Alle innlegg Sukkerforum

alenemor for et lite barn

Vis siste innlegg
(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 19:47 Privat melding

Hva tenker dere gutta om jenter som har et lite barn boende hos seg nesten 100%. Jeg har nå fått ny samværsavtale med min sønn og vil kun ha barnefri annenhver helg.

Han er 3 år gammel....

Er det helt uaktuelt å satse på en som er i min situasjon?

(kvinne 39 år fra Oppland) ti. 16 aug. 2011 19:50 Privat melding

Håper jeg ikke for jeg har en på 3 og en på 4 100%.

(mann 46 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 19:51 Privat melding

Nei, det er det ikke.. Nå er jeg noe eldre enn deg, men har vært åpen og forberedt i mange år på at ei jente jeg treffer kan ha barn.. Har også datet alenemødre tidligere, og ikke redd for å gjøre det igjen dersom jeg treffer ei som har barn og hvor kjemien stemmer.. :)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 19:55 Privat melding

Er ikke uaktuelt i det hele tatt. Er bare koselig du har et barn! Er viktig at du lar gutten du blir kjent med bli en del av barnets liv hvis forholdet blir seriøst. At ungen bor hos deg 100% er jo bare positivt. Da kan man leve som en familie og kose seg sammen. Den riktige gutten skal ikke bare bli glad i deg, men også ungen. Er ikke noe som heter pakkeløsning, dere to er en og er man sammen med en så er man med den andre å!
Så langt i fra uaktuelt :)

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:02 Privat melding

supert da er det håp da :) men når skal jeg få tid til å treffe gutter da. Kan jo ikke dra med ungen på førstedate så da må det bli når jeg har barnefri og deretter må jeg vente i hele 2 uker før man kan treffes igjen. blir ikke forhold av sånt vel

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 16 aug. 2011 20:03

Det går helt fint an å få besøk etter at treåringen har sovnet.

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:06 Privat melding

@malinka

ja sant det er bare ikke glad i invitere gutter hjem til meg før det blir seriøst

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:06 Privat melding

@undrende

hvorfor er det uaktuelt for deg da?

Skjult ID med pseudonym Embla ti. 16 aug. 2011 20:07

Helt enig med Malinka : ) Det er lov med besøk når barna har lagt seg. Det er også lov å ha barnevakt en gang iblant for å kunne treffes ute den første tiden : ) Og etterhvert blir vel barna man har inkludert om det skulle bli noe varig ut av det : ))

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 20:07

Ser ikke at det er noe stort problem. Om det ikke er unger så er det festing eller reise dere jenter skal drive med hele tiden så det er alltid noe :)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:07 Privat melding

Er flere måter du kan treffe på da! Jeg ville nok vært forsiktig med å tatt med noen hjem med engang, selv om han ligger å sover. Men man kan jo gå en tur i parken, ta en kaffe osv. Kan jo gå veldig forsiktig frem og det er veldig viktig at du gjør det for begges del, altså deg og ungen din! Regner med du vil ha en gutt du kan tenke seriøst med og fremtid med? :)

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:08 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym discosteel ti. 16 aug. 2011 20:08

Kvinner elsker jo barn er vel bare og få noen venninder til og sitte barnevakt når du skal date? Eventuelt din mor? :P

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:09 Privat melding

@kevin1985

så du syns ikke det hadde vært rart å godt en tur med en jente og hennes barn så tidlig som første og andre date?

Vel jeg villenok ikke latt ungen min bli kjent med nye mannfolk før ting var seriøst

(mann 34 år fra Rogaland) ti. 16 aug. 2011 20:11 Privat melding

Er vel ikke uaktuelt da kvinner med barn er 10 ganger mere seriøse enn de andre, men syns de fleste har delt omsorg nå for tida, men det avhenger vel av situasjon etc

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:12 Privat melding

Nei ville så absulutt ikke syntes det er rart. Jeg skjønner hvordan det er for deg i forhold til å ha barn, og han er jo en del av deg. Kanskje første daten kunne han hatt barnevakt eller kanskje møttes den helgen han er hos faren sin, så kunne man tatt det fra der. En tur skader ikke, da kan man snakke sammen og ta det helt rolig sammen og bare nyte dagen. Se om det er noe kjemi osv :)

