Alle innlegg Sukkerforum

Forslag til funksjonalitet på sidene til sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SomNy to. 18 aug. 2011 15:37

Ref. en annen tråd hvor det dukka opp. Er det noen som har forslag til funksjoner som noen kunne tenke seg å ha med på sukker?

Sjæl er jeg keen på noe mer tjenester i poster og veggen i form av å kunne poste lenker og slikt. (veit det er vanskelig) OG det hadde vært fett med en teller som indikerer at noen har vært inne på siden min, så jeg slipper å måtte trykke "matchlister" - "besøkende og topplister" - "siste besøkende" for å se om det har vært noen aktivitet...

Skjult ID med pseudonym chiefern to. 18 aug. 2011 15:38

Forumet deles inn i sub-forum. Så blir det kanskje litt mer oversiktlig her inne.

(mann 38 år fra Østfold) to. 18 aug. 2011 16:04 Privat melding

Mindre profilbilder på forumet.
Ny, mer oversiktlig layout. F.eks at anonyme poster, og de som ikke har profilbilde, får opp en slik silhouette, sånn at ikke teksten flyttes på ettersom man kommer opp med bilde eller ikke.
Mulighet for hotlinking, eller hva fan det heter. At bildet dukker opp, og ikke bare linken.
Samme med youtube-videoer.
Sitering(!!!), "svar til"-knapp.

(mann 42 år fra Akershus) to. 18 aug. 2011 16:09 Privat melding

Good point! Føler at profilbildet mitt "brøler" noe... Subforum er heller ikke så haløvgalt... så kan man granulere opp *hva* folk er keen på å prate om.. Er man hypp på å prate dritt kan man ha et sted for det.. Og der kan man ikke sutre over at det bare prates dritt :P

(kvinne 60 år fra Aust-Agder) to. 18 aug. 2011 16:53 Privat melding

Det er så mye som kan forbedres her at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Så selvom det virker upassende her, så henviser jeg til å ta en titt på Møteplassen for å få idèer.
Jeg har skrevet noen brev til Supporten her og både spurt og foreslått, men få bare teite unnskyldninger.

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 18 aug. 2011 17:15

men er jo derfor vi er her og ikke på møteplassen;)
er glad man slipper for mye linker,som på fb:) men bildene kunne vært mindre ja:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 18 aug. 2011 18:30

Må være mulig å fikse bikubisk skalering av opplastede bilder? Vet dere knotter med PHP, men billedskaleringen av profilbilder, er nokså dårlig. Om ikke annet, tips brukerne om å laste opp bilder i tilnærmet riktig format (180x240).

(mann 34 år fra Buskerud) to. 18 aug. 2011 19:31 Privat melding

Mulighet til å redigere poster, ordne egen ramme for bilder så tekst ikke forskyves og mulighet til å skjule brukere uten å måtte blokkere dem.

(mann 32 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 19:33 Privat melding

Skule brukere uten å blokke? Skjønte ikke helt poenget :)

Skjult ID med pseudonym oppgulp to. 18 aug. 2011 19:33

standard vbulletin/php forum. vekk med flash!

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 19:44 Privat melding

Jeg kunne tenke meg en
- feed-side hvor man får opp
--siste besøkende til profilen,
--antall meldinger i innboksen (om det er noen),
--antall kommentarer i de forumtrådene som man selv har kommentert i siden man sist var innom, så det blir lettere å følge debatter der man deltar)

- og en chat-knapp direkte fra profilen dersom vedkommende er online og tilgjengelig på chat. (Dersom man finner en profil man vil chatte med må man nå huske matchtallet, gå inn på chatten og bla i flere sider dersom vedkommende ikke er øverst på listen.)

Skjult ID med pseudonym Søtstoff to. 18 aug. 2011 19:47

Det er ikke så ofte jeg sier; men jeg tror oppgulp er inne på noe her. =D

(mann 34 år fra Buskerud) to. 18 aug. 2011 19:58 Privat melding

@Kevin

Syns det å blokkere en bruker blir for drøyt. Bedre å skjule brukeren så den ikke komemr opp i søkeresultat og online listen. Blokkering burde være en siste utvei mot plageånder.

Også plagsomt å måtte inn på en profil for å blokkere. Det burde man kunne gjøre uten å gå inn på den.

