Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan er det på Sukkerfest?

Vis siste innlegg
(mann 43 år fra Akershus) to. 18 aug. 2011 10:44 Privat melding

Hei alle sammen:-) Jeg heter Pål Richard og ønsker å stå på litt for å kunne møte en jente som kan bli min kone og mor til mine barn. Er det noen som har erfaring med Sukkerfestene? Har en følelse at det fort kan bli litt kleint eller tar jeg helt feil:-)

(mann 36 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 10:59 Privat melding

Jeg regner med du er en sosial kar som klarer å vandre rolig men bestemt bort til damene for å flørte med dem så da burde ikke kvelden bli klein.

Ellers så er vi en del kjentfolk der som fort kan peile inn kjente ansikter herfra:-D Da er det alltids noen å slå av en prat med vett:-D Supert om du tok deg en tur:-D Husk å være der tidligere enn kl. 20, helst. Etter det er det så mye folk at det er kjapt å miste oversikten over stedet pga mengden.

Men jeg husker damer og karer som satt lenge for seg selv på flere av de andre festene. Man må jo ta litt tak i seg selv og komme seg avgårde for å bruke stedet for det det er verdt, de fleste er jo veldig åpne i og med at de er der for å treffe nye folk:-D

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 18 aug. 2011 11:01

har ikke vært kleint på de festene jeg har vært på,men fordel å treffe folk på vors som alltid blir arr i nærheten... lettere å gå når man har blitt litt kjent med noen på forhånd.

(mann 43 år fra Akershus) to. 18 aug. 2011 11:17 Privat melding

Da får jeg forsøke å delta på neste Soria Moria fest da:-) Spennende!!!!!!