Skjult ID med pseudonym mann_27 ti. 16 aug. 2011 20:13

@TS: Det er totalt uaktuelt for meg, og det samme gjelder jevngamle i min omgangskrets. Jeg vil tro du vil ha mest hell med eldre menn som ofte er mer tollerange ovenfor at en jente har barn fra før.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:18 Privat melding

Selv har jeg datet flere menn med barn og etter ett par dater og vi er trygge nok på hverandre kommer jeg på besøk etter på barnet har lagt seg. Er null problem det. Og hvis det oppstår en situasjon der du må hilse på barnet er det jo ikke verre enn at du er vennen til mamma eller pappa. Unger godtar mye rart:-D Og godt er det:-D

Ellers er det jo alltid kjekt med barnevakt innimellom.

Eller hvis man har tid på dagen når barnet er i barnehagen eller på skolen kan man jo snike seg til et møte:-D

Eneste problemet slik jeg ser det er at noen blir så redd for at barnet skal møte den du dater og derfor har altfor få dater i løpet av en viss periode. Slikt dreper ofte interessen. Jeg må desverre treffe fyren jeg dater oftere enn en gang i uka for at interessen skal fortsette å være der, som regel. Ellers blir det fort for useriøst for min del.

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:20 Privat melding

jeg liker å treffe de jeg dater ofte også så jeg hadde nok ikke følt at noe ble seriøst nok hvis jeg måtte vente så lenge mellom hver date.

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 20:21 Privat melding

For min del hvis jeg treffer en jente og forholdet blir seriøst og det er snakk om å etablere seg osv, så vil faktisk jeg ta vare på ungen akkurat som den er min, og samme gjelder hvis jeg får barn med jenta i fremtiden, så vil begge barna stille helt likt for meg.

Tror det går fint ann å kombinere å date en jente med barn og prøve å møtes ofte nok. Man må samarbeide og gjøre det beste ut av det!

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 16 aug. 2011 20:24

Ganske uaktuelt ja, i hovedsak fordi det erfaringsmessig er håpløst å få litt tid med dere alenemødre. Det er alltid ett eller annet som gjør at dere ikke kan møtes. Eller bør vel ikke skrive "dere", for det kan vel variere fra jente til jente, men det har i ale fall vært det de gangene jeg har forsøkt å møte jenter med barn. Barnevakt må ordnes, ungen blir syk så daten avlyses, etc. Er ikke interessert i å møte en jente jeg maks vil se en gang eller to i måneden. Men elsker eller pulevenn kunne jeg nok ha blitt, da er det greit å bare møtes sporadisk. Og hvem vet, det kunne jo hende at det hadde oppstått tilstrekkelig med følelser etter en stund på den måten også.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 16 aug. 2011 20:28

Jeg hadde helt sikkert skygget banen dersom en mann hadde små barn. *tilstår*

(mann 46 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 20:29 Privat melding

Jeg mener at man skal vente litt før man involverer barna.. Og den første tiden så bør barna bli introdusert som en venn av mamma eller pappa. Har ikke sansen for de som støtt og stadig introduserer barna for nye kjærester som barna knytter seg til..
Det er klart en liten utfordring om man kun har barnefri annenhver helg, men alt går som det så fint heter :)

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 16 aug. 2011 20:32

Nei, det gjør jo ikke det, for jeg har jo et liv jeg også. Det er ikke alltid det vil passe for meg heller de to helgene i måneden dama har tid, og hvis det er de eneste gangene hun egentlig har tid til å møtes uten å ta med seg ungen (og det er det jo ikke alle som vil i starten, forståelig nok), så er vi fort nede i kanskje en gang i måneden.

Sorry, er på ingen måte meningen å disse dere damer med barn her, jeg har veldig stor respekt for dere og vet at dere ikke alltid har det så lett. Jeg er bare ærlig her.

(mann 39 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 20:33 Privat melding

Jenter med barn er ingen hinder. Har datet ei med 3 barn en gang herifra. Så er null problem.