Skjult ID med pseudonym oppgulp to. 18 aug. 2011 19:59

Søtstoff, tror du? haha denne siden stinker (altså teknisk, ikke formålet eller folkene).

Skjult ID med pseudonym Søtstoff to. 18 aug. 2011 20:07

Hehe! Er mod på et av landets største vBulletin-baserte forum, så jeg må si jeg foretrekker den løsningen framfor den Sukker bruker. Ikke alt Sukker har som er mulig å få helt til i vBulletin heller, dog. Men allikevel..

Skjult ID med pseudonym oppgulp to. 18 aug. 2011 20:11

forumet kunne med fordel vært helt separat fra resten, som et vbulletin brett. med eget anonymt brukernavn og bilde. ingen tjener på å stå fram her hehe. altså ingen! det er flere damer jeg har vurdert å ta kontakt med helt til jeg ser tingene de skriver her. De morsome og smarte damene forholder seg annonyme så det fungerer ikke andre vei. det er helt utrolig primitivt dette forumet, og i tillegg delvis flash basert gjør det helt ubrukelig å følge med på tråder. minner mer om en 90-talls guestbook lol.

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 18 aug. 2011 20:12

Jeg får til å følge med på forum selv om flash har krasjet, så det er neppe flash her?

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 18 aug. 2011 20:14

"det er flere damer jeg har vurdert å ta kontakt med helt til jeg ser tingene de skriver her."

Syns det høres bra ut, jeg. At man finner ut det og slipper å kaste bort tiden med å ta kontakt

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 20:14 Privat melding

Bra innspill fra dere alle! Keep it coming :)

Vi har i det siste kastet vår elsk på mobilsidene, og sier oss ganske fornøyd med resultatet så langt. Dette betyr at webben veldig snart står for tur. Vi ser selvsagt på hva andre har gjort tidligere, men vi ønsker å fortsette med å gi ting et preg av sukker, samt ta med oss ting vi helt klart ser fungerer bra, og samtidig høre fra brukerne selv hva de opplever som problematisk ved bruk av sukker sine sider.

Personlig(!) kunne jeg godt ha klart meg uten dette popup vinduet som brukes fra tid til annen. Det er så lett å trykke seg bort fra en melding der man f.eks. har skrevet en god del, for så å se at ens veloverveide formuleringer forsvinner ut i intetheten. Og kun på grunn av et interessant profilbilde som dukket opp i høyremargen. :)

(mann 38 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 20:19 Privat melding

@abdavid: "Gjør som alle de andre, men gjør det bedre" er vel et uttrykk som kan være greit å ta med seg i så måte.
Forøvrig savner jeg en funksjon som gjør at man får napp hos damene her inne.. Er noe sånt på trappene, eller? =D

(mann 33 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 20:33 Privat melding

@søtstoff

Enig, men "bedre" er ganske individuelt. Hvordan folk ser for seg interaksjons muligheter er svært forskjellig i henhold til kompetanse og bruksmønster. Dette er noe vi også må justere oss etter :)

Jeg kan ikke gi noen spesifikke lovnader i skrivende stund, men vi har mye interessant på tegnebordet som forhåpentligvis skal gjøre ting litt enklere for begge kjønn. Dere får se etterhvert. :)

I samme slengen føler jeg også at det er viktig for min egen del å understreke at jeg personlig ikke kan garantere at alle forslag blir implementert, men det er klart at desto mere oppbakking det er rundt enkelte ting desto enklere vil det bli å få gjennomslag. Samt det er veldig greit å høre hva brukerne selv ønsker enn at vi sitter og synser og forvilder oss i vår egen kompetanse/bruksmønster.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 18 aug. 2011 20:42

Syns mobilsidene har blitt veldig bra, ja. funker kjempebra på Android. Forumet er det eneste som kan forbedres. Irriterende å måtte klikke på vis flere kommentarer 20 ganger for å komme til bunnen. Burde heller vise orginal innlegget fulgt av de nyeste innleggene eller noe tilsvarende. Så kan heller knappen trykkes på for å se eldre innlegg. eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym abdavid to. 18 aug. 2011 20:51

@R2_D2

Bra innspill. Er litt usikker på hvor intuitivt dette vil være dersom nyeste poster i tråden er svar til en annen post i samme tråd, men offtopic?

Knappen for å laste ytterligere forum/forumtråder/meldinger/profiler er planlagt byttet ut dersom våre planer går som forventet. Gjenstår enda en del testing og implementering.

