Alle innlegg Sukkerforum

Hva er liksom problemet mitt!?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 16 aug. 2011 22:40

Jeg lurer på hva som skal til for at det skal stemme med en av det motsatte kjønn!? Jeg vet at ikke noen kan svare meg på det og at dette er indivuduet, men jeg syns det er helt vanvittig vanskelig og vil bare lufte det.

Med en gang jeg møter en hyggelig og søt gutt som jeg skjønner vil KUN det beste for meg så får jeg noe jeg vil kalle litt småpanikk. Jeg trekker meg unna og legger merke til alle mulige ting som jeg ikke hadde sett om jeg ikke fikk denne reaksjonen. Og når jeg blir sånn så virker jeg nok verken klengete eller alt for interessert, men det gjør deriomot han. MEN!!! Det kan godt være noe jeg bare tror. Jeg blir nok veldig reservert.

Og så har du de gangene jeg møter han som er akkurat som meg. Da kjenner jeg tegnene veldig lett igjen og blir skeptisk og sikkert ikke så sjarmerende fordi jeg ikke tør å satse. Jeg vet jo hvordan han kan bli ;)

Hva skal liksom til for at det blir like naturlig begge veier og at begge to vil like mye. Ikke lett det der. Jada... jeg vet og har hørt at han dukker opp når man minst aner det, men jeg aner det minst hele tiden jeg ;)

Og en annen ting.. har lest noen kommentarer her inne og at mane tror at noen jenter er kyniske og aldri blir fornøyde osv osv... Men TRO MEG! Kunne jeg ha gjort det annerledes, sluppet å reagere som jeg gjør, så hadde jeg blitt lykkelig og fornøyd med meg selv... Kanskje jeg må gå på kurs...

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 16 aug. 2011 22:43

hva mente du med det siste du skrev der? at dere jenter vet dere er kyniske og aldri blir fornøyde, men om dere kunne forandre på det så hadde dere gjort det?

og vi kan gjerne bytte om setningen som det blir om deg og ikke "alle" jenter! :-P

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 16 aug. 2011 22:50

Jeg skjønner veldig godt hva du sier... Har det litt på samme måten. MEN det er også noe med at de som står og vil tilby deg månen ikke har like mange andre alternativer...

Er det noen menn som kjenner seg igjen også?

Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 16 aug. 2011 22:51

Jeg skulle for det første skrive mange og ikke mane ;)
Og så har jeg sett at mange/evnt noen her inne mener at NOEN jenter aldri blir fornøyde og at det kanskje blir konklusjonen her også ;) Og poenget mitt er at man ønsker jo ikke å gå rundt og ikke være fornøyde - iallefall ikke jeg.... Vil bare understreke at jeg ikke sa alle jenter. Vi kan godt vri det til å handle om meg ;) Det er jo jeg som ikke er fornøyd med å ikke være fornøyd så hehe..
Jeg vet at jeg ikke er kynisk - tvert imot...

Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 16 aug. 2011 22:53

@Jente

Like mange alternativer? Jenter?
Bra jeg ikke er alene ;) Tipper det er mange gutter/menn som kjenner seg igjen også.

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 16 aug. 2011 22:56

har vært i lignende situasjoner, altså at noen liker meg men som jeg ikke for følelser for

har nok mer erfaring med å møte jente rjeg liker som ikke liker meg, av grunner som bare de vet! :-P

Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 16 aug. 2011 22:58

du er vel ikke for useriøs? ;)

Skjult ID med pseudonym -missi- ti. 16 aug. 2011 22:59

@TS

"fint" å lese dette for jeg er helt lik! har dermed ingen råd å gi deg hehe..da hadde jeg gledelig delt dem..siden jeg er like vanskelig sjøl :P men jeg er i vertfall en medsøster ;)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 16 aug. 2011 23:01 Privat melding

Spørs vel om nettdating er rette greia når man er sånn.