Hvis jeg forelsker meg i en jente med barn så vill jeg behandle det barnet som om det var mitt. Og nok vert like glad i det. Er veldig glad i barn så der har vi null problem ;)

(kvinne 30 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 20:59 Privat melding

Syns det var noen fine svar fra guttene her :) Og som flere er inne på vi er jo mange som har delt omsorg for barna i 2011 desverre så er det sånn. Fint å se at det bekrefter det fine intrykket jeg har fått av gutter fra før av i løpet av at jeg har vært singel. Enig i at barna ikke bør introduseres for tidlig, er selv barn av alenemor og stadig nye kjærester i bildet var ikke noe hyggelig derfor er jeg ekstra obs på det selv. Jeg ville heller ikke hatt noe 1. date osv med barnet det er helt uaktuelt. Men å komme å sitte på terassen å skravle etter å ha blitt godt kjent selv om barnet er hos meg er jo en mulighet. Men når det er sagt etter over 1 år med dating og singelliv har jeg ikke latt noen gutter møte jr eller latt de komme på besøk om kvelden etter han er lagt. Jr er såpass viktig for meg så jeg vil ikke lage mere kaos i livet hans enn det allerede er. For meg må en kjæreste akseptere å møte meg en god stund annenhver uke. Skjønner d blir enda hardere for deg bubble når det ikke lenger bare er annenhver uke men og annenher helg. Men du skal se du finner noen d funker med også, har trua!

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 16 aug. 2011 21:14

Sånn er det jo bare da. Når du først har fått barn med én mann så blir du jo uaktuell som partner for en del andre. Og det kan godt være menn som du ellers ville ha vært en fantastisk match med, under andre omstendigheter. Men det er jo en god del menn som ikke bryr seg like mye om det der som meg og "undrende" her, eller i det minste sier at de ikke gjør det, så du finner nok en kjæreste du også bubble. Alle jentene jeg kjenner på din alder som har blitt sittende igjen med et barn etter samlivsbrudd har i alle fall gjort det til slutt.

Skjult ID ti. 16 aug. 2011 21:22

Til dere som syns det er så veldig vanskelig å date alenemødre, eller ikke ønsker (og da mener jeg innerst inne, hva du egentlig mener) krysser av på at ALENEFORELDRE IKKE ØNSKES. Da forsvinner du glatt fra aleneforeldrenes lister, og slipper å date dem!!! Virker som flere krysser av for at de gjerne dater aleneforeldre bare for å få flere treff, eller at "det ser bra ut/er forventet".

@Man hore: så du mener at daten din skal prioritere deg først? og treffe deg når det passer deg??? hva er det for holdning da......... man må ofte føye seg litt begge to.........

Skjult ID med pseudonym Man hore ti. 16 aug. 2011 21:35

@ skjult ID

Nei, jeg sier ikke at dama bare skal føye seg etter mine ønsker. Men min erfaring er at det tvert i mot blir det stikk motsatte, og det er jo egentlig ikke så vanskelig å tenke seg er det vel? Når hun bare har si 4 - 5 kvelder i måneden hun har ungefri, og kanskje har noen venninner hun har en avtale med eller et par andre ting hun må gjøre også, så er det ikke mange alternativene igjen. Så det er jeg så må "føye meg" etter når det passer for henne, ikke omvendt. Og det er ikke alltid det passer for meg også, jeg har både en jobb som krever litt reising i blant, hobbyer og interesser utover å sitte på sukker, og venner jeg også har lyst til å være med. Så hvorfor er det på død og liv jeg så må "føye meg"? Jo, fordi det er som det er. Hun har et barn, jeg har det ikke. Så det er jeg som må tilpasse meg her, ikke hun, det er i alle fall min erfaring. Det er en del av pakka hvis du dater alenemødre og de som gjør det må jo bare akseptere det. Jeg har vært der selv, men jeg er ikke veldig interessert i å gjennta det.

Og vennligst slutt å tillegge meg holdninger jeg ikke har.

Skjult ID ti. 16 aug. 2011 21:42

har ikke opplevd dette som komplisert........ har barnefri en dag i uken og annenhver helg......klarte fint å date, og etablere et forhold på beina som varte i 2år. tok tid før barn ble introdusert, men datet jevnlig før det likevel.
er noe som heter barnevakt, og man MÅ ikke sove sammen den første tiden........
forholdet tok slutt, men av andre ting.
har vennepar hvor begge parter har barn fra tidligere. gått så fint så!
Det blir ikke vanskeligere enn man gjør det til selv!!

