Alle innlegg Sukkerforum

Hår på ryggen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun on. 17 aug. 2011 00:32

Siden tråden om hår på kassa fløt litt ut mens jeg var ute...

Jeg har skjønt at mange mener at hår på ryggen er noe av det ekleste som finnes, et sted mellom navlelo og fotsopp, eller noe slikt. Men betyr det at dere forventer at vi som fra naturens side har en fyldig manke alle andre steder enn på hodet skal være ferdig frisert når vi eventuelt skulle treffe dere, eller at det er et slingringsmonn der? Jeg spør fordi jeg ser at det står nevnt i flere profiler, og hvis den generelle holdningen er at man også som singel skal være fast kunde hos ymse hårnappingsinstitutter, så kan jeg like gjerne blokkere disse profilene først som sist.

Skjult ID med pseudonym sans on. 17 aug. 2011 02:33

Neptun, Neptun, ikke vær hårsår, nå! ;)
Og la iallfall ikke disse hårreisende kravene som blir spredd utover i forumet her, føre til at du blir gående med
bedrøvet bøyd, behåret nakke fra nå av. Ingen grunn til det!

Det finnes langt eklere ting enn hår på ryggen, og du nevner navlelo her - som det jo faktisk har blitt gjort en navlebeskuende forskning på nylig ---> http://m.nrk.no/m/artikkel.jsp?art_id=17751731

Uuuurk! (hvorfor leste jeg denne artikkelen?!? vræææl! *helle tipp-ex i øynene*)

Jeg kjenner deg ikke, men jeg ville definitivt glatt (!) ha foretrukket en mann hvor det kun bodde en snill djevel og en djevelsk engel på hver sin smått behårede skulder, enn en LITT feil navla, uhygienisk fyr som drev og dyrket fram fremmede kolonier sin ekle, navlelolune hule! :(( Så disse to tingene kan ikkkke sammenlignes, nei!

*kvaaalm* =//

(Forventer nå at det straks kommer et knallhardt forumkrav om et samfunn med menn uten navler! Dét kan da vel ikke være for mye forlangt? :/ )

-- Så, nei; til tross for enkelte sukkerfrøkners hårde dom her inne, så tror jeg ikke at de er sååå strenge på det
når de først har blitt sjarmert i seng..eh. senk - så du trenger nok uansett ikke ligge søvnløs om natten i frykt for at damene skal tvinge deg til å bade i hårfjerningsmiddel på date nr. 2.

Skjult ID med pseudonym Dravot on. 17 aug. 2011 08:27

Takk, navlelo og fotsopp er fine tema vi snart må bruke.