Ikke at jeg har det sånn, men kjenner flere som er sånn. Det funker kun for de om de møter folk tilfeldig, så de ikke på forhånd vet hva som er målet med møtet. Vet de det, så er det ut med piggene og opp med forsvarsmuren med en jævla gang, og da skjer det aldri en dritt.

Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 16 aug. 2011 23:07

@-missi-
Nei, men jeg føler meg iallefall ikke som en freak når jeg vet det er flere av oss der ute hehe... ;)

@kongkebab
Skal innrømme at jeg har tenkt det samme om nettdating. Men så tenker jeg jo at jeg må prøve. Det kan jo hende jeg møter en som bare er sånn middels interessert, men som jeg tar sjansen med likevel - og SVUSJ så blir det full klaff. Kanskje for optimistisk? ;)
Jeg skjønner liksom ikke helt hvor jeg skal treffe noen ellers. Jeg tør ikke å begi meg ut på noe på jobbe.. det blir litt kleint å komme seg ut av om det heller ikke funker.

Skjult ID med pseudonym msX ti. 16 aug. 2011 23:07

Haha, jeg er nok håpløs på dette jeg også. Men mitt beste råd er å finne deg en hobby hvor du blir kjent med mange menn. Når man treffer folk over litt tid i en "ufarlig" situasjon, så har man mulighet til å oppdage om man liker hverandre eller ei uten at noen av partene behøver å bli klengete eller paniske. Og man kan komme til å oppdage sider man setter pris på som gjør at man verdsetter høyere menn som man kanskje ellers ikke ville lagt merke til.

Skjult ID med pseudonym Frøken ti. 16 aug. 2011 23:13

Ja, jeg får gjøre det :)
Kanskje jeg får melde meg på en sånn singletur på fjellet. Men det er jo singletur igjen. Får tenke over den du :) Tenkte litt at sats hadde vært et bra sted, men tror absolutt ikke jeg utstråler "kom å snakk med meg" der ;)

Skjult ID med pseudonym msX ti. 16 aug. 2011 23:26

Jeg anbefaler dans - du treffer mange, du gjør noe gøy, du trener og du ser etter hvert mye bedre ut på dansegulvet :)

(mann 49 år fra Troms) ti. 16 aug. 2011 23:27 Privat melding

@TS:

Kommer du fra Oslo eller kommer du fra et annet sted?

Skjult ID med pseudonym X on. 17 aug. 2011 00:59

Problemet med jenter er at de i stor grad forventer at det er gutter som skal sjekke dem opp. Dette er et konsept jeg selv aldri er med på (er selv gutt). Du burde kanskje ta initiativet selv noen ganger? Det at du forventer å bli sjekket opp, framprovoserer den reaksjonen du snakker om nå (tro meg, jeg vet hva jeg snakker om av egen erfaring). Tar du selv initiativet, havner du heller ikke i den situasjonen der du føler deg "presset".

Selv så fnyser jeg av jenter som sender meg de "sjekk meg opp" blikkene på dansegulvet, det får meg faktisk så irriterert at jeg avviser henne hvis hun senere skulle finne på å sjekke meg opp. Da tar jeg heller initiativet til noen andre som er litt mindre "forventningsfulle". Derimot synes jeg det er creds med jenter som faktisk tør å ta initiativ.

(mann 31 år fra Buskerud) on. 17 aug. 2011 01:05 Privat melding

@TS
jeg pleide å ha samme problemet.
Kan vel ikke si det er heeelt borte... men vesentlig mye mindre enn det en gang var....
så ja, gutter i samme situasjon :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 09:15 Privat melding

Det er interessant at folk fremdeles tviholder på forestilling om et par, at forhold er noe som er nødvendig og viktig og slik det skal være.

Det har vært en viktig institusjon i menneskers hverdagsliv fra mennesket gikk fra jegere til samlere, rett og slett fordi det var slik en kunne overleve og sørge for avkom vokste opp.

Det er det ikke lenger idag, skillsmissene begynte for alvor å tre til på 70tallet og idag er det vel 90%?

