Alle innlegg Sukkerforum

Litt kvinnelig ærlighet, er du snill...

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Akershus) lø. 20 aug. 2011 00:24 Privat melding

Hei. Det kan hende at tråden her kan få meg til å virke litt selvopptatt, men jeg har lurte på dette her i ganske lenge og tenkte jeg kunne like så godt spørre rett ut.

Jeg har, flere ganger i livet, blitt fortalt at jeg er kjekk, tiltrekkende, ikke-helt-så-stygg, eller hva du vil kalle det for. Men siden jeg har aldri vært i posisjonen til å være tiltrukket av meg selv, så var det litt vanskelig for meg å kunne "bekrefte" disse tingene. Og når man hører det mest fra nær familie, gamlemor, og venner som allerede har kjærester, blir man litt... Vel, usikker. Spesielt hvis ting funker ikke helt som forventet i praksis.

Så nå tar jeg fram spørsmålet til den (kanskje) anonyme, ukjente, og forhåpentligvis brutalt ærlig feminine folkemengden... What do you think?

Ja, jeg setter størst pris på personligheten og eventuelt et forhold basert mest på det, men jeg er veldig nysgjerrig om jeg faktisk passer inn i den norske "smak" når det gjelder en manns utseende. Ganske kjekt å vite sannheten, synes jeg i hvert fall.

Og, siden vi er på temaet... Bedre med eller uten langt hår? Dette her er kanskje enda litt mer av en smakssak, men artig å vite hva folk har å si uansett (selv om jeg driter egentlig i det... Jeg liker å ha langt hår).

Takk for eventuelt svar. Husk at jeg er faktisk ikke så følsom her, jeg er bare nysgjerrig. Jeg er allerede en såpass awesome menneske at jeg klarer meg heeelt fint uten "the packaging", jeg vil bare vite om jeg passer inn i dagens mote... Hehe.

Skjult ID med pseudonym jente lø. 20 aug. 2011 01:03

Helt vanlig, vil jeg si. Verken kjekk eller stygg, altså.

Skjult ID med pseudonym Kagus lø. 20 aug. 2011 11:03

Så dette vil si, verken tiltrekkende eller frastøtende? Bare gubb? Javel, har faktisk hørt den før og. Kanskje jeg bør bli en hemmelig spion... Hvis ikke jeg allerede er det. Man vet jo aldri.

Ingenting å si om håret? Har noen bilder i albumet og vil gjerne ha flere synspunkter. Takk for innspillet så langt.

Skjult ID med pseudonym Melpomene lø. 20 aug. 2011 11:10

Jeg syns ikke profilbildet ditt er veldig flatterende. Du har et fint smil (jfr bildet der du er kledd i grønt). Bruk et ordentlig smile-bilde i stedet. Det er mitt tips.
Og for å svare på det andre spm: du har litt corny sveis på profilbildet, så kanskje lengre hår kler deg bedre ;)

(kvinne 36 år fra Nordland) lø. 20 aug. 2011 11:20 Privat melding

Langt hår på menn er ikke min greie!!! Så jeg foretrekker deg med kort hår!
Enig med at profilbildet ikke er det beste, men smilebildet, og "the awful deed" viser deg fra en mye bedre side.
På de bildene synes jeg du er direkte kjekk! Veldig maskuline trekk på en ung kar! :)

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 20 aug. 2011 11:45 Privat melding

Enig med Melpomene ;)

Skjult ID med pseudonym Dame lø. 20 aug. 2011 12:46

Kanskje du bare ikke er fotogen... Vil ikke kalle deg kjekk utfra bildet du har. Heller ordinær, men dog med en litt merkelig sveis...

Skjult ID med pseudonym Kagus lø. 20 aug. 2011 12:48

Haha, ja, sveisen er hva den er (bør se hvordan den ser ut nå... Skrekk og gru)... Sånn er det når man har valget mellom to stiler, nemlig "klippemaskin" og "barberhøvel". Finnes dessverre ikke så veldig mange flinke frisører i forsvaret...

Skal vi se, skal vi se... Bilde hvor jeg smiler, ja... Hmm. Ifølge de bildene jeg har lett tilgjengelig, så funker smilemusklene mine litt dårlig når jeg ikke har solbriller, langt hår, eller kanskje litt for mye alkohol... Fjeset blir litt forvirret, og gjør sånn istedet: http://i52.tinypic.com/2uegrqh.jpg

Og takk skal du ha, FrøkeMilla! Hadde aldri tenkt at "deed"-bildet ville vært en av mine bedre sider, men kanskje jeg bør ta opp skalpering som hobby... Takk for innspillet.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 aug. 2011 13:01 Privat melding

Synes fotoalbumet (både bildene og teksten) ditt viser en både røffere og mer humoristisk side enn det inntrykket jeg får av profilbildet ditt. Nå vet jeg jo ikke hvordan damer tenker, spesielt innen din aldersgruppe, men innbiller meg at det kan være veien å gå. Damene får gjerne motsi meg om jeg er på jordet.

