Alle innlegg Sukkerforum

Reflekterer over våren

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Hedmark) fr. 29 feb. 2008 19:52 Privat melding

Ja da var fredagskvelden kommet nok en gang. Unga har akkurat lagt seg, og jeg sitter da alene her og tenker litt over ting. Tidligere i dag satt jeg på verandaen og tok en kaffe. Kjente varne solstråler treffe mitt ansikt, og duften av frisk og god vår kom over meg.
Vi går mot lysere og lettere tider. Folk kommer atter en gang ut fra sine små hi, etter att all vinterproviant er fortært. Endelig kan vi strekke på oss og leve igjen.
Samtidig så kommer jo tanken om det å være alene nå når mørket har senket seg. Ikke en ideel situasjon, men det er situasjonen man er i. Og med tida har lært å takle på godt og vondt. Merker med meg selv at jeg tenker mer over dette nå de gangene jeg har barna. Da går det fra øredøvende liv til helt stille, stille sånn som dagene er ellers. Stillheten er jo verd å ta vare på, men det er stillheten en finner med seg selv, og oppsøker. Ikke den som hjemsøker deg dag ut og dag inn. Eller?
Men nå er jo våren her, mulighetenes årstid, og livets årstid. Så da må det vel være muligheter for oss mennesker også å leve igjen? Jeg velger jo å tro det, men klart enda en vår uten noen å dele den med ligger jo som en påminnelse for meg. Klart det er en tanke jeg vil riste av meg, komme meg opp på hesten igjen. Bytte ensomheten med tosomheten.
Håpet kan jo ingen ta fra en, det er kun en selv som setter begrensninger for hva en selv ønsker å oppnå.

Heller dust en kylling:) Med det så menes det at man må kunne tørre å ta sjanser, og ikke late som alt er som det skal være.

Nåja dette var litt refleksjoner fra min side, og håper jeg ikke har kjedet dere halvt ihjel, på reisen nedover linjene her:)
Vil gjerne vite hva dere forbinder med våren? Enige i noen av mine meninger kanskje?
Uansett nyt tiden fremover:)

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 29 feb. 2008 20:29 Privat melding

Hei,
Fint skrevet. Jeg vil bare si at : Gå og ta sjanse! Det har jeg gjort, og har funnet en ( ikke fra sukker) som jeg vil gjerne finne mer ut av. Nå gleder meg bare en kommende vår med ham og meg...

(mann 40 år fra Hedmark) fr. 29 feb. 2008 20:33 Privat melding

clin: Høres kjempebra ut:) Gir litt ekstra ståpåvilje når man hører slike positive ting fra andre:) Takk, og nyt våren med din utkårede:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 29 feb. 2008 20:38

Takker for at du er modig nok til å dele dine tanker med alle oss. Du skriver personlig og fint :-)

Du spør hva vi forbinder med våren.

Jeg elsker våren. Lyset, varmen, åpenheten mange mennesker viser, utekafeene og de forlengede kveldene.
Samtidig blir jeg tidvis litt melankolsk når våren kommer. Sjelden ser jeg så mange forelskede par, sjelden ser jeg så mange venner som ler og har det vanvittig fint sammen, sjelden ser jeg så mange gravide, sjelden ser jeg så mange lykkelige familier osv osv........

....det minner meg på at jeg er singel. Ikke enslig, for enslig minner for mye på ensom. Jeg er singel. Og det betyr at jeg snart har en sommerferie å glede meg til som singel. Da er det viktig å være litt i "forkant" for min del og legge en liten plan for sommeren, for på denne måten kan jeg glede meg til en singelsommer uten at det blir en ensom sommer :-) Jaja....dette var mine vårtanker.....


