Alle innlegg Sukkerforum

Slank, eller ikke fullt så slank

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:07

Hva er egnetlig greia med at svært mange oppgir seg selv å være slank, når bilder og møter avslører at det er en mildt sagt flatterende beskrivelse av virkeligheten? Er det slik at vi ikke definerer "slank" på samme måte, eller er det bare en måte å gjøre seg mest mulig attraktiv på? Det blir jo avslørt uansett, så om det er sistnevnte forstår jeg ingenting av det.

Ganske lei av å få opp overvektige i diverse fasonger når jeg kjører et matchsøk der jeg eksplisitt søker etter slanke, veltrente og gjennomsnittlige jenter. Hvis man ikke klarer å være ærlig i profilen sin - hvordan skal det da gå an å bygge tillit i starten på et forhold?

Skjult ID med pseudonym A-boy to. 18 aug. 2011 16:17

Hva er egnetlig greia med at svært mange oppgir seg selv å et par kilo for mye,, når bilder og møter avslører at de ekstra kiloene er veldig godt gjemt? Er det slik at vi ikke definerer "et par kilo" på samme måte, eller er det bare at de har litt dårlig selvbilde? Det blir jo avslørt uansett, så om det er sistnevnte forstår jeg ingenting av det.

Ganske lei av å få opp magre folk i diverse fasonger når jeg kjører et matchsøk der jeg eksplisitt søker etter et par kilo for mye eller gjennomsnittlige jenter. Hvis man ikke klarer å være ærlig i profilen sin - hvordan skal det da gå an å bygge tillit i starten på et forhold?

(mann 44 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 16:22 Privat melding

Høres ut som om din definisjoner av ordet slank = tynn/mager..
Ellers så defineres vel slank ulikt basert på både selvfølelse, trivselsvekt og et utall ulike oppfatninger - både basert på selvbildet og på betrakterens bilde.. I det hele tatt det å beskrive et legme med kun etttttt ord er vel i prinsippet umulig, med tanke på hvor stort spekter det finnes av kroppsfasonger og kroppsbygninger, og herunder hvordan man ter seg, bærer sitt legme, holdning osv..
Slank virker mer som et slags idealord omtrent identisk med ordet "pen" - og da handler det om hva som er pent og ideellt - og for hvem..
Peronlig syntesjeg f.eks. at jenter med brede hofter og rumper lett kan kalle seg slanke - for meg så er de slanke og ser freshe, friske, sunne og delikate ut - men på kvinnelig vis.. Har de i tillegg en touch av såkalt feminin og myk kosemage, slik kvinner ofte har - igjen på kvinnelig vis, kan de - i mine øyne - fortsatt definere seg som slanke... I ditt tilfelle kan de neppe det, siden du oppfatter ordet som tynn/skrapet/mager...

Skjult ID med pseudonym etparkilo+ to. 18 aug. 2011 16:28

Hva er egentlig greia med at svært mange gir blanke i om en person er slank eller har et par kilo for mye?
Kommer vel an på øynene som ser og hvordan man oppfatter seg selv da.
Trodde uansett det var sjarm, kjemi eller det folk hadde i topplokket som telte. Jaggu ikke rart det finnes mange single mennesker her i verden.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:33

A-Boy: Med det svaret der, er det vanskelig å forestille seg noe annet enn at du føler deg truffet. Du kan trøste deg med at du er i et svært godt selskap.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:37

Danty: Hvor har jeg sagt at jeg definerer slank som "skrantet eller mager"? Jeg er selvfølgelig klar over at man kan karakteriseres som slank selv om man har fett på kroppen, men nå snakker jeg ikke om disse. Jeg snakker om de som helt åpenbart er, for å bruke et ukorrekt uttrykk, tjukke.

Jeg setter naturligvis også pris på kvinnelige former og fasonger, men når man kan se appelsinhuden disse på overarmene - er jeg for min del ute av bildet. Det fine er jo at det også finnes mange menn som ikke har disse kravene, så de burde jo ikke ha noen problem med å finne seg en, selv om de er litt mer ærlig i sin beskrivelse av seg selv.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:39

SøtSchmøt: Har jeg ingen problemer med å tro på. Menn er sikkert ikke noe bedre selv, men har ikke mulighet til å søke opp menn (og heller ingen interesse av det), så det er ikke der mitt fokus ligger. Men spørsmålet kan jo like gjerne gå til dem.

