Alle innlegg Sukkerforum

Evig young, free and singel

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym The One sø. 14 aug. 2011 20:58

Hva kommer det seg av at noen mennesker finner en partner ganske raskt mens andre (les The One) bruker 100 år på å finne noen? Er det fordi de som finner seg noen raskt er mer attraktive på markedet eller er det fordi de er mer avhenging av å være i lag med noen? Er vi "evig" single for kresne eller er vi for glad i singellivet? Enlighten me please :-))

Skjult ID sø. 14 aug. 2011 21:10

Har lurt på det samme. Selv er jeg sent ute i fht flere av mine venner og bekjente.

Jeg tror det er flere faktorer som spiller inn. Hvem man omgås med, hvilket stadiet man er i livet, hva man prioriterer etc. Noen har en jobb/studiesituasjon som er overrepresentert av et kjønn og da er mulighetene små for at man finner noen der, altså må man søke seg til andre arenaer.

Ellers får jeg inntrykk av at folks utseende har stort fokus i dette forumet. Man er jo den man er og enkelte ting kan man ikke gjøre så mye med som for eksempel høyde og stemmen man har. Jeg vil heller ha en partner som er god innvendig enn en som tar seg flott ut sånn utvendig.

Skjult ID med pseudonym Dobbs sø. 14 aug. 2011 21:21

En evig forbannelse...

Skjult ID med pseudonym McDuck81 sø. 14 aug. 2011 21:30

vi som er "evige" single er nok altfor kresne ja, er godt å være aleine, men den siste tiden så har jeg hatt lyst til å stifte en familie, og da må man være 2, så da sitter jeg her da.......... kanskje jeg skal melde meg på festen den 17. september, har jo bursdag den dagen også, så da spanderer vel sukker inngangs billetten? hehe

Skjult ID med pseudonym tøysejentå sø. 14 aug. 2011 21:31

TS- jeg er i samme kategori, selv om jeg gjerne skulle vært "evig" din ;)) - Det er flere rundt meg som påstår at jeg er kresen... jeg er IKKE kresen, men er nok veeeldig opptatt av at jeg skal få en følelse av å treffe "den rette";))
..;))

Skjult ID med pseudonym oppgulp sø. 14 aug. 2011 21:35

Jeg er ikke vant med å være singel så jeg kan ikke si så veldig mye om dette. Men de jeg kjenner som har vært single så å si hele livet ser ikke ut til å ha noe problemer med. Trives i eget selskap eller har akseptert situasjonen eller hva det. Jeg vet ikke men jeg hater å være singel og gjør alt i min makt for å finne en som passer meg. Hun trenger ikke være "the one" heller, men man har da en viss standard.

(mann 42 år fra Akershus) sø. 14 aug. 2011 21:40 Privat melding

Jeg vil heller være "kresen" enn å ende opp i et forhold som er "ok"... Om dette er å være kresen kan vel dette begrunne min nåværende status som singel.. Men jeg tror mye ligger i omgangskretsen.. Vet ikke hvordan det er for dere by-mennesker som har høy sosial omgang, men for en kis som bor "semi-glissent" til og ikke henger "på byen" hver helg blir vel potensialet noe redusert..

Setter stor pris på den fleksibilitet man har med å være singel, men det er ingenting som er så givende at jeg våkner om morran, snur meg og ser på katta og kjenner at livet som singel er fantastisk, før jeg stikker ned og lager frokost til meg sjæl. Igjen.

Skjult ID sø. 14 aug. 2011 21:44

Jeg har også lyst å møte mannen i mitt liv, men det kommer når det kommer tenker jeg. Selv har jeg venner og bekjente som var i midten av 30 årene før de traff på sin livsledsager.

Ellers tror jeg det er viktig å ha det godt med seg selv og livet sitt generelt.

(mann 34 år fra Akershus) sø. 14 aug. 2011 21:49 Privat melding

For min del er det fordi jeg for det første aldri sjekker, for det andre hater å sjekke og for det tredje egentlig ikke har hatt det som prioritering de siste åra, selv om jeg jo ikke går av veien for å ta kontakt om jeg merker at det frister. Da går gjerne tiden, så får det heller være at jeg er alene så lenge.

