Alle innlegg Sukkerforum

Sexturisme

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 08:20 Privat melding

Alle er kjent med at eldre menn fra den vestlige verden reiser til Thailand for å kose seg med unge sneller. Kvinner (og menn) verden over dømmer disse naturlig nok, med beskrivelser som ikke egner seg på trykk.

Mindre kjent er det at eldre kvinner fra den vestlige verden oftere og oftere reiser til land som Ghana (visstnok fordi her er HIV minst utbredt av alle de Afrikanske landene) for å kose seg med unge gutter. Dette er noe rødstrømpene helst ikke vil snakke så mye om (kan vel tenkes at de regelmessig frekventerer dette landet selv?).

Fellesnevner for begge variantene er at de unge bader i oppmerksomhet, drinker, penger og gaver fra sine vestlige besøkende.

Likhetene stopper derimot her. For i Thailand er de unge jentene stakkars ofre, mens de eldre herrer er noen kyniske svin som kun er ute etter sex. I Ghana derimot er det de unge guttene som er kyniske som utnytter de eldre kvinners naivitiet og spiller på deres følelser for å oppnå alle de "fordeler" det følger med å henge sammen med kvinnene på deres sexferie.

Konklusjonen er altså at så lenge du er mann så er det din skyld? Jeg fikk hakeslepp når jeg i sommer leste om kvinners sexturisme til Ghana. Ikke fordi jeg lar meg overraske over at mange kvinner synker like lavt som mange menn, men over dobbeltmoralen som eksisterer. Det er visst tydeligvis slik at kvinner er ofre. Uansett! Alltid!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 08:33 Privat melding

Når jeg var i syden i juni så gikk 50-60år gamle skandinaviske kvinner leiende på 18-19år gamle brune gutter overalt, bokstaveligtalt overalt.

Skjult ID med pseudonym Everett ti. 16 aug. 2011 08:42

Det må være olde-/bestemorsfølelsen :)

(kvinne 43 år fra Buskerud) ti. 16 aug. 2011 08:44 Privat melding

Det er ekkelt uansett kjønn.
De yngre som selger sex hadde sannsynigvis gjort noe annet for å tjene penger hvis de hadde hatt anledning.

Skjult ID med pseudonym nettopp ti. 16 aug. 2011 09:20

Heldigvis er det fullt mulig å tenke sjøl og fordømme disse gamle grisene uansett kjønn :)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 09:26 Privat melding

@ Lovely74

Hvordan er det da mulig at media fremstiller menn som den kyniske part og kvinnen som det uskyldige offer, i begge variantene?

(kvinne 39 år fra Oppland) ti. 16 aug. 2011 09:27 Privat melding

Det er da ikke mer greit om en dame kjøper seg sex en om det er en mann.
Det er bare mer kjent at menn gjør det.
Menn som selger sex og menn som blir voldtatt da spesielt hvis kjøperen eller gjerningspersonen er dame er enda litt tabu å snakke om dessverre.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 09:29 Privat melding

Det handler vel mer om at en journalist ikke vil miste jobben men kunne fortsette sitt virke.

Tror neppe en journalist i Norge idag kunne ha skrevet det du vil han/hun skal skrive og fremdeles få lønningen sin neste månde.

Så lenge jeg kan huske har norske avviser fortalt meg at som mann er jeg dum, skoletaper, overgrepsmann, rasist, som hvit heteorfilmann har jeg skyld i absolutt alt som er galt i verden og jeg er itillegg ikke smart nok til å henge med i på universitetene samt jeg tilhører det svake kjønn og det er også min feil at alle jentene på jobben er sykemeldt stortsett hele tiden slik at avdelingen alltid går i underskudd.

Skjult ID med pseudonym Lovely74 ti. 16 aug. 2011 09:38

@ Slemtiger
Media fremstiller det muligens som lukurativt for de yngre mennene, det kan være en vinkling på en artikkel eller flere, men det er ikke dermed sagt at det er en allmenn oppfatning.
Jeg tror de fleste anser kjøpere som kyniske og egoistiske som utnytter andre mennesker, og på selgere som ofre. Eldre damer som kjøper sex og benytter seg av andre menneskers (ofte ufrivillige) salgstilbud, er like forkastelig som at eldre menn gjør det samme.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 09:45 Privat melding

@ Lovely74

Synes det er snodig at ikke samme vinklingen brukes ovenfor de unge thaibertene som nyter de samme lukrative godene.

Menn er tydeligvis syndebukker uansett om han er gammel eller ung. Kvinner gjør selvfølgelig ikke noe galt. Er så lei denne hetsen mot menn. Man burdte kunne forvente noe annet i 2011.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 16 aug. 2011 09:50

Media har vel aldri vært kjent for å framstille ting riktig.

Skjult ID med pseudonym Lovely74 ti. 16 aug. 2011 09:50

@ Slemtiger
Enig i at det er litt snodig.

Mulig at menn gjøres til syndebukker uansett? Har faktisk ikke tenkt så mye over det... Men jeg tror uansett at medias vinkling har mye å si - og at den ofte er ensidig.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 10:23 Privat melding

Kan det ha noe med at det er politisk korrekt å fremstille kvinner som ofre, mens menn er store stygge ulven? Vi har utallige eksempler på det fra hverdagen vi lever i..

Dette stikker dypere enn en enkelt journalist...

(mann 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 10:36 Privat melding

@Slemtiger - Det er bare å gå inn på Finn.no og se etter hybel/leilighet og se hvor mange ganger du ser seriøse selskaper skrive : gutter ikke ønsket eller jenter foretrekkes.

Ganske ofte hehe.

Jeg synes livet er fantastisk og Norge er fantastisk, men kjenner jeg får en trist følelse i magen om en jente går på andre siden av veien siden om jeg rusler hjem om kvelden fra trening eller fest/byen fordi media har virkelig smidd det inn i hodet hennes at gutter er slemme uansett hva og hvem.