(mann 44 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 16:39 Privat melding

Kan jo også føye til at jeg har en venninne.. Hun har anlegg for å legge på seg litt.. Hun er litt kraftig bygget også.. Men hun er råflink.. både hva angår kosthold og trening. Dama er i kanonform og kan løpe fra de fleste.. Men hun går litt opp og ned ligger å vaker på + - 10 kg.. sånn ca.. Før sommeren hadde hun slitt hardt og gått ned 12 kg.. Hun følte seg stolt og bra - og hun følte seg slank.. selv om hun sikkert kunne gått ned 10 kg til for å bli helt skrapet.. Men for henne -og for vennene hennes, så oppfattet vi at hun var blitt skikkelig slank.. Poenget mitt er at alt er relativt..

Når det gjelder trådstarter, så syntes du har en i overkant misfornøyd tilnærming til temaet.. jeg aner at du nærmest klander de som har en annen oppfatning av det abstarkte ordet "slank" og at alle bør tilpasse seg dine assosiasjoner og korrigere seg etter dem. så du slipper å bruke så mye tid på å finne miss.make-all-your-dreams-come-trough ;)) tenk om verden hadde vært så enkel ;)

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:41

etparkilo+: Sjarm, kjemi og topplokk teller selvfølgelig svært mye. Du kan da likevel ikke bli overrasket over at folk også har fysiske preferanser. Jeg kan ikke styre hva jeg selv liker eller ikke liker, og for meg er det helt avgjørende at jeg liker og se på - og blir tent av jenta mi. Ser ikke helt hvordan jeg kan klandres for det. Det er nå en gang bare slik naturen har skapt meg.

Skjult ID med pseudonym etparkilo+ to. 18 aug. 2011 16:44

@TS: Forstår hva du sier. Men ville noen kilo ekstra virkelig stoppet deg hvis du møtte drømmedama? Eller ville du bedt henne komme igjen når hun hadde tatt av seg 10 kilo?

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:47

Danty: Klandrer ikke overvektige for å være overvektige. Det er deres egen sak, og jeg har ingen problemer med det. Har mange overvektige venner og venninner, og ser ikke ned på dem på noen måte. Når jeg søker kjæreste, søker jeg naturlig nok etter det jeg selv liker best. Skulle vel tro det er noe jeg delte med de fleste.

Er ellers ikke enig i at "slank" er et abstrakt uttrykk. Det finnes jo åpenbart en del nyanseforskjeller i definisjonen her, men jeg tror nok at også vi to enkelt skulle klart å bli enige om en jente er slank eller ikke.

(mann 44 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 16:51 Privat melding

@ TS.. Enig - alle har sine preferanser og sin smak - også hva angår utseende og fysisk tiltrekning.. Ikke minst finnes det titusner av jenter som kvalifiserer for å oppfylle dine ønsker hva angår det kroppslige.. Men å forvente at alle utfyller profilene sine og kategoriserere seg basert på dine preferanser er vel i overkant høy forventning.. Du får heller gjøre ditt beste - treffe flere - så får du heller budsjettere med at mange ikke faller i smak.. slik tror jeg det er for de fleste. Ikke bare hva angår kroppsfasong men også alle andre mellommensklige faktorer ;) Det skal liksom ikke være enkelt å finne henne.. og kanskje er det bra å slite litt for maten også - hvem vet

Skjult ID med pseudonym Sander to. 18 aug. 2011 16:51

"Tar du livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske tar du lykken fra det med det samme". Ibsen. Det er enklere å ljuge for seg selv enn å slanke seg. Dssuten øker folks vekt så den gjennomsnittlige vekten øker jo. Men at folk som er 10 kilo overvekttige og mer kaller seg slanke blir jo helt feil. Full cred til de som faktisk sier at de er digre. De som sier at det er de indre som teller, har gjerne en grunn til det.....

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 16:51

etparkilo+: "Ti kilo for mye" i forhold til hva? Min øverste grense? Isåfall vil hun jo ikke være min drømmedame uansett. Min drømmedame er innenfor mine fysiske preferanser, i tillegg til alle sine emosjonelle og intellektuelle egenskaper.

Spør du meg heller om jeg vil kaste ut drømmedama mi om hun plutselig skulle legge på seg ti kilo, så vil antakeligvis svaret på det være nei. Men jeg ville nok forsøkt å gjøre henne oppmerksom på at hun siger ut, uten å bli for taktløs og dramatisk.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 18 aug. 2011 16:55

Det er da ikke verre at de som ønsker slanke mennesker som kjærester vil ha det og rett
og slett ikke tenner på overvektige.

