Alle innlegg Sukkerforum

Sex og Singelliv?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym joda ma. 15 aug. 2011 17:21

Jeg har møtt endel kvinner som har profil på Sukker.no i forbindelse med dater, eller blandt venner og kolleger.
En ting som ofte går igjen er sukk og stønn over hvor håpløse karene på Sukker er, men er det det noen grunn til å tro noe annet enn at menn på Sukker er et like representativt utvalg som de kvinnene som er her inne?

Artikkelen Singelliv i Dagens Aftenposten sier noe interresant på slutten, kvinner gifter seg oppover, menn nedover (hva nå enn det måtte betyy?),med den konsekvensen at det ikke er "nok" attraktive menn og at mange kvinner av den grunn forblir single.

Min påstand er at alt for mange helt vanlige kvinner mener de er eslet for å få Mr Big,

Jeg har fått mange brev her inne og truffet endel kvinner, og jeg er litt paff over hvor lite bakkekontakt mange av dere har.
Dere som suser rundt i en forestilling om at livet er slik det fremstilles i Chick Lit og amerikanske filmer.

Jeg tror det er helt urealistisk å bli hodestups forelsket på første daten, man blir betatt av et utseende, men forelsket i et menneske, og da må en ta seg tid til å bli kjent.
Et hvert møte eller date blir ødelagt om du møter karen med en rekke kritiske spørsmål, eller bruker tiden på å skulle "avsløre" kavaleren som en løgner og døgenikt,

Hvis du derimot møter den andre med avvepnende imøtekommenhet og interesse, og er enig i at begge må bidra for at et møte skal bli hyggelig, så skal du se at uante kvaliteter kommer for dagen.

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) ma. 15 aug. 2011 17:41 Privat melding

Jeg tror det har mye med at man kan sitte i fred og ro hjemme ved pc'n og "luke" ut de man ikke er interessert i, og det av høyst ulike grunner, enten det er utseende, høyden, interesser, alder osv.
Man begynner rett og slett i den andre enden enn om man treffer noen på byen og begynner å prate. Dette på godt og vondt.

Men når du nevner "Mr. Big"; jeg tror vel ikke det er så mange professorer, advokater, ledere av store bedrifter, bare for å ta noen (dårlige) eksempler, her inne., så jeg er nok ikke ute etter den type titler hehe

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 18:35

Det med å finne seg partner, med høyere eller lavere sosial status enn en selv, er en klassisk kjønnsforskjell. Jeg håper det er noe som forsvinner. At man velger ut i fra HVEM personen er, og ikke HVA personen er. Jeg har et inntrykk av at mange kvinner ønsker å se opp til sin partner, være stolt av ham, og respektere ham. Dette kobles i stor grad til profesjonell suksess. Menn på den annen side, er mer opptatt av kvinner som ser unge ut, og holder seg godt. Dét bidrar til hans status. Med fare for å bli revet i filler, tror jeg kravene til sosial status hos menn, for å være interessante som partnere, medvirker til at menn satser hardere på karriere, og innehar flere ledende stillinger enn kvinner.

Jeg lurer på en ting. Hvor mange menn i et høystatusyrke kjenner dere, som har en partner i et lavstatusyrke? Hvor mange kvinner i et høystatusyrke kjenner dere, som har en partner lavere på statusskalaen?

Skjult ID med pseudonym oppgulp ma. 15 aug. 2011 18:37

"Hvor mange kvinner i et høystatusyrke kjenner dere". ingen :)

Skjult ID med pseudonym Foxylady ma. 15 aug. 2011 19:03

Enig i mye av det VoksenMann skriver her. Tror også det i høy grad fungerer slik, men det er selvfølgelig unntak fra regelen som alltid ellers. At damer må respektere, se opp til og være stolte av sin partner tror jeg er et udiskutabelt faktum. Men dette gjelder også andre veien.

At kvinner faller for menn i høystatusyrker, tror jeg ikke bare går på å se opp til, men også viten om å bli tatt godt vare på økonomisk , og selvfølgelig også statusen dette gir i venninneflokken. De aller fleste menn i lavstatusyrker vil tilsvarende føle seg ukomfortabel med en kvinne i et høystatusyrke, fordi de kan føle seg underlegne sin partner. De faller utenom det tradisjonelle kjønnsrollemønsteret.

Jeg kan bare snakke for meg selv. Har vært sammen med partnere i både høy og lavstatusyrker. But at the end of the day... det som virkelig teller for meg er hvordan han er som MANN. Hvordan han behandler meg som kvinne. Hvordan han tar vare på meg, og da snakker jeg ikke om økonomi, men holdninger. Hvem man er veier da tyngre på vektskåla enn hva man er.

Mener jeg da!