Men ja, man må tåle at man ikke er number one all the time.

Skjult ID ti. 16 aug. 2011 21:51

@Man hore: beklager, men slik du skrev virket det som at dere bare kunne treffes når det passet deg og dine fritidsinteresser. og at det da var så vanskelig når hun ikke hadde barnefri når det passet deg........
kanskje du bare ikke har truffet ei som ønsker å prioritere deg også....... det kan også aleneforeldre oppleve..............
jeg er alenemor, og liker ikke å bli stemplet som komplisert og vanskelig!! du tar alle over en kam!

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 21:56 Privat melding

En ting jeg syns er bra med denne tråden er at dere jenter med barn vet hvilke menn dere kan holde dere unna, hehe. Vi er i 2011 og er veldig mange unge og eldre som er alene foreldre. Er mange gode jenter der ute med barn som fortjenner en virkelig god gutt, bare sørg for at han tar dere for den dere er og at han er der for dere og barnet :)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2011 22:02 Privat melding

Man skal vel aldri si aldri, men jeg har ihvertfall konsekvent styrt unna alenemødre opp til nå, og har ingen planer om å slutte med det.

Skjult ID med pseudonym gutt 32 ti. 16 aug. 2011 22:16

@ TS bubble

Helt uaktuelt med jenter med unger fra før. Det gidder jeg ikke å kikke etter. Derfor har jeg valgt dem bort gjennom matchsystemet her. Godt det er mulighet for det slik at man ikke må bla seg igjennom side på side med barneforeldre.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 22:18

jeg tror jeg skal konsekvent søke opp alenemødre, jeg forestiller meg at når de først har tid så har de også veldig lyst!

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 22:22 Privat melding

@oppgulp

hehe. spørs hva su sikter til.. vi er ikke mere desperate og tar hva som helst for det..

jeg er ihvertfall ikke det

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 22:24 Privat melding

Oppgulp;
Tror alenemødre er veldig ordentlig av seg og tenker gjerne to ganger før de gjør noe! Tror ikke du skal ha den tanken der.

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 22:25

Det var ikke slik jeg mente. Jeg mener at alenemødre kanskje ikke kaster bort tiden på spill, og nøling og tvil og slikt :)

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 22:27 Privat melding

ok da skjønner jeg oppgulp vel du har nok rett jeg hater å spille spill. liker jeg noen så skjuler jeg det ikke å prøver å leke med følelsene hans for å få han til å like meg

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 16 aug. 2011 22:30

annen kvar helg hadde sikkert vert nok med deg hehe:)

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 16 aug. 2011 22:34 Privat melding

Helt uaktuelt. Er alt for glad i livet mitt til å ødelegge det med unger. Stor nok forandring å få plass til en jente i livet. Men dette varierer selvfølgelig fra person til person som med det meste annet.

Skjult ID med pseudonym oo ti. 16 aug. 2011 22:36

Jeg har ingen samværsavtale i det hele tatt. Men klarer å få ordnet meg fritid allikevel med et nettverk av gode venner, kompisbesøk og familie. Det går bra å date med litt fantasi. Det vil si at mennene jeg dater må være med på dater midt på dagen, til lunsj, spontanmøter, kveldsbesøk osv. Det siler seg ut selv. De mennene som ikke er klar for dette er jo uinteressante uansett. Og jeg har truffet flere flotte menn som ikke har synes dette har vært problematisk... selvom jeg ikke har møtt noen det har vært gjensidig "klaff" med ennå... Men jeg vet han finnes :o)

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 22:37

hva er det som er så fantastisk i livet ditt da r2d2? hehe

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 16 aug. 2011 22:39

Har en jobb jeg elsker og kjeder meg ALDRI i fritiden. Kan nesten ikke bli bedre. Staten ødelegger det en gang i blant, men bortsett fra det...

Skjult ID med pseudonym oo ti. 16 aug. 2011 22:40

der var du litt slem blindebukk!