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 14 aug. 2011 22:29

@ts
qoute : Morden
What do YOU want?
;p

(mann 36 år fra Hedmark) sø. 14 aug. 2011 22:32 Privat melding

etter at jeg så denne tråden, så begynte jeg og tenke litt på hva som sto i profilen min, så nå har jeg oppdatert profilen min :-)

Skjult ID med pseudonym Lionking40 sø. 14 aug. 2011 23:24

For min egen del er ståa følgende; det er så godt som ingen single i min omgangskrets, og de har igjen få/ingen single venninner, på jobben er det kun gifte/samboende damer, og i idrettsmiljøet der jeg trives og bruker mye tid, vet jeg knapt av noen aktuelle, single kandidater mellom 30 og 40 (som er mitt nedslagsfelt). Sjekking på byen har aldri vært mi greie, selv om en barrunde i ny og ne er helt ok.
En mulighet er kanskje at jeg er mye ute hos kunder i min nåværende jobb, og at jeg kanskje kan få et lykketreff der en gang...:)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 15 aug. 2011 00:21

Har lurt litt, nei, mye, på dette selv. Og jeg tror at årsaken ligger litt i personlighetstypen. Jeg fikk en gang høre at jeg minnet om en vaskebjørn - jeg blir engasjert og vil ta for meg, men først etter å ha gransket "byttet" nøye og blitt helt sikker på at det er "kosher". Og den prosessen er det ikke så mange som vil være med på.

Samtidig er det noe med hva som er ens normalsituasjon. Er normalsituasjonen at man er singel, så sender man ut visse signaler. Helt ubevisst, selvsagt. Og, motsatt, er normalsituasjonen at man er i et forhold, så sender man ut andre signaler. Trur eg...

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 00:47 Privat melding

Tror mye vil ha mer faktorer spiller inn her..
Menn vil ha masse kvinner for det er idealet..
Kvinner vil ha en mann, som får dem til å grøsse av glede, men som ikke vil ha dem så lenge pga, mye vil ha mer..

Vet at gutta er "uenig" i denne teorien. Men det er nå slik jeg ser den fra en Osloborgers erfaring fra kvinnesiden min og andres..

Skjult ID med pseudonym sans ma. 15 aug. 2011 00:54

mjaa...Kvinne81, selv har jeg blitt tiltrukket kanskje av en sånn vil-ha-masse-kvinner-mann som du beskriver, men idet jeg oppdager at fyren er sånn, fungerer det som en temmelig stor turn-off for min del. Mister lysten fullstendig. Og det er kanskje heller slik at jeg skygger unna og ikke faller for en i utgangspunktet tiltrekkende fyr fordi jeg TROR han er en player, altså forutinntatthet on my behalf, men dersom det da viser seg at fyren er en bra mann likevel, med sans for monogame forhold, daaa kan jeg bli litt interessert...

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 15 aug. 2011 00:59

@Kvinne81

Tullprat =) Likt for begge kjønn det der. Bare at de kvinnene som ligger med mange, ikke skryter av det ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 15 aug. 2011 01:06 Privat melding

Jeg snakker ikke om å ligge rundt @sans og @Mort1!.. Ikke playere osv... Snakker om forholdsfolk, som gir opp ved minste motstand.. minste... helt idiotisk.. da tenker dem at det må da vææære såååå mye lettere å finne noe nytt og bedre..
Og forblir single.

Hvorfor jeg er singel har ikke med mye vil ha mer syndromet enda.. eller motsettningen eller så.. men det er nå er ikke det relativt her nå da..

Skjult ID med pseudonym Lalala ma. 15 aug. 2011 01:29

Hm...jeg tror det har med typer å gjøre ,..ikke utseende.. Alle kan få seg kjærste, alle kan bli gift. Men det finnes mange som ikke klarer å være alene..både menn og damer, som er flinkere til å hoppe ut i det..og ja, ut av det.
Noen har blitt såret mere enn andre , noe som gjør at det er vanskeligere å orke igjen. Noen klarer å overlappe hele tiden...det beundrer jeg litt, man får jo aldri bearbeidet følelsene etter bruddet, men i løpet av forholdet ,...Kan ikke være helt sunt det heller da.. Og noen har ikke problemer med å møte noen, er attraktive og får altid napp, men er redd for noe mere...kan være psykiske problemer i fohold til fprpliktelser, man har blitt skuffet i barndommen..osv..Tror det er helt individuelt for alle.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 15 aug. 2011 01:36

Å få oss evig single inn i ett stabilt forhold virker til tider like enkelt som å gjete en flokk katter.

Skjult ID med pseudonym Boble ma. 15 aug. 2011 01:38

Problemet med å være singel for lenge er at man blir sær og egen på enkelte områder. Så finner man flere og flere "gode" grunner til å forbli singel.

Man blir kanskje også litt redd for å få seg en kjæreste til slutt?

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 15 aug. 2011 01:45

Jeg er livredd.
Hvor mange av vanene mine jeg må legge om aner jeg ikke, men det kommer til å blir hardt.