Det skal jo visstnok være nok av overvektige damer som ønsker seg en atlet og det er jo
heller ikke noe galt i å ønske seg det heller:)

Jeg er selvfølgelig en liten, feit, gammel, stygg dame med stokk men drømmemannen skal jeg ha:))

(mann 44 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 16:57 Privat melding

@ts -- "ti kilo for mye, i forhold til hva?" ---- som om jeg skulle skrevet det selv :))
Og hva med de som veier 10 kg for lite da?? ;)

Skjult ID med pseudonym Patsy to. 18 aug. 2011 16:57

Det må jo en atlet til for å håndtere dem... :)

Skjult ID med pseudonym Foxylady to. 18 aug. 2011 17:01

Jeg så ei t-skjorte en gang hvor det på fremsiden sto: Jeg er feit og du er teit. På den andre siden sto det:... men JEG kan slanke meg :)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 17:52 Privat melding

Er "slanke, veltrente og gjennomsnittlige jenter." én eller tre kategorier jenter? Kan hende er ikke slank og veltrent gjennomsnittlig i dag? Eller enda bedre: Hva med de slanke/magre som er akkurat like løse i fisken som de som er 15 kg tyngre? Jepp, finnes et italiensk uttrykk for det: de falske tynne. Hvordan skal vi kategorisere dem tro? Hm ...

Ellers kan man jo være enig at alle falske flagg er dårlige å seile under ;)

Skjult ID med pseudonym hingsty.. to. 18 aug. 2011 18:04

Etc.
Trodde det het

"seile rundt (i ring ?) i sin egen lille boble"

i candy-verden..;-)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 18 aug. 2011 18:25 Privat melding

Vi kan begynne og oppgi BMI istedet:-)))
Jeg dater kun de som har BMI 20-25 ....

Eller vi kan søke etter kroppsfasong?
Jeg dater ikke epler, kun pærer...

Uansett folkens, kropp er gøy!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 18 aug. 2011 18:48 Privat melding

Er kanskje ikke noe sjakktrekk å spørre om vekta til folk heller :P
Høyde står jo oppgitt i profilen, så slik sett ville man jo hatt en viss peiling på om personen var slank eller ikke dersom man visste vekta. (Seff med unntak av ekstremt veltrente mennesker)

Vel og merke sett utifra ens egen oppfatning av ordet slank.
For vi har nok alle forskjellig oppfatning av det ordet tror jeg :) Heldigvis :)

Jeg har en BMI på mellom 27 og 28.....og er en typisk pære :P Så jeg har absolutt noen kilo for mye :)
Men jeg ligger nok i det grenselandet hvor noen vil kalle meg for overvektig, andre for normal (slank).
Alt etter smak og behag, definisjon, og kanskje hvilket utgangspunkt de selv har på sin BMI-skala.

Man får glede seg over den kroppen man har :)

(mann 32 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 18:53 Privat melding

BMI har vel strengt tallt ikke noe med kroppsfassong å gjøre da. Jeg har bmi på 26, men det er mere enn det jeg burde ha i forhold til tabell, men da må jeg slutte å trene hvis den skal gå ned... litt rart egentlig. hehe

Skjult ID med pseudonym Lysstråle to. 18 aug. 2011 18:55

Skjønner TS jeg.
Har akkurat det samme problemt. Bare at det gjelder menn for meg.
Og jeg ser etter menn i 45+. Der har de i alle fall ingen peiling på hva som er slank,noen kilo for mye eller direkte STOR.
Null insikt og stor gubbefaktor...

Skjult ID med pseudonym hingsty.. to. 18 aug. 2011 18:59

Hingsty titter fornøyd ut stalldøren etter utført test, og drømmer om litt strigling etter å ha bestått testen....

Sitat:

"21,7- 3 kg under normal-vekt..

Du har en sunn vekt: Hold denne vekten gjennom å spise sunt og pass i tillegg på å få nok mosjon."

avslappende lesing til kvelds....

Skjult ID med pseudonym stjerne* to. 18 aug. 2011 19:05

Jeg har en BMI på 22
Har et par kilo jeg ville bli kvitt.

Så tror det å definere seg selv som slank, normal eller rett og slett noen kilo for mye et veldig vanskelig.
Spørs på hva man selv legger i det å være slank.