Skjult ID med pseudonym elisa ma. 15 aug. 2011 19:07

Jeg vil IKKE ha Mr Big! En sånn en som aldri visste hva han ville ha, som bare kompliserte hele tilværelsen? Nei, enn sånn en vil jeg ikke ha.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 15 aug. 2011 19:09

Alle som jeg datet var usikre og sjenerte , bortsett fra en
Alle har håpet på sex på første date, bortsett fra en

Nå vil jeg faktisk treffe Mr.Big ja

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 19:10

Jeg har høy utdanning og en jobb som adm.dir i en mellomstor bedrift. På et sted som sukker, ser det ikke ut til at menn tar hensyn til at de ikke har høyere utdanning når de tar kontakt med meg.

Skjult ID med pseudonym Newbie ma. 15 aug. 2011 19:22

Henger meg på Serien - samme erfaring her.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 19:28

Hehe, og hvordan finner jeg profilene deres da, Serien og Newbie?:) Leter etter en vakker, bemidlet, yngre dame, jeg kan beundre, og som kan gi oss trygghet til å få mange barn :)

Skjult ID med pseudonym Newbie ma. 15 aug. 2011 19:30

@ Voksenmann; you can´t..

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 15 aug. 2011 19:34

Voksenmann,
Er det deg de kaller Lange-laten borti bydelen XXXX?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 19:36

Lange-laten? Hehe, den var ny :)

Damn, Newbie! Vi som kunne fått det såååå fint! *sukk, tilbake til slummen :(*

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 aug. 2011 19:51

@serien og Newbie. Dere krever menn med høyere utdanning, gjerne ansatte i det private næringsliv der de får brukt utdanningen sin. I tillegg skal de vel være over 1,90 og kunne snakke om det meste.

Dere ser dere sikter dere inn mot en relativt snever gruppe da?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 20:01

Kjenner du dem kit? Kanskje litt forhastede konklusjoner?

Skjult ID med pseudonym Jeppejeppe ma. 15 aug. 2011 20:02

Er helt enig med TS.
De jeg har skrevet med her inne av kvinnfolk blir nedøst med brev, og det er stort sett ikke noe frekke brev heller, så de har all verdens muligheter til å sitte hjemme i ro og mak og finluke vekk de som ikke er 100% innertiere for dem.

Skjult ID ma. 15 aug. 2011 20:05

Det samme temaet diskuteres side opp og side ned ca hver uke. Kan ikke folk bare godta at ikke alle liker alle, og de som ikke finner seg noen er det noe rart med? :P

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 aug. 2011 20:05

VoksenMann, vi får se.

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 20:05

Ikke akkurat snever gruppe, kit. Men for min del kan du gjerne trekke av 15 cm på høyden, jobben i det private næringsliv, men snakke om det meste er et must.

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 20:06

Hva skal jeg med en mann som ikke kan snakke?

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 aug. 2011 20:08

@Serien, da utvider du målgruppen din kraftig i forhold til det jeg skrev.

Skjult ID med pseudonym Newbie ma. 15 aug. 2011 20:08

@ kit. Nå datt jeg av - jeg er jente og har høyere utdanning og er ansatt i privat næringsliv der jeg får brukt utdannelsen min. Trodde jeg svarte på at menn med såkalt lavere status ikke nølte med å ta kontakt - mulig jeg misforsto. Jeg sikter meg ikke nødvendigvis inn på samme status - og over 1,90 blir kanskje litt for høyt for meg ..

Skjult ID med pseudonym Jeppejeppe ma. 15 aug. 2011 20:09

Jeg er sjeldnere og sjeldnere her inne på Sukker.
Er lei kvinnfolk som sitter høyt på sin hest og ser på seg selv som det ypperste en mann kan oppnå her i livet.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 20:09

Hehe, må jeg virkelig svare på det, Serien?:)

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 20:10

Øh, kit. Det var du som definerte målgruppen min. Jeg bare omdefinerte den for deg. Siden din definisjon var helt på bærtur.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 15 aug. 2011 20:12

Serien, var det ikke det jeg skrev? At målgruppen din var mye større enn det jeg sa?

Skjult ID med pseudonym smålei ma. 15 aug. 2011 20:14

Jeppejeppe er lei kvinnfolk som sitter høyt på sin hest.
Jeg har ikke vært her inne så lenge,men inntrykket mitt er at det gjør jammen meg dere mannfolka også!

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 20:15

Ok. Mine påstander:

Menn gir i hovedsak beng i partnerens sosiale status. Ergo ikke så rart de kontakter Serien og Newbie.

Kvinner vektlegger partnerens sosiale status, i mye høyere grad. Så det interessante her, er vel hva slags menn Serien og Newbie selv kontakter, og ikke omvendt. At det ikke gir oss statistisk holdbare data, får så være.

PS* Er det ingen som kjenner et par som er høystatusyrkekvinne-lavstatusyrkemann? Hadde vært interessant å høre, hvordan det eventuelt arter seg.

Skjult ID med pseudonym miss ma. 15 aug. 2011 20:17

En venninne av meg jobber som regnskapssjef og er sammen en elektriker. Drømmeparet i mine øyne, men det er fordi hun langt i fra er høy på pæra og de har det rett og slett bare GØY selv etter 5 år sammen.