Skjult ID med pseudonym billaby to. 18 aug. 2011 21:24

Kjedelig med Flash i fotoalbum - får ikke se på iPhone.
Skulle ønske meg at sidene oppdaterte seg jevnlig, sånn at jeg ser når jeg har fått melding i innboksen uten å trykke refresh.

@R2_D2 - Bra forslag å skjule uten å blokkere brukere. Har tenkt på mange ganger - å slippe å se alle de uaktuelle i alle treff.

@abdavid - Supert at dere tenker på å fjerne popup! Har slettet flere fulle meldinger allerede.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 18 aug. 2011 21:30

Jeg liker popups - i hvert fall ssammenlignet med den halv-integrerte greia som er alternativet. Og så liker jeg at det er enkelt her - nei til smileys, ulike skrifttyper osv. i profiler og meldinger

Det jeg derimot savner, er enkelte søkemuligheter. For eksempel så fyller folk ut hvilken religion de har, hvilke politiske preferanser de har, hva de søker (alder og type forhold), hva slags musikk de liker, hvor lang utdannelse de har, om de er villige til å flytte på seg osv. Men ikke noe av dette går an å søke på. Da lurer jeg på hva vitsen er.

Skjult ID med pseudonym sans fr. 19 aug. 2011 13:15

Ja, det med alderen må bli fikset! Hva er vitsen med å få treff og høy match på masse profiler hvis DE ikke er interessert i folk i den alderen man befinner seg i? Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått opp god match på menn f.eks. i alderen 37-40 (er selv 35), hvorpå det første jeg ser når jeg klikker meg inn på dem, er at nei DE søker kvinner fra 20-30. For eksempel.

Enig med neptun med de andre søkemulighetene også. Hvor lang utdannelse folk har er ikke superviktig for meg, men det er prinsippet om at de tingene man fyller ut, bør være søkbare.

Hadde også vært et pluss å kunne søke på friord i profilteksten. :) Kjekt, men inget kjempesavn.

Noe jeg har lurt en del på er denne "Søk i forumet"-funksjonen, hvor man kan søke på ord. Hvordan funker den, egentlig?? Får tidvis 0 treff på enkelte ord. Har testet med ord jeg har sett i trådene, - inget treff...eller så kommer det opp noen tråder, men ikke andre (med det samme ordet). Hva er vitsen da, og hvordan kan den "sile ut" ord på den måten?

Savner iblant muligheten til å søke på profilnavn/pseudonymer på forumet, de kommer jo heller ikke opp i den søkefunksjonen her. På andre forum rundt omkring på nettet, er det iblant en slik "vis innlegg" under navnet, hvor man kan få opp andre tråder hvor personen har skrevet. (dette vil jo naturlig nok kun omfatte de med åpne profiler, ikke pseudonymene) Man får jo noen favoritter her på forumet etter hvert...iallfall har jeg det. :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 19 aug. 2011 13:21

sans, mye bedre å bruke google. Sukker har bare søk i trådstarterteksten.

Hvis du vil søke på google, skriver du site:sukker.no søkeordettilsans

(mann 36 år fra Akershus) fr. 19 aug. 2011 14:42 Privat melding

har ikke lest gjennom, men en liker knapp hadde vært fint. :)

(mann 36 år fra Akershus) fr. 19 aug. 2011 14:42 Privat melding

her på forumet altså, ikke det hjertestyret. :) Som i at jeg liker den kommentaren. Tenk Facebook.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten fr. 19 aug. 2011 17:13

Utrolig viktig: Flørter for hippier, emokids, slange-hypnotisører, rockere og andre folk som syns det er utrolig kjedelig med hundevalper og torsk. :P Hvis ikke det blir prioritert, så er det synd og skam.

Er ellers enig med resten av folket i at forumet er utrolig vanskelig å manøvrere i forhold til andre fora som finnes der ute. Trådene burde deles opp i sider og bildene burde være mye mindre, syns jeg.

Skjult ID med pseudonym Tuttifrutt fr. 19 aug. 2011 17:36

- vil ha en tellerknapp som viser besøkende
- vil kunne reservere meg mot hjerter slik at de som er interessert må sende meg en melding (hjerter er barnslige og betydningsløse - la meg slippe)
- vil kunne søke på ord i profilen
- vil slippe å se profiler som ikke er interessert i profilen min (eks: alder, kroppstype osv)