Skjult ID med pseudonym oppgulp to. 18 aug. 2011 19:14

Man blir jo anbefalt å skrive gjennomsnittlig slik at man dukker opp på søk - ingen oppsøker feitinger med vilje. Så kan vel bildene avklare resten.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 18 aug. 2011 19:21 Privat melding

Jeg var slankere før, men liker kroppen min med et par kilo for mye også. Veldig kjekt med cup D nå :)
Forstår og at du TS ønsker en slank dame, absolutt ingen problem . Det finnes mer enn nok andre menn som liker damer med kurver :)

(mann 32 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 19:24 Privat melding

Har ikke noe i mot en jente med litt ekstra. Bare mere å kose med, være glad i og bry seg om :)
Definisjonen av slank er så mangt, men man får vel selv bestemme hva man vil kalle seg selv. Har selv et par kg for mye og bitte litt mage, ellers er jeg ganske så fornøyd. hehe

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 19:29 Privat melding

<---- "par kg for mye".. men definitivt mer.. Men alt er vel fordelt på riktige steder osv (og spiser sunt og er aktiv osv) .. så syntes "stor og fyldig" som er max her inne på valg av kroppsfasong, er kanskje litt vel merkelig å huke av når jeg vet det er folk her inne som er myye mer overvektige..

Men jeg søker ikke menn heldigvis som søker eksplisitt "slanke" kvinner heller da.. Og når jeg kommer bortfor slike, og vet de ser på meg som en "quick stop".. vel.. de får jo ikke akkurat stoppet kan man si..
Jeg er meg, og slik vil jeg nok alltid forbli, om ikke noen velger å kjøre unger på meg, da slektsarven gjør at man mister noen str etter kids.. Men det er forløpig ikke noen plan i livet mitt..

Skjult ID med pseudonym .... to. 18 aug. 2011 19:33

K81
Bruker du å treffe på "luigi"s som behøver pit-stop altså?? suspiches..

(mann 32 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 19:41 Privat melding

@Kvinne81. Man skal ta deg for den du er :) De andre kan bare drite å dra!

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 20:13

Ingenting er bedre enn at folk er fornøyd med den kroppen de selv har. Det er likevel ikke noe som er spesielt relevant i denne tråden. Selv om man er fornøyd med kroppen sin, betyr det jo ikke nødvendivis at man er slank. Samme hvor mye man selv måtte mene at alle "ekstra kilo" er plassert på de "riktige stedene".

Verken ønsker eller forventer at noen skal forandre seg for meg. Jeg vil ha de som er naturlig slanke.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 20:18 Privat melding

B-Boy: Good for you ;)

Liker det best når menn står for smaken sin jeg.. Bare så lenge de ikke kritiserer meg for min fasong, fordi jeg ikke er på "smakslista" dems..

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 18 aug. 2011 20:21 Privat melding

Æ tænke at d e bedre å være tjukk, enn å være tjukk i hodet.. Dn som e tjukk, kan i allefall gjøre nåkka me probleme sitt.. Værre førr dn som e tjukk i hodet, og som sekkert sett hjemme å forhåndsdømme den tjukke..

Skjult ID med pseudonym Gladtjukka to. 18 aug. 2011 20:38

Oppgulp: Må dessverre påpeke at du tar feil der. Selv er jeg en stor jente, og opplever at menn som liker store jenter tar kontakt. Så jo...Det finnes de som søker opp "feitinger" - heldigvis for oss :) Tror faktisk at du ville blitt overrasket hvis du så noen av mennene som tar kontakt med oss tjukkaser. Enkelte av de er muskelbunter selv og veldig opptatt av kropp og trening, men de liker jenter som ikke trener tydeligvis. Sist mann jeg hadde et forhold til trena 5-6 ganger i uken og var en skikkelig muskelkjekkas. Jeg lurte støtt og stadig på hva han tenkte om meg og min utrente kropp, men han elsket den heldigvis. Alt handler om preferanser. Noen liker tjukke, noen liker tynne, enkelt og greit :) Når jeg søker på menn så søker jeg på gjennomsnittlige, muskuløse og et par kilo for mye. For meg er tynne menn skikkelig turn off. Heldigvis for de så finnes det jenter som elsker tynne menn også... Smaken er som baken, hipp hurra :)

Skjult ID med pseudonym Gladtjukka to. 18 aug. 2011 20:42

Gå f eks inn på frodig.no.... Side som viser at det finnes mange menn som liker store jenter ;) Dessverre er det veldig mange med anonym profil der som ikke tør å innrømme at de liker jenter større enn hva som er akseptert, men det skjuler seg faktisk noen kjekkaser innimellom de profilene ;)

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 18 aug. 2011 20:48

Men Florence_N, hva har "tjukk i hodet" med saken å gjøre? Er det slik at de slanke har større sjanse for å være tjukke i hodet enn de som har noen kilo til overs?

Synes ikke det er så rent lite teit at overvektige skal spille dette kortet. For meg indikerer det at nettopp de er ganske tjukk i hodet selv. No offence...

