Alle innlegg Sukkerforum

Værhilset godtfolk!

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:36 Privat melding

Heisann!

Etter å ha "lurket" litt rundt her på sukker i noen få uker har jeg krøpet til korset og bestemt meg for at jeg kan like godt hoppe i det og prøve ut sukker, og se om man kan finne "den rette", eller ihvertfall noen nye venner / bekjente.

Og i den forbindelse, så tenkte jeg å spørre om noen har noen gode tips ift det å lage en bra profil. Hva må man ha med i profilen, hva bør man ha med, og er det kanskje noe som ikke bør være med ?

Har jo grublet litt, og laget en profil, og forsåvidt sånn passe fornøyd med den, men tar gjerne imot tips og ideer til forbedringer. Den mangler bilde, men det vil endre seg, men siden det virker som førsteinntrykket er ganske viktig på Sukker, så tenkte jeg å få tatt ett/flere skikkelige bilder før jeg legger de ut, istedetfor å bruke noen gamle dårlige bilder man har liggende.

Og hva med funksjonen som "leiligheten", er det noe stort poeng i å bruke tid på å fylle ut / bruke den, eller er det mere bortkastet tid, som heller kunne vært bedre benyttet på noe annet ?

(kvinne 42 år fra Østfold) fr. 19 aug. 2011 17:43 Privat melding

Vis hvem du er, ikke bare hva du gjør. :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:44 Privat melding

Bilder er det som duger best!

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:47 Privat melding

Jeg tok meg den frihet å titte på profilen du har laget. Jeg vet ikke om du ønsker konkrete tilbakemeldinger på teksten der, eller om du bare vil diskutere profil og profilinnhold mer generelt?

(mann 41 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:51 Privat melding

@Lillah

Kan vel være enklere sagt enn gjort kanskje, men uansett ett godt tips.
btw, pent bilde av deg :)

@Kvinne81
Ja, skal få ordnet noen bilder, må bare vente til en kompis som er litt "hobby-fotograf" er tilbake :)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:54 Privat melding

@Elisa

Begge deler er helt greit for meg, selv om konkrete tilbakemeldinger kanskje passer bedre i private meldinger enn på forum ? mens generelle ting jo defintivt passer på forum (fremdeles litt usikker på forum "kotymen" her på sukker)

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:54 Privat melding

Hva folk anser være en bra profil vil jo variere; smak og behag osv.

Bilder er ikke dumt, men etter min smak må du gjerne holde deg unna bilder der du er halvnaken (med mindre det er en naturlig strandsituasjon) eller har en dame hengende rundt halsen og en champagneflaske i hver hånd.

Fint å være ærlig, men man trenger kanskje ikke skrifte og fortelle ting i profilen som egentlig ikke raker folk (for mye snakk om vekt og utseende er undøvendig, synes jeg.)

Bøker, musikk og aktiviteter er en god samtalestarter og det går jo også an å ha noen spørsmål som folk kan svare på hvis de vil bryte isen og snakke med deg. Har ikke så mange av dem selv, men har hørt om folk som har tatt den langt ut med stort hell.

Leiligheten har jeg ikke selv, men syntes det var litt morsomt da det kom. Nå er jeg aldri inne på dem lenger.

Venner, sier du? Ja, dette fungerer fint til vennegenerering. Vennekretsen har økt etter Sukker ;) Man skal ikke høre for mye på sytinga eller henge seg opp i det man ikke liker, her er mange hyggelige folk :)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 17:58 Privat melding

@Etc.
Hmm jo ser den, kunne sikkert vært litt mere moderert ift vekt/utseende, men på den andre siden synes jeg jo at man skal være ærlig og ikke prøve å "skryte" på seg masse tull, eller prøve å gjemme noe som vil uansett bli oppdaget når man møter noen. Vil jo uansett hjelpe mye når bildet er på plass, da det blir en hvis sammenheng mellom tekst og bilde.

Uansett, takker for tipset, er godt mulig jeg velger å moderere litt.