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 22:42 Privat melding

R2.D2, du høres ut som en drømmegutt for mange jenter altså! Stå på.... (ironisk)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 16 aug. 2011 22:45

kan vere mykje slemmere:)

(mann 34 år fra Akershus) ti. 16 aug. 2011 22:57 Privat melding

Ser ikke barn som noen hindring. Er kjemien der mellom alenemor og meg , skal det mye til for at jeg gir opp pga litt venting eller lign, kan være tålmodig som fy. At man må være fleksibel og villig til å endre på ting er jo normalt selv med de uten barn.
Som nevnt av andre over, er ikke værre enn man selv gjør det til.

Har utrolig stor respekt for alenemødre, de har valgt å beholde ungen(e), de prøver så godt de kan å oppdra ungen(e) alene. Det viser ansvars følelse, dedikasjon, omsorg og kjærlighet.

Å møte ungen til en alenemor, blir for meg bare å møte en puslebit av livet hennes, altså en viktig del av det som kan en dag bli min familie. Er bedre å møte ungen relativt tidlig, for å se an hvordan den liker meg. Om ungen avviser meg totalt, tror jeg at jeg vil holde meg til å være venn av mor til unge evt. tiner opp ovenfor meg, vil ikke presse meg inn og skape mistrivsel for en unge bare pga jeg liker moren,
Om ungen liker og aksepterer meg, vil jeg ta ansvar og føle det som om det er min egen. For ethvert barn fortjener å bli tatt godt vare på, vist mye kjærlighet og kunne føle trygghet ovenfor foreldre. :)

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 23:17 Privat melding

takk og lov for at det ihvertfall er noen som er positive til dette :)

@blindebukk

du er slem, men alltid med et smilefjes på slutten. :)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 16 aug. 2011 23:19

@kevin

Kødder du? Jenter flest ville ikke likt meg, og jeg ikke dem. Sånn er det når man vet hva man vil i livet og når man har spesielle interesser. Jeg er ikke typen som bruker løgn og fanteri for å lure en jente inn i et forhold med meg.

Men så er ikke jeg ute etter en jente i saueflokken. jenta jeg leter etter er vel mer ulven som lurer i buskene ;P

Skjult ID med pseudonym oo ti. 16 aug. 2011 23:19

Lord Vimes - du er en go'ing!
akk for ung :o)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 16 aug. 2011 23:20

ja:) slipper unna med det da hehe:)

Skjult ID med pseudonym mann ti. 16 aug. 2011 23:38

Ja mest fordi det virker som du er en usympatisk kvinne.
barn har faktisk en far, men egoistiske kvinner tenker ikke på det...

(kvinne 33 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 23:43 Privat melding

Mann hvorfor er jeg usympatisk og egoistisk?

(mann 32 år fra Oslo) ti. 16 aug. 2011 23:44 Privat melding

Ikke hør på han Bubble!!! Ikke tenk et sekund på det han sier...

Skjult ID med pseudonym McDuck81 ti. 16 aug. 2011 23:46

med eller uten barn spiller ingen rolle, passer det seg slik så kan jo barnet være med, kan være med på å løse opp et anspent møte

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 23:47

ikke sikker på om jeg tok den der :s

Skjult ID med pseudonym oppgulp ti. 16 aug. 2011 23:51

jeg er fortsatt blank. Upper ten sier meg lite :S

Skjult ID med pseudonym kræsj on. 17 aug. 2011 00:06

Er det noen andre som har merket at R2_D2 har Photoshoppa hodet hans på en annen kropp. Noe som ikke stemmer der.

Upper Ten er billig Arcus whiskey.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 on. 17 aug. 2011 00:08

haha. har vært photoshop inne i bildet, ja. Men kun for bakgrunn på noen bilder og øyene på andre bilder. Har ingen grunn til å photoshoppe huet mit på en annen kropp. Da hadde jeg vel valgt en bedre kropp enn den smålubne kroppen jeg har ;P

Skjult ID on. 17 aug. 2011 00:10

Uaktuellt for min del. Ønsker ikkje egne barn engang.
Da er det uintresangt med ein unge som barnets far ikkje gidder å ta seg av.

ikkje så pent sagt men sånn føler eg det.

