Alle innlegg Sukkerforum

Ta kontakt, hvordan?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hawaii ti. 16 aug. 2011 15:21

Hva skriver folk her inne når de er personen som tar initiativ og skriver den første meldingen for å opprette en dialog? Jeg anser meg rimelig ny på denne arenaen og vil helst unngå å virke høy på pæra. Å virke unnskyldende og nærmest beklage at man tar kontakt er vel heller ikke noe som er en pluss for det motsatte kjønn, eller?

Skjult ID med pseudonym utboks ti. 16 aug. 2011 15:25

Er du jente = Det aller meste funker så lenge du er pen nok til at gutten er tiltrukket til deg, alt fra hei til lever du til avhandlinger på flere sider

er du gutt = Si noe morsomt om det som står på profilen hennes, gjerne noe som ikke er så åpenbart at hun har fått 500 HELT like før. Prøv å etablere internhumor fra melding 1

(mann 38 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2011 15:28 Privat melding

"Steikje fine gardina...... Pule?"

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 16 aug. 2011 19:40

Jeg fikk en mld en dag, der det sto: "hei...." (ellers helt tom profil)
Jeg fikk inntrykk av at vedkommende bare skulle sjekke hva som skjedde om man trykket ned ett par-tre taster, og deretter trykket "send". Håper han ble klokere :-)
@TS
Du kan skrive/nevne det du liker i profilen til vedkommende?

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 20:18

Så.... Hei funker ikke? Forklarer mye.

Skjult ID med pseudonym Tuttifrutt ti. 16 aug. 2011 20:53

Noe morsomt, originalt og velskrevet (korrekt norsk) som er skrevet til meg (og ikke alle andre) virker nesten hver gang. Da skal profilen være elendig om jeg ikke svarer.

Komplimenter på utseende, kommentarer til vekt osv (uansett hvor positivt det er ment) besvares ikke, ettersom mannen da allerede har vist at han tenker fundamentalt annerledes enn jeg. Også kommentarer på hvem jeg ligner på (jeg ligner visstnok veldig på en kjent person) er nedtur.

Jeg har en velskrevet profil, med mange ting man kan gripe tak i, og mye info om meg selv. Om en tom profil skriver en fullstendig intetsigende melding (Type "fin profil, har du det bra?") får jeg ikke lyst til å svare. Jeg presenterer meg og gir av meg selv, det samme bør du gjøre. Og klarer du ikke det, skriv heller til profilen ved siden av min. :-)

Når det er sagt - at jeg ikke svarer, betyr ikke at jeg syns skriveren er et dårlig menneske. Han er bare ikke rett person for meg. :-)

Skjult ID ti. 16 aug. 2011 20:59

Tuttifrutt

Hvis du har en velskrevet profil og masse informasjon om deg selv, hva skal mennene spørre om når du skriver alt om deg selv i profilen?

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 16 aug. 2011 21:03

@oppgulp
Jeg er ikke så kravstor på meldinger, men det bør se ut som om du ikke har sendt en melding ved ett uhell.
Jeg svarte hei tilbake, kanskje han fant ut at vi ikke passet sammen? :-)

Skjult ID med pseudonym Annah11 ti. 16 aug. 2011 21:06

Et "Hei" fra en jeg liker profilen til.. bilde, alder, høyde osv.
Da svarer jeg "Hei" tilbake.... Mer komplisert er det ikke...
Videre bør det da komme noen spørsmål i neste mld. :)

Skjult ID med pseudonym Tuttifrutt ti. 16 aug. 2011 21:16

Skjult id - jeg skriver ikke ALT om meg selv, men nok til at det er noe å ta tak i. Det er en mellomting mellom alt og ikkeno', er det ikke?

Skjult ID ti. 16 aug. 2011 21:43

Det er sant det. Bare opplever selv som dame at noen ganger får jeg vite alt om en person, så er det liksom ikke noe mystisk og interessant ved personen, selv om jeg er interessert i vedkommende. Men bedre med en velfylt profil, enn en tom en.