Alle innlegg Sukkerforum

Gutter og jenter med og uten superbruker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym engutt fr. 19 aug. 2011 22:45

Hei. I perioden jeg var uten superbrukermedlemskap, ca 3 mnd mottok jeg ikke en eneste henvendelse. Jeg har et bra utseende og er slank, 186/76. Jeg prøvde å få kontakt med sikkert 10-12 veldig bra jenter (som var superbrukere) i perioden, men bare 2 svarte. Ei av de to klarte jeg å holde i gang 4-5 meldinger før det ble stille. Mitt inntrykk er at jenter som ikke har superbruker mottar langt flere henvendelser enn oss gutta. Man blir jo lei av å måtte skrive 6-8 brev for å få ett i retur. Min påstand er derfor at jentene i langt større grad kan surfe seg igjennom som ikke betalende medlemmer. I såfall er det ganske urettferdig uten av jeg vil skylde på noen. Noen synspunkter?

Skjult ID fr. 19 aug. 2011 22:48

Livet er urettferdig :-p

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 19 aug. 2011 23:00

I really do not care... som er det samme som nei, har ikke synspunkter:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 19 aug. 2011 23:06

fortell oss heller noke me ikkje veit:)

Skjult ID med pseudonym oppgulp fr. 19 aug. 2011 23:11

ok

Skjult ID med pseudonym Driver fr. 19 aug. 2011 23:48

Sukker holder mer enn det lover! Reklamen sier at det er en datingside, men Sukker er mye mer enn det ! Her lærer vi at det annet kjønn har fordeler framfor oss, og vice verca. Urettferdig! Og hvis en dame påpeker at en mann har behandlet henne dårlig sånn og sånn, så er det straks en luring som forteller oss at "sånn gjør damene også". "Tror det går begge veier". Så har vi dette med å rapportere ti Sukker. "Jeg forteller det til læreren"!" Du er slem mot vennene mine"! Venner er de som har såpass tannløse meninger at de har greid å danne en flokk, er du uenig med en av dem så er du ufin! At disse vennene ofte ikke kan skrive skikkelig norsk betyr lite, flokkdyr har aldri hengt seg opp i bagateller :-)).
Dette forumet kan til tider være brukbar underholdning, men hjelpe og trøste så vondt jeg har av dem som ser på dette som dødsens alvor, og det ser ut til å være endel personer.
Takk til Sukker og noen av medlemmene for et bredt tilbud!:-)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 20 aug. 2011 01:48

Hvis du er så smekker som du påstår, er det merkelig at mister Homer Simpson-Marve Fleksnes-George Costanza får respons fra nesten alle han tar kontakt med. Når han gidder å ta kontakt, aktså...

Skjult ID med pseudonym kork lø. 20 aug. 2011 08:39

Alle vet jo at det er urettferdig som bare f.....

Det er rent diskriminerende mange ganger å være mann her, å sukker har mottatt fullt av henvendelser om dette å burde kunne lese på forumet selv hvor provoserte mange blir her, men de gjør ikke en dritt med det!!

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 20 aug. 2011 09:42 Privat melding

Vel, er det slik å forstå at du synes det er urettferdig at de jentene som betaler for å være her (superbrukerne du skrev til) valge å ikke ha kontakt med deg selv om du _ikke_ betalte? Forstår jeg det rett at du klager fordi du IKKE kan være gratissurfer som mann? Eller - dette var vanskelig å formulere - du klager fordi du vil være her gratis, vil at andre skal betale sånn at du kan sende meldinger til dem, og klager over at det er jenter som ikke betaler på samme sted på samme måte som deg?

Du betaler tydeligvis nå fordi ellers ville du ikke hatt tilgang til forumet, og til din opplysning så betaler samtlige gutter/menn/jenter/damer som kan svare deg på denne tråden, så så veldig mye medlidenhet for at du ikke kunne være gratispassasjer vet jeg ikke om du får... ettersom vi alle betaler som er her.

Skjult ID med pseudonym sans lø. 20 aug. 2011 09:56

Har kanskje noe med HVA du skriver i meldingene? Eller hva du har skrevet på profilen din?

Nå vet ikke jeg hva du har skrevet i førstemeldingen til disse damene som ikke svarte...men selv har jeg fått flere meldinger av typen "Hei, hvem er du?", "Hva søker du?" og klassikeren "Skal vi kline?". :/
Blir ikke spesielt interessert i å svare på sånne meldinger iallfall, selv om jeg faktisk pleier å svare disse også, om enn med et høflig, men bestemt avslag... Dette har vært meldinger fra kjekke menn, bevares, men utseendet kunne jeg knappest brydd meg mindre om når konversasjonstalentet er på så labert nivå. Regner med at du ikke har sendt så tafatte og/eller tragiske meldinger, men det er viktig at meldingen trigger mottakeren på et vis, og det kan virke som at du ikke har skrevet ting som trigger DEM...

Profilteksten bør også være litt interessant, den bør si noe om deg som person, og pirre nysgjerrigheten hos damene så de får lyst til å finne ut mer om deg. For de fleste oppegående mennesker er ikke et pent bilde nok.

Jeg får jo ikke sett profilen din, så for alt jeg vet kan den være kjempespennende, og kompletterer de kreative og sjarmerende meldingene du kanskje har sendt. I så fall har du kun hatt litt uflaks med de damene du har kontaktet. Kan hende de allerede hadde kontakt med en annen interessent, eller at det var en annen grunn til at de ikke har svart. Eller så kan de jo også - surprise, surprise: bare ha vært av den kjipe sorten.

Ikke gi opp! :) Lykke til videre!