Alle innlegg Sukkerforum

Flyttevillig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 12:43

Til dere damer her...evnt. menn som har noen refleksjoner...

Har i løpet av året fått kontakt med to seriøse kjekke menn, på samme alder som meg ( i 40-årene), børnløse vel å merke, jeg har en sønn på 8 år. Begge bor litt lenger sør i Europa, Spania. De har da falt pladask for meg og er villig til å flytte til Norge dersom kjærligheten viser seg å være sterk nok fra begges side...hva tenker der andre her om dette? De er velutdannet og oppegående...kun med tanke på å finne den rette for resten av livet..føler ikke som det er noen lykkejegere med andre skumle baktanker...har utdannelse som gjør det lett å få jobb her.

Er i tenkeboksen...

Skjult ID med pseudonym Jatakk ti. 16 aug. 2011 12:45

Go for it, om det viser seg at kjærligheten er sterk fra begges side.

Skjult ID med pseudonym utboks ti. 16 aug. 2011 12:45

"de" har falt?

Så du lurer på om dere burde flytte til Utah sammen?

(mann 36 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 12:46 Privat melding

Er det noe å tenke på? Virker som du har gjort et kupp. Slå til. Du trenger vel ikke betenkningstid om Norsk tiping ringer en lørdagskveld?

Man har aldri noen garanti for noe, men den som intet våger intet vinner.

(kvinne 57 år fra Vestfold) ti. 16 aug. 2011 12:50 Privat melding

Problemet er vel mer at de er to, og du må velge. Ellers ser jeg ikke noen problemer her.
Tydelig at disse er villig til å satse på kjærligheten, så da er spørsmålet om du tør det samme.

Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 12:51

Takk for fine tilbakemeldinger...får vel arrangere dater med begge to da....:-) Kan jo være et kupp ja:-)

(kvinne 39 år fra Oppland) ti. 16 aug. 2011 12:56 Privat melding

Dette med papirer er ikke så lett, men om de er fra Europa og får jobb får de papirer også.
Det er jo de som tar største sjansen som flytter så om du liker en av de så sats.
Men om du har to, er du så seriøs da, sier seg vel selv at det ikke er lurt å ha begge flyttende hit da :)

Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 13:01

Er veldig seriøs jeg...at det er to er jo ren tilfeldighet...sånt skjer jo her på nettet når man har profil...mange som henvender seg...og jeg er ikke den som hopper på den første og beste, men grunner lenge og vel for ikke å ta noen overilte avgjørelser, leker ikke med andres følelser...har selv smakt på hvordan det føles...det er ikke godt.

Den ene har jeg hatt kontakt med over to perioder...og avsluttet kontakten da det var en annen som bor her i Norge jeg valgte. Nå har den norske vist seg ikke vært så seriøs som jeg håpet. Og så har han fra Spania kommet litt på banen igjen og er fortsatta villig til å flyttet hit etter jul dersom jeg vil. Vi har hatt kontakt på webcam så jeg føler at jeg kjenner han til en viss grad....var forelsket også i den første perioden...men det har kjølnet litt merker jeg....men kan finne tilbake til de følelsene dersom jeg velger ham.

Den andre spanjolen har bare nettopp tatt kontakt....men er veldig seriøs merker jeg...det er absolutt potensialer der for både følelser og en felles fremtid....men klart, jeg tar meg god tid der også.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2011 15:08 Privat melding

Jeg tenker at du burde i det minste treffe disse folka ansikt til ansikt før det vurderes å flytte halvveis over et kontinent????????????

Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 15:12

Tar meg god tid som nevnt og tar ting i rett rekkefølge. 1. Er det tiltrekning, 2. er han flyttevillig?, 3. bli kjent på nettet/msn/webcam/telefon, 4. arrangere en date, 5. se hva som skjer deretter.....

Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 15:21

Kan jo nevne at han første spanjolen har bodd 12 år i Norge....flyttet tilbake for ett år siden. Det er jo en viktig faktor å få med i vurderingen...men først og fremst er det jo hvem jeg føler mest for som skal avgjøre dette dersom begge to er like seriøse med meg. Men det gjenstår jo å se når vi en gang møtes på date:-)

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 16 aug. 2011 16:05

Er ikke så mange som hadde giddet å prøve seg på deg på nytt når du valgte en annen foran han sist, jeg hadde ikke gjort det, så synes du skal gå for førstemann. Han høres mest ivrig ut. Vel, ivrig eller desperat. En av delene i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Æsj ti. 16 aug. 2011 17:33

Bare tenk godt gjennom kultur forskjeller osv. Kan oppstå situasjoner senere som ikke er helt slik du har tenkt deg:) Ellers bare følg hjertet!

Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 18:49

Problemer oppstår uansett kultur og bakgrunn....men det er noe med å se de sjansene man får og ta dem...ikke la lykken din passere uten at du griper fatt og tar en sjanse....begge to fortjener meg...de er super flotte og seriøse....vanskelig å velge..

Skjult ID med pseudonym stjerne* ti. 16 aug. 2011 19:01

* begge to fortjener meg*

Ups...?? - Fortjener du noen av de??

Håper det bare var et dårlig ordvalg.............

Ellers så ser jeg ikke problemet her. Har selv flyttet halve jordkloden rundt for kjærlgheten...Nå gikk jo det dårlig,men det var av helt andre grunner.

Skjult ID med pseudonym hmmmm ti. 16 aug. 2011 19:17

Jeg er seriøs og fortjener seriøse ....mente ikke noe mer enn det...kan vel mistolkes...men det velger man da å gjøre hvis man vil:-)