(kvinne 28 år fra Buskerud) lø. 20 aug. 2011 13:14 Privat melding

Enig med FrøkeMilla. Langt hår er som regel ikke min greie. Men syns du var kjekk på smilebildene=)

Skjult ID lø. 20 aug. 2011 13:15

Ser ikke ut.

Skjult ID med pseudonym Kagus lø. 20 aug. 2011 13:36

Profilbildet var tatt da jeg var på bryllupsfesten til en kompis. Jeg hadde akkurat kommet ned fra leiren, måtte låne klær som ikke var mine, og hadde hoppet ut i festen med den fantastiske militær-sveis du ser der. Den er fortsatt den mest "proff" bilde av meg som eksisterer, siden den er rett og slett den eneste jeg har som er faktisk tatt av en profesjonell fotograf (selv om det var faktisk ikke meningen der og da å bli tatt bilde av).

Takk for foreslag til bilde, men det var egentlig ikke det jeg var ute etter. Jeg lurte rett og slett om de fysiske, genetiske trekk jeg har er noe kvinnfolk i Norge synes er passe ålreit.

Når det gjelder heldig bilder, så har jeg allerede. Men den funker ikke som profilbilde her både fordi jeg bruker solbriller, og fordi jeg har ikke lov til å ha langt hår for resten av året, så det ville ikke vist meg fram som hvem jeg ser ut som. MEN, hvis jeg hadde muligheten, så ville jeg gjerne brukt denne: http://i52.tinypic.com/3008net.jpg

Også tatt under et bryllup... Heh.

Og vær forsiktig når du gir råd om å klippe det kortere, jeg var faktisk helt glatt-skallet for noen måneder siden... Så ut som en Bond skurk.

Skjult ID med pseudonym synne lø. 20 aug. 2011 15:30

klipp eller ikke klipp - du er ikke kjekk, syns jeg. Bare fordi man ikke er stygg, betyr det ikke at man er kjekk. Sorry!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 20 aug. 2011 17:12

@TS
Føyer meg inn i rekken, og jeg mener to av albumbildene var litt bedre enn profilbildet. Syns ikke du kledde langt hår så godt, men kan være det så litt "pistrete ut". Ta gjerne en tur til frysøren for å få en kul klipp og med litt voks i, og legg inn et nytt bilde der du smiler.

Skjult ID med pseudonym niks lø. 20 aug. 2011 18:08

Ikke kjekk! Men sikker kjekk for ei gml tante....Sorry!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 20 aug. 2011 18:18 Privat melding

Nærbilde av ansiktet ditt med et slikt ekte smil som på bildet du har med militærdress på, ville gjort seg som profilbilde.
Solbrillebilder er stort sett alltid "feil" fordi øynene har ekstremt mye å si for helhetsinntrykket. Et bilde med solbriller dersom man har minst 5 bilder i albumet (av seg selv seff....mange har jo dyr og landskap også), går greit, men ikke flere.

Når det kommer til kjekk / ikke kjekk, så er vel jeg litt innhabil siden jeg ikke er en ung jente. Men jeg synes du både er kjekk og søt. Vet at en del gutter ikke liker å bli kalt for søte, men det er ikke noe negativt i det slik jeg ser det :)

Langt hår er ikke min greie, jeg foretrekker kort eller litt lenger enn kort. Men da jeg var på din alder så likte jeg gutter med langt hår bedre enn dem med kort, så det finnes garantert jenter som liker langt hår :)

Uansett, lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Laura lø. 20 aug. 2011 18:38

Selvopptatt er ordet ja

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 20 aug. 2011 18:51

Synes det var en del fine bilder i albummet ditt, likte ikke profilbilde... sorry:/ Langt hår er ikke kult..Vær litt tøff, ta ALT!:))

Skjult ID med pseudonym K37 lø. 20 aug. 2011 20:43

Nå er jeg en del over din aldersgruppe, men jeg vil si at jeg synes du er sjarmerende snarere end "kjekk" i ordets snevre forstand. Langt hår er definitivt ikke min greie hos menn, men smak og behag.

Skjult ID med pseudonym Kagus lø. 20 aug. 2011 20:58

Som sagt, jeg prøvde jo det å ta bort alt en gang... Så litt ut som en av de skurkene James Bond pleier å slåss med. Følte meg ikke ond nok til å kle det, for å være helt ærlig... Kan hende jeg trenger en katt.

Ja, nei, men dette er bra... Har fått ganske mye tilbakemeldinger (flere enn jeg hadde forventet), og fra begge sider for å få et mer komplett bilde. Jeg er rimelig fornøyd så langt, tusen takk til alle.

@Minney

Haha, har ikke noe imot å bli kalt "søt" jeg... Tar det som det kommer, og takker for det.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 lø. 20 aug. 2011 21:01

Har du prøvd ekstra høye platåsko og stålgebiss? Enklere enn å kjøpe en katt.

Skjult ID med pseudonym Kagus lø. 20 aug. 2011 21:45

Nei, har allerede hatt regulering på tennene, og 184cm gjør ting vanskelig med platåsko... Tror heller at jeg skal bare prøv å så spisse hatten min litt.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 20 aug. 2011 21:58 Privat melding

Jeg har sansen for langt hår på menn! Men da må det være velstelt og sunt, så kanskje ikke fullt så langt som det du har hatt en gang, men du kan helt klart ha lengre hår enn kort-kort. Men ikke hvis det blir tynt og pistrete.