Skjult ID med pseudonym kræsj on. 17 aug. 2011 00:14

@R2_D2

"Helt uaktuelt. Er alt for glad i livet mitt til å ødelegge det med unger."

Dette er klart ikke genetisk for vi ser at faren din ødela livet sitt.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 on. 17 aug. 2011 00:21

I mine øyne gjorde han det, ja. Siden han fikk meg da han var 18-19. Syns personlig at det er en alt for ung alder å få barn i. Du mister friheten din fullstendig med en gang du har fått litt av den....

Men. Folk får gjøre hva de vil. Jeg kommer ihvertfall til å gjøre det på MIN måte!

Uansett. Man hadde nok ikke sett så mange alenemødre her inne om de hadde ventet noen år med å få barn. Men...det blir bare teorier og er en helt annen diskusjon enn det TS startet.

og om du ikke liker at jeg svarte ærlig på TS sin post, kræsj...vel...i really couldn't care....

Skjult ID med pseudonym neptun on. 17 aug. 2011 00:28

Godt å se at det er andre som tenker som meg - som tenker at, nei, jeg vil ikke ha en kjæreste som har barn. For all del, skulle jeg treffe ei som har det og vi liker hverandre, fair enough, men da vil man alltid være nummer to. Siden jeg ikke har verdens lengste forholds-CV har jeg faktisk et ønske om å kunne være nummer én, i hvert fall en liten stund. Om det gjør meg overflatisk og vrang, so be it.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 17 aug. 2011 00:47

Dame med barn er uaktuelt for min del.

*(lett redigert) qoute neptun - ons 17 aug 00:28*
Jeg har faktisk et ønske om å kunne være nummer én, i hvert fall en liten stund.

*qoute undrende - tir 16 aug 21:04*
Dessuten, jeg vil gjerne være den første hun får barn med. Hadde jeg hatt barn selv ville situasjonen nok stilt seg annerledes.

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 17 aug. 2011 10:16

Nummer en og nummer to....
I hvilke tilfeller ønsker man å være nr en?
Ved middagstid?
På natten?
I ferien?
Ved fritidsaktiviteter?
Følelsesmessig?
Ved en ulykke?

Eller er man mest redd for å ikke få gjøre det man selv har mest lyst til?
Jeg lurer litt jeg, noen som vil svare?

Skjult ID med pseudonym lanill on. 17 aug. 2011 11:29

Vil berre kome med ein kommentar til at det er greit å invitere ein date heim på kveldstid når ungane er i seng... Ikkje som første møte. Skaff deg heller barnevakt i byrjinga.
Er eigentleg ille nok om det berre hadde vore deg, men vil du verkeleg ha ein person i hus med deg og borna dine som du ikkje ein gong har truffe før? ..Er ikkje alltid det går greit sjølv om du har møtt personen før heller, men risikoen for at noko skulle skje er langt større når det er snakk om første treffet.

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 14:41 Privat melding

Denne tråden skaffet meg noe få mail i innboksen, men klinetråden min slo nok bedre ann blant gutta ;D men det var ingen overraskelse.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff on. 17 aug. 2011 14:43

Du har formulert deg litt feil i overskriften, bubble. Hadde du skrevet "Kline med en alenemor?" e.l. hadde det rast på med meldinger som aldri før. ^^

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 15:07 Privat melding

Hehe søtstoff du har nok rett:)

Skjult ID med pseudonym utboks on. 17 aug. 2011 15:23

ja, helt uaktuelt

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 15:46 Privat melding

Som jente vil du stort sett alltid være ettraktet og du er i en heldig posisjon, det finnes ekstremt mange desperate gutter som ikke har muligheten til å velge om de liker deg med eller uten barn i Norge.

Du har bokstaveligtalt en hel hær av betamenn å velge imellom så du kan ikke tape.

Skjult ID med pseudonym Embla on. 17 aug. 2011 15:56

@ lanill

Ingen som mente at man inviterer noen hjem til seg på første møte vel..ihvertfall ikke med barn i huset.. når jeg nevte det, mente jeg selvfølgelig etter at man har blitt kjent og har innledet et forhold : )

I begynnelsen anbefaler jeg selvfølgelig barnevakt, og treffes ute..

" Been there, done that.." og det har fungert kjempefint for meg ihvertfall : )