Alle innlegg Sukkerforum

Søker elsker..

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Oslo) fr. 29 feb. 2008 13:05 Privat melding

Det er ikke mange alternativene man kan søke i. Ett av dem er søker ELSKER. Man må vel da påregne at profilen blir ganske så dreid mot sex??
Ville bare skrive dette pga respons om sexfiksering.
Mulig jeg søker noe annet, profilen vil da bli oppdatert rundt "andre vesentlige" ting.
Føler meg nesten pervers - men er ikke det. Jeg søker etter en (ei) elskerinne.

Mulig jeg "overreagerer" jeg også..:)))

hoffman

Skjult ID med pseudonym empatisk fr. 29 feb. 2008 14:50

Du er sikker på at du ønsker deg elsker og ikke elskerinne? Det er en viss forskjell har jeg hørt. ;-) Her inne er det (sannsynligivis) flest heterofile. Mulig at de fleste jenter hopper over din "annonse" basert på overskriften!

Og ikke føl deg annerledes enn oss andre, vi bruker bare andre ord enn deg, målsettingen er den samme. Men jeg er ikke sikker på om den raskeste veien til sex er rett frem. Du vet jenter vil føle seg litt spesielle og "bare" elskerinne blir ofte litt lite. Så du må nok trigge andre ting enn bare det kroppslige hos de fleste jenter FØRST. Men så...... ;-)

Men lykke til.

(kvinne 43 år fra Akershus) fr. 29 feb. 2008 15:09 Privat melding

Jeg kan bare snakke for meg selv- men jeg hopper nok over profilen din når jeg ser hva du søker. Enkelt og greit fordi jeg søker noe annet enn det du beskriver. Ønskelig å begynne i en annen ende, som "empatisk" over her så flott beskriver på sin måte :)(mann 56 år fra Østfold) fr. 29 feb. 2008 15:46 Privat melding

De svarte vel bra de over her...hehe... Tror kanskje ikke det er veldig mange som søker det samme som deg her - er det ikke andre nettsteder som passer bedre da - litt mer "useriøse" ;-)

Skjult ID fr. 29 feb. 2008 17:56

Sexdate.no kansje