Skjult ID med pseudonym Mort1 lø. 20 aug. 2011 22:27

Skift profilbilde. Du ser semi-retard ut med det blikket...

Skjult ID med pseudonym noenråd sø. 21 aug. 2011 02:59

Ok. Her er noen helt konkrete tilbakemeldinger:

-Du ser ut som en veldig fin fyr og jeg er helt sikker på at det er en (eller flere) der ute for deg:-)
Enig at profilbildet ditt ikke er det aller mest flatterende. Du ser litt for sær eller lost ut, kanskje? Mange av de andre er mye bedre. Liker veldig godt det med brødskiva. Med blikket rett i kamera og med et smil. Der føler jeg at jeg blir litt kjent med deg! Profilbildet skal utstråle noe godt og invitere folk inn. Viktig at det sier "Jeg er er hyggelig fyr. Velkommen!" Hvis du har klipt håret ville jeg kutta ut de mange bildene av deg med langt hår. Behold gjerne ett for å vise at du av den typen som har hatt og kan ha langt hår. Det viser jo en annen side av deg, men med for mange langt hår-biler risikerer du å "skremme" bort de som faktisk liker deg slik du ser ut nå. Du ser veldig ulik ut på alle bildene. Ta bort de som ligner minst på deg.

-Vet ikke med andre, men for meg er gutter som skriver at de liker å gi massasje litt turn-off. Å møte gutter som liker det er jo kjempe bonus, men føles bare litt kleint i en profiltekst. Men kanskje det bare meg...

-Å skrive "Jeg er: sterkt nytende" om sexlivet i "Leiligheten" synes jeg også er litt "too much info". Alle liker sex, men for min smak er uttrykket for billedlig i første "møte" med en person, før man aner noe om vedkommende.

Ellers fin profil. Og morsom tekst! Skinner igjennom at du har humor og skiller deg litt ut på en positiv måte!

Oi, lang melding. Håper du får noe ut av den. Lykke til iallefall:-)

Skjult ID med pseudonym Heidi sø. 21 aug. 2011 14:58

Glad jeg gikk inn på profilen din før jeg svarte. For profilbildet ditt yter deg ikke rettferdighet i det hele tatt! Synes du var veldig kjekk, godt over gjennomsnittet :)

Skjult ID med pseudonym -missi- sø. 21 aug. 2011 16:45

Synes du så mye bedre ut på det bildet der du har miilitæruniform og smiler du burde egentli hatt det bildet som profilbildet. Ut i fra bildene jeg ser av deg kler du helt klart kortere hår bedre enn langt hår. Ellers helt ok utseendet men som sagt på det bildet ser du ut som du har en stor porsjon sjarm det hjelper også på :)

Skjult ID med pseudonym Kagus sø. 21 aug. 2011 18:22

@noenråd

Takk for at du tok tiden til å skrive noe mer konkret og detaljert, veldig pent gjort av deg.

Hehe, kan hende det passer personaliteten å ha et bilde hvor jeg ser litt sær ut, men jeg skjønner poenget. Virker som at de fleste var mindre imponert over det bildet der, så jeg tror jeg kommer til å bytte den ut. Jeg brukte faktisk den med skiva som mitt første profilbilde, men tenkte at det var kanskje litt upassende etterhvert og tok den vekk.

Ja, jeg har klipt håret, men det er stort sett på grunn av at jeg har faktisk ikke lov til å ha den lengre. Jeg tror jeg kommer til å la det vokse ut igjen etter militæret, men er fortsatt litt usikker. Bildene med kort hår viser nærmere hvordan jeg ser ut akkurat nå, bildene med langt hår hvordan jeg tenker og ser på meg selv. Men jeg kan godt skjønne poenget du tar fram, at det kan være litt vanskelig å få et mentalt bilde av en person når det er vanskelig å finne et fasit utseende å basere det på. Skal se om jeg klarer å rydde opp litt.

Når det gjelder massasje... Ser hva du mener, men jeg tror at hele "feeling"-en med profilteksten er lett nok at den klarer å slippe unna mest av kleinheten. Pluss jeg har fått et par positive tilbakemeldinger på den, og temaet er ellers innmari vanskelig å ta fram i en samtale... Men ja, tenkte over det selv før jeg skrev det.

Haha, leiligheten ja. Selv synes jeg at det finnes forskjell mellom det å like sex og det å være såkalt "sterkt nytende" under selve hendelsen, men jeg har ellers ikke noe spesielt tilknytting til linjen der så jeg kan godt ta den bort. Tenker bare at hvis folk roter rundt i det digitale soverommet ditt, så leter de etter noe mer enn bare hvilke type puter du bruker, så spørsmålet om det er "too much information" har noe andre regler, kanskje...

P.S.
"...og jeg er helt sikker at det er en (eller flere) der ute for deg:-)"
Oioi, kinky... Du snakker vel om trekant nå, ikke sant (eller sjukant)?