(mann 48 år fra Troms) to. 18 aug. 2011 20:54 Privat melding

Jeg driter i hva folk skriver i sine profiler vedrørende kropp, for dette er jo bare veiledende ut i fra den personen sitt eget selvbilde.

(kvinne 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 18 aug. 2011 20:59 Privat melding

Nei, sa ikkje at de tynne nødvendigvis e tjukk i hodet..

Mn dn som e så overfladisk at h*n ikkje vil ofre den som veie 10 kg så mye som en tanke engang, h*n tænke æ tar tapt uansett..

Skjult ID med pseudonym Gladtjukka to. 18 aug. 2011 20:59

B-boy: WORD! Folk virker så dødelig fornærma så fort man våger å nevne ordet tjukkas eller overvektig eller gud vet hva. Er selv en tjukkas og blir av og til litt flau på vegne av mine medsøstre. Så fort temaet overvekt bringes på banen så uler man og rakker ned på slanke folk. Hallo, mange av oss tjukkaser skulle ønske vi selv var slanke, så mye er nok bare misunnelse. Ingenting tilsier at tynne mennesker er dummere enn tjukke. Ingen vil vel være sammen med en dum, slank jente, og ingen vil vel heller være sammen med en dum, tjukk jente. Enkelt og greit :) Dum er attraktivt for de færreste tror jeg. Heller en tjukkas enn en som er dum for mitt eget vedkommende hvertfall (selv om jeg normalt ikke tiltrekkes av tjukke menn)!

Skjult ID to. 18 aug. 2011 21:16

Æ tenke at d her har sklidd heilt ut...
Kordan ska main kunne beskrive sæ sjøl når d itj finnes no mal på ka som e tynn,tjukk, krafti etc...
Når æ står å ser mæ sjøl i speile på mandags mårran etter ei meget triveli helg me mye go mat å drikke så ser æ bare ei utslitt, feit kjærring... Åsså tenke, get a life bitch...
Men spør du mæ på en onsdag da æ har fått retta opp litt a mine utseielsa, så e æ jo blitt nånn kilo lettar...Jepp d e æ glatt blitt!!
Å fredagskveiln, jepp....da e æ ho frk hotihot!!!

Hehe...så definisjon på tjukk å tynn kan nu være så mangt...
Førferdeli vanskeli...

(mann 47 år fra Oslo) to. 18 aug. 2011 21:20 Privat melding

Jeg bytta fra "slank" til "gjennnomsnittlig", men synes bildene mine ser klin like ut for det. Merkelige greier.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 18 aug. 2011 21:22

knis

(kvinne 55 år fra Oppland) to. 18 aug. 2011 21:30 Privat melding

Jeg vurderer å skifte ut veltrent med "i skikkelig dårlig form". Kjenner meg slik etter dagens økt..au..au..au

(mann 48 år fra Troms) to. 18 aug. 2011 21:33 Privat melding

@Dirigent71 (mann 40 år fra Oslo) - tor 18 aug 21:20:

Selv har jeg definert meg selv som feit, og kaller meg rett og slett for feit selv.
Profilen min sier at jeg er:

Stor og fyldig.

Men en del mennesker rundt meg er uenig med meg i dette med feit, stor og fyldig.
Uansett er det egen opplevelse som jeg skal stå inne for det som jeg velger å definere meg etter.

Bilder kan si en ting, irl noe annet, eget selvbilde eller gangsyn kan si noe heeeelt annet.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 18 aug. 2011 21:37

Etter å ha lest denne tråden, er det vel bare én ting å gjøre - gå ned 30 kilo og prøve meg igjen.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 18 aug. 2011 21:39

iwm:
Anser meg selv som ekstra gjennomsnittlig småtrent, men den katagorien er dessverre ikke oppfunnet ennå.

(mann 48 år fra Troms) to. 18 aug. 2011 21:40 Privat melding

@be-my-Man (kvinne 41 år fra Nord-Trøndelag) - tor 18 aug 19:21:

Me like selv om jeg ikke er aktuell for deg hehehe.

(mann 48 år fra Troms) to. 18 aug. 2011 21:56 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym Dirigent71) - tor 18 aug 21:39;

Mangler kategorien:

Godt hold og feit

Skjult ID med pseudonym selvtillit fr. 19 aug. 2011 14:24

Du får gjøre et nytt søk:

Slank/Atletisk/Gjennomsnittlig

Profilparameter:
Selvtillit (i forhold til andre) LAVT

Det burde sile ut de fleste "tjukkasene" du ikke er ut etter.