Samfunnet har for mange valg, alternativer og muligheter til at mennesker vil holde seg i parforhold.

Om du blir sammen med en jente som vil reise verden rundt og får meldinger fra gutter på msn, facebook, twitter, sms og itilegg har jobbkollegaer som vil se henne av med trusen og jobbfester og venninneturer og lignende så skal hun liksom holde seg til deg?

Det er ikke 60tallet vi befinner oss i, med en optimisme og tro på fremtiden med kjærlighettssanger med dype tekster på radioen og ungdommer som marsjerer og protesterer mot alt som er urettferdig.

Parforhold har forlengst utspilt sin rolle.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll on. 17 aug. 2011 09:26

Då veit iallefall at JJJ kun er her for å få pels på knaggen.

I tillegg har han lagt for mykje i uttrykket "75% of all statistics are made up on the spot".

@TS: At du har et comitment problem har jo tydeligvis gått ut over mange som faktisk kunne ha passa for deg. Prøv å drøvtygge litt på den kvar gang du får den angsten din. Til sjuande og sist er det jo DU som fucker dine forhold. Og jo, det går an å jobbe med seg sjøl.

Skjult ID med pseudonym Everett on. 17 aug. 2011 09:29

@JimJimJ
Gode spørsmål som er verdt å stille.
Hvilke alternativer har du til parforhold, forresten?

Men vi kan også spørre oss:
Hvorfor er vi ikke lenger i stand til å inngå dype forhold med andre?
Eller er det først nå vi har blitt modige nok til å avslutte?

Vi kan også spørre hva som må til for at vi kan inngå et dypt og harmonisk forhold til en annen.
Enten som i et kjærlighetsforhold.
Eller med en annen mann, en blodsbror, en bestevenn (som ikke innebærer sambo og annen intimitet).

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 09:35 Privat melding

Hvor har jeg skrevet det forumtroll? hvorfor går du til angrep på meg som person istedenfor å argumentere mot mine argument? Har du et personlig problem med meg og mener det er noe uoppgjort så er det bare å sende meg en melding, det må jo tydeligvis være noe siden du ikke velger å argumentere men bare gå på meg.

(mann 47 år fra Oslo) on. 17 aug. 2011 09:38 Privat melding

Litt usikker på om jeg forsto problematikken:

Er det sånn at du trekker deg unna fordi du ikke er tiltrukket av ham selvom han er en bra fyr og dermed burde være et godt kjæresteemne? Isåfall ser jeg ikke helt problemet. Er man ikke tiltrukket, så er man ikke tiltrukket. Greit nok.

Eller er det sånn at du faktisk ER tiltrukket av ham, men likevel får panikk og trekker deg unna? DA er det jo mer problematisk. Kan det isåfall bety at du er redd for å binde deg til noen det er mye mer sårende å kanskje til slutt miste? Veit om flere som tenker sånn.

Fyr løs hvis jeg misforsto helt her. :-)

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 17 aug. 2011 11:44

@JimJimJ
Kan hende parforhold har utspilt sin rolle.
Men mener du at mennesker kan være istand til å trives alene?
Eller være fornøyd i ett åpent forhold?

Skjult ID med pseudonym Forumtroll on. 17 aug. 2011 13:16

@JJJ

Parforhold har forlengst utspilt sin rolle. - hence argument number 1 - Du meiner parforhold har utspelt si rolle - resonnering til at du ikkje er her for å finne deg et forhold er absolutt til stede, og til og med sansynlig.

Det er det ikke lenger idag, skillsmissene begynte for alvor å tre til på 70tallet og idag er det vel 90%? - hence "argument" number 2 - Spørsmålstegnet du har på slutten redder deg litt, men dette %-anslaget ditt blir tatt ut av lufta. http://www.ssb.no/emner/02/02/30/ekteskap/index.html

En konkluderer utifra det du skriver. Les innlegget ditt igjen, så ser du kor fint det går an å konkludere i denne retningen.

Har ingen problemer med deg som person.

