sett min?
he he he he

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 15 aug. 2011 19:55

@atlejTrieG
Jeg har ikke lest profilen din, så kan ikke utale meg noe om den. Jeg røyker ikke og har allerede barn, men jeg har satt midt på treet der pga jeg utelukker ikke noen som røyker selv om jeg faktisk er allergisk for røyk.

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 15 aug. 2011 19:55

Hva-for-noe? :)

Skjult ID ma. 15 aug. 2011 19:57

Match made in heaven dere da:)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 15 aug. 2011 19:59

@atlejTrieG
Nei, du har enten blokkert meg eller ikke åpnet for at de under 70 kan se profilen din.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 15 aug. 2011 19:59

Uhm. Jeg tror ikke det er sånn at jenter ikke tar initiativ her inne. Jeg tror at jentene tar kontakt med de guttene de finner interessante.

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 20:00

@Lilljanne

Du må for all del ikke forsøke å klikke på profilen. Det er ikke noe å lese der i det heletatt.
Det ville jo vært livsfarlig. Sendt feil signaler osv.. Nei fysj.

Jeg er allergisk mot det meste, med unntak å være singel.

he he he

Fant forresten ut at man er for opptatt med å holde en dialog i meldinger gående fordi forumet opptar tiden for de fleste jenter/damer.

Logging out!

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 20:00

Jeg er forresten ganske kravstor da jeg søker ei synsk spådame.

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 20:03

@Malinka

Ikke riktig.

Noen tør ikke. Men etter å ha "presset litt forsiktig" så løsner det.
Virker som om jenter må virkelig føle at de blir likt, på en ikke for masete måte.

Håpløst er absolutt ikke for meg.

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 20:03

*er det*

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 15 aug. 2011 20:06

@atlejTrieG
Du får satse på at det blir hun som finner deg, da :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 15 aug. 2011 20:13

@atlejTrieG
Det går helt fint om du har blokkert meg, men kunne bare vært morsomt å sjekket profilen din. Ellers har jeg mer enn nok med de jeg skriver med allerede her, og kanskje "drømmemannen" alt har funnet meg;-)

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt ma. 15 aug. 2011 20:16

@Servus67
Takk!

@atlejTrieG
Feil! Hvorfor i all verden skal jeg lyve om det, spesielt når jeg er anonym? Ville bare prøve å spre litt positivitet midt opp i alle de negative kommentarene her. Velger å være anonym fordi jeg ikke ønsker pr ved å skrive her. Og selv om Buskerud ikke akkurat er en fraflyttingstrua liten bygd hjelper det nok å bo i Oslo. Og jo, damene tør, hvis de vil!

@Magge
Feil! Jeg skriver jo at langt i fra alle damene er det du påstår.

@Malinka
Helt korrekt!

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 15 aug. 2011 20:27

mus er godt

menn kan eg aldri tenke meg er godt

Skjult ID med pseudonym Everett ma. 15 aug. 2011 20:29

Heller sjokolademus fremfor seigmenn? :)

Skjult ID ma. 15 aug. 2011 20:35

Heller en stiv sjokolade, enn en seig mann;P

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 20:45

Fakta:
Jenter sier direkte til meg at de ikke tenker det er match fordi jeg er kjekk. Hallo?
Det er mye redsel ute og går for å bli avvist.

Det er absolutt INGEN mal for hvordan dette fungerer @TS og @Malinka.
Sitter mange som er interessert men tør ikke å skrive. Kanskje også fordi man går litt lei hele greia.

Skjult ID med pseudonym atlejTrieG ma. 15 aug. 2011 20:46

Ferske reker. mmmm

Skjult ID ma. 15 aug. 2011 21:09

Ja ferske reker er mmmmm

Skjult ID to. 21 mars 2013 21:43

mmmmmmmmmmmmm........... Så lenge de er ferske. Ellers lukter de p...... Det gjør de foresten som ferske og. Men gode fordet.

Skjult ID med pseudonym sushibabe to. 21 mars 2013 21:46

Løffelhelt ?

