Alle innlegg Sukkerforum

sukkerfest på Rå

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne 33 sø. 18 feb. 2007 02:45

herregud for en kjedelig fest. ALT for lite folk jo. krise sukker krise.
og vi som hadde det så gøy på forrige fest. denne var nedtur.

Skjult ID med pseudonym daRomeo sø. 18 feb. 2007 02:47

hahaha...eller var det fordi du gikk tomhendt hjem? ;)

Skjult ID med pseudonym Vilja sø. 18 feb. 2007 07:05

Ja så var festen over og sutringa begynner!
Her kommer nok mange spennende innlegg i dagene som kommer hvor vi som ikke bor rundt Oslo og ikke var på festen får inngående kjennskap til hvor elendig det var.....*ler*....og .....*ler*.....

Skjult ID med pseudonym badabing sø. 18 feb. 2007 12:22

Hvordan folk opplevde festen er nok høyst subjektivt og avhengig av deres egen innsats til å ha det artig, samt forventninger de hadde i forkant. Jeg for min del hadde ikke noen forventninger (ikke at jeg håpet, eller mangler selvtillit ;-) men hadde det uansett utrolig artig, mye hyggelige folk om de var var samleobjekt eller ikke.

Skjult ID sø. 18 feb. 2007 13:09

Hvor mange var det der denne gangen?

Skjult ID med pseudonym Alltidmoro sø. 18 feb. 2007 13:37

Kommer innleggene over fra fortvilte konkurrerenter som forsøker å begrense en definitiv suksess eller er dette toppen av sutring? Tenk å skrive UTEN å ha vært på festen: ..får inngående kjennskap til hvor elendig det var.....*ler*....og .....*ler*......!
For meg som var på festen og hadde det spinnvillt virker det som om sutringen enten kommer fra en psykopat, en sønderknust singel som ikke unner andre noe som helst godt, eller en slukøret konkurrent som har innsett at Sukker er genialt. Velg fra øverste hylle ;)

Skjult ID med pseudonym gutt 24 sø. 18 feb. 2007 14:05

Du alltidmoro fyren, tror du misforstod hva vilja skrev altså...Spinnvillt er forresten et teit ord...Jeg er sikker på at sukkerfesten var gøy, for de som ville ha det gøy.

Skjult ID sø. 18 feb. 2007 14:08

helt enig i at egen innsats spiller en rolle for hvor gøy det faktisk er..og jeg hadde det veldig bra :-) men det koster at du tør å få litt øyekontakt og tør å prate og tør å gå og snakke med noen andre hvis det ikke er ålreit. slutt å sutre..!

Skjult ID med pseudonym feigingen sø. 18 feb. 2007 14:32

Hva er galt med spinnvilt? Bare fordi det ikke er ett Oslouttrykk, betyr ikke det at det er "teit". "Teit" er vel heller ikke fra øverste hylle.

Men, festen var grei nok den. Var mer folk i januar, men i går var det faktisk mulig å orientere seg. Musikken var mye bedre enn sist! Det kunne vel ha vært noen flere der inne, men ikke alt for mange

Skjult ID med pseudonym kill cat sø. 18 feb. 2007 18:52

jeg og veninnen min var meget skeptiske til festen - vi laget en reserveplan om at vi skulle på cacadou og drikke øl og høre på rock hvis det ble for teit.
MEN vi hadde det kjempemoro! vi snakket og moret oss med masse mennesker - de listene vi fikk var helt bra underholdning...
det var mange som hadde kommet til festen alene og det gikk superbra: jeg og min veninne "adopterte" en dame og hun fikk også en bra kveld.

og jeg ble kjent med mange... men ikke med de som var på min liste. og det gjorde slettes ingenting.

i dag var det sol og vår ute :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne 33 ti. 20 feb. 2007 17:54

jeg gikk ikke tomhendt hjem men synes det var kjedelig fordi det var alt for lite folk der. musikken var genial og vi lo og danset masse. men festen i januar var bedre fordi det var smekkfullt der og da er det lettere å finne noen en kommer overens med uansett kjønn. jeg var på festen for å ha det gøy ikke for å finne drømmeprinsen. dukker han opp er det en fin bonus.
så innlegget var egentlig ment som en kritikk til alle innlegg som maser om en mer oversiktlig fest. oversiktlig er BORING. når ting går over stokk og stein da begynner det å bli morsomt og uforutsigbart.

Skjult ID med pseudonym muncher ti. 20 feb. 2007 19:01

Funny, sist gang var det bare klager over at det var altfor fullt :)

Skjult ID med pseudonym feigingen ti. 20 feb. 2007 19:06

Tja, folk som er misfornøyde klager mer enn folk som er fornøyde roser. Sånn er det bare. Alltid.