Skjult ID med pseudonym Mag on. 17 aug. 2011 17:56

Har selv en tidens til og falle og få følelser for jenter som ikke har noe av det for meg. Slik har jeg hatt det i en del år...

Så lurer selv på hva jeg skal gjøre med det.

Skjult ID med pseudonym Frøken on. 17 aug. 2011 22:11

En lang dag på jobb og mange svar å lese nå :)

@itwasntme
Jeg kommer fra nord, men bor i Oslo. Hvis en av delene ikke er bra for meg så ligger jeg dårlig an skjønner jeg ;) Hva hadde du i tankene?

@X
Det er nok noe i det du sier, selv om jeg tar initivativet noen ganger... Men har faktisk tenkt at jeg skal bli flinkere. Noen ganger så er ikke sjekking i tankene mine når jeg er på byen og da er det ALDRI noe problem å snakke til noen først. Men det er vel nettopp for at man ikke legger noe i det. Øver meg på å ta initivativet da... men det må tas spontant! Hvis jeg tenker over hva jeg skal si så fungerer det dårlig hehe. Vet ikke om jeg ikke kommer til å føle meg "presset" uansett. Det er vel der jeg sliter kanskje..

@Forumtroll
Dessverre så tror nok jeg også at mange flotte fyrer har kommet og gått. Da er det fint det finnes jenter der ute som ikke er som meg. Jeg drømmer om å bli som dem ;)
Drøvtygge ja.. Skulle ha hatt en liten oppskrift på det du. Har prøvd å tygge som bare det, men det kjennes ganske seigt det stykket der.

@tregaffel
Du fikk sagt det du. Jeg har 1000 unnskyldninger for hvorfor jeg ikke skal begi meg ut på det.

@Dirigent
Noen ganger kan jeg føle meg litt tiltrukket mens jeg tenker at jeg burde like denne flotte fyren. Men så har han kanskje småting som jeg ikke helt klarer å se forbi. Og da mener jeg ting som muligens er helt idiotisk å henge seg opp i. Det er kanskje for at jeg rett og slett ikke er nok tiltrukket det da? Da skal man jo ikke bry seg om de filletingene der.
Så har jeg de gangene jeg er VELDIG tiltrukket. Tenker på han hele tiden. Da blir jeg for skeptisk igjen og tør ikke helt å ta sjanser. Du vet... man kan jo bli såret ;) Så svaret er ja; alt for skummelt å ta sjansen på å miste noen man liker for godt. Og når dette skjer så forvandler det meg til en skeptisk og alvorlig person - noe jeg absolutt ikke er til vanlig. Jeg er faktisk ganske kul og avslappet om jeg får si det selv ;)

Ja! Jeg tvilholder nok på en ide om å være i et parforhold.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 17 aug. 2011 23:23

Mine fem cent - du tenker for mye!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 18 aug. 2011 00:42

Tror neptun er inne på noe.

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 09:54 Privat melding

@kameleonen - Jeg mener at mennesker i vesten omtrent driver seg selv til vanvidd i jakten på den "rette" siden vi bli oppdratt til at å være i forhold med en annen person er riktig.

Men kultur og samfunn utvikler seg, og det er spesielt sunt å skulle gå rundt å febrilsk jakte etter en kjæreste og glemme å leve livet på veien.
Det burde være akseptert for jenter og gutter å si at de ikke tror forhold er mulig å gjennomføre slik det var før idag mtp hvordan samfunnet fungerer.

Skjult ID med pseudonym Everett to. 18 aug. 2011 09:58

Dvs vi har blitt for overfladiske, selvsentrerte, uempatiske etc til å kunne gå i dybden med noen andre?

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 10:12 Privat melding

Mente "er det spesielt sunt".

@Everett - Det er vel så enkelt som tilbud og etterspørsel, en jente som ikke får meldinger på sukker vil svare deg, en jente som får mange vil mest sannsynlig ikke svare deg.
Itillegg har gutter alternativer, det heter internett og er vel den "nye" kjæresten til svært mange gutter.