Skjult ID to. 21 mars 2013 21:58

Ja?

(mann 47 år fra Oslo) to. 21 mars 2013 23:52 Privat melding

Øyh, slutt å gå meg i næringa, TS, det er JEG som er forumets ukronede tøffelhelt! Makan til frekkhet, du skulle hatt...skjenn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 21 mars 2013 23:57

*Kremt, kremt*
Noen som sa noe om tøffel? *ta på seg tøffelkronen og sette seg på tøffeltronen* :P

Skjult ID med pseudonym ktb to. 21 mars 2013 23:59

slutt å tøfle dere..

Skjult ID med pseudonym Lodd fr. 22 mars 2013 10:59

@ts: Hvor mange dater har du hatt? Og er du egentlig en dame kanskje? Spør du meg, som leter etter en kjæreste er det ikke hvor mange hjerter eller meldinger en får, men om man klarer å finne den rette. Og er du ny er også min erfaring at man får mye meldinger. Og jeg tror det er stor variasjon både blant kvinner og menn hvordan de oppfører seg. Jeg er mann. Jeg syter ikke, er ute etter etter et seriøst forhold, ligger ikke med damer jeg ikke er interessert i et forhold med og oppfører meg som en gentleman stort sett. Svarer ikke på alle meldinger, det er heller ikke alle damer som svarer meg. Men prøver å være fair/ærlig. Klart nettet er en fin måte å treffe mennesker på, men om det er letteste måten å finne en kjæreste på er en annen sak. For egen del synes jeg det er lett å bli for overfladisk med denne datingen og jeg jobber hele tiden med å ikke gjøre meg opp meninger av andre basert i deres utseende og tekst. Hvor mange med lange forhold bak seg kan si de falt umiddelbart for sin partner? Det har ikke hendt meg. Klart jeg blir betatt en gang iblant, ofte en jeg ikke kjenner og basert på mine tanker om hvordan det kunne bli mellom oss. Men ekte kjærlighet oppstår sjelden over en kaffe eller et par timers hyggelig passiar, da er det faktisk kjemi/biologi i sving som er noe helt annet i mine øyne. I Norge spesielt har vi endret oss mye de senere årene. Vi lever drømmeliv, langt fra realiteten. Og tror vi kan velge og vrake etter de verdiene vi blir bombardert med fra media. Vi er blitt mer opptatt av image og hvordan andre oppfatter oss, enn å lytte til hjerte og sjel. Det er ikke såå mange vi passer med, det kan sikkert mange her skrive under på så jeg tror letteste veien til kjærligheten er å legge image og fordommer til side og innse at det tar tid å bli kjent. Antageligvis aner du ikke hvem eller hvordan vedkommende du håper på å treffe er eller ser ut som, så gi h*n du hadde det hyggelig med (uten at fysikken gjorde at det sa pant med en gang) en sjanse til. 70% overvurderer sitt eget utseende og går derfor glipp av mye gull, fordi de tror de fortjener bedre (men blir brukt og dumpa-damer som menn).

Skjult ID med pseudonym crio fr. 22 mars 2013 15:35

Jeg vil ha ekstrapoeng for å koble om mus og menn til, uten å nøle, (eller google) John Steinbeck :-D

Hvorav jeg hadde mitt første møte med som forfatter i Øst for Eden, så det så! Damn, jeg leser for mye bøker.. ;-)

Skjult ID med pseudonym mmmMartin fr. 22 mars 2013 15:44

Å gå ned med "mann og mus" er da et velkjent begrep og kanskje passende for en del forumister ;-)

Skjult ID med pseudonym crio fr. 22 mars 2013 15:56

@hahaha mmmMartin, men dette er jo en bok, gammel bok :-D

og du... gå ned med mann og mus kan jo tolkes i det vide og brede.. det er jo freddan' ;-)

Skjult ID med pseudonym mmmMartin fr. 22 mars 2013 16:16

@Crio
Mmm... Nettopp det som var meningen :D