(mann 42 år fra Akershus) fr. 19 aug. 2011 17:59 Privat melding

Bilder er som allerede sagt en vinner. Kan være en grei ide å titte litt på andre profiler og se om du finner noe kult? Trenger ikke å "stjæle", men det kan kanskje være en grei inspirasjonskilde. Et par do`s and dont`s er det jo alltids.. Ikke legg ut bilde av deg selv i bar overkropp på badet (jaffal ikke om doen syntes og du har glemt å flushe), Ikke skriv "huff det er så vanskelig å si noe om seg selv" og om du liker å ha sex-slaver innelåst i kjelleren er det noe jeg ville ha holdt for meg sjæl. Ække så flink på do`s. Noe min profil kanskje bærer preg av.

Skjult ID med pseudonym elisa fr. 19 aug. 2011 18:06

Siden folk ikke kjenner deg når de leser profilen (etter at de har besøkt deg fordi du har bilder som trekker..), så kan alt du skriver oppfattes på mange måter. Det virker litt rart at du ønsker kontakt fra alle fylker når det samtidig står at du ikke er flyttbar over avstander.

Det er ikke nødvendig å si at du ikke liker å beskrive deg selv, og jeg er enig med Etc at vektplanen kanskje er i overkant detaljert. Veldig fint at du har tatt tak i noe som kunne blitt et problem og gjort noe med det, og det er kanskje greit å ha med, men detaljene trenger ikke stå i profilen.

Ellers synes jeg at du har en informativ profil som det burde være lett å ta tak i noe av det for å skrive en konkret melding til deg. Det er lett for andre å se om de har felles interesser med deg og kan ta utgangspunkt i det for en samtale.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 18:07 Privat melding

Obi-Wan, jeg mente bare at det ikek er noen grunn til å fremheve slikt. Ting er som de er og det er forskjell på å grunnløs selvskryt og å være mer kritisk enn hun som leser det vil være. Ville du fremhevet at det var noe du følte deg at du ikke var kompetent nok til å gjøre i et jobbintervju? Det kunne jo hende de ville synes det var viktig selvom de ikke hadde sagt noe om det? Smak og behag, men selv er jeg ikke bekvem med at folk er unnskyldende med mindre de faktisk virkelig ha gjort noe de bør unnskylde. Andre vil vel kanskje mene noe annet, sånn er det jo alltid.

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 18:08 Privat melding

Ta bare noen med mobben.. funker inntil videre det..

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 18:09 Privat melding

@Kvinne, nå fikk du meg til 1 å undre, 2 å smile. Leste setningen din 3 ganger før jeg skjønte at det var mobilen du mente og bilder du snakket om (litt treg i dag kanskje ... Lurte litt på om det var lynsjemobb på ferde ;)

Skjult ID med pseudonym seriøs fr. 19 aug. 2011 18:14

Tatt av vibrerende mobb..aaahhh.. *heldige dere er-a*..

(mann 41 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 18:22 Privat melding

Har endret/oppdatert litt på enkelte ting ut fra gode råd og forslag her :)

Takker for alle tilbakemeldinger :)

Skjult ID med pseudonym hudfysj fr. 19 aug. 2011 18:22

@etc
"Obi-Wan, jeg mente bare at det ikek er noen grunn til å fremheve slikt."

Det er akkurat dette Kvinne81 gjør. Ser ikke noe forskjell på å ha slikt bilde hun har med en utfordrende BH og en mann med bar overkropp på badet. Same shit.

(kvinne 44 år fra Oslo) fr. 19 aug. 2011 19:08 Privat melding

Slikt referer til selvkritisk snakk i profilteksten

(mann 42 år fra Akershus) fr. 19 aug. 2011 19:12 Privat melding

@hudfysj

Syntes ikke det der tenderer til "utfordrende bh". Jaffal ikke sett i helhet til profilen hennes. Den er morsom og selvironisk. Noe helt annet enn en "stud" som tror han er "all taht shit" foran speilet med tættisene sine..

Skjult ID fr. 19 aug. 2011 19:15

@SomNy

Bildet skriker "se på puppene mine". Ha ha. Ja ja, sikkert noen som liker Kvinne81's hengende pupper.
Sjekk de andre bildene istedefor dere, så skjønner det hvorfor hun har valgt ett slikt bilde.

La nå stud'ene få lov til å vise seg frem og hold kjeft.

Skjult ID med pseudonym SomNy fr. 19 aug. 2011 19:20

Ah! Jeg digger innlegg som bærer preg av eiere i ferd med å drukne i sin egen idioti. Lykke til med søket etter en livspartner. Du finner garantert en som passer deg. DET er nok kvalitet det!!