Skjult ID med pseudonym Jeppejeppe ma. 15 aug. 2011 20:27

Det er jo bare å se på de knallfine bertene kjente fotballspillere har, og det er mange mindre pene mannlige fotballspillere med knallfine berter, så status har mye å si for mange jenter.

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 20:27

Jeg kontakter menn med velskrevet profiltekst. De kan som oftes snakke om alt mulig. Jeg har datet lave menn, høye menn, men ikke tykke menn.
Yrker: sykepleier, advokat, tømrer, journalist, adm.dir, musiker, brannmann, lærer, elektriker og ymse salgs-stillinger.
Datet, altså, fra her inne. Bare sånne små treff som ikke har blitt til noe med noen av dem.

De forholdene jeg har hatt har vært med en marineingeniør, en tømrer og en selger. Fellesnevneren for dem har vært at de var lette å snakke med, hadde humor og likte å holde seg i form. Ingen av dem var høyere enn meg. En litt lavere og to som var nøyaktig like høye som meg.

Skjult ID med pseudonym elisa ma. 15 aug. 2011 20:29

@Jeppejeppe: Har folk bare to egenskaper? Status og utseende? Kan det ikke tenkes at menn som har flotte damer er attraktive fordi de er hyggelige personer, og ikke nødvendigvis pga enten utseende eller status?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 20:40

Hyggelig å høre Serien :) Blir litt glad, hver gang jeg hører om noen, som ikke lar sosial status være avgjørende :)

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 20:45

Sosial status er underordnet humor og stram rumpe. Ellers tror jeg nok det er like vanskelig å få kloa i en morsom og atletisk mann som kan snakke, som en mann med høy sosial status.

Skjult ID med pseudonym Lionking40 ma. 15 aug. 2011 20:55

@ Elisa

... så da påstår du indirekte at absolutt alle toppfotballspillere er kjempehyggelige karer; mye hyggeligere enn andre karer som ikke spiller fotball? ;) Hvordan vil du forklare at du sjelden eller aldri ser en toppfotballspiller med ei mindre pen dame? Jeg har aldri sett det.

Skjult ID med pseudonym Serien ma. 15 aug. 2011 21:01

Fotballspillere har fin kropp. Det er viktig for mange damer.

Skjult ID med pseudonym temasti ma. 15 aug. 2011 21:12

@ VoksenMann... Forbered deg på å bli glad igjen ;)
Jeg tar lang løpefart og blåser lang marsj i sosial status, jeg, nemlig! Jeg bryr meg katta om statussymboler og lar meg ikke imponere av vellykkethetsmeritter eller eiet gods! Det betyr ikke at jeg tar hva/hvem som helst, men hva slags utdannelse, jobb eller sosial status på andre måter en mann har, se det sier fint lite om mannen jeg vil ha :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 15 aug. 2011 21:18

*jubler over alle selvstendige, sterke og smarte damer!*

Skjult ID med pseudonym moi ma. 15 aug. 2011 21:19

Den som sammenligner nettdating med RL og tror de samme premissene foreligger er jeg redd går på en grundig smell. Det er et mye større utvalg på nett, og derfor må man også være mye mer selektiv enn IRL. Dermed blir det lagt større vekt på egenskaper/utseende etc. Jeg er helt sikker på at jeg har valgt vekk menn jeg kunne gå godt overens med i det virkelige liv, men siden jeg ikke kan møte alle de tusener av mannfolka som presenterer seg her inne må jeg jo velge ut de jeg virkelig kunne tenke meg å treffe (ikke dermed sagt at DE vil treffe MEG, men men, det er detaljer...:)) Men for meg vil aldri nettdating erstatte å møte noen IRL, så jeg ser bare på dette som en tilleggsarena, noe som er gøy å holde på med, men som jeg egentlig ikke tar helt alvorlig:)

Skjult ID med pseudonym elisa ma. 15 aug. 2011 22:22

@Lionking40: Hvordan får du det til at jeg snakker om en sammenligning av toppfotballspillere og andre som ikke spiller fotball når jeg faktisk ikke nevner fotball i det hele tatt?

Jeg påstår at menn - som alle andre mennesker, har flere egenskaper enn bare status og utseende. Det kunne tenkes at de hadde en personlighet, og at noen får seg kjæreste fordi de er trivelige personer å være sammen med. Selv pene damer liker trivelige menn... fullstendig uavhengig av fotball.

Skjult ID med pseudonym Lionking40 ti. 16 aug. 2011 00:26

Jeg satte det på spissen, noe jeg antar at du skjønte... men du svarte ikke på mitt siste spørsmål; hvorfor tror du det er sånn? ;

Skjult ID med pseudonym 1881 ti. 16 aug. 2011 08:07

Å være dame på sukker kan vel sammenlignes med å være hingst på playboy mansion. Uendelig mengder med fristelser :)