(mann 40 år fra Hedmark) fr. 29 feb. 2008 20:56 Privat melding

Zitelle: Hvert ord er en optimisme i ditt innlegg:) Og det er nettopp det vi alle trenger uansett om vi har det bra eller ikke fullt så bra:)
Enig med deg angående at man er singel og ikke ensom. Ensom har for mye negativt rundt seg, mens det å være singel er som ett blankt ark i den forstand:)

Og tusen takk for en positiv tilbakemedling:) ha en herlig vår, og sommer:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 29 feb. 2008 21:12

Noen ganger er man singel. Og noen ganger er man singel og litt ensom. Men det er også greit.
Å føle seg tidvis ensom er også en del av livet for de fleste av oss :-)

Jeg ønsker deg også en veldig, veldig fin vår og sommer fyllt med mye latter og glede, oppriktige og gode samtaler med snille mennesker, spennende og passende utfordringer, og bøttevis med varme som når helt inn til deg!

(mann 40 år fra Hedmark) fr. 29 feb. 2008 21:30 Privat melding

Følelser har en vane eller uvane om en vil, å kunne overvelde folk. Både på godt og vondt. Men det er som jeg tilslutt har begynt å lære, tok 30 år, og det er å gripe etter de små lyse punkta i ens liv. Selv om man føler at ting blir tungt og trått, og føler det bare blir værre, så må man ikke ta spaden og grave seg ned. Man må gå litt mer i seg selv for å finne de positive tinga en har opplevd, samt gripe de nye som faktisk finnes i blant de andre tankene og følelsene:)
Jeg ser med stor glede frem til denne våren bl.a pga av at jeg skal teste ut en ny arbeidsplass med masse nye spennende mennesker, samt at det er en plass som er ny for meg:) Så pila har den rette retninga for øyeblikket:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 29 feb. 2008 21:33

Strålende!

Lykke til med våren, sommeren, kjærligheten og fremtiden :-)

(mann 40 år fra Hedmark) fr. 29 feb. 2008 21:35 Privat melding

Takker og bukker:) Det samme til deg :)

Skjult ID lø. 1 mars 2008 08:59

Jeg forbinder våren med alt som spirer og gror. gåsunger, lammunger som blir født. Solskinn som varmer ørlite.Vårens første utepils;-) Følelse av at sommeren er et hav av tid og alt man har lyst å gjøre da. Økt overskudd, lettere klær, flørting, rydde vekk sommerdyna. Skifte til sommerdekk, bort med støvletter og frem med penskoene. Påsken med appelsin, kvikk lunsj, og påskekrim;-)


Og så var det andre som jeg har mer anstrengt forhold til;-0
Eksamen, trillende barnevogner, gravide som ser ut som de er i hopetall ute i den store verden. At det er en kjennsgjerning at blodet bruser mer om våren, forelskede par(kjøp wodoo-dukke og stikk nåler i disse forelskede parene;-), valentinsdag, gullsmedbutikker med forelskede par som prøver forlovelsesringer. Venninner som skryter av sine kjære. Vurdering av vinterens senvirkninger på kroppen med blek, tørr hud, cellulitter, bikinisesongen som kommer i galopperende fart! Og blod, svette og tårer for å gjøre noe med kroppen som har blitt 1 år eldre;-/


Ja,ja.. Hvis du hadde spurt om de andre årstidene og ,så hadde blitt noe i denne duren her: Høsten, peiskos med sin kjære, Vinteren, lek ute i snøen og varme følelser inne, Sommeren, bade sammen, reker, hvitvin og jordbær. Våren, weekendtur til en storby, gå hånd i hånd og nyte vårsolen..

Mangler bare en mann å gjøre dette med da;-)

Skjult ID med pseudonym tintin1977 lø. 1 mars 2008 11:40

Takker og bukker for at du deler dine tanker og ideer med deg:) Sitter med ett smil om munnen etter jeg har lest igjennom:)
Det er fordeler og bakdeler med det meste her i livet for å si det slik:)
Ja det er vel derfor vi er her, for at vi skal finne en å dele oppturer og nedturer med:)